|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy orientuje się ktoś może czy sparingi Wisełki z Przebojem i Zagłębiem będą otwarte dla publiczności?
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wiesz powiem Ci że nie wiem ;D ale pewnie tak ;p i tak i tak się można przejechac ;D Sosnowiec nie jest daleko
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie gdzie odbędzie się mecz Wisły z Przebojem?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
w sosnowcu
![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To juz pewne? Na swojej stronie piszą że Wolbrom lub Sosnowiec.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wisła zagra z Przebojem i Zagłębiem
Już za dziesięć dni piłkarze Białej Gwiazdy rozpoczną przygotowania do nowego sezonu. W ich trakcie rozegrają kilka sparingów, m.in. z Przebojem Wolbrom. Mecz towarzyski pomiędzy Wisłą a II-ligowym Przebojem rozegrany zostanie 27 czerwca o godzinie 12:00 w Sosnowcu. Dwa dni później Wiślacy wyjadą na zgrupowanie do Grosspetersdorf. Tam rozegrają trzy mecze kontrolne. Do Polski piłkarze wrócą 8 lipca. Kolejny sparing mistrzowie Polski rozegrają dwa dni później. Tym razem ich przeciwnikiem będzie Zagłębie Sosnowiec. Spotkanie rozegrane zostanie na stadionie w Sosnowcu. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA http://wisla.krakow.pl/pl/aktualnosc...m_i_zaglebiem/ ![]() WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a co ze sparingiem ze słowackim MFK Ruzomberok?
chciałbym sie dowiedziec czy Wiślacy bedą trenowali na Reymonta 22 od 20 - 29 czerwca? akurat ten 27. to mi nie pasuje jak jasna cholera, a chętnie bym się przejechał do Sosnowca. i czy te sparingi i treningi będą otwarte dla oczu kibiców? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No co z tym sparingiem
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie bójcie się. jesli bedzie, to o tym napisza na głównej
![]() .
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wie ktos o ktorej bedzie jutrzejszy sparing z Ruzomberokiem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sparing o 15.
Rozgrywany na boisku bocznym i zamknięty dla publiczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mnie obiły się ( zaznaczam - obiły ! ) o uszy takie informacje że ten dzisiejszy sparing to ma być rozgrywany na boisku Puszczy w Niepołomicach, jest w tym coś prawdy czy to wszystko to tylko liche insynuacje ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Skąd takie info...?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Napisałem że obiło mi się to uszy, info nie jest nawet w 1 % pewne, pytam z czystej ciekawości bo nóż widelec cos takiego się wydarzy, raz byłem w Podłęzu ( niedaleko Niepołomic ) na sparingu Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skoro jest jasno napisane, że na bocznym przy Reymonta, TWSD szykuje się do relacji live... więc tematu Niepołomic raczej nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Niby jakim cudem można zamknąć sparing na bocznym boisku?
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To prawda, że Wisła ma zagrać sparing z Sandecją Nowy Sącz
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Owiną parkan folią żebyśmy nie mogli zobaczyć*
*dla chcącego nic trudnego. ![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ale można wejsc do pobliskiego bloku i z okna na klatce wychodzącego na boisko oglądac
![]() ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|