|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Widocznie mają umowę, że jak nie wykonają pracy w terminie to będą płacić kary i być może mają jakieś lekkie spóźnienia bo dzisiaj jest dzień ustawowo wolny. W każdym razie ja tym ludziom współczuje.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czego współczujesz?
faktu, że pracują w czwartek? zwykły dzień tygodnia przecież, co innego gdyby to byłą np. niedziela... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Trzeba było się nie opierdzielać wcześniej to dzisiaj mieliby wolne. Termin rzecz święta
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak jak mówili poprzednicy, widocznie mają jakieś opóźnienia i chcą nadrabiać... Myślę, że zostały na budowie tylko te osoby, które mogły (być może chciały - kasa) więc nie ma co dramatyzować
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
witam , posiada ktoś link do czynnej kamery skierowanej na budowę nowej trybuny? niestety wszystkie linki które posiadałem nie działają obecnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
to chyba na dzis koniec pracy bo nikogo nie widac
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jedno pytanie: czy pod A/B też trzeba będzie kopać i robić tak duże fundamenty jak z C?
PS Na pewno nikt niema linku do działającej kamerki na C? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
z tego co słyszałem to po wyburzeniu A/B również będzie robiona ścianka szczelinowa , głowy nie dam sobie uciąć ale chyba już nawet pojawił się odpowiedni sprzęt na terenie stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja slyszalem ze tez bedzie scianka szczelinowa a wykopy beda nie takie glebokiej jak pod C
a tez w poniedzialek slyszalem ze murawa i podgrzewanie jej idzie do kosza sciagnie murawy kosztowalo by 1 milnion 200 tys. cos takiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ścianka na 99,99 % będzie bo stoi maszyna do jej zrobienia przynajmniej tak mi sie wydaje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co tam robi koparka w narozniku lub blizej trybuny D
mogli by dokonczyc burzenie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak dla mnie to poszerzają fundamenty narożników. Można to wreszcie zrobić, gdy D i E nie są używane oraz usunięto słupy oświetleniowe.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Usunęli już oświetlenie z okrąglaka, teraz zapewne będą "ciąć" słup
![]() Tak poza tym to rzeczywiście, Reymana przestanie istnieć, no chyba że jakoś przesuną w stronę parku... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Reymana ma być traktem rowerowo-pieszym
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha, okey, dzięki za info.
Chociaż np na Reymonta 2-pasmówki sobie nie wyobrażam, gdzie oni tam to wcisną? O_o |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cały stadion ma być skończony w Czerwcu a kiedy oddana zostanie trybuna na miejscu dawnej "C" ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W grudniu ma by gotowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanko, jak już będzie wybudowany stadion to zamierzają go otynkowac? Bo te szare płyty na D i E wyglądają niezbyt fajnie...
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Odcinek ul. Reymonta między ul. Piastowską a Chodowieckiego ma mieć pięć pasów. Środkowy, piąty pas będzie przeznaczony zależnie od potrzeb albo dla samochodów jadących na mecz, albo dla wyjeżdżających spod stadionu. Dalej w kierunku Alei Trzech Wieszczów Reymonta ma mieć już po dwa pasy w każdą stronę; ulica jest przewidziana jako dojazd do podziemnego parkingu planowanego przy Uniwersytecie Rolniczym.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Co roku budowane, remontowane, poszerzane są kolejne ulice, mimo że o Euro nikt nie słyszał... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A jakim brakiem wyobrazni trzeba sie wykazac, zeby zostawic uklad komunikacyjny w rejonei stadionu w obecnym stanie? 35 tys ludzi bedzie puszczalo okolice stadionu dobrych kilka godzin.
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Jedynym rozwiązaniem jest budowa pasów dla busów i współpraca Wisły z MPKa. Bo przecież mamy linie tramwajową pod samym stadionem i warto by to wykorzystać... ![]()
Ddf
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|