|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
DYMEK_NHS: Serio screena dam wieczorem a gram w FMa 08. Lewandowski bez problemu zaplacilem za niego Zniczowi 22 tys euro z tego co pamietam a Mitsanski no tu sie musialem troche ponegocjowac z Lechem ale wkoncu sie udalo. Lewandowski narazie nie spelnia moich oczekiwan gra slabo ma dopiero 2 bramki, Mitsanski gra duzo lepiej. A tak na marginesie to jakby Wisla sprowadzila Bozoka naprawde i gralby tak jak u mnie to nic tylko calowac Bednarza za to ze go scignal na R22
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ja tam wole 08
no tak bo w Fm08 Lewandowski nie jest jeszcze taki znany...a tak nawiasem mowiac ile trza grac sezonow albo jakie trza miec wyniki zeby dali mi wiecej hajsu na transfery |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Najczęściej już w 2 sezonie jest więcej kasy. A sukcesy to najlepiej zrealizować to czego oczekuje zarząd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Istnieje jakieś uaktualnienie do FM05?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Macie jakiś sposób by zatrzymać w klubie najlepszych zawodników? Po zawsze po sezonie jest wiele ofert i zawodnik jest tak napalony, że ani myśli o przedłużaniu kontraktu nawet gdy oferuje 10-krotną podwyżkę. A gdy go zatrzymuje na sile to się obraża.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
@zuraw9 mam podobnie, czesto trzymam na sile chyba ze psuje morale w szatni konkretnie, a puszczam jak sie im kontrakt konczy to sprzedaje przed 1 stycznia, czasem ''dorastaja'' i prosza o usuniecie z listy transferowej i wtedy zazwyczaj sie zgadzaja na przedluzenie
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Posiada ktoś może jakąś dobrą taksę do Wisełki ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Siema. W FM`a gram od nie dawna Mam takie pytanie czy istnieje prośba o dodatkowe fundusze na transfery w FM 09 jak tak to byłbym wdzięczny za opis.
pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dom > siedziba zarządu > prośba do zarządu > dodatkowe fundusze na transfery
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
PS: Gra ktoś z was w FIFA MANAGER 09 |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja gram w Football Manager 09 WISEŁKA i zdobyłem MISTRZA przewaga 20pkt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie, przy tworzeniu nowej kariery jest opcja ' Wszyscy zawodnicy: nie wybrano dodatkowych zawodników ' jak mam to zmienić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kurva
może da się coś zrobić z tym, kiedy chce wczytać grę wyskakuje Zapisana gra nie została wczytana Wcześniej miałem ten problem, co kolega: 3michal_04 napisał(a):
co robić? miałem wyjebaną karierę Wisłą i widac - zyebauo się |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Miałem to samo co Ty! W folderze z zapisana grą system powinien zrobić Ci zapasową kopię gry o nazwie np. "wisla(backup)". Po prostu musisz wczytać tą grę i będzie OK, chyba z jednym meczem do tyłu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek do końca kariery w Wiśle
najwięcej goli i meczy w historii Wisły.http://img8.imageshack.us/img8/3199/wisladey.png |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Uuuu to chyba po grze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
mam sobie trenera i przykladowo. jak mu dam do poprowadzenia taktyke to ma 5*, jak wyłącze taktyke i dam mu do prowadzenia trening defensywny to tez ma 5*. ale jak juz razem mu dam do trenowania te obie rzeczy to ma po 4*. czemu tak sie dzieje
Ostatnio edytowane przez tommiyacht : 12.06.2009 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Jeden trener - jeden rodzaj treningu. Jak w życiu - jak zajmujesz się większą ilością rzeczy to żadna nie wychodzi tak jak powinna. Ten kalkulator jest do patcha 9.3.0? Ja mam tylko to: http://www.footballmanagerstory.com/...-requirements/ Byłbym wdzięczny za linka. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
tak, jest do patcha 9.3.0. tzn sam sobie go zrobilem w excelu co raczej nie jest trudne, na podstawie danych z tego topika
http://community.sigames.com/showthread.php?t=106997 polem rowniez ten topic http://community.sigames.com/showthr...stars+training - czyli - w wielkim skrócie - 7 gwiazdek juz tak łatwo nie uzyskasz |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
A teraz panowie mega pytanie
Ile macie godzin/ tygodni/ miesięcy rozegranych w FM-ie 09 i który sezon ? Tak dla porównania bo wydaje mi sie że tylko ja się tak zagłębiam w te klocki: 7 dni, 2 gosziny i 43 minuty, rozegrałem 2,5 sezonu ![]() Ciekawy stopień uzależnienie ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za odp o kasie na transfery.
Właśnie zakończyłem pierwszy sezon.Wstyd 9 miejsce.Nie ma się czym chwalić.Kasy nie chcieli mi dać na wzmocnienia to zdecydowałem się na wysprzedaż zawodników co było błędem.Boguś pod koniec sezonu przedłużył ze mną kontrakt o 2 lata. Sprzedałem:Boguski 110k euro,Juszczyk 325k,Varga 55k,Pawełek 950k,Łobo 1.8,Baszczu 375k, Niedzielan 950k,Zieńczuk 1mnl,Jirsak 925k,Sobol 450k, Diaz 150k + Marcelo 2x wypożyczony = 7,25 M Kupiłem:Bochenek,Papizsanszkij,Gilewicz za free,Strugarek,Grosicki,Hirsz,Osei,Stachowiak,Lato ,Banaś,Pietroń,Chmiest,Kwiek,J.Gancarczyk,Pawelec, Klaudiusz Latkowski free = 3,3 Macie jakichś kopaczy do polecenia głównie od zaraz nie na przyszłość hajsu mam 4,23 mln ojro? Jak ustawiacie taktykę na mecze u siebie a jak na wyjazdach? Pozdrawiam. P.S no cóż zrobić. Zdziwiłem się że w pucharach gram.A to z Fair Play.
Ostatnio edytowane przez LeQ : 13.06.2009 o godz. 10:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
niezly z ciebie manager
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
leq - bez sensu postąpiłeś - w miejsce dobrych zawodników sprzedanych za bezcen (boguski 110k
) kupiłeś betonów.Jaki miałes w tym cel? Ze składem jaki MIAŁEŚ osiągnąłbyś podium, zjebałeś to masz dolną połowę tabeli i w pucharach nic nie zdziałasz niestety |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, bezsens
![]() Warto walczyć o swoje. Ja np. w roku 2010 sprzedałem kilku zawodników z starej Wisły za bardzo dobre pieniądze, majac przy tym juz godnych zastępców na liście życzeń. odszedł Paweł Brożek za 6,5 euro przyszedł w jego miejsce Lewandowski za 1,8. Odszedł Łobodziński za 3 mnl euro, na jegio miejsce przygotowałem Małeckiego. Odszedł Jirsak za 2,7 mln euro do Reading, przyszedł w jego miejsce Zganiacz za 250 tyś + Majewski za 1,8 mln euro. To tylko kilka przykładów. Nikogo nie spzredaje na siłę. Jeśli tylko mają kontrak ważny i chcą grać. Każdy ma swoją cene jednak i jeśli dostanę to minimum, zawodnik ma "zielone światło" na odejście. i tak w kółko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a gra ktoś na stronce www.managerzone.com?
wg mnie bardzo wciągająca gra, troszkę ma się na bakier z prawdziwą piłką no ale w sumie to nawet dobrze heh |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak czytam o waszych sukcesach w FM i zachodzę w głowę jakimi wy taktykami gracie. Proszę podzielcie się najlepszymi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam rok 2020 i Brożka w składzie
|
|