|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
panowie, spokojnie. Nie, żebym był jakimś wielkim fanem czy miłośnikiem Leo ale nie przywiązujmy do tej padaki w RPA najmniejszej wagi.
Nigdy, a wierzcie mi , że dużo już naszych meczy widziałem, nie zdarzyło się by nasi w jakimkolwiek sparingu (i nie piszcie, że to mecz międzypaństwowy, bo to jest sparing o nic) nasi cokolwiek grali. Nawet, gdy całą wieczność temu, po sukcesie orłów Górskiego w Monachium wydawało się nam, że jesteśmy potęgą i trzecią siłą na świecie (tak, tak To co wymagać od grajków, których pojechał sobie drugi albo trzeci garnitur na wycieczkę, kołcz skłócony z kim można (z grajkami chyba już też), wszystkie szychy z PZPN na miłej rodzinnej wycieczce. Wynik tam nie interesuje nikogo, po powrocie posłuchamy, że wiele szkoleniowo dał, jak zwykle. Daleko milej (jak się od Krakowa daleko jest) szukać fotek, kamerek i relacji jak nam budowlańcy przy stadionie zasuwają. A na reprę , która jest tylko listkiem (he, he) figowym dla betonu z PZPN lagę położyłem już dawno. I jedyne, przed czym mam stracha, to by naszych do tego bajzlu nie powoływali, bo to sie zawsze kontuzjami kończy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dla tych co chca poogladac reprezentantów Polski w normalnym wydaniu zapraszam na TVP Sport... za kilka minut bedzie grala nasza młoda reprezentacja... fajny sklad maja.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Rasiak byłby dzis marzeniem ;]
a tak serio to przeciez to jakbysmy sie zebrali z forum i podzieli na dwie druzyny byłaby wieksza finezja gry ;] ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kiedy w koncu zwolnia Beenhakkera? Przeciez co ten gosciu wyrabia z naszym dobrem narodowym, to sie w glowie nie miesci. Polczak, Wilk, Przyrowski w kadrze? Juz nie mowie o innych...to totalna kompromitacja. Dwa mecze i dwa razy nie dalo sie tego ogladac. Za tego Janasa czy Engela takich ogorkow ogralibysmy 4 czy 5 : 0, taka prawda. Holender ma nasza pilke gleboko w pewnym miejscu...a my niestety bedziemy musieli sie z nim meczyc jeszcze przez kilka miesiecy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Masz gdzieś linka(?) do tego składu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mocny remis.
Kto to jest ten Wilk?Gdzie on gra?Odra,Piast? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze, ze na jesien, znowu bedziemy slyszec(juz "legendarne"): LEO, LEO...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chyba tak,bo piłkarz niego żaden. Obecność takich gości w Kadrze świadczy o jej niewątpliwym upadku.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patyra: Maciej Szczesny wystapi dzis w roli podwojnej, w imieniu ojca i eksperta.
Szczesny: W imieniu ojca i syna |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Macie jakieś inne propozycje co do obecności w kadrze? Powołanie Przyrowskiego nie pasuje? No to może Pawełek?
Eeee... nie. Zapomniałem. On zmęczony sezonem. Kogo miał powołać skoro mu wszyscy wymyślali kontuzje, zmęczenie i inne gówna? Najlepiej było nie grać tych meczy skoro się nie miało składu. Tylko potem byłyby pretensje "eee bo nie graliśmy sparingów". Takich nie będzie. Będą inne. "eee bo nie graliśmy pierwszym składem i się nie zgraliśmy"... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze, to od kilku miesiecy bylo wiadomo, ze ten pomysl jest chory(z rozgrywaniem spotkan w czerwcu i to w Afryce). Trzeba bylo zagrac jeden mecz w kraju z dobrym rywalem i zobaczyc, jak dublerzy(mowie o prawdziwych dublerach, a nie o facetach ktorzy stanowia kadre C lub D) zaprezentuja sie na tym tle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja sie z tym zgadzam. Po cholere grac te mecze po zakonczeniu ciezkiego sezonu, jesli wiekszosc zawodnikow chce jechac na urlop. I to jeszcze na drugim koncu swiata. Rozumiem wycieczke na Slowacje. Jak Leo chcial egzotyke i plaze to na Cypr juz ostatecznie mogli pojechac. Ale po cholere tluc sie 10h samolotem do RPA? Chca zobaczyc warunki przed mundialem? Niech sie tam najpierw dostana a pozniej zajma wywiadem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
BlamaŻ Ludzie To Jest Normalny BlamaŻ Żeby Tak Grac Z Tak SŁabymi Przeciwnikami...czy Oni Nie MajĄ Ambicji!?!?!?!?!?!!?!
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz pokazał jakich mamy zmienników :| żal..żal..żal..jak to oglądałem to nie widziałem czy mam się śmiać czy płakać..jak zobacze jeszcze raz Polczaka w składzie to mnie rozszarpie..:/ Zero bocznych pomocników:/ zero taktyki..
![]() Ojczyzna - Polska, Miasto - Kraków ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
wynik był przecież do przewidzenia
każdy myślący człowiek wie,na co stać Polską reprezentacje,a w szczegolnosci jej dublerów ogólnie to tournee po RPA-poroniony pomysł,a jeszcze selekcjonerzy i nasze grojki mieli straszne pretensje,że nie lecą biznes klasą,tylko zwykłą-ekonomiczną... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Weź nie żartuj. Ciężki seosn to maja w Anglii, u nas co najwyżej przebieżki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Sezon jak sezon każdego może zmęczyć, ale dla profesjonalistów 2 dodatkowe mecze w sezonie nie powinny robić różnicy.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła by do południa ograła naszą Reprezentacje a po południu Irak tego samego dnia oczywiście
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.06.2009 o godz. 19:00.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się porażki naszego zespołu. No ale wszedł niesamowity Roker Perejro i strzałem !nie do obrony! pokonał Allacha Błahaha. Beenhaker jest świetny. Pod jego wodzą już 2 razy pokonaliśmy wielką potęgę, jaką z pewnością jest reprezentacja San Marino.Wprowadził świetnych zawodników(Polczak, Komorowski). Gramy efektownie i strzelamy mnóstwo bramek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja mam tylko jedno spostrzezenie, jedno pytanie
czy pod wodzą Leo,Reprezentacja Polski może coś osiągnąć ? otóż odpowiedz jest krótka i łatwa, NIE ! |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
przejrzałem dokładnie wszystkie strony tego tematu i mogę stwierdzić, że od pierwszej do ostatniej strony, na każdej stronie wszyscy mówimy jednym głosem:
LEO WON !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
jak dlugo ten staruch bedzie selekcjonerem tak dlugo nie bedzie skucesu.... a trzeba pamietac, ze za 3lata Euro, ale my mamy aktalnie marne podstawy na ten turniej jesli chodzi o pilkarzy
a gra z jednym napastnikiem to mnie juz dobija, nigdy tak nasza kadra nie grala, teraz gra... kazdy widzi z jakim skutkiem... ale co z tego starucha za selekcjoner... byl chociaz na 5 meczach tej rundy polskiej ligi? chyba nie, bo jesli bylby to nie byloby tam Komorowskich, Polczakow, Rogerow, Tralkow..LEO WON! ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
na Reprezentację bardziej zasługuje już Niedzielan! niż jakiś tam Komorowski?
kto to w ogóle jest ten Komorowski... kolejny wynalazek Leo z jakiegoś Górnika czy innej Cracovii z I Ligi? czy co? Komorowski... hehe... Leo pewnie liczy, że stawiając na Komorowskiego wypromuje go jakoś, że koleś trafi do Legii lub Lecha.. w sumie w Zabrzu Leo ma układy, nie udało się z Pazdanem, nie udało z Zahorskim to teraz testuje Komorowskiego.. lol... LEO WON !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A tak jeszcze odnośnie PZPNu:
w jakiś wiadomościach(nie pamietam ktora stacja) mówili ze do RPA pojechal Lato i ... 40 jego kolegów z żonami. Ciekawe za czyje pieniadze... to co sie dzieje to dramat. a odnośnie meczu: hahahaha ... a co to ****a jest a co to ****a jest... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
kto wybrał Latę na prezesa PZPN?
jeśli warunkiem jest bycie byłym piłkarzem, to już bym wolał Dudka lub Frankowskiego ewentualnie Szymkowiaka na tym stanowisku.. albo nawet Radzia Majdana! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
wolalbym nawet Dawidowskiego... reprezentacja gra bez pomyslu, bez dynamiki, jakiejkolwiek taktyki, a jej trener zarabiaogromne pieniadze.. Janas bral 1/10 tego co Leo, a wyniki byly lepsze... trenerem to lepszym bylby nawet Majewski, albo Nawalka ![]() ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Mając takich piłkarzy do dyspozycji to wcale się nie ma co dziwić. I na pewno Piotrek Brożek by tej kadry nie zbawił. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|

|
||||||