|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dziś ok 17tej przemierzałem park Jordana i doznałem lekkiego szoku bo dzwięki dobiegające z naszego stadionu informowały że praca wre
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Coach prawidłowo zaznaczył na zdjęciu zasypaną fosę, która tymczasowo spełnia rolę dróg dojścia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
LM jest dla Nas
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale gdzie dorobia? Na fosie? Czy za fosa? Wymysliles...
![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/files/gallery/100/11.jpg http://www.stadionwisly.info/files/gallery/102/5.jpg http://www.stadionwisly.info/files/gallery/8/1.jpg Tak dla jasności było to pytanie retoryczne. Czasem warto się zastanowić zanim się coś napisze. Nie chodzi o to żeby wypisywać pierdoły. Jesli ktoś czegoś nie wie niech po prostu nie pisze. Inną sprawą są kretyńskie pytania. Poziom tego tematy stopniowo się obniża.
Jeszcze na koniec takie moje małe dylematy i przemyślenia. Nie wydaje się wam że ta fosa jest za wąska? Wydaje mi się że na obecnym etapie można by swobodnie ją poszerzyć. Przynajmniej za sektorem D z wiadomych względów. Jeśli chodzi o sektor gości będzie on w rogu więc nie mam pomysłu na modyfikacje. Czy orientuje się ktoś czy fosa wszystkich trybun mają być przedzielone?(nie wiem czy wyraziłem się wystarczająco jasno- czy w rogach trybun bedzie jakaś scianka czy swobodne fosą będzie można obejść cały stadion). Czy do fos są przewidziane jakieś wejścia(drzwi)?. W przypadku Trybun D i E nic takiego nie występuje. Jeśli by się zdażyło że ktoś by tam wpadł to co? drabina?
Ostatnio edytowane przez Fogi : 08.06.2009 o godz. 11:54.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jesli kogoś interesuje to niech sobie włączy kamerkę bo własnie jest ciąg dalszy burzenia trybuny
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A co się stało z kamerą która pokazuje postęp prac przy budowie trybuny C?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz pokazuje sektor AiB
A jesli nie wiesz to jest jeszcze taka: https://www.2012.org.pl/pl/miasta-go...ow/kamera.html |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
a ten kawałek murawy ciekawe po co wycieli, pewnie sprzedaja na metry kwadratowe na allegro
wogole to dziwne ze tak ją niszcza jakby nie moznabylo na boczne dac. Ja bym nawet z pocałowaniem ręki wziął bo kolo domu mam troche gorsza![]() A wie ktos jak oni zamierzaja postawic te skosne belki blizej trybuny E skoro nie ma tam kilku słupów w I rzedzie a na oficjalnej piszą że wszystkie juz słupy postawili? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na 100% wdarł się w tą informację z głównej błąd,nie możliwe że wszystkie słupy już stoją tak na oko brakuje 2 z prawej strony
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czy tylko u mnie teraz po tym adresem miast AiB jest cały stadion ? Też tak macie ?
https://www.2012.org.pl/images/krakow_aktualny_1024.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak i teraz nic nie widać.
Stary widok na A i B był bardzo dobry, nie rozumiem czego zmienili lokacje kamery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
zmienili bo tamta kamera była na jednym z słupów oświetleniowych na boisku kortowym, z tego co widziałem kilka dni temu tych słupów już nie ma więc kamera sama w powietrzu wisieć nie będzie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://galeria.wislakrakow.com/20090...287_resize.jpg - chciałbym żeby pan O zaprojektował mi dom ;|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
myślę że to będzie usunięte...
mam przynajmniej taką nadzieję... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Czasem nachodzi Cię...
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Taaaaaa... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Napewno teog nie usuną, no jak? Przeciez to podtrzymuje całe piętro budynku medialnego...
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Obudują i będzie piękny filar, może pan O. wymyśli coś a'la kolumna w stylu korynckim albo jońskim.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Musial tam zostac bo i jak zapewniono by odpowiedznie naswietlenie stadionu z trzech masztow? ale inna sprawa jest ze mozna to bylo obudowac chocby regipsem. Poszukaj zdiecia z budowy okraglaka to zobaczysz ze jest tam otwor ktory jest zabudowany, wyciagna to dzwigiem i to juz wkrotce. A jak ?poprostu w pionie go do gory podciagna, nie jest to prosta operacja bo mozna uszkodzic okraglak ale wykonalna
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 08.06.2009 o godz. 19:44.
![]() ,
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na podlodze na dziurze po filarze poloza dywan i bedzie czarcia zapadka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nawet nie chodzi o to czy to będzie usunięte czy nie. Przerażające jest to, że takie coś nawet tymczasowo w ogóle powstało. Prowizorka made in Poland. Przecież jakby to zobaczyli na "zachodzie" to by chyba ze śmiechu się porozkładali..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak z dziecmi
Proszę Was skończcie z tymi kretyńskimi komentarzami bo człowiek zaczyna się irytować jak to czyta. Coraz wiecej tu pseudo fachowców wytykających błędy architektowi...szkoda tylko że sami nie reprezentują nic więcej. Te same pytania zadawane po 100 razy. A wystarczy poszukać odpowiedzi na poprzednich stronach. O obniżaniu murawy było pisane co najmniej pare razy a tu dalej jakieś dywagacje. Pytań i obaw o to że słup od oświetlenia pozostanie w pawilonie medialnym nawet nie chce mi się komentować. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Reprezentacja z Irlandią zagra na Śląskim... moze jest jeszcze szansa?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
czekamy na Twoje propozycje tak aby i okrąglak wybudować, i aby z oświetlenia korzystać. ps: a "zachód" to ja mam głęboko... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Jurand : 08.06.2009 o godz. 21:21.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Fakt nie pomyślałem o tym. Jeśli chodzi o wejście na murawe wystarczy dostawić schodki- kładke co jednocześnie wyklucza problem przedwczesnego wtargnięcia na murawe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pawilon medialny jest strasznie niepraktyczny, zresztą ktoś już o tym dawno temu mówił, gdyby było inaczej to chyba nie musieliby przenosić wszystkiego do kontenerów
![]() ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|