|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na Honduras ? Z Amerykancami ? Mysle ze USA wygra.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a co to za mecz to Lanciano a co do USA to mysle ze wygraja,muszą,po ostatnim laniu od Juniora Diaza i spółki z Kostaryki ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zakład: Akumulowany Stawka: 2.00 Wygrana: 20zł
967 Jastrzebie - Katowice x2 1.48 968 Podbeskidzie - Pruszkow x2 2.14 970 Zabki - Korona 2 1.65 971 Swinoujscie - Lubin x2 1.48 972 Leczna - Warta P. 1x 1.16 xxx Stal St. Wola - WIsla Plock 1x 1.13 ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Rocco to jest baraż w 3 lidze włoskiej 2 spotkanie
takie czary wynalazłem bo nie ma za dużo na niedzielę grania![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1: Albania - Portugalia 2 1,30 Kazachstan - Anglia 2 1,10 Islandia - Holandia 2 1,35 Argentyna - Kolumbia 1 1,25 Tunezja - Mozambik 1 1,30 AKO: 3,14 Stawka: 30 zł Maks.wygrana: 94,11 zł 2. Azerbejdżan - Walia 2 2,10 Urugwaj - Brazylia 2 2,45 Guinea - Wybrzeże Kości Słoniowej 2 1,75 Qatar - Australia 2 1,75 AKo: 15,76 Stawka: 10 zł Maks.wygrana: 157,57 zł ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Albania - Portugalia
Typ - Typ: 2 1,30 Islandia - Holandia Typ - Typ: 2 1,35 Serbia - Austria Typ - Typ: 1 1,35 Chorwacja - Ukraina Typ - Typ: 1 1,65 Bułgaria - Irlandia Typ - Typ: 1 1,95 Boliwia - Wenezuela Typ - Typ: 1 1,35 Argentyna - Kolumbia Typ - Typ: 1 1,25 Uzbekistan - Japonia Typ - Typ: 2 1,85 UD Salamanca - Real Zaragoza Typ - Typ: 2 1,80 sensowne? oczywiście rozbije na kilka kuponów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sobota
Gruzja-Mołdawia 1 2,00 Katara-Australia 2 1,75 Uzbekistan-Japonia 2 2,00 2z3 za 140 zł do wygrania 440,40 zł drugi kupon, bardziej zabawowy RPA-Polska 2 2,85 Czy Kubica będzie sklasyfikowany w wyścigu? NIE 4,75 za 13,66zł do wygrania 184,92zł ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
RPA - Polska 1
Albania - Portugalia 2 Argentyna - Kolumbia 1 kurs:3,83 stawka:30 ew.wygrana:114,87 .................................................. ............................................ kusi mnie dzisiaj jeszcze postawic na Kuznetsova w finale RG.widzialem jej 3 ostatnie mecze i zrobila na mnie duze wrazenie swoja siłą i walką. co na to eksperci ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albania-Portugalia 2
Boliwia-Wenezuela 1 Argentyna-Kolumbia 1 Tunezja-Mozambik 1 a co sądzicie o meczu Salwator-Meksyk? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie wstyd
wychodze z prostego założenia że RPA nie gra eliminacji wiec jest w trudniejszej sytuacji gdyz brakuje im przed turniejem meczów o stawkę.dlatego tez kazdy mecz,w tym z Polska powinni traktowac jak najbardziej powaznie i zasuwac.a nasi![]() chlodna kalkulacja podpowiada ze bedzie 1.mecz dla nas bez stawki wiec obym sie nie mylił ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Popoprawiałem troszkę swoje typy i wyszło mi coś takiego :
Kazachstan - Anglia 2 Islandia - Holandia 2 Szwecja - Dania 1X Argentyna - Kolumbia 1 Zjed.Emir.Arab. - Korea Płd. 2 Uzbekistan - Japonia 2 7,63 Bułgaria - Irlandia X Cypr - Czarnogóra X Litwa - Rumunia X 32,25 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żewłakow, Krzynówek,Komorowski,Lewandowski, Murawski, Peszko, (OB)Rzeźniczak, Janczyk, Guereiro... samo dziadostwo polecialo - na bramce chyba Fabiański - stawiam na remis - pol 7egii i pol amiki napewno tego nie wygra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Serbia-Austria 1
Islandia-Holandia 2 Albania-Portugalia 2 Argentyna-Kolumbia 1 USA-Honduras 1 wklad 10zl Dow wygrania 48.30 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Załuska---Rzezniczak,Zewlakow,Bosacki,Krzynowek---Peszko,Dudka,Murawski,Roger,Wilk---Lewandowski
taka jest wyjsciowa jedenastka na RPA podana przez www.eurosport.pl ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Do czego to doszło, żeby w pierwszym składzie reprezentacji Polski grało 5 piłkarzy z 3 drużyny polskiej ligi. A przypominam, że w Lechu o sile zespołu stanowią głównie obcokrajowcy. Dramat...
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Orientujecie się może na kiedy został przełożony mecz baseballa NY Yankees- Tampa Bay ? Mecz miał się odbyć poprzedniej nocy, na livesports.pl informują, że spotkanie przełożono.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam cos takiego:
Serbia - Austria 1 Islandia -Holandia 2 Albania - Portugalia 2 Argentyna -Kolumbia 1 USA - Honduras 1 Kazachstan -Anglia 2 kurs:5.27 Co sadzicie ja sie obawiam jedynie USA? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz wczorajszy stał się meczem dzisiejszym a tamten nie wiadomo jeszcze na kiedy przełożono... ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dlouhy/Paes - Moodie/Norman 1.45
Finał gry deblowej mężczyzn Frech Open na kortach im.Roland Garros'a. W finale zmierzą się duet czesko-indyjski, Leander Paes i Lukas Dlouhy przeciwko Wesleyowi Moodie i Dickowi Normanowi. Wyżej notowani we wszelkich rankingach są ci pierwsi, jest to naprawdę klasowy debel. W drodze do finału pokonali oni w 1 rundzie De Chaunaca/Paire 2-0, w 2 rundzie z drobnymi kłopotami Cerrataniego i Stakhovsky'ego 2-1. Kolejnymi rywalami byli Benneteau i Mahut, jednak oni przegrali gładko 2-0. W cwiercfinale rywal był bardzo trudny, debel Ullyett/Soares przegrał z moimi faworytami 2-0 (6-2,7-5). I wreszcie półfinał, świetni rywale (Nestor/Zimonjic) i ... wygrana 2-0. Moodie i Norman w swoich poprzednich występach dokonali rzeczy ponad swe możliwości. Bo o ile Mirnyi/Ram są bez formy a Hernych/Rochus są po prostu słabsi to pokonanie debla Aspelin/Hanley (3-6,6-3,7-5) było wielkim wyczynem. Pózniej M/N mieli farta bo Acasuso i Gonzalez się wycofali lecz na ich drodze stanęli bracia Bryan'owie. Mecz zakończył się sensacją, po wygraniu pierwszego seta 6-0 Bryanowie pewni siebie pzgrali dwa kolejne sety 7-6 i 6-4. Dlatego wydaje mi się że Moodie i Norman już osiągnęli maks. swoich możliwości i na więcej ich nie stac. A Dlouhy i Paes w dodatku są lepsi więc nie daje Moodie'mu i Norman'owi szans na niespodziankę. Dinara Safina - Svetlana Kuznetsova kurs:1.50 Już po dwóch dniach zmagań na kortach Rolanda Garrosa, skład finału pań był dla mnie sprawą jasną. Okazało się,że miałem rację. Zdecydowanie najlepsze do tej pory zawodniczki tego sezonu na clayu zagrają w drugim w tym roku finale Wielkiego Szlema. Spotkają się ze sobą po raz trzeci w finale turnieju w przeciągu kilku ostatnich tygodni(poprzednio w Stuttgarcie wygrała Sveta, zaś tydzień później w Rzymie Dinara).W poprzednich latach obie grały w finale French Open. (Sveta w 2004 przegrała z Henin, zaś Dinara w 2008 rówież została pokonana tyle, że przez Ivanovic). Do meczu obie panie przystąpią cholernie zmotywowane. Safina chce udowodnić niedowiarkom, śmiejącym się niej prowadzenia w rankingu WTA, że godna jest tego miejsca i dla potwierdzenia tej pozycji wygra pierwszy w swojej karierze turniej Wielkiego Szlema. Kuznetsova zaś ma szansę uregulować rachunki właśnie z Safiną, z którą przegrała tu w ubiegłym roku w półfinale. W tym meczu wiele będzie zależec od tego, która z zawodniczek, narzuci przeciwniczce swój styl gry. Tak sie składa,że oba tegoroczne finały na clayu pomiedzy nimi oglądałem. I oba były bardzo jednostronne, z tym,że w Niemczech to Kuznietsova dominowała, zaś we Włoszech - Safina). Mam wrażenie iz forma Svety przyszła troszeczkę za wcześnie i jej wygrana z Safiną w finale w Stuttgarcie, to był "łabędzi śpiew", a później było już tylko gorzej. Czyli forma Dinary wzrastała, zaś Kuznetsovej utrzymywała sie na tym samym poziomie lub minimalnie spadała. Zaobserwować można to było, na przykładzie RG, gdzie Sveta wystartowała bardzo dobrze, ale im dalej w las, tym gorzej. W meczach z Radwańską, Williams czy Stosur, Kuznetzova miała wiele przestojów w grze, słabo serwowała.Miała bardzo dużo nie wymuszonych błędów.Podczas meczu finałowego takie sytuacje zostaną przez Safinę bardzo szybko wykorzystane. Dinara budowała swą formę bardzo spokojnie, mimo dobrej gry w turniejach poprzedzających RG, było widać,że posiada ona jeszcze rezerwy. Pokazała to na kortach w Paryżu. znakomicie przygotowana fizycznie i motorycznie. Silna mentalnie. Przeszła do finału jak burza, przegrywając po drodze tylko jednego seta.Mocna stroną Dinary jest serwis i return. Moja faworytką, jest Safina. Wygląda na to, że nowy trener nie zmieniał jej stylu gry, tylko zaczął doskonalić w Dinarze to co miała najlepsze, co teraz przynosi efekty. Wiele zależeć będzie od tego jak zakończy się pierwszy set, jeśli wygra Safina, wydaje mi się,że Svety nie będzie stać na podjęcie walki, jeśli jakimś cudem wygra go Kuznetzova, to wszystko moze się zdarzyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...bc680b3df4d3af
nudziło mi się w fortunie ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może mi ktoś powiedzieć czy takie coś na jutro ma sens:
Lanciano-Juve Stabia 1 Benin-Sudan 1-1 Drava Ptuj-Aluminij 1 Oulu-Atlantis 1 i drugi Huesca-Sevilla B 1 Chorwacja-Cypr 1 Nigeria-Kenia 1 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam pytanie czy ktos gra w bet-at-home tutaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ok dzieki juz za okreslenie mi tego bet-at-home i trafionych kuponów wszystkim dziś zycze ja tylko powiem ze dałem dzis 20 zeta na Albanie po wczorajszym zwyciestwe wigier nad Wieliczka moze dzis sie uda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JA zas jak portugalia nie wygra to sobie w leb strzele
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wszystko PRAWIE ładnie powchodziło .... masakra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
mi tez szwecja nie siadła ;/ a co wyprawial ibra dzis to dramat
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a znacie sie cos na hokeju ? jest w nocy puchar stanleya detroit u siebie niby wedle statystyk dawalo rade a kurs jest dobry ale chetnie jakies porady przyjme - trzymajcie kciuki za portugalie
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|