The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.06.2009, 15:39
Najbardziej denerwujace jest to, ze gdyby 10 losowym osobom z tego forum dac zlozyc sklad na dzisiejszy mecz, to 9/10 takich reprezentacji graloby o niebo lepiej niz ta.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.06.2009, 15:44
ta ekpia z taką grą miałaby problem z utrzymaniem się w ekstraklasie
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.06.2009, 15:47
Swoją drogą to kibice na tym stadionie zachowują się jak małpy z dziczu,jakieś rogi kozie maski brakuje widoku jedzienia surowego mięsa,dramat jak tak to będzie za rok
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.06.2009, 15:48
Taka sama padaka jak z Irlandia Polnocna, tylko wynik inny
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.06.2009, 15:49
Od zawsze byłem przeciwnikiem Beenhakera w Polsce. juz abstrahując od tego, że dla mnie futbol narodowy to powinien być futbol narodowy i zarówno WSZYSCY piłkarze powinni być Polakami, jak i trener. No wielki Holender uświadomił mi, że muszę wyjść z mojej drewnianej chatki, i jego jakoś zaakceptować. Każdy mecz tej drużyny jest coraz słabszy. Nowy trener, wykorzystanie tych 5 ostatnich meczów do budowania nowej drużyny, na EURO 2012
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 06.06.2009, 15:55
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Taka sama padaka jak z Irlandia Polnocna, tylko wynik inny
to prawda
moim zdaniem ta Reprezentacja pod wodza Leo nie ma przyszłosci.Stoimy w miejscu od dawien dawna.
Czy bramka strzelona dziś RPA zmieniłaby cokolwiek ? NIC by to nie zmieniło.Zapewniam.
Odpowiedz cytując
Robert_wislak
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.06.2009, 15:55
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Swoją drogą to kibice na tym stadionie zachowują się jak małpy z dziczu,jakieś rogi kozie maski brakuje widoku jedzienia surowego mięsa,dramat jak tak to będzie za rok
Siedzi taki kozak przed komputerkiem i zajmuje sie wypisywaniem bredni. Weź sie chłopie ogarnij, taki mają styl życia i sposób bycia. I potrafią sie bawić.

bez odbioru

Wisła
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:00
I to jest większy problem, niż się z pozoru wydaje. bo gdyby nie było samych wyników to małe piwo. Ale poaptrzmy się co Leo zrobił z tej reprezentacji... POŚMIEWISKO. Inaczej tego nazwać nei można. Jego "dodoatkowa praca" w Feyenoordzie, uczynienie reprezentantów piłkarzy takich jak Pazdan, Zahorski, teraz Wilk, Komorowski i wielu, wielu innych, których nawet nie chce mi się wymieniać. Dalsze stawianie na takich piłkarzy jak Krzynówek(z całym szacunkiem dla niego za te lata gry w reprezentacji), Roger(co ten koleś w ogóle dzisiaj robił, skoro on sie ani trochę nie wyróżnia nawet w polskiej lidze), Bosacki... tu dalej nie chce mi się wymieniać.
Co ten Holender zrobił z naszego dobra narodowego/
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 06.06.2009, 16:00
Robert_wislak napisał(a):Wyświetl post
Siedzi taki kozak przed komputerkiem i zajmuje sie wypisywaniem bredni. Weź sie chłopie ogarnij, taki mają styl życia i sposób bycia. I potrafią sie bawić.

bez odbioru
Ojej ale nie pobijesz mnie prawda ? Sam sie ogarnij i nie nazywaj mnie kozakiem,bo widze ze to raczej ty nim jesteś jak cie bawią małpki
Aha i dziękuję ci serdecznie że mnie uświadomiłeś ze oni się w ten sposób bawią,na prawdę nie wpadłbym na to !
Potrafią się bawić powiadasz ? Nasi kibice jakoś tez się potrafią bawic a kozich rogów i czarów marów nie potrzebują
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 06.06.2009 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując
LeQ
Member

Od: 05.2009

Stary 06.06.2009, 16:04
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
ta ekpia z taką grą miałaby problem z utrzymaniem się w ekstraklasie
Już Ty się nie martw
Dojdzie jeszcze Ludovic Obraniak i będziemy kosić każdego nawet Brazylię
Odpowiedz cytując
GERO7
Banita

Stary 06.06.2009, 16:05
Leo ! co ? Bafana Bafana !!
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.06.2009, 16:10
Leło nam chyba od kilku miesięcy "FUNDUJE" lekcje "ANTY-FUTBOLU". Panowie i panie Leo w dzisiejszej lekcji zademonstrował jak NIE NALEŻY POWOŁYWAĆ REPREZENTACJI NARODOWEJ i JAKA TAKTYKA JEST G. WARTA- NA PRZYKŁADZIE MECZU Z MURZYNAMI.
Odpowiedz cytując
WioReXXX
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:10
a i radziłbym się Jackowi Bednarzowi przyjrzeć tym Afrykańcom. jeden z nich - Parker był na testach w legii ale podobno był za słaby...

A oni technikę mają niezłą, fizycznie są bardzo dobrzy, do tego waleczni, a wyciagnąc ich można za niezłą cenę.
Odpowiedz cytując
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.06.2009, 16:17
Ja tam twierdze że jakby trenerem byl Motyka to by wygrali, ten doping jak, to stwierdzila moja mamuśka "co tam jakieś muchy latają?" by idealnie pasował do jego szarańczy.

a tak na poważnie, jak można budować kadre na Komorowskich i innych piłkarzy którzy sie nawet nie wyróżniają w polskiej lidze?! Ja go rozumiem że były kontuzje itp, ale przecież mógłby powołać Zienczuka, Małeckiego, Iwańskiego itp. Czekam aż odpadną z eliminacji i będzie zmiana trenera. Przecież w tej chwili to Ulatowski powinien być trenerem nie Leo. Jak będzie trener który to ogarnie wszystko mam nadzieje że poukłada reprezetnacje, bo ofensywa ma ogromne możliwości( Brożek, Lewandowski, Boguski, Jeleń, Obraniak, Błaszczykowski, Murawski, Peszko, Małecki, Lewandowski M.)
Odpowiedz cytując
WALDI TSW
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.06.2009, 16:20
dzisiejszy mecz to tragedia.. szkoda ze te mistrzostwa świata beda w RPA bo poziom kibicowski jest tam ZAJEBIST* nie moglem sluchac tego buczenia jeczenia i trabienia :\
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.06.2009, 16:22
Oni na białego z RPA buczeli jak miał piłkę
Odpowiedz cytując
WALDI TSW
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:29
a to rasisci
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 06.06.2009, 16:35
To ty nie wiesz, że to nie działa w tą stronę?
Rasista nie może być czarny, tylko biali mogą byc rasistami.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:38
powiedzcie mi tylko jedno... po co czekać do konca eliminacji MŚ ze zwolnieniem Leo?! Ja rozumiem ze PZPN nie chce wyplacac odszkodowania za zerwanie kontraktu z Leo, ale widac gołym okiem ze ten trener nic juz nie osiagnie z reprezentacja Polski... o ile teraz mamy małe szanse na awans do MŚ 2010 to przy takiej grze jaka Polska reprezentuje przez ostatnie kilka meczy to jest tragedia..i watpliwa jest walka o awans to tego turnieju...
Leo juz chyba sam sie pogubil, i do tego kombinuje na kazde strony zamiast skupic sie na reprezentacji... a najgorsze jest to ze ciagle udaje ze jest najlepszy i wszystko jest ok..

Skonczy sie tym ze sie obudzimy juz po przegranych eliminacjach, i sie zacznie wielki ogólnopolski placz..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
EMPI
Czasem nachodzi Cię...

Od: 11.2002

Stary 06.06.2009, 16:41
Yo!

Wymęczył mnie ten mecz. Zacznę może od poziomu komentarza meczowego... Drętwy jak psi fallus. Darcie się na cały regulator "Krzynóweeeeeeeeeeeee eeeeeeeeek" nie spowoduje dodatkowego podkręcenia piłki, no ale cóż. Jeżeli zaś chodzi o "buczenie" kibiców, to ja w ogóle piłkę afrykańską lubię i tamtejszy klimacik. Już się nie mogę doczekać PNA i kilku godzinek z Eurosportem - tam jednak lepsza realizacja, komentarz no i wiedza o tej piłce w odróznieniu od TVP - z resztą, o czym tu gadać... Ale fakt, że głowa jakiejś afrykańskiej sarenki powaliła mnie z dywanu na parkiet... ;-)

Polacy zagrali kichę totalną. Kiedyś holenderska myśl szkoleniowa słynęła z Footballu Totalnego, w europie takie firmy jak AJAX, PSV i FEYENOORD robiły dobry show. Reprezentacja grała cudownie (Holendrzy), a jak przegrywała to cała Europa płakała, bo się im kibicowało... A dziś? Dno... Dlatego też z tego to miejsca chciałbym najserdeczniej podziękować LeoWhyForMoney za jego trud i pracę z naszą Reprezentacją A, B i C i poprosić go o złożenie dymisji już po wtorkowej porażce z Irakiem, bo nie chcę nikogo martwić, ale Arabowie się po nas przejadą jak ruski buldożer po kresowej stodole. Irak gra z pasją (co jest dla nas bardzo złą informacją) i polotem, a braki techniczne nadrabiają walecznością. Dla nich to sprawa narodowa teraz po wojnie... Nasi mają nosy w katalogach biur podróży... Będzie łomot...

W ogóle to całe to "zgrupowanie" to farsa. Ludziom trzeba dać odpocząć i bardzo mnie to cieszy, że Wiślacy mają spokój od tego syfu na drugim końcu świata... Ciekawe jakie zdjęcia z wakacji przywiozą dziadki z PZPN...
Odpowiedz cytując
WALDI TSW
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:43
Kamson wiem o tym tylko po prostu sie smieje z tego..
Odpowiedz cytując
GERO7
Banita

Stary 06.06.2009, 16:47
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
powiedzcie mi tylko jedno... po co czekać do konca eliminacji MŚ ze zwolnieniem Leo?! Ja rozumiem ze PZPN nie chce wyplacac odszkodowania za zerwanie kontraktu z Leo, ale widac gołym okiem ze ten trener nic juz nie osiagnie z reprezentacja Polski... o ile teraz mamy małe szanse na awans do MŚ 2010 to przy takiej grze jaka Polska reprezentuje przez ostatnie kilka meczy to jest tragedia..i watpliwa jest walka o awans to tego turnieju...
Leo juz chyba sam sie pogubil, i do tego kombinuje na kazde strony zamiast skupic sie na reprezentacji... a najgorsze jest to ze ciagle udaje ze jest najlepszy i wszystko jest ok..

Skonczy sie tym ze sie obudzimy juz po przegranych eliminacjach, i sie zacznie wielki ogólnopolski placz..
Zobacz lepiej jakimi on dysponuje piłkarzami , co ci piłkarze potrafią i w jakiej graja lidze . Tu nawet swiety Boze nie pomoze ,mozemy zatrudnic nawet Hiddinka czy Mourinho i tak to nic nie da jak sie ma pilkarzy pokroju Wilk - lewy skrzydlowy czy Rzezniczak - prawy obronca

Jeszcze Engel w studio jako ekspert Jego powinni pod murem postawic i sie zapytac czemu w Polsce szkoli sie tak slabych pilkarzy a nie sluchac w kolko tego samego
Ostatnio edytowane przez GERO7 : 06.06.2009 o godz. 16:52.
Odpowiedz cytując
EMPI
Czasem nachodzi Cię...

Od: 11.2002

Stary 06.06.2009, 16:53
No to powiedz mi jak to jest możliwe, że w prawie czterdziestomilionowym kraju nikt mało kto potrafi grać w piłkę... Przecież to nie jest tylko i wyłącznie wina tych co teraz podziwiają Wrocław...
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.06.2009, 16:54
Hmm, to przeciez Leo powoluje tych, a nie innych(lepszych) pilkarzy...wiec argument wyzej do mnie nie trafia. Jesli powoluje sie kogos takiego, jak Rzezniczak czy Komorowski, to o czym my tutaj mowimy? Przeciez w lidze sa lepsi pilkarze, juz nie mowie o zagranicy, gdzie celowo od paru lat jest pomijany Gancarczyk czy Marcin Kowalczyk...
Holender kreci jakies lewe interesy na tej reprezentacji, bo inaczej takich przedziwnych powolan, nie potrafie wytlumaczyc(Roger bez formy od roku, a niezaleznie od tego jest i tak powolywany, i gra w pierwszym skladzie...).
Odpowiedz cytując
GERO7
Banita

Stary 06.06.2009, 16:55
Flame napisał(a):Wyświetl post
No to powiedz mi jak to jest możliwe, że w prawie czterdziestomilionowym kraju nikt mało kto potrafi grać w piłkę... Przecież to nie jest tylko i wyłącznie wina tych co teraz podziwiają Wrocław...
Jak Messi cwiczy w Barcelonie ponoc od 12 roku zycia i w wieku 19,20 lat jest najlepszym pilkarzem swiata to chyba wlasnie wina jest w tym ze brakuje infrastruktury i nie ma zaplecza szkoleniowo-trenerskiego

A kogo ma powolac ? Daje sobie reke uciac ze Zienczuk by zagral dzis tak samo slabo jak Wilk ,a Peszko jak Lobodzinski ,po prostu nie ma z kogo wybierac
Odpowiedz cytując
grzesiek632
Senior Member

Stary 06.06.2009, 16:56
GERO7 napisał(a):Wyświetl post
Zobacz lepiej jakimi on dysponuje piłkarzami , co ci piłkarze potrafią i w jakiej graja lidze . Tu nawet swiety Boze nie pomoze ,mozemy zatrudnic nawet Hiddinka czy Mourinho i tak to nic nie da jak sie ma pilkarzy pokroju Wilk - lewy skrzydlowy czy Rzezniczak - prawy obronca
no to tym razem nie trafiles..
przepraszam bardzo ale czy to ja mu kazałem powolywac Wilka itp?! LEO sam wie kogo powoluje wiec niech nie ma potem pratensji..
ja nie mowie tylko o dzisiejszym meczu..

Mi chodzi o samo podejscie Leo... ten czlowiek stracil resztke honoru i obecnie to traktuje reprezentacje jako jakas dobrze platna zabawke.. takie jest moje zdanie
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 06.06.2009, 16:57
GERO7 napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze Engel w studio jako ekspert Jego powinni pod murem postawic i sie zapytac czemu w Polsce szkoli sie tak slabych pilkarzy a nie sluchac w kolko tego samego
Pretensje może mieć tylko do siebie, bo mam ich powołał
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 06.06.2009, 17:00
zawsze jest tak że po porażce wszyscy myślą że jak zagraliby inni to by im sie chciało naiwni

ten komentator to jest mega wku.... myślałem że już po tylu latach sie ogarnie, jego każde udane zagranie doprowadza do orgazmu
Odpowiedz cytując
GERO7
Banita

Stary 06.06.2009, 17:02
od Mundialu w Korei widac jakimi pilkarzami dysponuje Polska i najsmiesziejsze jest to ze wciaz sie przewjaja te same nazwiska co w 2002 roku . We Francji czy Hiszpanii juz powstaly 2 nowe generacje gwiazd a u nas mamy dalej Zewlakowa i Krzynowka ,ktorzy i tak sa najlepsi na boisku
Odpowiedz cytując
KuLwIk
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.06.2009, 17:06
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
a i radziłbym się Jackowi Bednarzowi przyjrzeć tym Afrykańcom. jeden z nich - Parker był na testach w legii ale podobno był za słaby...

A oni technikę mają niezłą, fizycznie są bardzo dobrzy, do tego waleczni, a wyciagnąc ich można za niezłą cenę.
Mieli takiego piłkarza na testach i powiedzieli, że nic z niego nie będzie. Koleś był najlepszy na boisku, jeździł naszych jak chciał. Szkoda, że Wisła nie miała go na testach, może u nas by się poznali.

A tak po za tym, wpadł mi w oko jeszcze jeden gracz. Akurat na prawą obronę. Zwie się chyba Siboniso Gaxa. Dobry w ofensywie, świetne dośrodkowania (czasem niespodziewany strzał) i dobry drybling. Znalazłem go na TM.de i wynika, że akurat kończy mu się kontrakt. Ciekawa propozycja.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów