|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
trzy uwagi:
1. kibice RPA to rasiści! (buczą, na jedynego białego piłkarza w ich reprezentacji) 2. doping na poziomie skoków w Zakopanym (trąbki non stop) 3. murawa fatalna oni mają robić mistrzostwa świata za 3 lata? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Za rok Pysio, to już za rok... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Przeciez oni krzycza Boooooothhhhh , to nie jest rasizm tylko pewnie go pozdrawiaja w taki sposob
Dochodze do wniosku ze ei wazne czy trenerem bedzie Engel , Janas czy Beenhaker to z tych pilkarzy (szczegolnie ligowych) nie da sie nic wykrzesac , sa po prostu tragiczni |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
te mistrzostwa w RPA to jakies nieporozumienie bedize..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
organizacyjnie RPA pokaże jak się robi taką imprezę Polsce. Jest to kraj bardziej rozwinięty niż my, więc nie ma się co z nich śmiać
a co do gry-tragedia ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Już rozumiem dlaczego my jesteśmy piłkarsko 100 lat za murzynami...
![]() W Naszej reprezentacji sukcesem jest jak ktoś dokładnie przyjmie i odegra piłkę - z czym do ludzi. Ten zaciąg z Poznania to kompletna tragedia. Z resztą reszta równie nędzna, eh. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
no to ja pytam, co robi Piotrek na liście rezerwowej?
Nie powiecie mi chyba,że byłby gorszy niż Krzynówek na lewej obronie... ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
tylko mnie denerwuje to buczenie i trąbki? nie da się oglądać spokojnie..
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Wilk - ani to dobry obronca ani tymbardziej skrzydlowy totalna porazka Dudka - jego start do pilki z miejsca przypomina rozpedzajacy sie wóz ziemniaków puszczony po rowni pochylej Rzezniczak - jak zwykle fatalnie sie taktycznie ustawia na boisku Peszko - robi wiatr sprzodu ale z taka technika gdzie prowadzac pilke przy nodze wychodzi z nia na aut to szkoda slow Roger pwoinien grac w srodku a nie podwieszony pod Lewandowskiego , bo potrafi podac crossowa pilke na 30 metrow a jak gra sprzodu to jest bezuzyteczny bo nie ma predkosci |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kibce - porażka. Wyłączyłem głos po 10 minutach... Trąbki są dobra ale na Małyszu nie na stadionie i to jeszcze przez 45 minut non stop.
TVP- czy oni kiedyś wyrobią sie z reklamami na hymn ? Wątpie Gra naszych - tragedia. Krzynio jako jeden z nielicznych chyba na jako takim poziomie ale to też nie jest to. Ten Załuska nic wielkiego na bramce nie pokazał miał z 3 sytuacje 1 puścił 2 obrobił ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
ludzie Pazdana brakuje.........
i wygrana murowana |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jeszcze a pro po naszeych transferów i udzialu w LM to ten Fanteni co strzelil gola to pilkarz Maccabi Hajfa czyli klubu z ktorym mozemy zagrac ,a Parker Crveny Zvezdy . Jakby przynajmniej nas bylo stac na takich pilkarzy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To sa jaja. Spoznilem sie na sam poczatek i dopiero teraz przejrzalem sklad reprezentacji. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu, Jakub Wilk gra ponoc w pierwszym skladzie
Ma czlowiek wyjatkowy talent do autokamuflazu ![]() Zaciag poznanski zawodzi na calej linii. Kolejny beznadziejny wystep Lewandowskiego. Do tego daremny Roger. Jedynie Murawski stara sie cos grac i prezentuje poziom zblizony do reprezentacyjnego. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
powołania Leo są kompromitacją...
z mistrza Polski = 0 piłkarzy z majstra Polski = 5 piłkarzy gdzie tu logika Leo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z Wisly powinien powolac Glowe, Piete i Malego ale jednak woli faworyzowac legionistow i lechitow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Leo nawet z Górnika który zajął ostatnie miejsce w tabeli powoływał po kliku piłkarzy więc nie wiem czemu sie dziwicie.
Co w kadrze robi Roger? Kiedy on ostatnio zagrał dobry mecz? Zaciąg z Pozniania też jakiś taki niewyraźny LEEEEEŁOOOO!!!!!!!! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co wy się tak oburzacie, że naszych nie powołał? Im mniej tym lepiej. Niech odpoczną po sezonie, za miesiąc mamy ważniejsze mecze niż jakieś sparingi na drugim końcu świata.
A co do organizacji MŚ w RPA to myślę, że dadzą radę. Choć jak przeglądałem kiedyś statystyki dotyczące przestępczości to byłem w ciężkim szoku. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jak na razie kompromitacja.
Edit : Komorowski i Trałka :O
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 06.06.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja tylko czekam aż powoła Dziółkę, Cabaja, i Wasilewskiego młodszego
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie wiem co kombinuje ten cały Lato że trzyma Beńka na tym stanowisku dalej. Nie szło jego poprzednikom zdecydowali się zatrudnić obcokrajowca pewnie myśleli że to coś da ... a dało jak widać nie wiele . Takie większe ,,sukcesy,, to wygrane z Portugalią i Czechami . Jesteśmy na 3 miejscu w tabeli ale wychodzę z takiego założenie że lepiej by nie wyjść i nie błaźnić się kolejny raz. J.w piszesz każdy z tych trenerów przewalił jaką ważną imprezę czy to MŚ czy ME. Ale co mnie najbardziej wkurza to nie wyniki tylko ... powołania Kiedyś Janas wprowadził wszystkich w szok jak nie zabrał Franka,Kłosa i jeszcze jednego na MŚ 2006, ale co ten wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.Jeszcze tak nie dawno np. Kokoszka grzał ławę w Wiśle i dostawał regularne powołania o Beńka teraz jest jednym z podstawowych obrońców Empoli i ciiisza.Ale tych przykładów jest więcej. A ten skład na RPA to mnie już całkowicie rozwalił kolonia poznańsko-wroniecka , Roger który nie gra nic w lidze ale oczywiście Leo mu dalej ufa. pozdrawiam
![]() Ma racje kogo powołuje Powód: EDITION
Ostatnio edytowane przez LeQ : 06.06.2009 o godz. 15:23.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez p e t e r : 06.06.2009 o godz. 15:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dla mnie nie porozumieniem jest to, że w kadrze jest Bosacki a nie Głowacki ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za trzymanie Rogera na boisku to Dziad powinien wylecieć ze stanowiska od razu po meczu. Przecierz to co gra Roger to jest kompromitacja. Najlepsze i tak że Komorowski gra który przegrywa z 34 letnim Kiełbowiczem w Legii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja na to patrzę i po prostu nie mogę uwierzyć.
Gdzie ta reprezentacja Janasa, która mistrzoso wyprowadzała kontry, a przede wszystkim grała DWOMA napastnikami....? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Potrzeba było takiego właśnie spotkania miernego żeby się pozbyć tego zagrzybiałego niby selekcjonera
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gra jednym napastnikiem jest gowniana. Lepiej przegrac 3:4 niz 0:1.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież za Leo gramy tak już od roku (wyjątek CZechy, gdzie niechciany Brożek mu tylek uratował) gdyby nie był Holendrem, a Polakiem to juz dawno by z hukiem poleciał. Już teraz bodaj jesteśmy w rankingu FIFA na najgorszym miejscu w historii i jeszcze spadniemy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|