|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Łobodziński najprawdopodobniej naderwał mięsień. I po jego formie będzie jak coś poważniejszego. A grał coraz lepiej..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A musi się mieć?
Nie każdy nauczyciel musi być Einstein'em(chodzi mi o jakość umiejętności, inaczej, teoria - jedno, praktyka - drugie), a jednak wiedzę potrafią przekazywać. A jeżeli dalej Ci nie odpowiada to, że odważyłem się w ogóle powiedzieć cokolwiek o Pawełku, bez lżenia go, to zerknij w nazwę tego tematu. ![]() ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Lysy : 05.06.2009 o godz. 04:32.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Kontuzja Łobo
Chłop ma po prostu pecha. Jest już u nas póltora sezonu i jezcze nie miał okazji w przepracować w całości któregokolwiek okresu przygotowawczego. Jeżeli uraz okaże się poważniejszy, to Łobodzińskiemu znowu będzie trudno przygotować formę, bo przygotowania do sezonu zaczynają się za trzy tygodnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy wiecie kto tutaj wrzucił tą piłkę?
http://www.youtube.com/watch?v=CUxV_1KkWzo Ktoś w komentarzu napisał że to Mały a mi to wygląda na Singlara.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
tę piłkę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czepiacie się Ćwielonga, że nie wykorzystuje sytuacji i w innym klubie już dawno by go zagryźli...
a wystarczy cofnąć się rundę wstecz, gdy grał w Ruchu - też nie strzelał, ale jako, że szukał gry, cały czas biegał, pokazywał się, walczył - robił miejsce kolegom z drużyny, a wtedy oni mogli strzelać... Warto zauważyć, że połowę sytuacji, w jakich znajduje się Ćwielong, sam sobie wypracowuje - czy to poprzez drybling, zastawienie się i zgubienie obrońcy, czy też przez bardzo sprytne ustawienie na boisku No i wystarczy przypomnieć sobie ostatnią kolejkę i to, ile wniósł ożywienia i KREATYWNOŚCI w grę Wiślaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawy wywiad z Małym :
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
walczy ,biega ,robi troche szumu ..ok to juz cos. Ale jednak nikt nie zaprzeczy ze pierwsze co przychodzi na mysl kiedy przyjdzie scharakteryzowac tego zawodnika w przeciagu sezonu to nieskutecznosc.. Lubie go ale musi to poprawic bo samo bieganie to troche mało... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cwielong zostanie nowym Paulistą, mam nadzieje, jeszcze poprawic technike i skutecznosc. Narazie niech gra na pomocy
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
no chyba, że nie miał być to ok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"Mały" strzelił gola na 1-0 w trwającym meczu Polska-Szwecja
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat ale :
Szwecja U21- Polska U21 od 5 minuty 0;1 Gol Małego !! ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest gdzies na necie ten mecz ? Bo na soccer-live.pl nie ma linkow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Przerwa Rafała Boguskiego w treningach potrwa około 4-6 tygodni. W sobotę piłkarz wraca do Krakowa, gdzie pod okiem sztabu medycznego Wisły będzie przechodził dalszą rehabilitację.
Więc Rafał początek sezonu ma z głowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wirtualna Polska :
Cytat:
1. W Wiśle pracują medyczne patałachy z Panem Urbanem na czele - gość skręcił skokowy, a jemu artroskopię kolana robią. 2. Boguski jest człek ze szkła - skręcony staw pół roku będzie leczył. 3. WP się zna uff, całe szczęście, że wszystko powyższe = false |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() Oby szybko mu się udało dojść do formy, w najlepszym wypadu na IV rundę zdąży tylko pierw tam trzeba dojść. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kariera Mauro Cantoro zbliża się ku końcowi. Ale głupio po tylu latach byłoby ot tak się rozstać i zerwać kontakty. Myślę, że warto zatrzymać takiego zaufanego człowieka w sztabie szkoleniowym. Albo jako scouta, który szukałby zawodników po Argentynie i sąsiednich krajach.
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
PS doszła mnie taka myśl... czy nie można było szybciej zrobić tego ? 2-3 tygodnie byłby do przodu i szybciej zdrowia ! jak nie mam racji to mnie poprawcie...
Ostatnio edytowane przez CzerskLG : 05.06.2009 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Poprawiamy Cię.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tzn. ? dlaczego ? noga bolała Bogusia od dłuższego czasu (od odniesienia urazu) ... więc dlaczego dopiero teraz?
Powód: poprwka
Ostatnio edytowane przez CzerskLG : 05.06.2009 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jakie kolano ? :|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
sory... :/ mój błąd
mnie boli kolano więc to mi naszło na myśl oczywiście chodziło o staw skokowy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Są dwie możliwości - prawe, albo lewe.
Chyba, że chodzi o kolano kogoś innego. Taki ból empatyczny. Istnieje też trzecia możliwość - kolega nie wie, o czym pisze. EDIT: Rozumiem, że są dwa najpopularniejsze zawody w Polsce - lekarz i selekcjoner reprezentacji Polski. Tym niemniej wytykanie błędów komuś, kto zajmuje się tym zawodowo wypadałoby poprzeć przynajmniej studiami medycznymi ( nie będę się czepiał specjalizacji - jesteśmy przecież we własnym gronie, sami Harcerze i Wiślacy ). Skany dyplomów przesyłajcie mnie na konto, zajmę się resztą.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.06.2009 o godz. 02:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wiecie może jak przebiega rehabilitacja Garguły i kiedy wróci do treningów ? Bo nie spotkałem się z żadną informacją od dłuższego czasu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na logikę to nadal pierwszy etap rehabilitacji.Gdyby już konkretnie trenował to oficjalna napisała by coś.raczej na pewno nie dołączy do drużyny na czas pucharów czy sporej części rundy jesiennej
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|