|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wydaje się troche płaski pierwszy poziom, ale zobaczymy dzisiaj jak to w "realu" wygląda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://img29.imageshack.us/my.php?image=29706738.jpg
Mam takie pytanie. Obecnie postawione sa te zołte i czerwone słupki. Czyli po wykonczeniu tej czesci na obecne słupy postawione zostana jeszcze jedne, identycznej wielkosci? Pozniej jeszcze ponad te słupy bedzie zadaszenie? Tak pogladowo chciałbym "zobaczyc" ile nam jeszcze brakuje do szczytu trybuny ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Raczej tak jak piszesz,ale nie jestem pewien czy będą to identyczne słupy,niemniej jednak dach będzie na wysokości prawie 3 krotnej wysokosci tych najwyższych słupów które stoją od strony Jordana najbliżej
Myślę że 30metrów spokojnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
coś forum nawala na tym temacie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wyswietla jako ostatnia 93 strone z 596
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Firefox napisał(a):
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 14:12.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez rav : 01.06.2009 o godz. 13:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
No to trybuny A i B przechodzą powoli do legendy. wie ktoś gdzie będą wykorzystane maszty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wiadomo czy krzesełka z A i B pojdą na jakiś inny stadion
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
a krzesła w różne miejsca. ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjec...9423737307.jpg - wow !
A ma ktoś może zdjęcia wnętrza obecnej loży honorowej ? ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie. Czy trybunę AB zrobi ta sama firma co C
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
..................... tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ależ... aż się łezka w oku zakręciła, po zobaczeniu "ogołocnego" A i B, i widniejącym tam banerze: MISTRZ POLSKI 2008. ... A jeszcze przed chwilą było tam wielkie świętowanie ^^.
Czekam już na foty z budowy (a nie rozbiórki) naszego stadionu. PS. tak mi sie wydaje tylko, że chyba te trybuny za bramkami sa za bardzo >oddalone<. Mozna je było zrobić bliżej (tak jak ma Lech. . . ). Ale swoje wiem: Jak już nasz stadion stanie "pełną gębą" będzie NAJLEPSZY i NAJŁADNIEJSZY! Bo? BO NASZ- WIŚLAKÓW! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() na czerwono elementy ukończone, na żółto elementy w trakcie budowy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No musze przyznac ze konczy sie pewnien etap w historii wraz z zburzeniem A i B. Ale czas na nowy ,oby jeszcze lepszy i w koncu z upragnioną LM . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja rozumiem iż murawa również zostanie wymieniona po obniżeniu poziomu płyty, skoro po obecnej kopara na łańcuchach zasuwa?
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No to chyba normalne, ze najpierw muszą wykopać dziure i w niej polozyc murawe, a nie najpierw murawe a jak potem obniżą? Podkop czy może dynamit pod spodem?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytanie ze zrozumieniem.. ;-)
Skoro obiekt był/jest budowany z myślą o Euro to dla mnie jest to więcej niż oczywiste, że zostanie wymieniona murawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
oczywiście że będzie wymieniana ale czy nie można tej obecnej przenieść na boisko treningowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Muszę przyznać że byłem mocno zaskoczony jakością murawy na fecie...z wyglądu prezentuje się nieźle, jednak jak się po niej chodziło było czuć straszne nierówności...grałem troche w okręgówce to niekiedy były równiejsze murawy na wioskach...nie taka trawa, albo nie tak skoszona, czy źle uwałowana...ale sama płyta przytrafiała się równiejsza.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
czy będzie może jakaś kamerka pokazująca postępy burzenia/budowy sektorów A i B
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Oj, zgadzam się... Mój pierwszy mecz na Wiśle to derby w drugiej lidze, te przegrane 0:1... Ale cieszę siębo choć stadion delikatnie mówiąc nie jest spełnieniem mego idealnego snu, to i tak będzie lepszy od tego który był. Wystarczy porównać A/B do E. Marsz marsz, do roboty!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jeszcze zobaczycie, wy wszyscy którzy narzekacie, że będziemy mieć super stadion a co dla mnie najważniejsze prawdopodobnie z najlepszą akustyką która będzie niosła nasz doping...
![]() AVE WISŁA ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd to wiadomo? Akustycy pomagali przy tworzeniu projektu? bo tak to każdy może powiedzieć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Gdzieś na forum był jakiś temat gdzie ludziska wklejali stare foty związane z klubem , i jak dobrze pamiętam były tam fotografie trybuny A i B w czasie budowy .
Nie mogę znaleźć tego tematu , ale można by zobaczyć wcześniej jak za parę dni będzie w miejscu gdzie stała A i B . |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Boże, jestem stary.... pamiętam drewniane ławki i oczodoły...
Jak postawili A/B to sięcieszyłem jak dziecko że nam sięstadion modernizuje! A jak poszedłem pierwszy ( i jedyny zresztą) raz na B na mecz w pucharze extraklasy, czy ligi, już nie pamiętam, który był tak ok. 15:00 to przeżyłem szok! Zero słońca w oczy A przy okazji meczu z Legiąw tym sezonie zaliczyłem A, bo tylko tam bilet dostałem, także siedziałem na meczach na wszystkich trybunach, poza honorową. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|