|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znowu ktos chce rozreklamowac swoj portal?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
09/10 12.2009
Fluminense Football Club Tombense Futebol Clube (MG) war - 08/09 01.2009 Tombense Futebol Clube (MG) Fluminense Football Club ist ?No jasne koleś sobie znalazl grajka co mu sie "konczy" kontrakt i wkleił na swoją stronę news |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
kontrakt ten Mariano ma z tym tworem do 2012:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tombense_Futebol_Clube http://en.wikipedia.org/wiki/Mariano_Ferreira_Filho agencja ktora kupuje a potem wypozycza |
|
|
|
Banita
Od: 06.2009
Offline |
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html niezły się wydaje ten chłopak... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Fluminese to raczej porządna marka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem Cupiał powinien postawić wszystko na jedną kartę albo LM w przyszłym sezonie albo nigdy, w tym celu powinien przeznaczyć ok. 5 mln euro na transfery, utrzymać obecny stan posiadania tzn. gdyby trafiły się ciekawe oferty należy je rozpatrzyć a środki w ten sposób pozyskane powinny iść na wzmocnienia..
Mimo kryzysu kluby mają coraz więcej pieniędzy m.in. z praw telewizyjnych, za rok Wisła będzie grać na dużym stadionie etc.. jest gdzie ewentualne starty nadrobić (finansowe) Sprawa druga jesli Cupiała nie stać - mając takie kontakty na świecie chyba jest w stanie zaprosić kogoś do współpracy, na ostatnim spotkaniu ze Śląskiem w loży honorowej siedzieli Szwajcarzy (dokładnie dwóch dżentelmenów) także jest pole manewru tylko wydaje się że brak jest chęci pociągnięcia tego wózka do przodu... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak już Cupiał wyskakuje z 5 mln euro . W TF teraz oszczednosci jak cholera bo im eksport siadł , zejdzmy na ziemie Panowie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Każdy, kto chce osiągnąć coś ryzykuje - a ja mówię o realnych kwotach Realnie to obecna Wisła nie ma szans na awans z kimkolwiek by nie grała z zespołów rozstawionych - mamy za słabą kadrę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Oczywiście mod wolfy posiada większą wiedzę niż lekarze czy trenerzy Bełchatowa stąd przekonanie o nierozsądnym dopuszczeniu do uprawiania futbolu przez Nowaka i chyba pośrednio sugeruje zakończenie kariery tego zawodnika Pierwsza część (mojego posta dotyczyła dyskusji toczonej w tym temacie. Druga (w tym zacytowanie fragmentu Twojego posta z GbB) ściśle była z nim związana. W ogóle chyba dyskusje o podawanych przez prasę czy też zainteresowane kluby ruchach transferowych Wisły powinny być chyba w tym temacie, a nie w GbB. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ja tylko Chcialem dodac 3 grosze w zwiazkui z panem Bednarzem....zebyscie otworzyli oczy niektorzy co sie napinaja....
Na walkę o Ligę Mistrzów przydałby się mocny zespół. Tymczasem "na dzień dobry" tracicie dwóch podstawowych piłkarzy: Marka Zieńczuka i Marcina Baszczyńskiego. Wobec prawdopodobnego transferu Marcelo zwłaszcza "Baszczu" by się przydał, bo na stoperze świetnie sobie radził. Nie próbował go Pan zatrzymać? - Moja opinia o Marcinie jest bardzo dobra. Realizuję jednak politykę całego klubu oraz moich szefów. Jeśli Marcin nie zostaje, to oznacza, że nie udało mi się ich przekonać. Osobiście uważam, że "Baszczu" mógłby u nas z powodzeniem grać. żródło interia |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ćwielong przeszedł do Nasi piłkarze http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=1627&page=65 i bardzo proszę żeby nie rozmywać na przyszłość tematu transferowego.
Przypominam że pisząc tu a nie w Gdybym był Bednarzem o swoich przemyśleniach kogo Wisła muuuuuuuuuuusi kupić bo tylko ON zapewni nam finał LM można zarobić bana
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 03.06.2009 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o to co piszą gazety to naprawdę obawiam się że Marcelo może odejść, bo jest to gracz który z powodzeniem mógłby grać w nasilniejszych ligach europy u średniaków już teraz, a w przyszłości może coś więcej. Jeśli chodzi o Brożka to niby Skorża się już z nim żegna, ale coś czuje że jednak zostanie choćby na jedną rundę. Jakoś nikt konkretnie nie daje kwoty za niego, a na siłe klub go nie sprzeda jak i sam Paweł nie odejdzie. Co do Beto to należy się z nim pożegnac bez żalu i nie piszcie że szans nie dostawał bo było zupełnie inaczej. Jak wychodził od pierwszej minuty to nawet do drugiej połowy nie potrafił dotrwać.
Co do tego Mariano to jakiś podejżany dla mnie co sezon inny klub zupełnie jak Beto, taki Marcelo zagrał w jednym klubie ponad 60 spotkań i było wiadomo że to będzie wzmocnienie juz od razu. Ten Mariano nie dość że zmienia kluby to jeszcze jakoś nie wygląda na obrońce tylko bardziej na skrzydłowego. Już wole Krajcika (też media o nim pisały) co prawda nie sprawdził się w Regginie, ale w Czechach w ostatnim klubie (Slavia) był wyróżniająca się postacią i jest tam bardzo dobrze wspominany. W Polsce mógłby się odbudować. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z Marcelo to chyba był taki układ - on do nas przechodzi ale jak będzie dobra oferta, to nie robimy problemów z odejściem, więc kwestia jest tylko taka czy ktoś tyle na ile jest wyceniany Marcelo, zapłaci.A czy zapłaci?Boję się że tak, bo chłopak ma 21 a gra często jak rutyniarz.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Skorza zgodzil sie na odejscie Clebera ,wiedzac ze ma rownie dobrego Marcelo.
Jak postapi kiedy beda sprzedawac Marcelo.. Bo sprzedawnie go teraz to ok kasa ,ale tez znaczne oslabienie przed el LM...a srodek obrony to podstawa ,i pewnie na ta chwile zaden zawodnik na ta pozycje nie byl poszukiwany.(choc pewnie wg ukladu o ktorym piszecie ,w klubie sie z tym liczono,ciekawe czy jest jakas "expresowa" alternatywa dla niego )
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.06.2009 o godz. 00:17.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
4 gole, 4 asysty w zakończonym niedawno sezonie.W wywiadzie ze stycznia redakcja sport.sk, nazywa go jednym z kluczowych graczy zespołu.Ogólnie Ružomberok to solidny team jeśli chodzi o ligę słowacką a ten cały Bozok gra w pierwszym składzie, choć 11 razy był zmieniany - zazwyczaj w końcówkach.
Jeśli to nie kaczka to na pewno warto mu się przyjrzeć. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wisła blisko pozyskania dwóch Słowaków
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() P.S. Ten hm... "wywiad" z Sobolem (Link) mi o czymś przypomniał: /Teoria spiskowa start/ Nowy kontrakt dla Sobola leży już ponad miesiąc, ale Rada Nadzorcza go nie zaakceptowała. Pamiętam jak kiedyś mówiono, że Cupiał chce się pozbyć wszystkich, którzy zawalili awans do LM, a Sobolewski dostał wtedy czerwoną kartkę. /Teoria spiskowa stop/ Edit: Do użytkownika "zim zum": Naucz się czytać ze zrozumieniem... Powód: idiotyzm kolegi poniżej...
Ostatnio edytowane przez Hives4 : 04.06.2009 o godz. 09:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie wiedziałem, że z tego wywiadu można coś wywnioskować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No to, o ile ten news to nie fake, jednym z tych graczy jest właśnie Bozok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli nasz klub zabiera się do transferów tak jak to jest napisane w niusie, tzn. że jesteśmy kimś zainteresowani, a wręcz jesteśmy bliscy pozyskania, a menadżerowie tych piłkarzy mają przyjechać do nas za 3 tygodnie (!!!) to ja już wiem, że nic być z tego nie może. Jeśli się kogoś chce kupić to się go kupuje, a nie przeciąga transfery przez miesiące
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ciacho, a może byś tak przynajmniej poczekał na początek okienka transferowego?...
Matej Krajcik robi wrażenie Link, ale to chyba prawy pomocnik. O Bozoku już od dawna się mówi, więc może coś wypali. Wracając do tematu Nowaka - mam nadzieję, ze to zasłona dymna, a w rzeczywistości pracuje się nad sprowadzeniem innego napastnika. |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/3110
Oh My God Panie Bednarz apelujemy o te transfery ![]() Z nimi na pewno zawojujemy Ligę Mistrzów A tak na serio: gdy przychodził do Nas Jirsak to wiązano z nim duże nadzieje teraz rozczarował bo jak ma byc w formie jak grzeje ławę ja w niego wierze chłopak kilka razy pokazał że umie grać i strzelać ładne bramy.I teraz mam nadzieję że będą rzetelnie oglądali prawdopodobnych grajków. I może Manuel jakąś perełkę z Hiszpanii wyhaczyć
Ostatnio edytowane przez LeQ : 04.06.2009 o godz. 11:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/54067.html
jeśli chodzi o Nowaka to nie widze sensu go sprowadzać teraz kiedy okresu przygotowawczego nie przepracuje... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|