|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie tam ich nie żal. Nabiorą pokory trochę
Spalony był swoją drogą.![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cracovia pozywa do sądu arbitrów i chce odszkodowania
http://www.tvn24.pl/-1,1603219,0,1,c...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
||
Cytat:
a ze stwierdzeniem: 1q2 napisał(a):
|
|||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1316227
Wiem, że to pewnie podłe, ale smutek tego męta wprawił mnie w dobry humor z samego rana |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
cieszę się, zę spadek Cracovii idealnie wpisuje się w ich pełną upokorzeń i szwindli historię. **** z tym, ze tydzień temu nie umieli wygrac u siebie ze słabiutkim Górnikiem. Spadli rpzez układ, sedziów, PZPN i przede wszystkim GTS. Chrystus polskich klubów spada w imię sprawiedliwosci i uczciwego awansu. Za honor za naród za kraj, aj waj! ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
No i Vistula ma teraz problem, bo z emisji nici a kredyt trzeba spłacić. Ciekawe, jakie "Kapitały" przyciągnie prezes Wandzel, jak nawet tak solidne spółki jak Orlen czy KGHM nie narzekają na nadmierne zainteresowanie inwestorów. Rozumiem, że Amica Wronki to ostatnia perła w Europie Środkowo-Wschodniej, biznes pewniejszy od miedzi i ropy... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Ale nie wiem jak mówi przepis. ![]() ![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Off topic. Z Krukiem to był lepszy motyw.
Otóż Vistula & Wólczanka zrobiły wezwanie na akcje Kruka no i niestety dotychczasowy właściciel Wojciech Kruk, nie mógł podołać temu wyzwaniu finansowemu więc sprzedał swoje akcje. Panowie z Supernova Capitals (Bauer i Wandzel) przeprowadzili w ten sposób wzorowe wrogie przejęcie. Pijąc szampana przestali obserwować rynek, a w tym czasie W. Kruk za pieniądze otrzymane ze sprzedaży firmy kupił 5% akcji V&W, skumał się z Mazgajem od Almy, który miał tych akcji 6%, dogadali się z PZU i wespół w zespół wykopali Bauera i Wandzla z V&W i pośrednio odzyskali swoją firmę ![]() Co dowodzi, że Wandzel się świetnie nadaje do Lecha - ten sam model biznesu. Najpierw nas pyknęli 4:1 i tak się cieszyli, że aż są na 3 miejscu. -------------- A co do liniowych i spalonego. Niech się każdy sprawdzi i zobaczy. buitenspel - spalony, geen buitenspel - nie ma spalonego;
Ostatnio edytowane przez sandbender : 02.06.2009 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Nie wiem jak jest z obrońca ale przypuszczam, ze tak samo ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
A ze spadkowiczów,to tak jakoś najbardziej mi żal Górnika. Bo Cracovia jakby została,to byłyby derby,spadła,to można poczytać takie lamenty jak pana Maleńczuka ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
||
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248675,19823...wiadomosc.html
Leszki zabierają się do roboty po przeciętnym sezonie w lidze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Pewnie masz rację, bo brzmi to najbardziej rozsądnie.
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Sprawdziłem zasady specjalnie z okazji tego zakładu.
Liczy się każda część ciała oprócz rąk. edit: http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...e_zbadana.html ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 02.06.2009 o godz. 13:11.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jacek Zielinski(ten z DyskoPolo) to dobry ruch ze strony Amiki. Widac idą tam zmiany ,szukają też bramkarza wywalili i Kotora i Turine... Ktos wie czy byla jaka "feta" kibiców Amiki po spotkaniu z Gorszą stroną Błon Bo raczej fetowac nie bylo co ,ale pisali ze ma na rynek isc ich cale 3 tysiace i fiesta do bialego rana Przynajmniej ta sie chwalili ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Dla mnie sprawa jest oczywista. ŁKS nie uwzględnił w rozliczeniach kosztów wynajmu stadionu (ok. 1-2 mln zł), za to doliczył przychody z tytułu sprzedaży napoju energetyzującego w wysokości 2 mln zł - według szacunków dziennikarzy oznaczało to konieczność sprzedania w ciągu sezonu 4 mln puszek tego specyfiku.
To zupełnie inna sytuacja, niż Polonii Bytom. Tam do licencji brakowało niewiele, głównie dobrej woli komisji. Tu z kolei trzeba by przymknąć oko na poważne niedobory. Miało już tak nie być, że klub niewypłacalny gra w Ekstraklasie. Co mają powiedzieć działacze Kmity, którzy będąc fair wobec piłkarzy i pozostałych klubów wycofali się z pierwszej ligi? Przecież też mogli kombinować i działać na zasadach dawnego Widzewa, z czasów Grajewskiego i Pawelca. A kto ma na tym zyskać, to mnie zupełnie nie interesuje. Ważne, by spełniał wymogi licencyjne. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://www.lechpoznan.pl/art,12018,a...w_poznaniu.htm
Cytat:
czyli prawdopodobnie... BetClick w Lechu bo Sacchi od dwóch miesięcy jest twarzą firmy bukmacherskiej BetClick |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś quma po co ten były trener Sachi potrzebny Lechaowi na tej "uroczystości"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Odpowiedź masz nad swoim postem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
no tak, ale on pytal o znana marke
. |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Pamiętam go jak prowadził Parmę. Nawet nieźle mu to wychodziło, byli jednym z czołowych zespołow Serie A. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Smuda powiedział w Cafe Futbol, że Wisła miała 26 zawodników.
http://www.90minut.pl/news/93/news93...straklasy.html Cytat:
![]() Ps. Płacze Cracovii są tak strasznie żałosne, że jeśli PZPN nie da licencji ŁKS-owi to będzie mi okrutnie przykro. :( |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Smude lubię bo lubię ludzi z pasją ale pieprzy 3 po 3.To on budował 1 team z 2 , To on miał najpierw chyba ze 3 mln ojro na transfery i to on miał też kasę zimą.Nikt mu nie bronił kupić zawodników 'na dziś' a nie 'na jutro'.
Na szczęście Franz już w zimie przyznał sobie mistrzostwo i efekty tego mamy ![]() huhu ale njus wyżej - Dobrze dla Górnika i dla samego Kaspra że tym razem nie pokusił się o walkę o odszkodowanie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.06.2009 o godz. 11:20.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Kasperczak ocalił resztki honoru, bo powiedzmy szczerze - przyspawanie do stołka w Górniku budziłoby tylko niesmak.
A i Henryemu nie pali się do jeżdżenia na mecze w pierwszej lidze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
propaganda dalej trwa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuchenkorz - prawdopodobnie najlepszy klub oraz wszystko co z nim związane na świecie.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
We wszechświecie!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ci pseudo dzialacze i kibice amiki,to normalnie jacys nawiedzeni sa
,wszystko maja naj ,naj,naj,nawet byli najlepsza druzyna w lidze choc zajeli dopiero ledwo trzecie miejsce ,smiech na sali normalnie )) |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|