|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Swoją drogą to samo mówiło się o Jeleniu (niektórzy mówili że lada dzień zawiesi karierę z powodu niezaleczalnego urazu pleców), ajk widać sobie poradził i w tej chwili razem z Błaszczykowskim są najlepszymi polskimi piłkarzami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mimo wszystko nie warto ryzykować z Nowakiem. Tak jakby nie było innych piłkarzyn na świecie.W końcu Łysy za coś kasę bierze więc powinien mieć kilku kandydatów do ataku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
o Fonfarze pisali w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym. też myślę że to dobry zawodnik na prawą obronę, bo jest doświadczony, zdrowy i darmowy.
co do Nowaka - wolałbym go wziąć |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nowak napewno nie moze byc tym jedynym na ktorym mamy polegac,jest za bardzo podatny na kontuzje,jako partner Brozka jak najbardziej ale nie jako nasza glowna armata.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niechce Nowaka,niechce powtórki ala Niedzielan ala Dawidowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Trafiłem na forum gdzie pyrki rozmawiali o zdolnych Bośniakach. I co napisał jeden z Bośniaków oto:
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ile kasy klub dostanie od C+ za zdobycie mistrzostwa Podobno to ma być znacząco więcej niż w latach poprzednich Więc i na transfery powinno być więcej Zna ktoś kwote
Ostatnio edytowane przez Wujekm : 02.06.2009 o godz. 08:06.
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
skupiłem się tylko i wyłącznie na zawodnikach z naszego "podwórka"
ja to widzę tak: bramkarz: Grzegorz Kasprzik - Piast Gliwice ( byłby wzmocnieniem) środkowy obrońca: Kamil Glik - Piast Gliwice lub Adam Banaś - Górnik Zabrze ( oboje do ściągnięcia, bez wygórowanych kwot transferowych) oboje byli by wzmocnieniami. lewy/prawy obrońca: Krzysztof Król ( Jaga) Grzegorz Fonfara ( GKS) byliby zmiennikami, ale wartościowymi. środkowy pomocnik: oczywiście zakładam, że Garguła sie wyleczy i będzie wzmocnieniem... a jeżeli chodzi o defensywnego pomocnika to Bednarz powinien! już podpisywać kontrakt z Januszem Gol z (GKS) zwłaszcza, że GKS odpadł z walki o puchary... lewy pomocnik: Janusz Gancarczyk - Śląsk Wrocław ( chłopak ma potencjał niesamowity, przy Skorży by się rozwinął bez wątpienia) lub Kamil Wilczek - Piast Gliwice ( chłopak ma talent, taki nieoszlifowany diamencik ;P) napastnik: tu jest problem, bo o ile jestem przekonany, że Dawid Nowak jest świetnym napadziorem to nie jestem przekonany co do jego zdrowia... więc ostatecznie można by było powalczyć ale jak sie nie uda to nie załamywać rąk i poszukać za granicą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A jak się sprawa ma z tym brazylijskim napastnikiem z CSKA Sofia którym Wisła była bardzo zainteresowana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nowak tak
ale musiał by przejśc gruntowne badania przed podpisanie kontraktu... mi sie wydaje że on ma problemy podobne jak swego czasu Messi z miesniami... ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Podobno tymi 2 Pomocnikami interesuje się Bednarz, nawet według "faktu"... był już ja Węgrzech i Słowacji:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ok/profil.html http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ro/profil.html Wiem że FM to nie jest wiarygodne źródło ale według skautów FM'a ten Leonardo jest lepszy od Zienia. Obaj za free |
|
|
|
Member
Offline |
|
Więc jeśli Bednarzowi udało by się go ściągnąc za free(kończy się mu kontrakt), to myślę,że było by to interesujące wzmocnienie. Jego druzyna w tym sezonie zdobyła mistrzostwo Węgier a on był podstawowym zawodnikem zdobywająć 5 bramek i zaliczając 6 asyst |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...sfer-do-wisly/ potem http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-w-cska-sofia/ i tak przez jakiś czas się toczyła ta sprawa. Teraz patrzyłem w skład CSKA i go już tam nie ma, poszperałem dalej i Wikipedia podaje, że gra teraz w Al-Shabab. Więc pewnie zarabia sporo i niezbyt go już interesuje podbój Europy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Może spróbować znowu z Romero
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gorawski jest juz stary, a poza tym nic wielkiego w Górniku nie pokazał, za słaby na Wisłę
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A co myślicie o Aleksandrze Vukovicu? Aris Saloniki chce rozwiązać z nim kontrakt, można by było zrobić Legii na złośc i go zatrudnić. Przyda się kiedy ma odejść Canoro, a Garguła nie pomoże nam w el. do LM
Powód: Uważaj, żebym ja Ci nie zrobił na złość...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2009 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja proponuje przemyśleć temat Ślusarskiego, z tego co wiem ma zapis że w pierwszej lidze grać nie będzie...
pozostaje kwestia chęci samego zawodnika i kibiców |
|
|
|
Guest
|
|
|
Przecież to ze jest u arabów było bezpośredni przyczyną tego, że do nas nie trafił. Byliśmy dogadani i z klubem i z zawodnikiem ale po ofercie arabów Nei zażądał więcej od nas, nie byliśmy mu tego zaoferować i jest tam gdzie jest.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Tylko chory czlowiek moze myslec o graniu bylego kapitana i zatwardzialego legionisty na R22. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a może zróbmy na złość też Lechowi i podpiszmy z Rengifo teraz kontrakt a przyjdzie zimą... o i jeszcze raz na złość Legii i podpiszmy tak samo Rogera...
Daj spokój z takimi propozycjami- może i fajnie by było mieć ich w kadrze ale oni są mimo wszystko świadomymi ludźmi a nie zabawkami i w życiu nie zechcą grać w Wisle- tak jak nie wierze żeby taki Cantoro, Kosowski, Franek czy jakikolwiek inny nasz piłkarz nie związany nigdy z Lechami i Legiami kiedyś zagrał u nich... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Svitlica dał się namówić, co prawda kariery u nas nie zrobił ale zdecydował się przejść pod Wawel
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ez/profil.html bardzo bramkostrzelny pomocnik z Argentyny, 23 lata, 180cm wzrostu, cena wg transfermarkt 400tyś. Euro
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|