|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
FraMat, no ale nawet gdyby to istnieje chyba szansa, że Petrescu zasiądzie na ławce Steauy?
Szkoda jedynie było by piłkarzy, bo chyba dla kilku oznaczałoby to szukanie nowych klubów ale sukces przeogromny, żeby taka drużyna jak Unirea zdobyła mistrza. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co do Petrescu to on i tak już dostał propozycje objecia Steauy gdyż poprzedni trener Lacatus de facto juz odszedł po niepowodzeniach w tej rundzie.
Tak więc możliwy jest scenariusz: Unirea z Danem zdobywa mistrzostwo. Nie przeszkadza temu Steaua w ostatnim meczu z Unireą Nastepuje fuzja i Unirea od nowego sezonu gra w Bukareszcie pod nazwą Steaua. (coś jak Amica gra pod nazwą Lecha) Petrescu jest trenerem Unirei Steauy i prowadzi ja w LM Kibice w Bikareszcie są szczęslwii jak kibice w Poznaniu gdyż nazwa "Steaua" gra w LM |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
O mistrza będzie niezwykle ale to niezwykle ciężko bo Unirea gra za tydzień z Timisoarą a ci mają na prawdę niezłą pakę i do tego bilans 14-1-1 u siebie a Dinamo w sumie o nic nie grających już rywali. Natomiast wicemistrzostwo wydaje się realne bo do tego wystarczy tylko wygrać z fatalnie w tym sezonie spisującą się Steauą. Framat, napisz mi jak to jest z tą LM u drugiej drużyny bo na xscores.com jest napisane że 2 zespół gra w kwalifikacjach ale nic nei ma na temat rozstawienia/od której rundy itp. I drugie pytanie - ciekawostak jest taka że Timisoara zdobyła 67 punktów, czyli de facto powinna być na 1 miejscu - ale na starcie dostała - 6 - za co?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/sport/1,65025,66...ndeslidze.html
no dziwne zeby nie spokojnie powinien zostac najlepszym pomocnikiem sezonu w bundeslidze gratulacje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Adam Musiał: Spłaciłem piłce dług
"...Całe życie występował w niewdzięcznej roli obrońcy. Waleczny i nieustępliwy. Próbowaliśmy kiedyś porównać do pana Adama Serba Nikolę Mijailovicia. - Panie Adamie, ten Nikola wyciął rywala prawie tak jak Pan - zagadnęliśmy. - A czy przeciwnik wstał? - zapytał zaciekawiony Musiał. Zgodnie z prawdą odpowiedzieliśmy, że wstał. - No to nie porównujcie go do mnie. Po moich wejściach wślizgiem rywale rzadko się podnosili - uśmiechał się zawadiacko." http://polskalokalna.pl/sport/malopo...g,1310758,4414 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
1. Co do Timisoary Po pierwsze: jak wiesz, Timisoara ukarana była odjęciem 6 punktów. W tym tygodniu ma zapaść decyzja trybunału odwoławczego przy FIFA. Jeśli nie przywroci sie Timisoarze 6 punktów to nie będa aż tak zmotywowani do gry. Po drugie kibice Timisoary i w ogóle caly klub woli przegrac z Unireą, żeby tylko mistrzem nie zostało znienawidzone tam Dinamo. Były juz oficjalne wypowiedzi na ten temat liderów stowarzyszenia kobiców. (na stronie violamania.ro 70% kibiców Timisoary chce zwycięstwa Unirei w meczu z Timisoarą....!!!!!) Po trzecie własciciel klubu Iancu postrzegany jest jako kibic Dinamo (za jego rządów Timisoara ani razu nie wygrała z "psami"). Chce przy kazdej okazji udowdnić, że tak nie jest. Kibice oskarżali go, ze w jednym z meczów z Dinamo specjalnie wprowadził na boisko piłkarza, który pomogł drużynie z Bukaresztu wygrac 3:1. Teraz Iancu mówi: żeby wam udowodnić, że to tylko pomówienia postaram sie, żeby to Unirea a nie Dinamo zdobyło tytuł. 2. Co do Steauy W interesie Steauy lezy mistrzostwo Unirei a nie derbowego rywala Dinama, jesli coraz bardziej oficjalne juz wieści o fuzji Steauy z Unireą są prawdziwe. Co do 6 punktów odebrancyh Timisoarze: Druzyna Timisoary przez laty walczyła z niejakim Claudio Zambonem o parwa do tradycji Poli Timisoara: nazwy, historii osiągnięc, barw. Ostatecznie sąd nakazał zmiany i Poli Timisoara stała się FC Timisoara. Jednak w meczach Timisoara grala w barwach, co prawda nie fioletowych jak historyczna Poli Timisoara, ale w koszulkach o barwie zgłoszonej w pismie do związku jako malwowa, fiołkowa (cos jak Anderlecht), które w gruncie rzeczy niewiele różnią sie od fioletu. Oficjalnie na zgłoszeniu barwy Timisoary to biel, czerń, fiolek (a więc nie fiolet wg działaczy) .....Oficjalna strona to nadal politimisora.com a godło zawiera w sobie nazwę Poli. Za to, na wniosek FIFA, związek rumuński ukarał Timisoare karą 6 punktów ujemnych. Co do faz rozgrywek Champions League to już niestety nie wiem z kim i od ktorej fazy bedzie grał wicemistrz Rumunii
Ostatnio edytowane przez FraMat : 26.05.2009 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wicemistrz Rumunii gra od trzeciej rundy eliminacyjnej, ale oczywiście w drabince niemistrzowskiej. Jest to tak naprawdę pierwsza runda dla drabinki niemistrzowskiej. Gra w niej 10 drużyn. 5 przechodzi do dalszej fazy gdzie napotykają drużyny z Hiszpanii, Francji, Anglii, Włoch i Niemiec( po jednym miejscu). Do LM wchodzi pięć drużyn z drabinki niemistrzowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
szukam i szukam i nie moge znaleść
ile Burliga juz strzelił goli dla Floty ma ktos jakis link albo cuś |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie podniecałbym się wynikami w Rumunii, bo tam kręcą nie gorsze wałki jak w Polsce.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Już widzę jak np. Mourinho obejmuje West Bromwich Albion, robi transfery za maksymalnie 10 mln euro i w ciągu 2 lat włącza się do walki o mistrzostwo Anglii. Takie rzeczy nie zdarzają się w poważnych ligach. Sukcesy Unirei nie tyle świadczą o umiejętnościach Petrescu co wiele mówią o klasie i niestabilności ligi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skąd wziąłeś zalożenie, że Mourinho jest bardzo dobrym trenerem? Bo prowadził bogate kluby?
Można to odwrócic: niech Mourinho weźmie dziś Piasta Gliwice (przrpraszam kibiców Piasta) i robiąc transfery za maksa 1 mln euro (trzeba zachować jakieś proporcje) włącza się z nim do gry o mistrzostwo. "Sukcesy" Mourinho świadczą nie tyle o dobrej pracy Mourinho ale o dobrej pracy finansistów klubów jakie prowadził. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypominam, że trochę czasu minęło nim Bełchatów zaczął szastać pieniędzmi. Powiedz to kibicom Porto.
Ostatnio edytowane przez jova : 31.05.2009 o godz. 15:26.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jova
Akurat przyklad Bełchatowa nie jest dobry - to drużyna gdzie nie bylo problemów finansowych, nawet jak nimi nie szastano. Uważasz, że poziom ligi rumuńskiej jest bardziej buraczany niż naszej? Ja oglądam transmisje meczów z Rumunii i dla mnie czołowa szóstka, czy ósemka byłaby w stanie spokojnie wygrac nasza ligę. Druzyny takie jak Steaua, ktora w kryzysie i bez trenera nie dała szans Lubinowi, (teraz jest szosta) czy Rapid, Dinamo, Timisoara, CFR Cluj grający ostatnio w LM, Craiova czy w koncu Unirea Dana Petrescu nie są dobre tylko na tle Rumunii. Pamiętam, że przy wywalaniu Dana z Wisly wielu mówiło: niech teraz pokaże, że potrafi z przeciętncyh graczy zbudować dobra drużynę. Pokazał? Tak. Aktualnie trwa mecz Timisoara - Unirea. Jest 1:2 Jednoczesnie w meczu Dinamo-Brasov wynik to 0:2 Z takim wynikiem już dziś drużna Dana jest mistrzem Rumunii i gra bez kwalifikacji w LM. Uwazam, że Dan udowodnił (bez transferów), że jest bardzo dobrym trenerem. Szkoda, że w Rumunii i stało się: Dan Petrescu poprowadził Unireę Urziceni, drużynę bez wielkiego budżetu, bez gwiazd, do mistrzostwa Rumunii i do LM. W przedostatniej kolejce Unirea pokonała(2:1) na wyjeździe kandydującą także do tytułu Timisoarę i przy porażce Dinama została na 99% mistrzem. Tabela: Unirea 69 Dinamo 65 Timisoara 61 akcja na zwycięską bramke http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?v...593&autoplay=1 Dlaczego na 99%? Bo Timisoara caly czas czeka na decyzję FIFA w sprawie odjętych 6 punktów. Jeśli nawet je odzyska będzie miała przed ostatnią kolejką 67 punktów i wtedy Unirea musi u siebie co najmniej zremisować ze Steauą. Trzeba było widziec radość Dana! I łzy radości w oczach gdy na stadione przeciwnika kibice drużyny przeciwnej skandowali nazwę jego drużyny i nazwisko Dana! Niesamowite A w komentarzach w studio TV Rumunii podkresla się, że to zwycięstwo fachowości, kompetencji, pracy nad pieniędzmi, gwiazdorstwemn i nonszalancją. Gratulacje dla Dana
Ostatnio edytowane przez wolfy : 31.05.2009 o godz. 22:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie podejmuję się wykonania takiego porównania. Wiem, że liga rumuńska jest jedną z cudacznych lig, gdzie dzieją się dziwne rzeczy i niczego nie można być pewnym. Podobnie jak w naszej "ekstra"klasie. Jeśli idzie o poziom sportowy to Rumuni od lat szkolą dobrych zawodników, ale taktycznie znacznie odstają od czołówki europejskiej podobnie jak polskie zespoły.
Najwyżej udowodnił, że jest solidnym trenerem jak na rumuńskie warunki. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
"Solidny trener jak na rumuńskie warunki"
Boskie. Zwłaszcza, jeżeli weźmie się pod uwagę, gdzie piłkarsko jest Rumunia, a gdzie my.:snort: Po co te erystyczne wygibasy? Tak bardzo Petrescu Cię uwiera, czy jesteś po prostu przekonany o własnej nieomylności? Zdobył tytuł, czyli jednak coś umie. Parę osób posunęło się w atakach na niego, jego "zwolenników"(czyli wszystkich, którzy nie przyłączyli się do chóru "znawców") i obronie Cantoro zbyt daleko. Po co to ciągnąć? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Petrescu absolutnie mnie nie "uwiera" odkąd przestał być problemem Wisły. Klub ma teraz szkoleniowca, który jest inteligentnym facetem na poziomie, który potrafił dotrzeć do zawodników, zjednać ich sobie i osiągać rezultaty na miarę obecnej siły zespołu. Nie jest zadufanym w sobie pajacem, który widzi błędy wszędzie tylko nie w swoich działaniach ani nie powoduje konfliktów wewnątrz drużyny. W obecnej sytuacji kariera Petrescu interesuje mnie mniej więcej tak samo jak Liczki albo Nawałki. Rozumiem, że to pytanie do FraMata, który najwyraźniej nie może odżałować zwolnienia Petrescu i wykorzystuje każdą okazję by rozdrapać stare rany i przypomnieć jakiż to wielki błąd popełniono zwalniając Rumuna. Tak jakby obecna gra Unirei miała zmienić wspomnienia piachu, który grała Danowa Wisła. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Weekend prawdy.
![]()
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ahaha - wiedziałem że sukces Dana spowoduje powrót fałszywca jovy - teraz będzie pisał że sukces go nie uwiera
To po jaki **** się tu wpisujesz drogi 'kolego'?Gdybyś miał choć odrobinę przyzwoitości to byś sobie odpuścił - ale nie, trza trochę pokąsać gdy inni się cieszą.Jak szanuję Cię za inne tematy to tu jedziesz jak banasik w temacie LM - zżera Cię to bo byłeś pewien swoich racji a tu lipa - szkoda tylko że brniesz dalej. Dziwna liga rumuńska? - no fakt że jest dziwna a jej dziwność polega na tym że mają 1 zespół od kopa w LM, drugi w eliminacjach i 4 jeśli mnie pamięć nie myli w uefie - racja że w porównaniu do naszej to strasznie dziwne.I ta inteligencja(naszego) w porównania do debilizmu Dana(jesteś na tyle inteligenty by ładnie to schować) - jeszcze raz pytam - po kiego grzyba w ten dzień jątrzysz jak Dan obchodzi Cię tyle co Okuka i Liczka? - swoją drogą kolejny podtekst. Ale dość prywatnych wycieczek. To co zrobił Petrescu to niesamowite - przejął w połowie sezonu, beniaminka skazanego na pożarcie z 17 tysięcznej wioski - utrzymał go bez problemu w pierwszym sezonie.Zdobył 4 miejsce i uefe w drugim i wygrał ligę w trzecim pokonując takich potentatów jak Dinamo,Steaue,Rapid i Timisoarę - bez budżetu i bez wielkich grajków - ja w to nie wierzyłem do dziś ale stało się.Tym bardziej mnie to cieszy że wierzyłem w niego, choć oczywiście nie miałem 100% pewności że rzeczywiście jest to takiej klasy trener jak myślałem gdy trenował Wisłę Dzień jego zwolnienia to jedna z największych moich traum, jeśli chodzi o nasz klub - oprócz może Legii 93,Derbów 96? Dinama czy Aten. To nie jest tak że nadal żałuje Dana,bo on rzeczywiście tu się nie nadawał a na dodatek , po chwili debilizmu, klub zatrudnił równie wartościowego trenera. Cieszą mnie jednak jego sukcesy bo trzeba być prawdziwym kozakiem(w pozytywnym tego słowa znaczeniu), żeby z roku na rok poprawiać swoje wyniki - u nas po 3 latach to trener jest już całkowicie zużyty, skonfliktowany - do wymiany.Miejmy nadzieje że z Maciejem się to nie stanie- a jeśli to się uda to będzie to tylko niestety wyjątek potwierdzający regułę bo prawda jest taka że nasza liga jest na maksa dziwna i tak po prawdzie to fakt że 'Czini' machnął się 3 razy, determinuje to czy Skorża jest cacy a nie be a czy to jest normalne?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.06.2009 o godz. 01:03.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
Tak sobie myślę ,że przy okazji zakończenia tego sezonu możemy poobserwować i ocenić jak sobie radzili, byli trenerzy Wisły Kraków , Dan Petrescu i Henryk Kasperczak. Jeśli chodzi o fenomen Dana Petrescu to myślę ,że na sukces jego obecnej drużyny składa się przede wszystkim kilka faktów. Po pierwsze piłkarze mu zaufali ,słuchają go, ciężko pracują , podporządkowali się narzuconemu rygorowi. Uważam ,że to jest cholernie ważne. Po drugie ,Dan z każdym rokiem jest bogatszy o nowe doświadczenia i umiejętności zawodowe, tak więc wcale się nie zdziwię jak w perspektywie najbliższych lat może okazać się szkoleniowcem rozchwytywanym poza Rumunią. Sęk w tym ,że jego metody szkoleniowe są trudne i nie wszyscy piłkarze chcą się podporządkować. W Wiśle się to chyba nie wszystkim podobało. Życzę Danowi jak najlepiej. Zastanawia mnie również to co zrobił Kasperczak w Górniku. Jakby nie było ten szanowany przez wielu kibiców Wisły Kraków trener spuścił z Ekstraklasy klub. Kto wie czy gdyby Henryk Kasperczak miał więcej czasu na budowę drużyny wyniki nie byłyby lepsze.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 01.06.2009 o godz. 01:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Dostał zespół mający grać do przodu, a jego taktyką było bardziej mordowanie piłki. Osobiście gdy oglądałem Wisłę tak grającą to mi było gorzej. Gdy były mecze że u siebie drużyna wychodziła z założeniem zobaczymy co rywal pokaże, a przynajmniej takie wrażenie sprawiali. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||
Nie przypominam sobie bym napisał, że nigdy nie osiągnie sukcesu w lidze rumuńskiej. O ile pamiętam zawsze zakładałem, że tam (tak jak w Polsce) zupełnie przypadkowi ludzie mogą objąć najmocniejsze kluby i stąd wszystko jest możliwe. Do tego nigdy nie miałem dobrego zdania o ich trenerach i winiłem szkoleniowców za niestabilne wyniki ichnich zespołów (w tym kadry). Uważam Petrescu za człowieka o niskiej inteligencji i kulturze osobistej. Bufona i choleryka. To chyba byłoby na tyle.
"Niedziwny" to jest np. Szachtar. W przypadku rumuńskich zespołów za cholerę nie idzie przewidzieć kto za rok będzie mocny, a kto się rozsypie.
Ci sami "lenie, minimaliści i karierowicze" jakoś potrafili grać fajną piłkę gdy zaczął ich prowadzić inny trener.
Nie nadawał się, ale zatrudniono kogoś równie wartościowego... hmm... Nie dostrzegasz, że to zdanie jest wewnętrznie sprzeczne? Chyba osobista sympatia nie pozwala Ci zauważyć, że z perspektywy dobra klubu pomiędzy Skorżą i Petrescu nie ma żadnego porównania, bo jak ładnie zauważyłeś - jeden z nich nie nadawał się do pracy w Wiśle. Powód: literówka taka, ze aż oczy bolą
Ostatnio edytowane przez jova : 01.06.2009 o godz. 05:20.
|
|||||
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
@Jova...
Nie mam zamiaru podlaczac sie do dyskusji na temat Petrescu bo tylko czas pokaze jaka jest prawda odnosnie jego umiejetnosci (btw narazie ten czas pokazuje ze jednak on jakies tam umiejetnosci posiada) Jednak po pierwszym akapicie nie moge... dalej mi sie juz nie chcialo tego czytac. Cytat:
Cytat:
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak przy okazji - słyszeliście może o piłkarzu nazywającym się Marius Cioara? Trzy lata temu był bohaterem najfajniejszego transferu, o jakim w życiu słyszałem. Jego klub (UTA Arad jeśli dobrze pamiętam) sprzedał go do czwartej ligi za... uwaga!! 15 kilo kiełbasy! Nie zrozumieliśmy się. Może opisałem to zbyt skrótowo. Chodziło mi o to, ze jego zawodnicy nie bedą posiadali przewagi taktycznej nad rywalami, stąd ich wyszkolenie bedzie zdecydowanie najistotniejszym czynnikiem determinujacym wyniki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie nadawał się bo u nas niestety miernota i nieróbstwo rządzi.Stąd m.in w Rumuni po raz kolejny będą grać w LM a u nas może w końcu się uda...może.Czy to przypadek?Czy wynik tego że w Rumunii się haruje a u nas opierdala?.Nie nadawał się także dlatego że był osobą zbyt niezależną a u nas jak wiadomo trza siedzieć cicho Natomiast wyniki miał i nikt mu tego nie odbierze - w analogicznej rundzie wiosennej zdobył tyle samo punktów co teraz Maciej a jeśli można było mówić o różnicy w stylu gry drużyny - na jesieni(kiedy był Kosa), in plus, oczywiście, to teraz w zasadzie gramy tak samo - więc oceniam obu trenerów podobnie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
JOVA
Moim zdaniem to trochę przekombinowałeś swoją argumentację. Ligi można porównywać w oparciu o pewne kryteria i jasnym jest ,że Rumunia wypada tutaj bez dwóch zdań lepiej niż my. Ta różnica nie bierze się z nieba ,a jej przyczyny nie są transcendentne. Jak przejrzymy składy drużyn rumuńskich to , sporadycznie pojawiają się tam obcokrajowcy a cały potencjał oparty jest na rodzimych zawodnikach. Pod tym względem w Polsce sytuacja jest podobna. Moim zdaniem ,słuszna jest teza ,że w Polsce piłkarze to w przeważanie minimaliści ,nieroby ,lenie, którzy jak osiągną jakiś nawet najmniejszy pułap to już są z siebie tak zadowoleni ,że za nic mają wymogi i zalecenia trenerów. Dlatego tacy ludzie jak Dan Petrescu ,których naczelną zasadą jest ciężka praca ,która jest gwarantem stałego awansu nie mają racji bytu w naszej lidze. Nie można tego co zrobił Petrescu z obecną swoją drużyną bagatelizować. To jest naprawdę pokaz rzetelności i umiejętności trenerskich , a także podporządkowania i zaufania zawodników wobec szkoleniowca. Warto dodać ,że w lidze która jest o wiele lepsza niż nasza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie decyzja o zwolnieniu Petrescu to jedna z najlepszych jaką podjęli włodarze Wisły w tamtym okresie. Maciej Skorża pokazał, że nawet bez wielkich nazwisk w drużynie (Petrescu miał Błaszczykowskiego) potrafi odnieść sukces. Niech sobie rumun trenuje w swoim kraju, obchodzi mnie to tak jak zeszłoroczny śnieg
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a Skorza ma Brozka, ale nie takiego jak mial Petrescu... szczerze powiedziawszy chcialem zwolnienia Rumuna, ale jak potem zobaczylisy cos sie dzialo u nas to wydaje mi sie, ze Petrescu na 100% osiagnalby wiecej niz cale tabuny Okuk czy Nawalkow..
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W każdym bądź razie wielki szacunek dla Petrescu, bo udowodnił, że ma potencjał. Będę mu mocno kibicował w Lidze Mistrzów. Co prawda teraz mamy bardzo dobrego trenera Maćka Skorżę ale w tamtym okresie wg mnie wykorzystano moment by wyrzucić zbyt kontrowersyjnego jak na Polskę trenera i wzięto tego Serbskiego pseudofachowca.
Good luck Dan! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|