|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
prawdopodobnie nie masz kodeków.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
ALe tak czy inaczej Wejdziesz z tym biletem i nikt tego sprawdzać nie będzie![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
nom ale niech sobie wezmie dowod osobisty bo trzeba przylozyc zdjeciem do kamery
mnie tak raz nie chcieli wposcic.. to wlazlem na miesieczny od busa |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja raz w życiu wchodziłem na biletach FC i normalnie bilet kasowałem jak zawsze... heh
No może masz rację i żadnych zdjęć nie przykładałem.I Dobra koniec Dyskusji bo zaraz bana dostane... ja jakoś boje sie tego a potrzebuje tego konta teraz POZDRO ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie no to ja wchodze na kazdy mecz na FC
dobra koniec OF pozdro![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pozdro![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
gdzie mozna kupic tanio race?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
re_set już chyba ostatnie pytanie, straszny dylemat mam z tym aparatem.
L310W czy Sony DSC-S980 ? Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
pozostalabym przy tym samsungu, aczkolwiek parametry maja zblizone, wiec jesli np wzgledy estetyczne przemawiaja za sony to mozesz kupic- wystarczy spokojnie do robienia calkiem przyzwoitych zdjec.
rowniez pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
jeśli chcesz na jutro to jedynie ta firma Ci została bo jest koło Wieliczki i mógłbyś odebrać sam:
http://firebis.pl/?p=p_2&sName=strona-glowna ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da się jakoś spolszczyć Kasperskiego?Czy muszę odinstalować angielska wersje i zainstalować PL?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jedzie ktoś dzis do Firebis do Podstolic? Z racji tego ze nie bardzo mam jak odebrac rac a przesylka raczej nie wchodzi w gre musze liczyc na kogos kto kupi mi je przy okazji... Oczywiscie nie bezinteresownie
![]() prosze o kontakt pw ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nowy (2008r.) Seat Cordoba 1.4 ile moze miec najwiecej kM? Taka normlana wersja, nie przerabiany, ulepszany, itd? Bo z tego co patrze po aukcjach itd, to ok 85 kM, a moze wiecej?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jest taka możliwość w erze żeby przelać kasę z mojego konta na konto kogoś innego?
Jeśli tak to jak się to robi ? ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam poszukuje szablonu do Power Pointa z widokiem na hotel. ( ogólnie tematyka hotelowa)
Jak ktoś byłby tak dobry i zarzucił jakimś linkiem to będę wdzięczny. ![]() Zależy mi na czasie. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo 85KM w Cordobie 1.4 to max fabrycznie.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro mecz zaczyna się o 17, od której można wchodzić na sektory ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Pewnie jak zawsze 2 godz. przed meczem.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
gdzie znajde kursy kantorowe walut z zeszłego roku? od sierpnia do grudnia... każdy dzień.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Potrzebna mi dokładna mapka na wyprawę rowerową. Poleci ktoś
![]() ![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Rz3eNmU7NQM
czym jest na początku narysowany ten tatuaż? W "Kulcie" też tak robią? Bo myślałem nad białą gwiazdą ale zależy mi żeby była równa. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
jutro będzie WAZNY dzień!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie! wlasnie chodzi o kantorowe
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
poszukuje dużego zdjęcia pucharu za mistrzostwo polski
http://i42.tinypic.com/96wz09.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
zabalowalem wczoraj troche.... zna ktos jakis sposob na palacą rure ?
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zna ktos jakis sposob jak najlatwiej i bez szkody usunac naprasowanke z koszulki ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrym sposobem, lecz nie smacznym jest kawa rozpuszczalna z cytryną ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:19.
![]() |
|
|