The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
abg844
Junior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 16:40
Tiramisu napisał(a):Wyświetl post
Prosze odsprzedaj bilet komuś kto zna odpowiedź na to pytanie. Potrzebujących wielu.

Szanowny pytam,ponieważ jestem PIKNIKIEM i mam bilet na E którego chce wymienić na bilet z sektora A lub B tylko pod warunkiem ,ze miejsce będzie przy środku boiska bo jak wiesz PIKNIKI tylko przychodzą dla meczu itd...wiec zbędna była Twoja sugestia o sprzedaży..
Odpowiedz cytując
adTSam
Member

Od: 05.2007

Stary 28.05.2009, 18:49
Ponawiam pytanie
Jak ktoś chcę odglądnąć mecz i nie uczestniczyć w dopingu to mam 4 bilety na sektor B chętnie je wyminie na bilety sektor D lub ewentulnie sektor E Wymiana Tylko 4 bilety za 4 bilety bez żadnych dopłat i opłat
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Ewka_1906
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 28.05.2009, 19:29
Kupię bilet na D za PRZYSTĘPNĄ cenę. Jak coś to prv.
"When there's no more room in Hell, the dead will walk the Earth."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.05.2009, 19:40
ja sobie tak wymysliłem sposob na przyszlosc
Generalnie problem z biletami chyba juz za rok nie bedzie aktualny ale moze na jakies topowe mecze z Legia, Lechem czy moze tak jak teraz z ta feta bedzie wiecje ludiz chciało obejrzec mecz niz pomiesci stadion. I wymysliłem tak: chodiz o dystrybucje przez internet. Ktos juz wspominał ze gdzies tam sie pkt zbiera za kupno biletow i wlasnie chce sie rozpisac jak ja bym widizał taka rzecz Kazdy mogłby zalozyc w internecie swoje konto z ktorego kupowałby bilety. Z jednego konta mozna kupic tylko 1 bilet. Byłaby zawsze przed runda ustalona lista meczow topowych, cyzli takich gdzie biletow moze zabraknac dla kazdego. Na te mecze topowe biletu nie moznaby było kupic z konta ktore nie ma wymaganej liczby pkt. Czyli moze ten sposob wyeliminowałby z chodzenia na mecze piknikow, doping by byl lepszy, bilety otrzymywaliby najwierniejsi a nie CI co pierwsi je zaklepia! I powiedmzy ze sie zbliza mecz topow czyli ten ze Ślaskiem. Jest wiecje chetnych niz biletow. Najpierw w poneidizalek i wtorek mogłaby byc sprzedaz dla osob przez internet - czyli kto by chciał to by przez internet bilet zamowił. Od srody ruszałaby sprzedaz ewentualnych biletow w kasach jelsi by jeszcze były. A jesli ktos kupowałby bilety w kasach zawsze to no z biletu moznaby przepisywac na konto w internecie jakis kod i bysmy dostawlai za niego pkt
Troche to zawiłe i moze w sumie sie Wam nei spodoba ale mysle ze taki sposob promowałby wiernych kibicow a nie januszow ktorzy chodza tylko na te mecze z Legia itp
I nie mowcie ze nei wszyscy maja internet bo mamy 21 wiek i jak ktos chce to ma bez problemu dostep do tego zrodła

Dla koni byłoby to trudne do ominiecia bo kazdy moglby miec tylko jedno konto i zamowic na nie jeden bilet. Kon oczywiscie moglby pozakladac konta na ojca, matke, babke ale i tak nie dostanie na nie biletu na mecze topowe jelsi wczensiej nie kupował z tych kont biletow na Piasta etc A chyba by sie koniom nie oplacało pierw kupowac biletow na Piasty skoro nie mieliby na nie popytu bo wiadomo ze na te mecze nietopowe sie nie ebdize pchało 33 tys ludzi.
Janusze tez mieliby problem bo na mecze topowe pierwszenstwo kupna mieliby normalni kibice, CI wierni. A jelsi Janusz chciałby sie dostac na mecz ze Slaskiem to musiałby najpierw pujsc kilka razy w tym sezonie na mecz zeby zebrac odpowiednia ilosc pkt
Nie wiem czy to dobrze rozkminiłem. Moze cos zl e pomyslałem, ale to Wy ocencie Bo mysle ze jesli powstalaby jakas ciekawa inicjatywa to klub by cos zrobiłz tym dizadostwem ktore sie teraz dzieje, bo to co teraz jest to jest porazka :( Normalne osoby nei moga isc na mecz a pikniki i konie rzadza klubem ;/
Odpowiedz cytując
wisnia
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.05.2009, 19:47
Kupie Bilet Gdziekolwiek Najlepiej E i D pisać na priv i GG: 7605811
Ostatnio edytowane przez wisnia : 28.05.2009 o godz. 19:50.
JAK DŁUGO NA WAWELU ZYGMUNTA BIJE DZWON TAK DŁUGO NASZA WISŁA WYGRYWAĆ BĘDZIE WCIĄŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
menu1
Junior Member

Stary 28.05.2009, 19:51
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Generalnie problem z biletami chyba juz za rok nie bedzie aktualny ale moze na jakies topowe mecze z Legia, Lechem czy moze tak jak teraz z ta feta bedzie wiecje ludiz chciało obejrzec mecz niz pomiesci stadion. I wymysliłem tak: chodiz o dystrybucje przez internet. Ktos juz wspominał ze gdzies tam sie pkt zbiera za kupno biletow i wlasnie chce sie rozpisac jak ja bym widizał taka rzecz Kazdy mogłby zalozyc w internecie swoje konto z ktorego kupowałby bilety. Z jednego konta mozna kupic tylko 1 bilet. Byłaby zawsze przed runda ustalona lista meczow topowych, cyzli takich gdzie biletow moze zabraknac dla kazdego. Na te mecze topowe biletu nie moznaby było kupic z konta ktore nie ma wymaganej liczby pkt. Czyli moze ten sposob wyeliminowałby z chodzenia na mecze piknikow, doping by byl lepszy, bilety otrzymywaliby najwierniejsi a nie CI co pierwsi je zaklepia! I powiedmzy ze sie zbliza mecz topow czyli ten ze Ślaskiem. Jest wiecje chetnych niz biletow. Najpierw w poneidizalek i wtorek mogłaby byc sprzedaz dla osob przez internet - czyli kto by chciał to by przez internet bilet zamowił. Od srody ruszałaby sprzedaz ewentualnych biletow w kasach jelsi by jeszcze były. A jesli ktos kupowałby bilety w kasach zawsze to no z biletu moznaby przepisywac na konto w internecie jakis kod i bysmy dostawlai za niego pkt
Troche to zawiłe i moze w sumie sie Wam nei spodoba ale mysle ze taki sposob promowałby wiernych kibicow a nie januszow ktorzy chodza tylko na te mecze z Legia itp
I nie mowcie ze nei wszyscy maja internet bo mamy 21 wiek i jak ktos chce to ma bez problemu dostep do tego zrodła

Dla koni byłoby to trudne do ominiecia bo kazdy moglby miec tylko jedno konto i zamowic na nie jeden bilet. Kon oczywiscie moglby pozakladac konta na ojca, matke, babke ale i tak nie dostanie na nie biletu na mecze topowe jelsi wczensiej nie kupował z tych kont biletow na Piasta etc A chyba by sie koniom nie oplacało pierw kupowac biletow na Piasty skoro nie mieliby na nie popytu bo wiadomo ze na te mecze nietopowe sie nie ebdize pchało 33 tys ludzi.
Janusze tez mieliby problem bo na mecze topowe pierwszenstwo kupna mieliby normalni kibice, CI wierni. A jelsi Janusz chciałby sie dostac na mecz ze Slaskiem to musiałby najpierw pujsc kilka razy w tym sezonie na mecz zeby zebrac odpowiednia ilosc pkt
Nie wiem czy to dobrze rozkminiłem. Moze cos zl e pomyslałem, ale to Wy ocencie Bo mysle ze jesli powstalaby jakas ciekawa inicjatywa to klub by cos zrobiłz tym dizadostwem ktore sie teraz dzieje, bo to co teraz jest to jest porazka :( Normalne osoby nei moga isc na mecz a pikniki i konie rzadza klubem ;/
Jaroo1 dobrze gada-wódkę mu dać, niezła myśl-BRAWO. Tylko żeby odpowiednie osoby to przeczytały. To wogule śmiesznie wyglada bo w sklepiku wywieszone "plakaty"BRAK BILETÓW a zaraz wychodzi R.Czerwiec ze stosem chyba 200 szt.świerzych wejściówek...
Ostatnio edytowane przez menu1 : 28.05.2009 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
Bobus17
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.05.2009, 19:57

mi sie pomysł podoba , jak najbardziej jestem ZA
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2009, 20:02
no to sie ciesze bo ciagle mysle sobie o Wisle i sie mi uczyc nie chce a jutro powinienem sie w skzole poprawic, za to chociaz cos pozytywnego moze mi sie udało wymyslec hihi
Jesli sie podobałoby takie cos wielu osobom to mysle ze nie ma problemu zeby to trafiło do kogos odpowiedniego, tzn powiedzmy przeslałoby sie taki plan do najwazniejszej osoby z tego forum, tam ktos na pewno ma wtyki gdzies wyzej i po szczebelku moze by dotarło do tego do kogo powinno.
Ciekawe jakby ten moj pomysł miał sie w praktyce ale lepiej cos zrobic w kierunku utemperowania tych konikow i Januszow na najwazniejszych meczach niz co sezon narzekac i siedziec z załozonymi rekami A jelsi chdozi o dystrybucje biletow przez internet to tez sie pojaiwały głosy sceptyczne, jendka ja mysle ze to musi nastapic, jest XXI wiek i kupno biletu przez internet powinno byc, Wisła swoimi sukcesami zjednała sobie kibicow nei tlyko na terenie Krakowa ale i całej Polski. Dystrybucja biletow przez internet powinna byc wprowadzona chociazby dla tych ludzi

Cytat:
Jaroo1 dobrze gada-wódkę mu dać
I am abstynent. Inaczej bym tak trzezwo nie myslał heeheheh

EDIT
Rzeczywiscie Ale dla mnie najwazniejsza Wisła jest
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.05.2009 o godz. 20:16.
Odpowiedz cytując
menu1
Junior Member

Stary 28.05.2009, 20:09
sie mi uczyc nie chce a jutro powinienem sie w skzole poprawic
...no chyba tak nie do końca trzeźwo
Odpowiedz cytując
<3 Wisla Kraków
Member

Od: 05.2008

Stary 28.05.2009, 20:28
siemanko : )
wiem,ze to mało prawdopodobne ,ale zaryzykuję zamienię BILET NA SEKTOR `E`,(mam na trybune B,sektor B2,rząd 18,msc 58.zależy mi na tym,bo wiekszość znajomych posiada karnety na E chętni na priv lub na gadu 3922031 często na niewidocznym.
Pozdrawiam : )
Odpowiedz cytując
buldus
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.05.2009, 21:18
Kupie bilecik, w porywach do czterech na mecz obojetnie jaki sektor Przegapilismy ze znajomymi na zapisy na liste fc olkusz. Chetni na priv. Pozdro
Moje Sety klubowe NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 29.05.2009, 06:46
ja wiem o co mi chodzi... i nie sieje zadnego zamętu i wypraszam sobie żeby po mnie jechać... pisze jak jest...nie ma biletów dla FC. a przynajmniej dla tych kilku o których ja wiem
Odpowiedz cytując
egonskoczow
Member

Od: 06.2007

Stary 29.05.2009, 08:01
a no to my już też wiemy o co chodzi, bo chyba 3 FC w ogóle biletów nie dostało bo średnia na mecz jest <1
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 29.05.2009, 08:29
Co wy walicie. Jaka srednia, FC Brzeznicy podobno nie dostal tez biletow! Istne ****a jaja!! Ekstraklasa zamowila ponoc 1000 biletow na sektor E.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 29.05.2009, 08:37
Kupie bilet na sektor D...dogadamy się jak cos to priv...
Odpowiedz cytując
PLACHO
Member

Stary 29.05.2009, 08:38
Zamienie 2 Bilety z D Na B
Priv
Odpowiedz cytując
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.05.2009, 09:28
Przestańcie siać zamęt. Wszystkie FC dostały bilety na ten mecz.
Odpowiedz cytując
DejmianVII
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 29.05.2009, 09:39
KUPIĘ BILET NA D LUB E DO 50 ZETA + PIWKO
zapraszam na priv
Ostatnio edytowane przez DejmianVII : 29.05.2009 o godz. 09:52.
BOGUŚ CUPIAŁ = WIELKA WISŁA
WKS TSW ZKS BKS
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 29.05.2009, 09:42
droho napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie siać zamęt. Wszystkie FC dostały bilety na ten mecz.
nie do końca masz rację.miałem zamówione u znajomego z Fan Klubu 4 bilety i co ? okazało się,że nie wystarczyło dla mnie
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.05.2009, 09:53
Czyli wyjaśniły się tzw. bilety dla szkół. Zamiast nich leśne dziadki. Z dwojga złego chyba lepiej było wpuścić dzieciaków. W każdym razie szczęśliwcy z E zawsze mogą jakoś pozdrowić elitę z Warszawy
the end
Odpowiedz cytując
Aga21
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 29.05.2009, 09:54
Kupię bilet na dowolny sektor po normalnej cenie.
tel. 791 57 92 41
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.05.2009, 10:30
Ostatnia szansa dla kogoś chcącego na spokojnie obejrzeć meczyk: Zamienię 2 bilety z A na 2 bilety z E. Bez dopłat. Priv
Odpowiedz cytując
Arom
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.05.2009, 11:25
Zamienię bilet z sektora E na bilet/karnet na sektor D. Bez żadnych dopłat. Priv
Odpowiedz cytując
WALDI1988
Banita

Od: 11.2008

Stary 29.05.2009, 11:30
Wypożycze karnet na D za bilet na sektor E.
Prosze o konkretne propozycje na priv, bez pytań .
Odpowiedz cytując
wislak11
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 29.05.2009, 12:23
Kupię bilet(y) na dowolny sektor, kontakt 602434765.
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 29.05.2009, 12:31
Kupie bilet na dowolny sektor (najlepiej na D), GG: 316643 lub PW
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 29.05.2009 o godz. 21:57.
Odpowiedz cytując
maciuch
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 29.05.2009, 12:58
zamienie bilet z E na D, gg:5275020, kom: 602 343 256
Odpowiedz cytując
Remi01
Junior Member

Stary 29.05.2009, 13:38
Wie ktoś coś na temat telebimu przed stadionem
Czy będzie wogóle, bo kumpel nie zdołał kupić biletu a by się wybrał pod stadion
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 29.05.2009, 15:04
Remi01 napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś coś na temat telebimu przed stadionem
Czy będzie wogóle, bo kumpel nie zdołał kupić biletu a by się wybrał pod stadion
"Na razie nie wiadomo, czy Canal+ wyrazi zgodę na rozstawienie takiego telebimu" - taką dzisiaj dostałem odpowiedź na to pytanie.
Odpowiedz cytując
maxweelle
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 29.05.2009, 15:27
kupie bilety na d
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów