|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
To dopiero był dar niebios![]() ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktos moze, czy jeszcze jakas liga jest w grze, tzn. czy bedzie na nia przetarg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to był koniec meczu i Barca atakowała, taka mała subtelna różnica
.PS: Nie słyszałem, żeby bramki strzelone na początku/ w środku/ w 1/2 silnia części meczu liczyły się podwójnie? Chyba, że coś przeoczyłem? ![]() ![]()
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() , ale moje jak i Twoje zdanie zweryfikuje dzisiejszy mecz. Wie ktos moze kto bedzie arbitrem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Gdyby nie pan sedzia, to do 90 minuty powinno byc 3 : 0 dla Chelsea...nie mowiac o karnym w ostatniej minucie. Caly mecz to zespol z Londynu atakowal i mial jakies 10 sytuacji, a Barcelona do ostatnich minut meczu - zadnej, a to chyba mowi o tym jak wygladal mecz. Jeden strzal rozpaczy pod koniec meczu wpada i tyle. W dwumeczu ile Barcelona stworzyla sobie sytuacji, a ile Chelsea? Jak wygladala gra Chelsea? Ja widzialem bezsilnosc zespolu z Hiszpanii. Owszem mieli i klepali ta pileczke, ale co z tego wynikalo? Podsumowujac, to Barcelona awansowala dzieki panu sedziemu i dzieki wielkiemu szczesciu(bo te niewykorzystane sytuacje Drogby, to naprawde...). P.S - Kultury osobistej i oglady idzie Ci pozazdroscic ).... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
For_FuN_ odsyłam do pierwszego meczu na Camp Nou i błędów sędziowskich na korzyść Chelsea, które wypaczyły wynik. Gdyby Barca jechała z zaliczką dwóch goli na SB, to zupełnie inaczej mogłoby to wyglądać. Nie rozumiem, dlaczego Ci, co nie lubią Barcelony wspominają tylko o jednym meczu, który odbył się w Londynie, zapominając o spotkaniu w Katalonii
Poza tym Barca miała spore braki kadrowe, ale to już temat na inną rozmowę. Na finał też posypała się obrona. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie(wynika z pierwszego) w 1 meczu sędzia odgwizdał kilka spalonych których nie było na niekorzyść barcy, również nie gwizdnął karnego, w rewanżu skrzywdził chelsea, więc mamy równowage jeśli chodzi o pomyłki sędziowskie. Może i Chelsea miała te 10 sytuacji, ale nie umiała ich wykorzystać i to była ich słabość. Barca miała jedną i wykorzystała. Ktoś powie gdyby nie pan sędzia to Wisła w 2005 roku grałaby w LM, choć sama wcześniej mogła strzelić tyle, żeby zapewnić sobie awans. (ironia?) Gdybać możemy do upadłego, ale fakty są takie, że Barca gra w finale LM, a Chelsea odpadła, a to oznacza, że jednak Barca sobie poradziła--> co jest multum tego (problemu?) i co oznaczało, oznacza i będzie oznaczać, że się ośmieszyłeś ![]()
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 27.05.2009 o godz. 14:47.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie wrzuccie na luz
. Dzisiaj wieczorem sie okaze kto ma (mial) racje . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dokładnie. Tez uważam,że nie ma się co spinać i kłócić. Wszyscy wszak wiedzą,ze wygra MU.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem Barca sięgnie po tytuł
A Messi zagra wielki mecz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czym się tu podniecać
Mi to lotto w sumie kto wygra Emocje to dopiero w Sobote będą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak tak,tylko,że Barcelona gra z poważnym zespołem,a nie z pudernicami z La Liga. Więc nie rozumiem tego optymizmu.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() PS: PPS: http://www.youtube.com/watch?v=chLq3ajaTi4
Ostatnio edytowane przez mic : 27.05.2009 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Złośliwości proponuje zostawić sobie po przegranym meczu,coby Wam się arsenał dokuczliwości nie wyczerpał zawczasu ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
No właśnie nie ma co narazie dyskutować , dopiero wieczorem się okaże..ile wygrał MU
Barca nijak gra z angielskimi drużynami , a Czerwone Diabły jako flagowy okręt Premiership powinny odprawić Katalończyków około 2:0-3:0 Glory Glory Manchester United ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Manchester ma lepszego bramkarz (oczywiście chodzi mi o Van der Sara
) lepszą obronę,pomoc myślę że ma gorszą, a atak porównywalny czyli wygra MU przynajmniej mam taką nadzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Barcelona ogra Manchester z 2 powodow:
1) ma zdecydowanie lepszych pomoncikow i napastnikow 2) linia obrony Man u nie gra juz tak pewnie jak jesienia i na poczatku wiosny |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
no to ja mam z Was najfajniej. Egal, kto wygra ,dla mnie akurat oba te zespoły plus Bayern do tego to z lig zagranicznych preferowane. Jest dobre i właściwe, dopóki Wisełka nie może , by któryś z tych trzech to brał.
Najważniejszy mecz w sobotę, dzisiaj tylko próba smaku Prazdroja (spod Pragi mi przywieźli, prawdziwe, nie w Polsce rozlewane
Ostatnio edytowane przez harthausen : 27.05.2009 o godz. 16:39.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Myślę, że w przekroju sezonu obie drużyny zasłużyły na ten finał (pomijam pojedyncze nieudane mecze). Mam nadzieję, ze wygra Manchester po ładnym meczu, ponieważ to moja ulubiona zagraniczna drużyna. Liczę na dobrego sędziego i niech wygra lepszy. Diablo885 wydaje mi sie, ze nie jest to tak zdecydowana różnica jak Ci sie wydaje.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja chcę, by LM wygrała Barcelona. Z prostej przyczyny.
Będziemy mogli całej piłkarskiej Polsce powiedzieć, że pokonaliśmy aktualnego triumfatora LM ![]() Poważnie to się cieszę, że w finale spotkały się dwie faktycznie najlepsze drużyny tych rozgrywek. Kto wygra w zasadzie obojętne, byle był ładny mecz. A taki będzie, gdy szybko padnie bramka. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
, to jest to forum, gdzie wyrazamy swoje opinie...rozumiem, ze jestes zakochany w Barcelonie i dlatego musisz atakowac innych forumowiczow(skoro zakazujesz wyglaszania swoich opinii, podzielanych tez przez ekspertow znanych w odroznieniu od Ciebie). Inaczej padlyby jakies argumenty, a nie pisanie o osmieszaniu sie. Dwumecz kazdy widzial i kazdy tez widzial bezradnosc Barcelony na tle swietnie poukladanego zespolu z Londynu. Jesli jest tak, jak piszesz, to katalonczycy powinni strzelic conajmniej kilka bramek(tylko jakos trudno przychodzilo im stwarzac okazje).W czym sie wogole zreszta osmieszylem P.S - Pierwszego meczu dokladnie nie ogladalem, ale jesli te kontrowersyjne sytuacje wygladaja tak, jak wypowiedzi kibicow Barcelony odnosnie drugiego meczu(ze nie bylo karnych, czy ze czerwona byla niesluszna), to nie mam pytan ...Po 45 minutach Man Utd bedzie prowadzilo 2 : 0 i patrze na to obiektywnym, i chlodnym okiem(bo nie kibicuje zadnej druzynie). |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ŚWIEŻO Z RZYMU:
Akurat wróciłem "z miasta" i przyznam, że jestem pod wrażeniem zachowania fanów z Katalonii. Opanowali chyba większość ważniejszych sektorów w Rzymie: ich główne przedmeczowe "obozowisko" - to teren przy Forum Romanum i Kolosseum, poza tym duże grupy, śpiewające na całe gardło spotkałem m.in przy Fontana di Trevi. Mieli więc nie tylko miejsce do śpiewania, ale też trochę wody do ochłody. Żartowałem z przyjaciółmi, że ktoś nam podmienił miasto i zamiast Rzymu, trafiliśmy do Barcelony Robiąc zdjęcia kibicom Barcy, tak sobie pomyślałem: Boże, żeby tak kiedyś Wisełka (choćby finał PUEFA / EL). Póki co, liczę wieczorem na niezłe widowisko. A na ile znam Włochów, będą się modlić żeby byla dogrywka, wtedy kibice jeszcze więcej zjedzą i wypiją, a to dla Rzymian dodatkowy zarobek. Taki plus z posiadania dużego stadionu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Lige Mistrzów zdobędzie Barcelona i tyle w temacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Duma Katalonii pokaże znów kosmiczny futbol a Messi będzie bohaterem wielkiego finału
![]() BARCA 2-1 Manu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
i zaznaczam, karny za rekę Pique powinien być, ale co do reszty karnych to nie jestem przekonany...oglądałem powtórki wieleeee razy. Ostatnia kacja meczu i ręka zawodnika Barcy- był odwrócony i piłka go trafiła po prostu, bo leciała z dużą siłą. Nie była to CELOWA ręka, a przepisy mówią, że właśnie za takie się dyktuje karne. Jak mógł to robić celowo skoro był odwrócony? Reasumując. Gdyby nie pomyłki sędziowskie, to spokojnie dla Barcy mogło byś 2-0 już po pierwszym meczu. A wtedy gra na SB wyglądała by inaczej. A no i kiedyś Chelsea awansowała dalej eliminujać Barcę po golu, który nie powinien zostać uznany (na 4-2 na SB) VV był faulowany. Być może los zwraca to, co zabrał?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.05.2009 o godz. 18:47.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Eto podniosl reke do gory(specjalnie), a to nie jest naturalne polozenie tej czesci ciala(po cholere trzymac rece nad glowa? logicznie rzecz ujmujac ). Widac wyraznie, ze jest to intencjonalne w powtorce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
żebyscie sie nie zawiedli fanatycy Barcy
![]() |
|
|