The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 17:36
spinnaker napisał(a):Wyświetl post
Zastanów się proszę. Że tak użyję takiego porównania: wyobraź sobie że jesteś dzieckiem i przed mikołajem starsi mówią Ci co dostaniesz a tu jednak wałek i jednak nie dostałeś nic albo trzymają to w tajemnicy i dostajesz super prezent. Wolisz być mile zaskoczony niespodzianką czy jednak wiedzieć że coś dostaniesz a jednak się rozczarujesz?
Klub napisał paru osobom że szykują niespodziankę jeżeli wszystko potoczy się zgodnie z planem więc pohamuj się trochę z tym narzekaniem. I zastanów się czy wolisz żeby klub wydał jakieś 100 000 zł jak nie więcej na zgodę na transmisję, telebim, ochronę nie wolisz żeby to poszło na jakieś konkretne cele ? Samemu można iść do Wiślaków czy Yakuzy i też dołączysz do fety jak się skończy mecz. Doceń to że jednak klub się stara
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .
Odpowiedz cytując
adTSam
Member

Od: 05.2007

Stary 27.05.2009, 17:42
Posiadam 4 bilety na sektor B zamienię na 4szt na sektor D Jeśli ktoś zainteresowny zapraszam na priv
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2009, 17:52
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Widzisz jak byś dokładnie czytał ten temat to byś wiedział że wśród tych osób do których klub coś zbytkowo napisał jestem i ja , a było to w poniedziałek dziś mamy środę .
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają.
Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo.
Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować.
I na tym kończę rozmowę w temacie .
Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie

Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.

TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.
,
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.05.2009, 18:18
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Moze Ci jeszcze piwo maja z krzeslem podstwic bo ksieciu musi miec, jak bedzie telebim a co
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie

Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac.
Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze.

TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA.
No właśnie nie musieli by odpisywać jak by napisali coś na ogólnej , ale jak widzę masz problem ze zrozumieniem co czytasz.
I teraz spytam cię kiedy klub więcej zarobi jak ty kupisz karnet czy jak ja będę na każdym meczu kupował bilet , tak więc nie pieprz mi tu że robisz więcej dla klubu tym bardziej że zawsze zabieram dwóch bratanków którym kupuje bilety. Meczy w internecie nie muszę oglądać bo akurat C+ w domu mam a i telewizor też niezły choć akurat nie 50 calowy.
KONIEC
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2009, 18:37
jak fajnie miec karnet i nie przeżywać takich stresów x)

p.s Posiadam dwa bilety na A... moge sie zamienic na E... nie chce dopłat... jak kogoś interesuje to... Priv
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2009 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
Saviour
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 27.05.2009, 19:24
PILNIE kupię 4 bilety na obojętnie jaki sektor! priv!

Cena oczywiście w granicach rozsądku, ludzie szanujmy się nawzajem.
Odpowiedz cytując
filip_wislak
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.05.2009, 20:47
Kupię bilet na Wisła - Śląsk (sektor obojętnie jaki, ale najlepiej D lub E ). Cena w granicach rozsądku. Pisać na priv lub gg: 11262414
Odpowiedz cytując
Padrino
Member

Od: 08.2008

Stary 27.05.2009, 23:18
Może ktoś opisać wygląd karnetu na ektor D u nas na stadionie, tzn kolor, napisy itp. Jak rozpoznać lewy karnet/bilet.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.05.2009, 23:29
Padrino napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś opisać wygląd karnetu na ektor D u nas na stadionie, tzn kolor, napisy itp. Jak rozpoznać lewy karnet/bilet.

a po drugiej stronie naklejka biała, a na niej pisze na jaki sektor, miejsce i na jaką rundę
Odpowiedz cytując
Kamell
Banita

Od: 12.2007

Stary 28.05.2009, 00:03
Kupie 2-3 bilety na mecz ze Śląskiem, oferty priv.
Odpowiedz cytując
Padrino
Member

Stary 28.05.2009, 08:08
gris napisał(a):Wyświetl post

a po drugiej stronie naklejka biała, a na niej pisze na jaki sektor, miejsce i na jaką rundę
A jakiś kod kreskowy jest?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.05.2009, 08:13
Jest tam jeszcze numer karty kibica i jeszcze jeden numer( 10 liczb) bliżej nie zidentyfikowany a w samym lewym dolnym rogu jest data wystawienia przez klub.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Padrino
Member

Stary 28.05.2009, 08:17
A po której stronie znajdują się te numery?
Dzięki za pomoc
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 28.05.2009, 08:22
Numer karty kibica znajduje się po obu stronach a ten ten drugi numer po tej stronie na której nabity jest karnet.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 28.05.2009, 09:06
sprawa z biletami to farsa... to co zrobili z biletami dla fun clubów to szopka... mam nadzieje, że Ci którzy tak zadecydowali przekonają się co to znacyz brk fun clubów na meczach... bo na topowe mecze wszyscy chętni a na "zwykłe" to jakoś nie ma chętnych i wtedy fun cluby są "wspaniałe i cacy"... więc skoro ich się nie szanuje to może odczujecie to szanowni dycydenci... bez pozdrowień dla was!!!
Odpowiedz cytując
wisnia
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.05.2009, 09:17
Siema
Czyli co nie będzie biletów dla FC?
JAK DŁUGO NA WAWELU ZYGMUNTA BIJE DZWON TAK DŁUGO NASZA WISŁA WYGRYWAĆ BĘDZIE WCIĄŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 09:19
nie będzie... w poniedziałek była podana informacja,że są do odbioru w środe... po czym nie ma... dla żadnych fc...
Odpowiedz cytując
wisnia
Senior Member

Stary 28.05.2009, 09:20
No to porażka;/ Czyli mogę zapomnieć o meczu na stadionie... Zostaje mi tylko Obejrzenie w Jamie czy gdzieś... a potem na Fete na Rynek... Ehh brawo dla zarządu;/

Nie chce zaśmiecać tematu bo zaraz Bana dostane...
Tak w ogóle to po co ten stadion jeśli dalej traktują nas jak bydło... Bez nas kibiców nie ma tego Klubu i żadnego innego... a Tak się cieszyłem na ten mecz ehh:((( Nie dość że ponad 200km na każdy mecz to jeszce to:(
Nic Wielkie dzięki za info Pozdro
Powód: Bo tak!!
Ostatnio edytowane przez wisnia : 28.05.2009 o godz. 09:26.
JAK DŁUGO NA WAWELU ZYGMUNTA BIJE DZWON TAK DŁUGO NASZA WISŁA WYGRYWAĆ BĘDZIE WCIĄŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 09:23
właśnie... ale co ich to obchodzi i tak traktują NAS KIBICÓW jak bydło... a później tylko kibic sły,kibic robi zadymy,kibic niszczy mienie,kibic zło konieczne...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 28.05.2009, 09:55
Na brak biletów pewnie wpłynął fakt że bilety które zwykle szły dla FC poszły dla kibiców Śląska.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 10:01
nie w tym problem,bo dla FC były bilety na E a D jest dla Śląska...
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Stary 28.05.2009, 10:02
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Na brak biletów pewnie wpłynął fakt że bilety które zwykle szły dla FC poszły dla kibiców Śląska.
byłoby to logiczne i prawdopodobne, gdyby FC nie dostałyby biletów też na mecz z Lechią, a nie pamiętam by tak było. Źle się dzieje w państwie duńskim

Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 10:07
mało powiedziane źle... po prostu zapadła decyzja, że nic z tego... bo ktoś załatwił bilety swoim... trudno aczkolwiek czuje się oszukany;D
Odpowiedz cytując
grabar89
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 28.05.2009, 10:22
kupie jeden bilet na sektor E lub D kontakt priv lub gg 4832804
Odpowiedz cytując
wisnia
Senior Member

Stary 28.05.2009, 10:33
Ale wiecie Co mnie najbardziej zastanawia? To że zrobili już podział Biletów na FC to co się z tymi biletami stało? Spaliły się? komuś do WC wpadły? Ta sprawa nie jest do końca wyjaśniona wg. mnie a FC nie robi się takich sytuacji Poczekam jeszcze do wieczora jeśli się nic nie wyjaśni to załamka...
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.05.2009, 10:45
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
dziwna sprawa. na Lechie jakos byly bilety i dla FC i dla Lechii.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 11:30
to jest wał takiej wielkości jak mur chiński... po prostu po raz kolejny nanaszych oczach jest robiony mega przekręte...
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 11:51
oszuści i nic więcej... naszym kosztem ktoś dużo kasy zarabia...a ciekawe co na to SKWK
Odpowiedz cytując
egonskoczow
Member

Od: 06.2007

Stary 28.05.2009, 11:59
czegoś nie rozumiem. Była rozpiska jaki FC ile biletów dostanie, i niby co? Ta lista nie obowiązuje?!
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2009, 12:08
ja dostałem taką informacje... podobno ma być strajk FC. ale może jestem w błędize... oby... bo ja chce iść na ten mecz!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów