|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Dodam że w tekście od klubu było jeszcze coś takiego że umieszczą jakieś informacje na ogólnej , niestety tego nie zrobili tak więc mam prawo napisać ze nas olewają. Za możliwość skorzystania z telebimu pisałem wcześniej że bez problemu zapłacę i myślę ze było by takich osób bardzo dużo. Napiszę jeszcze tak że większość osób które nie dostały biletów to osoby z poza Krakowa i aktualnie taka jest moja sytuacja , w porównaniu do was którzy wyjdziecie 20 minut przed meczem i zdążycie niektórzy z nas mają trochę do przejechania i musza wcześniej sobie wyjazd zaplanować. I na tym kończę rozmowę w temacie . |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Posiadam 4 bilety na sektor B zamienię na 4szt na sektor D Jeśli ktoś zainteresowny zapraszam na priv
Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Moze klub ma Ci abonamet na C+ wykupic ba plasme 50 cali dozuci zebys mogl w domu poogladac bo Ci internet przycina albo nie ma transmisji a co nalezy Ci sie Czlowieku takich pokemonow do klubu dziennie pisze ze 100, wiec jak by chcieli kazdemu odpisywac to by musieli ludzi pozatrudniac. Idz chopie do Wislakow i napewno ogladniesz a jak bys chcial wiedziec to jestem z Tarnowa i nie placze. TYLKO POMYSL JEDEN Z DRUGIM CO TY ZROBILES DLA KLUBU,A WYMAGASZ WSZYSTKIEGO, JAK NAWET KARNETU NIE KUPILES BO CI SZKODA. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
I teraz spytam cię kiedy klub więcej zarobi jak ty kupisz karnet czy jak ja będę na każdym meczu kupował bilet , tak więc nie pieprz mi tu że robisz więcej dla klubu tym bardziej że zawsze zabieram dwóch bratanków którym kupuje bilety. Meczy w internecie nie muszę oglądać bo akurat C+ w domu mam a i telewizor też niezły choć akurat nie 50 calowy. KONIEC |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jak fajnie miec karnet i nie przeżywać takich stresów x)
p.s Posiadam dwa bilety na A... moge sie zamienic na E... nie chce dopłat... jak kogoś interesuje to... Priv
Ostatnio edytowane przez palikot : 27.05.2009 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
PILNIE kupię 4 bilety na obojętnie jaki sektor! priv!
Cena oczywiście w granicach rozsądku, ludzie szanujmy się nawzajem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Kupię bilet na Wisła - Śląsk (sektor obojętnie jaki, ale najlepiej D lub E
). Cena w granicach rozsądku. Pisać na priv lub gg: 11262414![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może ktoś opisać wygląd karnetu na ektor D u nas na stadionie, tzn kolor, napisy itp. Jak rozpoznać lewy karnet/bilet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kupie 2-3 bilety na mecz ze Śląskiem, oferty priv.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Jest tam jeszcze numer karty kibica i jeszcze jeden numer( 10 liczb) bliżej nie zidentyfikowany a w samym lewym dolnym rogu jest data wystawienia przez klub.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A po której stronie znajdują się te numery?
Dzięki za pomoc ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Numer karty kibica znajduje się po obu stronach a ten ten drugi numer po tej stronie na której nabity jest karnet.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
sprawa z biletami to farsa... to co zrobili z biletami dla fun clubów to szopka... mam nadzieje, że Ci którzy tak zadecydowali przekonają się co to znacyz brk fun clubów na meczach... bo na topowe mecze wszyscy chętni a na "zwykłe" to jakoś nie ma chętnych i wtedy fun cluby są "wspaniałe i cacy"... więc skoro ich się nie szanuje to może odczujecie to szanowni dycydenci... bez pozdrowień dla was!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Siema
Czyli co nie będzie biletów dla FC |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie będzie... w poniedziałek była podana informacja,że są do odbioru w środe... po czym nie ma... dla żadnych fc...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to porażka;/ Czyli mogę zapomnieć o meczu na stadionie... Zostaje mi tylko Obejrzenie w Jamie czy gdzieś... a potem na Fete na Rynek... Ehh brawo dla zarządu;/
Nie chce zaśmiecać tematu bo zaraz Bana dostane... Tak w ogóle to po co ten stadion jeśli dalej traktują nas jak bydło... Bez nas kibiców nie ma tego Klubu i żadnego innego... a Tak się cieszyłem na ten mecz ehh:((( Nie dość że ponad 200km na każdy mecz to jeszce to:( Nic Wielkie dzięki za info Pozdro Powód: Bo tak!!
Ostatnio edytowane przez wisnia : 28.05.2009 o godz. 09:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
właśnie... ale co ich to obchodzi i tak traktują NAS KIBICÓW jak bydło... a później tylko kibic sły,kibic robi zadymy,kibic niszczy mienie,kibic zło konieczne...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na brak biletów pewnie wpłynął fakt że bilety które zwykle szły dla FC poszły dla kibiców Śląska.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie w tym problem,bo dla FC były bilety na E a D jest dla Śląska...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
byłoby to logiczne i prawdopodobne, gdyby FC nie dostałyby biletów też na mecz z Lechią, a nie pamiętam by tak było. Źle się dzieje w państwie duńskim
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mało powiedziane źle... po prostu zapadła decyzja, że nic z tego... bo ktoś załatwił bilety swoim... trudno aczkolwiek czuje się oszukany;D
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kupie jeden bilet na sektor E lub D kontakt priv lub gg 4832804
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale wiecie Co mnie najbardziej zastanawia
? To że zrobili już podział Biletów na FC to co się z tymi biletami stało? Spaliły się? komuś do WC wpadły? Ta sprawa nie jest do końca wyjaśniona wg. mnie a FC nie robi się takich sytuacji Poczekam jeszcze do wieczora jeśli się nic nie wyjaśni to załamka...Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dziwna sprawa. na Lechie jakos byly bilety i dla FC i dla Lechii.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to jest wał takiej wielkości jak mur chiński... po prostu po raz kolejny nanaszych oczach jest robiony mega przekręte...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oszuści i nic więcej... naszym kosztem ktoś dużo kasy zarabia...a ciekawe co na to SKWK
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
czegoś nie rozumiem. Była rozpiska jaki FC ile biletów dostanie, i niby co? Ta lista nie obowiązuje?!
![]()
BiałaGwiazdaNaNiebieSięMieniTakPowstajeWisłyZnakJe jKibiceSąNiezwyciężeni...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja dostałem taką informacje... podobno ma być strajk FC. ale może jestem w błędize... oby... bo ja chce iść na ten mecz!!!
|
|
|