The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2009, 17:34
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Takiego Dawidowskiego to by przeciez na zbity pysk wywalił ,a nie tolerował jego rozrywki i brak przykladania sie do swojej pracy.
Bardzo lubię Dana, ale akurat to za jego czasów Dawidowski dostał pierwszą z "ostatnich", całkowicie niezasłużonych szans. A można było go wtedy spokojnie zwolnić z kontraktu za chroniczne kontuzje.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.05.2009, 06:52
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy cz.2

http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...traklasy_cz_2/
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.05.2009, 18:00
Coś Wam powiem, Wam, wszystkim użytkownikom.

Cięzko wyrazić mi to co czuję nie używajac przekleństw. Jednocześnie nie chcę zarobić bana. Ale:

Wy, wszystkie forumowe hieny, Ci którzy znaleźli pożywkę jadąc po Łobodzińskim ODSZCZEKAJCIE to wszystko w tym temacie, jeden za drugim chyba że NIE MACIE JAJ.

Ktoś wspominał, bardzo mądrze- jeszcze będziemy dziękować Wojtkowi. Nie wiem kto to ale te słowa były prorocze. Brawa dla tego użytkownika. Ale Wy, Ci którzy szukają sobie ofiary- czekam na Was w tym temacie.

POKAŻCIE ŻE MACIE JAJA!

Przeglądnę ten temat w wolnej chwili i zobaczę kto nie ma jaj. Będzie niezły ubaw Ktoś pomoże? Do przeglądnięcia aż dwa sezony...
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 23.05.2009 o godz. 18:07.

Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.05.2009, 18:03
Odszczekuje wszystko !
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:16
Kolejne świetne słowa Łobo po meczu. Widać po zachowaniu że bardzo to przeżywa, ten mecz, całą tą sytuację wokół niego.

On czyta to forum, tyle Wam mogę powiedzieć. Najbardziej odpowiedni moment na to.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.05.2009, 18:23
Teraz kochacie Łobo za rok znowu bedizecie po nim jechali. Dzisiaj jakbysmy nie wygrali a Pawełek by sobie strzelił ta bramke to on by był zwyzywany, wy chyba nie kochacie tego klubu tylko szykacie sobie osob do szykanowania, az zal ze musimy kibicowac tej samej druzynie

Po prostu latwa zasada, nie podoba Ci sie gra jakiegos pilkarza to tego nie komentuj, tym bardziej na forum WISLACKIM!! jak Wisła bedzie grała chałe to tez ja zwyzywacie? Moze jeszcz ena stadionie si ebyscie odwazyli powyzywac Wisłe?
Jak ktos jest anonimowy to widac ze latwo przychodzi mu takie zachowanie na ktore w realu by sie nie odwazył ;/
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 23.05.2009, 18:28
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Teraz kochacie Łobo za rok znowu bedizecie po nim jechali. Dzisiaj jakbysmy nie wygrali a Pawełek by sobie strzelił ta bramke to on by był zwyzywany, wy chyba nie kochacie tego klubu tylko szykacie sobie osob do szykanowania, az zal ze musimy kibicowac tej samej druzynie

Po prostu latwa zasada, nie podoba Ci sie gra jakiegos pilkarza to tego nie komentuj, tym bardziej na forum WISLACKIM!! jak Wisła bedzie grała chałe to tez ja zwyzywacie? Moze jeszcz ena stadionie si ebyscie odwazyli powyzywac Wisłe?
Jak ktos jest anonimowy to widac ze latwo przychodzi mu takie zachowanie na ktore w realu by sie nie odwazył ;/
Dozywotnie bany za pisanie zle o zawodnikach i Wisle oczywiscie jezeli jest to nie uzasadnione czepianie sie zeby sobie tylko ponazekac
,
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 23.05.2009, 18:28
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post
Kolejne świetne słowa Łobo po meczu. Widać po zachowaniu że bardzo to przeżywa, ten mecz, całą tą sytuację wokół niego.
Co mówił Wojtek?
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:31
Szczerze, to bardziej żenujące od wyzywających Łobo są dla mnie osoby piszące teksty typu "Łobo, kocham Cię". Przeglądnijcie temat meczowy, z kilkunastu gejów się ujawniło...
Odpowiedz cytując
airborne4009
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:34
Nie wyzywałem Łobo, aczkolwiek mocno go krytykowałem przez cały sezon... teraz mogę z czystym sumieniem powiedzieć że się myliłem i biję się w pierś... Łobo jesteś WIELKI!!!
Semper Fidelis

,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:34
felipe napisał(a):Wyświetl post
Szczerze, to bardziej żenujące od wyzywających Łobo są dla mnie osoby piszące teksty typu "Łobo, kocham Cię". Przeglądnijcie temat meczowy, z kilkunastu gejów się ujawniło...
Dla mnie to żenujący jesteś Ty i Twój komentarz.
Widać, że nie wiesz, co to są emocje...
Odpowiedz cytując
arek888
Junior Member

Od: 07.2006

Stary 23.05.2009, 18:43
To, ze zagral bardzo dobry mecz znaczy, ze wczesniej nie gral beznadziejnie? Za dobra gre sie chwali, za zla sie krytykuje!

Brawo za te 2 bramki!

Czekam na piesni pochwalne na czesc Pawelka tych, wedlug ktorych nie mozna krytykowac pilkarzy.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 23.05.2009, 18:44
w0lno. napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to żenujący jesteś Ty i Twój komentarz.
Widać, że nie wiesz, co to są emocje...
Wiem, wiem, mecz(e) przeżywałem niesamowicie. Jednak emocje emocjami...

A kochać można klub, matkę, bliską osobę... ale zawodnika ? Po którym tydzień temu jechało się jak po łysej kobyle? Proszę Cię, bądżmy poważni.

Pozdrawiam, idę rozpocząc swiętowanie
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.05.2009, 18:45
Nie wiesz co to miłość braterska

Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Stary 23.05.2009, 19:06
felipe napisał(a):Wyświetl post
A kochać można klub, matkę, bliską osobę... ale zawodnika ? Po którym tydzień temu jechało się jak po łysej kobyle? Proszę Cię, bądżmy poważni.
Proszę Cię - nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Jak chcesz, to przeszukaj moje posty i pokaż mi, gdzie jechałem po Wojtku. [Jeśli Go krytykowałem, to w kulturalnym tonie...]

Łobo dzięki za te bramki i emocje. Po Twoim pierwszym golu popłakałem się. Mam nadzieję, że będziesz w takiej formie w następnym sezonie.
Odpowiedz cytując
killabeez
Junior Member

Stary 23.05.2009, 19:41
Nie krytykowałem Łobo na forum, robiłem to po cichu w swojej głowie, ale i tak przeproszę (a co!).

Wojtek dziękuję Ci za dwie bramki dziś i dwie asysty tydzień temu. Przepraszam za wszystko co o Tobie myślałem i mówiłem pod nosem Jesteś wielki, tylko błagam utrzymaj tę formę na następny sezon, ktoś musi bramki walić jak Brozio i Marcelo odejdą...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2009, 19:46
Odnosnie Wojtka to mam jedno przemyslenie poki co. Tymi dwoma meczami splacil sie calkowicie Wisle...
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.05.2009, 19:46
Teraz czekamy tylko na świetne dośrodkowanie Małeckiego i gol Beto z przewroty w meczu ze Śląskiem
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2009, 19:55
ze zrozumiałych powodów wszyscy się cieszą z bramek Wojtka, ale i Zieniu strzelił pierwszą bramę w sezonie i to jeszcze z wolnego(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu)
What's new?

Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 23.05.2009, 19:58
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
ze zrozumiałych powodów wszyscy się cieszą z bramek Wojtka, ale i Zieniu strzelił pierwszą bramę w sezonie i to jeszcze z wolnego(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu)
Jakiś PE z poprzedniego sezonu albo to był PP ... nie pamiętam dokładnie.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 23.05.2009, 20:02
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu)
09.04.08, 1/4 finału PP, Wisła - Arka (2-1), bramka na 1-0 w 45'
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Stary 26.05.2009, 10:04
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html

Cytat:
- Nawet jeśli jesteś rezerwowym, to jesteś częścią zespołu. Chcesz mu pomóc dołożyć cegiełkę do kolejnego tytułu.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.05.2009, 16:01
Te gole wzmocnia Wojtka przedewszytskim psychicznie.

On potrzebowal tego jak powietrza,i zgodze sie tez z Koyootem ze splacil sie za te gole,bo byly bezcenne.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.05.2009, 16:05
skoro tak dobrze idzie mu z ławki, to moze tak pozostawimy
oczywiscie zart, życzę Łobo jak najlepiej ale nie rozumiem jednego

jak ten gamoń może powoływać na kadre jakiegoś Wilka, czy też Wojtka po dobrych 30 minutach w 2 meczach, a nie sprawdzi Małeckiego?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Stary 26.05.2009, 16:31
szprotson napisał(a):Wyświetl post
skoro tak dobrze idzie mu z ławki, to moze tak pozostawimy
oczywiscie zart, życzę Łobo jak najlepiej ale nie rozumiem jednego

jak ten gamoń może powoływać na kadre jakiegoś Wilka, czy też Wojtka po dobrych 30 minutach w 2 meczach, a nie sprawdzi Małeckiego?
Małecki jest nie powołany bo w tym czasie młodzieżówka gra jakieś mecze eliminacyjne. Ale i tak niezrozumiałe mimo wszystko jest dla mnie powołanie Wojtka. Życzę mu jak najlepiej ale pokazuje to słabości naszego trenera który zawodnika powołał do kadry po dobrych 15 minutach w meczu ligowym.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.05.2009, 16:39
wiele decyzji Leo jest niezrozumiałe jak np. ta,że po wielu meczach rozegranych na naprawdę powiedzmy szczerze przyzwoitym poziomie, musimy się "cieszyć",że Piotrek Brożek został powołany jedynie na listę rezerwową...
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.05.2009, 16:46
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
wiele decyzji Leo jest niezrozumiałe jak np. ta,że po wielu meczach rozegranych na naprawdę powiedzmy szczerze przyzwoitym poziomie, musimy się "cieszyć",że Piotrek Brożek został powołany jedynie na listę rezerwową...
Tym bardziej, że lewa obrona jest najsłabiej obsadzoną pozycją w reprezentacji Polski od lat.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 26.05.2009, 17:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tym bardziej, że lewa obrona jest najsłabiej obsadzoną pozycją w reprezentacji Polski od lat.
W dodatku nasz podstawowy lewy obrońca jest na dopingu... (co nawet nie zmienia faktu ze jest gorszy od Brożka)
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 26.05.2009, 17:53
I tak myślę, że właśnie na lewej obronie powinien grać ktoś z dwójki - Gancarczyk, Pi. Brożek. Wawrzyniak to nie porozumienie, zwłaszcza po tej wpadce ...
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.05.2009, 18:05
Według mnie powinien na lewej flance grac Diaz w środku będzie Guła,Sobol,Cantoro,Jirsak
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów