The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.05.2009, 07:49
Olisadebe w Widzewie ? Ciekawe w jakiej formie jest Oli ? Pomyślec że dawno temu był w Wiśle na testach.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...idzewa,1312741
Odpowiedz cytując
RAPH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.05.2009, 08:04
http://www.weszlo.com/news/2579

Wydaje sie ze akurat Bardzooo Celnee...
cięzko jest lekko żyć.........
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.05.2009, 09:41
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Wisła też nic nie grała(piszę o całym sezonie, bo w niektórych meczach to i Legia błyszczała) a ma (na 99%) mistrzostwo. Więc nie rozumiem wrzutu, że nic nie graliśmy, a na pudle jesteśmy. Czasami próbujesz być na siłę kontrowersyjny- nieraz się to udaje a nie raz nie. Tym razem pudło
A co do drugiej części wypowiedzi to się zgadzam. Było to już wiadome od momentu zatwierdzenia budowy stadionu.

Zarzutu ad persona nie rozumiem. Wyrażam swój pogląd. Oglądałem Legię w iluś tam spotkaniach, nie dwóch ani nie trzech i takie odniosłem wrażenie. I nigdy nie starałem się być kontrowersyjny. Widocznie tak już mam,że moje zdanie nie jest zbieżne ze zdaniem większości. Wierz mi Legia nic nie grała. Jedyny dobry mecz rozegrała bodajże z Cracovią.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.05.2009, 10:18
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,66...elchatowa.html

hahaha
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.05.2009, 10:41
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Legia nic nie grała.
Też tak sądze.
W ocenie czysto artystycznej (wiem, piłka to nie jazda figurowa, ale..) Legia z tej trójki prezentowała się najgorzej, w ogromnej większości meczów to była zwykła kopanina, tego się oglądać nie dało. I jakimś cudem ni z tego ni z owego nagle jakiś Chinyama wyskakiwał i strzelał bramkę. Lech za to ma indywidualności i całkiem nieźle potrafi tą piłką pograć, ale taktycznie to oni leżeli. A Wisła moim zdaniem gra najbardziej poukładaną piłkę w kraju, nie najładniejszą, ale najdojrzalszą taktycznie. I sądzę też że mamy zdecydowanie najmniejszy potencjał jeśli chodzi o zawodników ofensywnych - właściwie to mamy tylko Brożka (Boguski to w mojej ocenie zupełnie przeciętny grajek; Małecki jest ambitny i się bardzo stara, i to na razie tyle; Zieńczuk w zeszłym sezonie miał jeden wyskok, ale już wrócił do swojego poziomu, czyli całkiem solidnego, ale tak naprawdę 'nie robiącego różnicy' na boisku gracza).
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.05.2009, 10:41
są już wyznaczone terminy spotkań barażowych ?
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 26.05.2009, 10:49
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
(Boguski to w mojej ocenie zupełnie przeciętny grajek;
Rozjebałeś mnie.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.05.2009, 10:50
zim zum napisał(a):Wyświetl post
są już wyznaczone terminy spotkań barażowych ?
Najprawdopodobniej 13 - 17 Czerwca.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.05.2009, 11:36
http://sport.wp.pl/kat,1732,oid,6469...75,opinie.html

spodobalo mi sie:

Żle liczycie

Przecież jeszcze Polonia Warszawa może wyprzedzić Wisłę.Pod warunkiem,że wygra w ostatnim meczu z Górnikiem.
  • 2009-05-24 09:03
    ~kris
    dobrze mówisz bo ostatnia kolejka jest inaczej punktowana, jeśli Wisła przegra odpisuje jej się 5 punktów, Polonia po wygranej z Górnikiem dostaje 5 punktów,równają się ze sobą punktami i decyduje mała tabela złożona tylko z tych dwóch zespołów i tym sposobem Polonia jest mistrzem
    • 2009-05-24 09:24
      ~DK

Jak 5 punktów ?
    • 2009-05-24 11:22
      tooommeeek

No masz rację, ale nie policzyłeś innych klubów, które mają szansę na majstra: Arki Gdynia, Cracovii i Ruchu Chorzów. Jeśli wygra któraś tych drużyn to mistrza ani Polonia, ani Wisła nie będzie mieć.
  • 2009-05-24 09:58
    ~Anty

A co z Lechem i Legią matematycy heh
    • 2009-05-25 08:28
      ~Tom

Jeśli Śląsk zremisuje z Wisłą 84-82 to drużynie przegrywającej dopisuje się dwie bramki awansem, no bo "tyle się namęczyli to niech już będzie ten remis". Wtedy to 14 drużyna 1 Ligi dostaje prezent w postaci 97 punktów awansowanych (automatycznie wygrywa pierwszą ligę i wskakuje do ekstraklasy z punktami jakie jej jeszcze zostały, a z łatwego rachunku można wyliczyć ze będzie tych punktów 63, czyli Motor zgarnie mistrzostwo 1-sej ligi i całej Polski... nie jestem pewien czy w takim wypadku nie odbiera się też Pucharu Polski na korzyść wcześniej wspomnianego beneficjenta całego zamieszania, ale nie chce siać zamętu.
  • 2009-05-25 23:52
    ~faniq

nie umiecie liczyć...mistrzem zostanie MAZUR RADZYMIN !!!!!!!!!!to są debeściaki cała gębą ))))))))))))))
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.05.2009, 11:53
Ja też myślę, że z pierwszej trójki Legia grała najgorzej. Wisła i Amica nawet remisując mecze potrafiły sprawnie konstruować akcje pod bramką rywali. Większość meczy Legii to była typowa kopanina zakończona golem Tejksiura, czy kiksem obrońcy (ŁKS) lub bramkarza (P. Bytom). A swoją drogą myślę, że ten mistrz przejdzie do historii bo to, że chłopaki potrafiły się podnieść w marcu po kontuzji Brożka i 5 punktach straty do lidera zasługuje na wieki szacunek. Od tamtego czasu mamy bilans: 7 zwycięstw 2 remisy 0 porażek. 30 maja trzeba będzie podziękować grajkom za taką wolę walki i zwycięstwa, która doprowadziła do złota.
Ostatnio edytowane przez Estovic : 26.05.2009 o godz. 11:57.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.05.2009, 11:58
Boguski to w mojej ocenie zupełnie przeciętny grajek;
Naszczescie tylko w Twojej... Obserwujesz to co sie dzieje na boisku kiedy gra i nie gra Boguski ?
Małecki jest ambitny i się bardzo stara, i to na razie tyle;
Narazie na tyle ? A bramki i asysty Maleckiego ktore dawaly nam punkty, bez ktorych w chwili obecnej bylibysmy "za pudlem" ?

Znawcy...
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.05.2009, 12:00
killzone napisał(a):Wyświetl post
Najprawdopodobniej 13 - 17 Czerwca.
łooo boże....później już nie mogli zrobić :|
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Stary 26.05.2009, 13:15
Nie ulega wątpliwości, że Boguski to bardzo wartościowy zawodnik ale nie popadajmy w skrajności.

mic napisał(a):Wyświetl post
... Obserwujesz to co sie dzieje na boisku kiedy gra i nie gra Boguski ?
hmm... w dwóch ostatnich meczach Boguski nie grał, a Wisła strzeliła 8 bramek. Nie jest więc tak, że kiedy on nie gra to Wisła traci dużo na jakości.

Boguski musi bardzo dużo pracować jeszcze. Jego największą wadą jest przyjęcie piłki. Zazwyczaj odskakuje mu na te 2-3 metry. Jak sam mówił woli grać cofniętego napastnika. Na takiej pozycji musi poprawić jeszcze strzał z przed pola karnego (vide Żurawski). Główne atuty to przede wszystkim wizja gry, waleczność i ruchliwość. Widoczne jest to, że dużo pracuje nad skutecznością.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.05.2009, 13:19
Gordian napisał(a):Wyświetl post

Jego największą wadą jest przyjęcie piłki. Zazwyczaj odskakuje mu na te 2-3 metry. .
Czyli mówimy o abecadle piłkarskim a raczej jego braku w przypadku jednego z kluczowych zawodników Wisły.
Proponuje pochodzić na treningi trampkarzy, tam uczą przyjęcia.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Stary 26.05.2009, 13:23
Ale proponujesz to komu? Mnie, Boguskiemu czy komu? Pisze to co widać podczas meczu. Czym to jest spowodowane to nie wiem. Kluczowymi zawodnikami Wisły, są (w moim odczuciu) Sobolewski i Brożek.

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 26.05.2009, 14:17
mic napisał(a):Wyświetl post
Naszczescie tylko w Twojej... Obserwujesz to co sie dzieje na boisku kiedy gra i nie gra Boguski ?
Rafał ma za kilka dni kończy 25 lat, Brożek w jego wieku zdobywał koronę króla strzelców ;]
Jest całkiem przeciętny jak na Wisłę, i jak na to do czego przyzwyczaiły nas poprzednie lata jeśli chodzi o zawodników w przedniej formacji. Ale przeciętny nie znaczy słaby, drugi Żuraw to z niego nie będzie, ale kilka bramek strzeli.
Choć chciałbym się mylić i zobaczyć w przyszłym sezonie Boguskiego który zmiecie całą ligową konkurencję w walce o koronę króla strzelców, ale ja tam myślę że wyżej dupy nie podskoczy. Da nam kilka bramek, w końcu gra w ataku, ale...
mic napisał(a):
Narazie na tyle ? A bramki i asysty Maleckiego ktore dawaly nam punkty, bez ktorych w chwili obecnej bylibysmy "za pudlem" ?
No to mówię: zaangażowanie a co za tym idzie częste bycie pod grą daje efekty. W końcu jest zawodnikiem ofensywnym, tego się od niego wymaga, żeby te kilka punktów w kanadyjce zdobył. Nie zmienia to faktu że jego markowym zagraniem podanie 'do przeciwnika', a wrzucać potrafi tylko 'baloniki'. Choć jemu akurat wróżę większą przyszłość niż Boguskiemu

Aha.. bym zapomniał:
Znawca...
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.05.2009, 15:58
Cytat:
mic napisał(a):
Rafał ma za kilka dni kończy 25 lat, Brożek w jego wieku zdobywał koronę króla strzelców ;]
Jest całkiem przeciętny jak na Wisłę, i jak na to do czego przyzwyczaiły nas poprzednie lata jeśli chodzi o zawodników w przedniej formacji. Ale przeciętny nie znaczy słaby, drugi Żuraw to z niego nie będzie, ale kilka bramek strzeli.
Choć chciałbym się mylić i zobaczyć w przyszłym sezonie Boguskiego który zmiecie całą ligową konkurencję w walce o koronę króla strzelców, ale ja tam myślę że wyżej dupy nie podskoczy. Da nam kilka bramek, w końcu gra w ataku, ale...
Myślę ,że jeśli nie musiał by grać w ataku to by nie grał(pomoc), ja też myślałem że on nic nam w grze nie daje ale jak zobaczyłem w pierwszej połowie zespół z ŁKS to teraz widać, efekty przechodzenia przez niego połowy piłek. Uważam ,że Brożek to jest typowy napastnik który ładuje gole a Boguś ma chyba bardzie zadania obrócić się, podać dobrze zagrać do Brożka a niżeli strzelać....

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 26.05.2009, 16:04
Rob_Zombie: bramki w meczach to nie wszystko, mozna grac totalny piach i wygrac wysoko (vide ŁKS) lub grac ladna pilke ze skladnymi akcjami i przegrac lub zremisowac (np Belchatow, Legia-wyjazd, Lech-wyjazd). Popatrz ile w meczu pilek przechodzi przez Boguskiego, i jakie pilki zagrywa on do innych zawodnikow. A to ze ma takie a nie inne zadania, to juz tylko i wylacznie decyzja trenera. Dla Ciebie dobry napastnik to taki ktory ma w wieku 25lat tytul krola strzelcow ? Jest przecietny jak na Wisle ? To kto (poza Brozkiem) jest nie-przecietnym ? Kto w chociazby polskiej "ekstra"klasie gra lepiej na tej pozycji na ktorej gra Boguski ? Dla Ciebie na boisku jest tylko bramkarz, obronca, pomocnik i napastnik ? Nie ma zadnych "posrednich" formacji ?
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 26.05.2009, 16:04
kadziolek1906 napisał(a):Wyświetl post
Myślę ,że jeśli nie musiał by grać w ataku to by nie grał(pomoc), ja też myślałem że on nic nam w grze nie daje ale jak zobaczyłem w pierwszej połowie zespół z ŁKS to teraz widać, efekty przechodzenia przez niego połowy piłek. Uważam ,że Brożek to jest typowy napastnik który ładuje gole a Boguś ma chyba bardzie zadania obrócić się, podać dobrze zagrać do Brożka a niżeli strzelać....
Oczywiście uważamy, tylko rob_zombi uważa inaczej. Podobna napinka była kiedyś na Błaszczykowskiego, że cienki i przeciętny...Za rok, gdy od Boguskiego selekcjoner kadry będzie zaczynał ustalanie składu mozna odświerzyć tą polemikę i niech się "znafca" tłumaczy o co mu chodzi..Boguski przeciętny
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.05.2009, 16:12
Cytat:
W ostatniej kolejce sezonu Lech Poznań zmierzy się na własnym obiekcie z Cracovią. Bardzo możliwe, że w tym meczu na boisku pojawi się Piotr Reiss, który jest podejrzany o korupcję w polskim futbolu.
Źródło: Polska Głos Wielkopolski

Czyzby Amika potrzebowala "pomocy" Piotrusia pod zielonym stolikiem

No on w tych sprawach to fachowiec najwyzszej klasy
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.05.2009, 16:15
zim zum napisał(a):Wyświetl post
łooo boże....później już nie mogli zrobić :|
A dlatego ze sezon 1. ligi konczy sie tydzien pozniej a jeszcze trzeba czekac na wyrok trybunalu, ktory moze odwiesic degradacje Widzewa i wtedy 2-3 awansuje a 4 zagra w barazach.
Odpowiedz cytując
Marcin(L)
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 26.05.2009, 16:39
Gratuluję mistrzostwa...
Mistrz słabiutki, ale z "wielkiej" trójki najmocniejszy.
U nas musi wiele się zmienić na czele z trenerzyną, bo nazwać go trenerem to przesada, dyrektorkiem sportowym oraz doktorem "strzykawą", który każdemu piłkarzowi załatwi pauzę półroczną :/ W tej sprawie winien jest także "spec" od przygotowania fizycznego - Rysiek Żul - podobno najlepszy w Polsce
Na ogromny PLUS trzeba zapamiętać w tym sezonie budowę nowego stadionu
Generalnie fajna kolejka - we wszystkich 3 meczach "wielkiej" trójki ostre błędy wypaczające wyniki. Tak czy inaczej warto było jechać do Wrocławia Zajebiste miasto, zajebiści ludzie, a do tego zero bluzgów na meczu mimo naszej dennej prowokacji
P.S. Po tym sezonie nie uwierzę, że Lech kiedykolwiek zdobędzie mistrza tfuuu sorry majstra
Legia 2010/11 TAK! O takiej marzyłem!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.05.2009, 17:09
Marcin(L) napisał(a):Wyświetl post
Gratuluję mistrzostwa...
Mistrz słabiutki, ale z "wielkiej" trójki najmocniejszy.
Co Wy tak z tym uporem godnym maniaka ciągle o słabym mistrzu W którym momencie słaby?
Bilans dotychczasowy:

4 mecze przegrane
7 remisów
18 wygranych

Jakie liczby mają być żeby był "mocny" ? Komplet zwycięstw w sezonie czy co? Krzywo się patrzyli podczas meczy, nie wygrywali 8:0 ?
Mistrz jest mocny bo w wyrównanym gronie właśnie zdobywa mistrza.

Ręce dosłownie opadają. Gorzej niż dziennikarze z SE i Wyborczej
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.05.2009, 17:18
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Czyzby Amika potrzebowala "pomocy" Piotrusia pod zielonym stolikiem

No on w tych sprawach to fachowiec najwyzszej klasy
Reiss, jak i wiekszosc osob na trybunach, marzy o pozegnaniu sie z Lechem gra na boisku i prawdopodobnie dostanie taka szanse. Zarcik o kantowaniu raczej tych dolnych lotow, skoro jak na razie zostal tylko oskarzony, a nie skazany prawomocnym wyrokiem
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 26.05.2009, 17:29
Jeszcze raz - nie napisałem że jest słaby. Jest przeciętny tak w złym jak i dobrym tego słowa znaczeniu - tak, rozprowadza piłki, asystuje, strzela czasem, bo taka jego rola na boisku, w końcu jest drugim najbardziej wysuniętym zawodnikiem na boisku, i gra zdecydowanie bliżej Brożka niż pomocników. Ale w tym wszystkim brakuje jakiejś ikry, brakuje przebojowości, dryblingu może, a może i techniki. Swoje zadania wypełnia poprawnie, ale bez fajerwerków.
I nie łap mnie za słówka z tą koroną bo domyślam się że wiesz o co mi chodzi - w wieku 25 lat jest się już ukształtowanym piłkarzem, a Boguski swoją grą jak nie porywał, tak nie porywa, i nie wróżę mu już dużej kariery. W porównaniu do innych ofensywnych piłkarzy jakich mieliśmy przez ostatnie lata (Uche, Kosowski, Szymkowiak, Żurawski, Frankowski czy Brożek) jest 'przeciętny jak na Wisłę'.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.05.2009, 18:37
Tekst o słabym mistrzu to pojawia sie conajmniej od 5 lat. Takze juz sam nie wiem ktory to jest ten najslabszy. Pewnie za rok tez taki bedzie.
Odpowiedz cytując
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.05.2009, 18:47
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Co Wy tak z tym uporem godnym maniaka ciągle o słabym mistrzu W którym momencie słaby?
Bilans dotychczasowy:

4 mecze przegrane
7 remisów
18 wygranych
Dodam tylko, że w tym roku nie przegraliśmy żadnego meczu w lidze
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Od: 04.2008

Stary 26.05.2009, 19:39
Komentarz kibica sąsiadki zza Błoń do artykułu pt. "Filipiak: zostaję z Cracovią" (Interia):
"Po 45 minutach koncertowej gry Wisły i około 5 : 0 ze Sląskiem poprosic poprzez komórkę trenera "Franka" i chłopców z Lecha ,aby dali sobie spokój z mistrzostwem i uratowali naszą Cracovię . Bez żadnych machlojek ,za darmo i nie za jakąkolwiek łapówkę ..."
Zaskakuje mnie czsami poziom niektórych komentarzy....
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.05.2009, 20:41
chłopy, jeszcze nasza Wisełka mistrza nie zdobyła, fakt. Ale blisko jest i ja sam głęboko wierzę, że żadnego kataklizmu pod koniec tygodnia nie będzie.
Głodne kawałki w mediach, że mistrz w tym roku słaby to co roku są, bo raz, że o czymś oni pisać muszą, a dwa, że chyba ciągle niewłaściwy klub od ciągle w szpicy od 10 lat jest i niektórzy już niestrawności od tego dostają.
Inna sprawa, że faktycznie liga w tym sezonie znacząco się różni od tej sprzed roku , wtedy dominacja praktycznie od początku, teraz to się miesza aż miło.
I ktokolwiek (oby Wisełka of kors ) tym mistrzem zostanie, to nie ma sposobu sprawdzić i udowodnić kto lepszy.
A że to fizycznie niemożliwe, to sobie każdy może pieprzyć co chce, by jakieś swoje , pożal się Boże , "przemyślenia" wcisnąć, wiedząc że kart na stół nie ma jak zażądać.

A swoją drogą, to sympatycy drużyn, które majstra nie zdobędą to lepiej, by jak diabeł święconej wody unikali bajdurzenia o słabym mistrzu. Bo jak mistrz słabiak to ich ukochane manszafty tylko pod młotek syndyka się nadają .

Inna sprawa, to mnie też wydaje się , że Wisła sprzed roku wygrałaby z każdą z tych trzech kandydatek obecnie. Ale nie ma też pewności, że byłoby odwrotnie a Wisła wtedy tak ostro z przodu była, bo rywale szajs grali i wystarczyła przyzwoita gra?

Obie tezy tak samo prawdziwe, można argumentować na tysiące sposobów, udowodnić nie ma jak.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.05.2009, 21:16
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Bilans dotychczasowy:

4 mecze przegrane
7 remisów
18 wygranych

Jakie liczby mają być żeby był "mocny" ?
Takie jak Wisła w 2004 czy 2008.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów