The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2009, 21:32
Cytat:
Stałem posiadam KK a na środe powinny byś przeznaczone jakieś bilety a każdy mógł po 1 bilet na 1 KK a tu po 3-4 kupywali wiec wiesz....
no i co? 4 akrt - 4 bilety , 10 kart - 10 biletów, 15 kart - 15 biletów , 100 kart - 100 biletów - w czym przekręt?

i co znaczy powinny być przeznaczone, a niby dlaczego?

chwila, stałeś w kolejce i nie dostałeś biletu na A lub B?
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.05.2009 o godz. 21:36.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
ero
Junior Member

Od: 05.2009

Stary 25.05.2009, 21:33
ej mam pytanie ile jest KK a ile biletów ?
Odpowiedz cytując
L-R
Junior Member

Od: 04.2008

Stary 25.05.2009, 21:34
kupię dwa bilety, obojętne który sektor, priv, gg:9675254

pozdrawiam
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.05.2009, 21:37
Jestem w stanie za 2 bilety na ten sam sektor zaplacic w okolicach 150pln pisac na priva
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.05.2009, 21:40
Odkupie bilet na obojętnie jaki sektor! Pisać na PW! GG: 316643
Odpowiedz cytując
ero
Junior Member

Stary 25.05.2009, 21:40
Widze że tutaj żadnego handlarza biletów nie znajdę jutro na RR22 trzeba się wybrać i szukać koników! myślicie że będą?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kupie 2 bilety dowolny sektor byle ten sam gg:1429115
Odpowiedz cytując
juniho
Member

Od: 11.2006

Stary 25.05.2009, 21:42
Wie ktoś coś o biletach dla PZPN-u i Ekstraklasy?podobno wzieli tyś. na trybunę E!
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.05.2009, 21:44
Odkupię 3. bilety na sobotnie spotkanie - bardzo mi zależy. Chciałbym wciągnąć w klimaty kibicowskie osoby, które jeszcze na Reymonta nie były. Zabawa na trybunach zapowiada się świetnie, na boisku walka o MP, więc i czas na przyprowadzenie na Wisłę nowych twarzy uważam, że bardzo dobry. W związku z tym, że mam zamiar zabrać na mecz "żółtodziobów" najlepiej by były to wejściówki na A lub B, ew. E - choć i na skraju D pewnie gdzieś się uda ich upchnąć.
(Proszę o kontakt na priv.)

P!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.05.2009, 21:45
SeQ napisał(a):Wyświetl post
Odkupię 3. bilety na sobotnie spotkanie - bardzo mi zależy. Chciałbym wciągnąć w klimaty kibicowskie osoby, które jeszcze na Reymonta nie były. Zabawa na trybunach zapowiada się świetnie, na boisku walka o MP, więc i czas na przyprowadzenie na Wisłę nowych twarzy uważam, że bardzo dobry. W związku z tym, że mam zamiar zabrać na mecz "żółtodziobów" najlepiej by były to wejściówki na A lub B, ew. E - choć i na skraju D pewnie gdzieś się uda ich upchnąć.
(Proszę o kontakt na priv.)

P!
Na Gornika, Piasta czy Odre powinienes ich wziac, a nie zapychac miejsca kibicom ktorzy napewno na to zasluzyli. Takie moje zdanie.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.05.2009, 21:46
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Jestem w stanie za 2 bilety na ten sam sektor zaplacic w okolicach 150pln pisac na priva
150 zł za 2 bilety powodzenia , na Legię 350zł za 1 na allegro wołali.
W zeszłym tygodniu już ktoś na Allegro miał 50 biletów i krzyczał po 100zeta tak więc myślę że co najmniej drugie tyle bo inaczej nic nie kupisz.
Odpowiedz cytując
baqs91
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 25.05.2009, 21:54
gdyby ktoś miał na zbyciu 3 bilety najlepiej na jedną trybunę to chętnie zakupię gg 6804246
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.05.2009, 21:54
wolac mogli nawet po 500 kwestia tego czy ktos je kupil. jak ktos ma konkret niech pisze na priva jestem w stanie sie dogadac byle to bylo rozsadne.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
martin_TSW
Member

Od: 10.2004

Stary 25.05.2009, 22:01
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41. Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa. Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.
WIERNOŚĆ NA WIEKI
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ponawiam...

Mam siedem karnetów na E chcę je wymienić na bilety na B . Bezgotówkowo. Zainteresowanych zapraszam na priv.

Interesuje mnie TYLKO I WYŁĄCZNIE wymiana, ŻADNYCH sprzedaży, handlów i innych "geszefcików"
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

mic napisał(a):Wyświetl post
Na Gornika, Piasta czy Odre powinienes ich wziac, a nie zapychac miejsca kibicom ktorzy napewno na to zasluzyli. Takie moje zdanie.
Też tak na początku myślałem i zazwyczaj średnio to wychodzi. Czas do dupy, to fakt (bo akurat tak nam mecz zgodowy na R22 wypada) - ale akurat wolę wziąć na stadion kogoś nowego, licząc, że złapie bakcyla, niż patrzeć na ślimaczące się na D pary nastolatków - chyba, że uważasz, iż np. właśnie oni bardziej zasługują na miejsce na trybunach...?

A biletów akurat nie mam, póki co próbuję je zdobyć - więc na chwilę obecną przynajmniej, nikomu miejsca nie "zajmuję"...

P!
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.05.2009, 22:09
****a teraz sie wszyscy obudzili... a gdzie byliscie na poprzednich meczach? Byly fajne kibicowsko mecze a komplet byl tylko raz. Meczów bylo od zajebania, pucharowe nie drogie bilety po 3 dychy na lige a teraz nagle sobie wymysili fety zajawianie nowych kibiców... mozna bylo wczesniej jak byly sektory puste a nie jak braci przyjeżdza 2 kola a pelno ludzi co chodzą zawsze nie mogą byc na meczu przez pseudo-sezonowców. Łazić na mecze cały czas a koleżków zajawiajcie sobie w meczach gdzie trzeba wypełnic miejsca.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 25.05.2009, 22:09
martin_TSW napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41.
wystarczy że informacja była np z godziny 15:00 a zamieszczona o 17:30 a nikt o godzinie publikcji nie sprawdził stanu faktycznego tylko rzucił w świat,a dopiero informacja z godziny 20:41 jest stanem faktycznym, nieprofesjonalne to aczkolwiek takiego zdarzenia możliwe , tak jak było w przypadku dzieci do lat 12 gdzie dawniej na stronie nie widniał rocznik. i były problemy na bramach bo dziecko rocznikowo miało 13 lat ale de facto datowo miało 12
Cytat:
Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa.
ato niby czemu? myslisz ze kart jest mniej niż miejsc na stadionie? wydaje mi się, że jest zdecydowanie odwrotnie to kart więcej niż miejsc
Cytat:
Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.
i co to by zmieniło?
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Nemezis
Junior Member

Od: 10.2004

Stary 25.05.2009, 22:12
Kupię bilet na A za 60-70zł kom : 723894865 gg: 9555130 (dzwonić pisać o każdej porze)
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 25.05.2009, 22:14
Też tak na początku myślałem i zazwyczaj średnio to wychodzi. Czas do dupy, to fakt (bo akurat tak nam mecz zgodowy na R22 wypada) - ale akurat wolę wziąć na stadion kogoś nowego, licząc, że złapie bakcyla, niż patrzeć na ślimaczące się na D pary nastolatków - chyba, że uważasz, iż np. właśnie oni bardziej zasługują na miejsce na trybunach...?

A biletów akurat nie mam, póki co próbuję je zdobyć - więc na chwilę obecną przynajmniej, nikomu miejsca nie "zajmuję"...

P!
BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta". Chca zobaczyc jak sie swietuje mistrzostwo ? Zapraszamy na rynek, wstep bezplatny
Ostatnio edytowane przez mic : 25.05.2009 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Stary 25.05.2009, 22:16
palikot napisał(a):Wyświetl post
****a teraz sie wszyscy obudzili... a gdzie byliscie na poprzednich meczach? Byly fajne kibicowsko mecze a komplet byl tylko raz. Meczów bylo od zajebania, pucharowe nie drogie bilety po 3 dychy na lige a teraz nagle sobie wymysili fety zajawianie nowych kibiców... mozna bylo wczesniej jak byly sektory puste a nie jak braci przyjeżdza 2 kola a pelno ludzi co chodzą zawsze nie mogą byc na meczu przez pseudo-sezonowców. Łazić na mecze cały czas a koleżków zajawiajcie sobie w meczach gdzie trzeba wypełnic miejsca.
Lepiej Ci? Wypłakałeś się już? To przeczytaj uważnie raz jeszcze, co napisałem wcześniej i przestań się napinać, bo generalnie takie pieprzenie niczemu ani nikomu nie służy. A właśnie po meczach pokroju Pucharu Ekstraklasy czy też innego rodzaju marnych pod względem kibicowskim niemal na pewno nowych twarzy na na Reymonta na stałe nie zobaczysz. A nawet, gdybym miał takie widzimisię, to akurat Tobie najmniej do tego - eot z mojej stony.

BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta". Chca zobaczyc jak sie swietuje mistrzostwo ? Zapraszamy na rynek, wstep bezplatny
Oczywiście, że tak - o ile tylko mam taką możliwość. Nie bez powodu mecze z Lechią,Śląskiem i w drugą stronę z Legią czy Cracovią przyciągają na stadion najwięcej kibiców. Bo to jest właśnie pewnego rodzaju "święto". A to, że tak się w tym sezonie złożyło, że gramy z braćmi z Wrocka w ostatniej kolejce i na dodatek nadal nie mamy pewnego mistrzostwa dodatkowo zwiększa rangę widowiska...

Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam.

P!
Ostatnio edytowane przez enzo : 25.05.2009 o godz. 22:27.
Odpowiedz cytując
IndykTSW
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.05.2009, 22:35
Radość że Wisła idzie na mistrza, ale gdyby tak walczyła o utrzymanie to by do soboty dało się kupić bilety. I stadion byłby pełen prawdziwych kibiców a nie Januszów.
Ostatnio edytowane przez IndykTSW : 25.05.2009 o godz. 23:53.
Perkele!
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.05.2009, 22:38
wg mnie powinni przed każdym meczem pisać ile przeznaczają biletów na poszczególny sektor. Przed meczem z Legią stałem w tym samym miejscu co dzisiaj. Wtedy nie było ograniczenia co do kupowanych biletów i niektórzy wychodzili z plikami 10-15 biletów a bilet ne E można było kupić spokojnie. Dzisiaj kiedy można było kupować tylko na kartę kibica biletów na E brakło po ok 50 min, gdzie do środka weszło może ok 150 osób (to tak max)

Ktoś powie że po raz kolejny narzekam, mimo że mam bilet. Niestety z dystrybucja biletów nie jest w porządku. Tak jest w przypadku biletów do FC oraz do zwykłych kibiców
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 25.05.2009, 22:40
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Radość że Wisła idzie na mistrza, ale gdyby tak walczyła o utrzymanie to by do niedzieli dało się kupić bilety. I stadion byłby pełen prawdziwych kibiców a nie Januszów.
Przykre, lecz brutalne. Co za szczęście, że będziemy grać poza stadionem przez rok - wtedy tylko najwierniejsi będą za Wisłą jeździć, a kiedy już wrócimy na nowy obiekt każdy Janusz, fanatyk i zwykły kibic znajdzie swoje miejsce.

Mimo wszystko - ten mecz jest dowodem na to, że stadion 20-tysięczny okazałby się zbyt mały. Śmiem twierdzić, że w obecnej chwili na mecz przyszłoby i 33 tysiące. I co gorsza i to mogłoby być za mało biletów. Szkoda, że są 3-4 takie mecze w roku. (Legia, Lech, Cracovia + dodatkowo feta) Mam nadzieję, że w sezonie 2010/11 ceny biletów/karnetów zostaną tak wyważone i w taki sposób rozprowadzane, że każdy znajdzie się na sektorze jemu do tego przeznaczonym. Fanatyk na D, kibic lubiący się włączyć w doping na C i E, a Janusze, rodzice z dziećmi, sponsorzy, działacze i inne mniej i bardziej ważne osobistości na A, B i loży.
Ostatnio edytowane przez Aro1234 : 25.05.2009 o godz. 22:47.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.05.2009, 22:40
Lepiej Ci? Wypłakałeś się już? To przeczytaj uważnie raz jeszcze, co napisałem wcześniej i przestań się napinać, bo generalnie takie pieprzenie niczemu ani nikomu nie służy. A właśnie po meczach pokroju Pucharu Ekstraklasy czy też innego rodzaju marnych pod względem kibicowskim niemal na pewno nowych twarzy na na Reymonta na stałe nie zobaczysz. A nawet, gdybym miał takie widzimisię, to akurat Tobie najmniej do tego - eot z mojej stony.

Oczywiście, że tak - o ile tylko mam taką możliwość. Nie bez powodu mecze z Lechią,Śląskiem i w drugą stronę z Legią czy Cracovią przyciągają na stadion najwięcej kibiców. Bo to jest właśnie pewnego rodzaju "święto". A to, że tak się w tym sezonie złożyło, że gramy z braćmi z Wrocka w ostatniej kolejce i na dodatek nadal nie mamy pewnego mistrzostwa dodatkowo zwiększa rangę widowiska...

Z pogrubionym zdaniem się akurat zgadzam.

P!
to weź na Górnika, na Ruch, na Polonie, Bełchatów, Beitar, na tych meczach byla zajebista atmosferka cos przeszkadzalo ci wziaść wtedy "nowych"? Prędzej na takich meczach sie zarażą, gdzie masz mecz przy jupiterach niż na tzw. "Święcie" gdzie pełno kosmitów, idiotów(naprawde) i innych... Wiele było rozważan ze własnie takie mecze są fajniejsze bo jest lepsza zabawa bo nie ma pikników, wiec nie gadaj ze ten mecz moze ich zarazić, bo moze byc na odwrót. Mnie by zraził jakby banda idiotów pchala sie namnie na Legii na schodach E3 kiedy na E4 są puste miejsca
Odpowiedz cytując
re_set
Member

Stary 25.05.2009, 22:41
Pero napisał(a):Wyświetl post

Ktoś powie że po raz kolejny narzekam, mimo że mam bilet. Niestety z dystrybucja biletów nie jest w porządku. Tak jest w przypadku biletów do FC oraz do zwykłych kibiców
wez pod uwage, ze teraz jeszcze pula biletow-poza FC- byla przeznaczona dla Slaska. Gdy gralismy z Legia, nikt Warszawiakow na trybuny nie zapraszal
Ostatnio edytowane przez re_set : 25.05.2009 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
Biuro Prasowe
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 25.05.2009, 22:42
martin_TSW napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, że 30 minut przed zamknięciem WŚ było kilkaset biletów, a informację o braku biletów podali dopiero o 20:41. Tak duża ilość posiadanych kart kibiców też wydaje się być wątpliwa. Mogli napisać oficjalnie ile faktycznie jest biletów dostępnych w kasach dla zwykłych kibiców.
Tak się składa, że ludzie tworzący oficjalną stronę Wisły też mają dom, też czasem chcą coś zjeść ;-) Informację o 400 biletach dostaliśmy chwilę przed 17 wychodząc do domów. Jak już do nich dotarliśmy, wrzuciliśmy informację.

Zamiast doszukiwać się spisku, proponujemy wyrobić sobie karty kibica ;-)

Pozdrawiamy,
Biuro Prasowe Wisły
Biuro Prasowe Wisły Kraków
Odpowiedz cytując
bomberman
Banita

Stary 25.05.2009, 22:52
BTW, jakby Wisla nie miala szans na mistrzostwo, to tez ciagnalbys znajomych ? Bo z Twojego postu wynika ze nie. Sorry, ale naprawde nie potrzebujemy takich "kibicow od swieta".
100% poparcia
Odpowiedz cytując
Strzala
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.05.2009, 22:53
Ja osobiście mam nadzieję że będzie od przyszłego roku sprzedaż online. Przykłdowo jest taki mecz jak teraz i przykładowy Wiślak mieszkający od Krakowa powiedzmy ponad 50km ma karte kibica czy jej nie ma(nieważne) ma problem z kupieniem biletu, czasowy i finansowy(koszt podróży po bilet), no ale zawsze może mieć karnet, tylko problem sie pojawia jak chce zrobić niespodzianke znajomym i wziąść ich na mecz :/

Chyba bardziej sie ucieszy jak je dostanie pocztą do domu, lub odbierze wcześniej kupione przed meczem, a narazie musi braći wolne by stać w kolejce po bilety. Jeszcze gorzej jak ich nie dostanie.
Ostatnio edytowane przez Strzala : 25.05.2009 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 25.05.2009, 23:04
Dokładnie wpisujesz numer karty kibica i wybierasz sobie miejsce na stadionie. Ach marzenia Oby nie tak odlegle
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.05.2009, 23:29
****a mać. Kolega przez jebane korki nie dojechał dzisiaj na czas miał jechać jutro z samego rana po bilet a tu takie info. Jak na złość akurat w tym roku nie mam karnetu... Mam nadzieję że może coś się jeszcze przez noc zmieni sam nei wiem co ale może jednak:/
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów