|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jakim cudem postawisz oswietlenie przed trybuna A jak ona jest 3 czy 4 metry od murawy? Gdzie postawisz baraki? za budową? i piłkarze będą przechodzić przez plac budowy?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Proszę Cię... Trybuna 3-4 metry od murawy? W tej chwili jest ok 10 metrów, a po przesunięciu murawy bedzię 17. Z tym by na pewno nie było problemu, Na Lechu jest tyle miejsca co u nas albo mniej a jupitery zmieścili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ludzie nie ma szans gry na R22 i nie ma sensu cały czas gdybać co by było gdyby... Gramy w Sosnowcu i tyle. Lepiej koncentrujmy się na obecnej budowie.
![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Żuraw to jest za tymi słupami co się nie mieści w zdjęciu i jest on srebrny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Druga kamerka już działa
![]() Obawiam się(choć w sumie sam nie wiem czemu) że ten największy dźwig w Polsce zasłoni nam cały obraz z kamerki bo chyba stanie tuż za linią boczną boiska ale pewny nie jestem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ktos podja taka decyzje bo nie bylo wyjscia i tyle. Ja tam wole rok pograc po za R22 i wrocic na stadion. Niz w obecnej sytuacji gdzie nie mamy EORO i pieniedzy od Panstwa klocic sie o gre na stadionie i zostac z trzema trybunami przez kolejne kilka lat. ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak podaje strona internetowa ZIKiT wybrano firmę (Grontmij), która będzie nadzorowała prace Generalnego Wykonawcy przy przebudowie stadionu.
http://www.zikit.krakow.pl/sprawy-ur...sprawy-36x2009 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ps. Good że znowu działa kamerka z 2012.org.pl ![]() ![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tej pory byłem bardzo zadowolony z naszego przyszłego stadionu, mnie tam się całkiem podobał. Ale jak sobie teraz przeglądam na jakiejś stronce jakie fajne stadiony buduje cały cywilizowany świat (a i ten mniej cywilizowany też) to faktycznie z tym naszym kwadraciakiem można wpaść w kompleksy. Ale znalazłem jeden brzydszy od naszego - stadion niejakiej Cracovii ;] Tam to dopiero będą mieć: połączenie bloku mieszkalnego z kasetą video.
Choć w sumie naszemu stadionowi myślę że brakuje tylko sensownego połączenia narożników, tak aby całość sprawiała wrażenie jednolitej kontrukcji. To sporo by dało. Ale tak czy siak ja tam się ciesze, bo prawda jest taka że siedząc w środku będziemy patrzeć na murawę, czasem na trybuny. A te wszędzie wyglądają tak samo. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sorry ale jak stadion Cracovii jest dla Ciebie brzydki to chyba coś nie tak jest z główką
![]() Abstrahując czy w ogóle w tej sytuacji zostanie wybudowany,jest architektonicznym majstersztykiem w porównaniu do naszego,i nie tylko naszego. Zaczynają powolutku składać "dużego" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Na kamerce chyba widać jak montują tego kolosa (dźwig)
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Zapoda ktos link do kamerki ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ =-- LINK!! ,dodac do zakladek ,bo juz ktorys raz ktos sie pyta o to samo
A na budowie nareszcie ruch ,tak jak pisali ,najdluzsza faza za nami,teraz powinno isc to "w gore" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co to jest to coś w lewym dolnym rogu kamerki i wzdłuż ogrodzenia? Czy z tego będzie zbudowany ten żuraw?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Elementy tego ogromnego dźwigu
![]() Jest ich tam chyba z 6-7 więc macie wyobrażenie jakie to wielkie będzie btw macie pojęcie czemu kamerka na krakow.pl mi nie śmiga ? Wcześniej chodziła bez zarzutu a od jakiegoś tygodnia że tak powiem się zastopowała że obrazu nie ma
Ostatnio edytowane przez spinnaker : 18.05.2009 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Co do marudzących na wygląd zewnętrzny stadionu to widac bedą mecze oglądac za ogrodzenia obiektu , dla tego tak dużą wagę przykładają do estetyki tak na prawdę dla wszystkich odwiedzających od lat Reymonta 22 istotne jest że stadion się zmienia może stanowczo za wolno ale wolę to niż cały czas pod gołym niebem bez akustyki i zaplecza "z dala od cywilizacji" jak jeszcze całkiem niedawno na tzw łuku z widokiem na przeciwległy łuk dla przyjezdnych i dwoma pustymi oczodołami przyszłych trybun A i B .
A teraz w przyzwoitych warunkach mozna podejmowac europę bez wstydu zajmujac sie dopingowaniem Białej Gwiazdy zamiast na słabej murawie z marnym oświetleniem z trudem wypatrywac kto jest przy piłce zawodnik Foruny Sittard czy FC Brugge . Jedynym czego można sie wstydzic w takiej sytuacji jest posiadanie" rozkapryszonych panienek" ktorym wszystko nie pasuje na nowym obiekcie od fundamentów począwszy czym dają popis i świadectwo o sobie w tym temacie .
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 18.05.2009 o godz. 17:16.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Słabo ale to bedzie wysokie ja to postawia tylko czego od strony murawy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ktoś mniej więcej się orientuje, co teraz robią dzielni Panowie na budowie? bo widać tylko baaaardzo mocno oświetlony plac budowy na kamerce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak już pisałem jakiś czas temu, budować mają na trzy zmiany. No i chyba zaczęli.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Już zamontowali pierwsze "przęsło" tego giganta.Ależ to będzie wielkie...
Swoją drogą to jak taki dźwig może unieść 750 ton?Nie pomylili się o to zero na końcu? ![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
cjyba jeszcz spałes ja kto pisałes
ten dzwig tyle wazy a nie ze tyle moze podniesc ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ten dźwig podnosi do 750 ton, a nie tyle wazy ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|