|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jest możliwość zmienienia mojego niku na inny?
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
edit: Przepraszam drogi Ojcze napewno znajdzie tam swoich braci
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 15.05.2009 o godz. 21:46.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Już poleciał do Zimbabwe ![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dziękuję Ci Romy Esie za zamknięcie pedalskiego tematu. Nie chciałem się wychylac z prośbą o zamknięcie, bo ostatnio na tym forum promuje się różne dziwne osoby i zjawiska, a banuje normalnych wiślaków z krwi i kości, którym nie wolno powiedzieć co sądzą o innych.
Przepraszam, że napisałem tego posta i któryś wszechmogący mod musiał na niego spojrzeć i zastanowić się czy czasem ban się nie należy. Bawcie się dalej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/mem...tposter&t=2585
bez jaj, chłop w każdym temacie wrzuca link do jakiejs gierki Nie wiem ocb. Wkleiłem link do typa o nicku - theejz - co wrzucał linki do swojej gierki klikam na link a tutaj inny typ. zreszta, widze ze juz chyba usunięty. pio - Niuton ? eee chyba fake jakiś
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.05.2009 o godz. 15:25.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panowie, wklejajcie złe posty, a nie użytkowników.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy jest szansa wyczyścić temat o budowie stadionu?
naprawdę nie chce mi się czytać kolejnych postów na temat dlaczego nie będzie euro ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, nie żebym był jakiś przewrażliwiony czy coś w tym rodzaju ale sprawdzicie czy gość http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=47382 to nie jest kolejne wcielenie chracerzyka itp... Gość w 2 dni nabił 15 postów.
Pomyłka zły odnośnik... Już zamieniłem linki.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 16.05.2009 o godz. 19:02.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Do usunięcia raz http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5790
Do usunięcia dwa http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5791 Dziękuję z góry. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=4405&page=344
Użytkownik KCW niech sobie "szczela" gdzie indziej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Proponuję popatrzyc na posty użytkownika Czimni w temacie o vlepkach, za to powinien byc ban dożywotni.
![]() Good night left side.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tak z czystej ciekawości- dlaczego praktycznie wszyscy uzytkownicy piszący w temacie o siatkarkach mają bany? Zbieg okoliczności czy jak?
![]() ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O co Ci chodzi ?
O instrument muzyczny użyty przez WRzŚ na określenie postaw " kibiców " Wisły ? Faktycznie, mógł użyć bębna ... ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
O ile sie nie myle, to czy ktos sprzeda koszulke czy nie, to jest tylko i wylacznie jego prywatna sprawa. Ponadto, koszulki napewno nie ma duzo osob ktore z takich czy innych wzgledow nie moglo byc na D. I chyba "pan od dziurawienia puszek" nie bedzie wyznaczal tutaj kto ma co sprzedawac a czego nie. O ile sie nie myle to macie zbac o poziom forum PS. to 6000 nie-"kibicow" bylo na D? Dobrze wiedzeic. Sprzedajac szalik tez sie jest fletem lub bebnem ?
Ostatnio edytowane przez mic : 18.05.2009 o godz. 01:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no najlepiej zawsze być KMWTW ...
...według siebie oczywiście
I jakoś nie widzę 6000 ogłoszeń o sprzedaży. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Bo moze dla Ciebie forum to cale zycie, ale dla innych tak nie jest i takze istnieje tez inny swiat. Koszulke mam swoja, ale znam sporo osob ktore wlasnie ja zakupilo, w celach np kolekcjonerskich. Jednak te "niemyte flety" co sprzedaly to dosc "znane" osoby z tego forum. I zeby nie bylo, wielki szacunek dla inicjatorow tej akcji.
Gratuluje wypisywania KMWTW. Ot, poziom do ktorego doszlo to forum. Napisz jeszcze PDK i dodaj z dwa zal.pl Ja widocznie nie nadazam za nowymi standardami internetowymi. BTW, o ile sie nie myle, to za wycieczki osobiste do userow/pilkarzy/trenerow itd sa bany, tak w gwoli przypomnienia.
Ostatnio edytowane przez mic : 18.05.2009 o godz. 01:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
komuś się nie podoba koszulka, którą dostał ZA DARMO to niech ją odda innemu kibicowi ZA DARMO
albo ma inną czerwoną a zależy mu na wyglądzie naszych trybun, to niech ją odda innemu kibicowi ZA DARMO natomiast osoby, które wzieły te koszulki by je sprzedac albo/i nie zalezy im na wyglądzie naszego młyna to dla mnie niemyte flety. ps. co masz na mysli piszac o "dziurawieniu puszek" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
@PS. Pisalem o hólsowskiej akcji niszczenia puszek z napojem C. w sklepach... PS. Nie pisalem o bana, tylko o usuniecie posta. Sprzedajacy koszulki z okazji meczu Slask - Wisla tez zaliczaja sie do tego grona ? Wytlumacz mi gdzie tu byla jakas wycieczka osobista ? Obrazilem kogos ? Sam WRzŚ napisal pare postow (i ma awatar) o tej "akcji". Wiec nie rozumiem. Bardzo bym prosil o wyjasnienie, zeby w przyszlosci kogos przypadkowo nie obrazic
Ostatnio edytowane przez mic : 18.05.2009 o godz. 01:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Chyba jakieś boty się nam na forum rozpanoszyły, nie sądzicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Prośba do modów, albo zacznijcie moderować temat z vlepkami, albo go zamknijcie, bo takiego śmietnika t w żadnym temacie na forum nie ma.
Z góry dziękuje. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jak emsi
Banujcie takich idiotów jak czimni w temacie z vlepkami albo stwórzcie jeden temat dla zaawansowanych, a drugi dla początkujących.. Dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Chciałem zadać jedno pytanie, ale nie ma odpowiedniego tematu, a widzę że tutaj sobie "rozmawiacie". Dotyczy to pośrednio tych koszulek. Dlaczego UW nie chce ujawnić jakie były wyniki zbiórek na meczu z Legią. Pytałem w 2 tematach, poza tym jeszcze kilku osób z forum i bez żadnej konkretnej odpowiedzi. Jak ludzie wrzucają kasę to puszek to chyba mogą się dowiedzieć co i jak. Przypuszczam, że gdyby zbiórka wyszła słabo to by zaraz było o tym głośno, więc wynika, że zbiórki były dość konkretne. Więc proszę o odpowiedź tutaj.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Modowie, błagam was! Przeczyszcie temat o vlepkach, bany dajcie, nie wiem już co... bo tam teraz żadnych projektów, tylko spam, bluzgi, groźby, znowu spam, gość dwa razy ten sam projekt wkleja 5 postów niżej... już mnie to tak irytuje, że nie wytrzymam, tematu nie da się czytać.
Edycja: Przepraszam za uniesienie. Ochłonąłem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|