|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
No ale to jest wlasnie to, ze Lobo nie jest w rytmie meczowym. Mysle, ze w nowym sezonie bedzie sie Lobo lepiej prezentowal.
Badz konsekwenty, smialo!
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.05.2009 o godz. 19:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cwielong tez dał ciała ale gola zdobył i juz sie odczepili uhahahaha
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brawo panowie. wynik robi wrazenie. Mistrz Mistrz nasz TS
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Respekt dla Patryka Małeckiego, dla mnie w dużej mierze to dzięki jego grze wygrywamy ten mecz. To na nim spoczywał ciężar rozgrywania akcji. Zarówno z Legią jak i dziś to on ciągnął ten wózek. Nie potrzebnie tak bardzo się cieszył bo Warszawa lubi wykorzystywać takie sytuacje i za zbyt mocną radość można nie pograć w kilku meczach. Choć przecież on tylko się cieszył także pretekstu nie mają żadnego.
Co do gry wyglądało to kiepsko ale jakie to ma znaczenie ? W Gliwach piłka chodziła jak po sznurku a nic nie wpadało. Dzisiaj jedna wielka kopanina a wpadły 4. Żałowałem tylko jednego, dlaczego Skorża nie wpuścił młodego Janika ? Co chciał osiągnąć wpuszczając Niedzielana ? Liczy jeszcze na niego czy co ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
jak mowa o warszawce , rozbił mnie komentarz Rosłonia , który powiedział że nie jest sprawiedliwe to że Brożek strzela gole podczas kontuzji Chinyamy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Rosłoń po prostu zapomniał, że Brożek też był kontuzjowany przez miesiąc po meczu z Bełchatowem i wtedy Chinyama miał okazję go przegonić. Czyli ostatecznie wyścig po koronę króla strzelców jest sprawiedliwy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No i zrobili swoje. Super wynik, do tej pory na wyjazdach tyle nie wpadało
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Chciałem jeszcze dodać odnośnie Małego, że akcja którą zrobił dziś jest bliźniaczo podobna do tej którą wykonał z Legią. Wtedy uderzył bardziej po ziemi i po krótkim, Mucha obronił ale też z trudnościami. Jak widać ma to zejście do środka i strzał z lewej nogi naprawdę dobry, do tej pory nam tego nie pokazywał, miejmy nadzieję że będzie to stały element w jego grze i będzie to robił to częściej.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehhh, po całym meczu przychodzi tylko jedno do głowy - żeby chodź trochę z dzisiejszej skuteczności przenieś to tych meczów, gdzie brakowało jej jak wody na pustyni, chociaż sytuacji było multum.
Dziwna zależność mi się wysuwa na myśl, Brożek w ostatnim czasie strzela najczęściej kiedy ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gratulacje dla WSZYSTKICH piłkarzy Wisły, szczególnie dla Pawła !! Dzięki za ten fantastyczny mecz i wynik !!
5 pkt do końca - czyli dwa zwycięstwa !! W następnej kolejce My mamy najcięższy mecz niestety.. Polonia Warszawa - Lech Poznań Lechia Gdańsk - Wisła Kraków Śląsk Wrocław - Legia Warszawa a w ostatniej Lech. Lech Poznań - Cracovia Legia Warszawa - Ruch Chorzów Wisła Kraków - Śląsk Wrocław |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
i gdzie te wszystkie płaczki, które obwieszczały remis ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Żartujesz sobie. Polonia walcząca o europejskie puchary nie jest wcale łatwiejsza do przejścia od zmotywowanej Lechii...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jeżeli teraz wygramy w Gadańsku, co przy korzystnych wynikach naszych konkurentów na kolejkę przed końcem zostaniemy mistrzem polski tzn. mistrz pozostanie w Krakowie a coś mi mówi, że Lech i Legia nie wygrają wyjazdowych spotkań...
P.S. Szacunek dla ŁKS w drugiej połowie zagrali tak żeby przegrać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A więc tak temat meczowy w czasie trwania spotkania powinien być zamykany bo niektóre komentarze są nie na miejscu i nadają się co najwyżej na onet.pl.Niektórzy nie mogą po prostu oglądać spotkania bez wypisywania tych głupot. To samo tyczy się komentarzy po meczu, ja rozumiem zwrócenie uwagi na błędy ale niektórzy to narzekają już z przyzwyczajenia. Wygrają źle, zremisują źle, przegrają też nie dobrze zastanówcie się. Przed meczem wszyscy mówią że nie ważne jak byle trzy pkt. Nasi wypunktowali rywala 4:0 (nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatnio tak wysoko wygraliśmy na wyjeździe) a tu dalej narzekanie.
Co do spotkania to mecz trudny tak do 60min. ale godne uwagi to że potrafiliśmy strzelić dwie bramki mimo nie najlepszej gry. Bo często właśnie takie spotkania decydują o mistrzostwie. Błędy były i trzeba wyciągnąć z nich wnioski. Ważne 3pkt. zwłaszcza że wcześniej swoje spotkania wygrali Lech i Legia. Teraz to tylko my możemy sobie odebrać mistrzostwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
ps. fajnie że na 2 kolejki do końca wykonaliśmy plan minimum czyli pudło i puchary. Zapodasz linkiem?.Mi się wydawało że wtedy finalista gra w uefie ale mogę się mylić ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak.. wychwalajcie ich dalej, bo przecież wygrali 4:0 chodząc po boisku, z drużyną, która w drugiej połowie wyglądała jak drużyna podwórkowa, Chwalcie ich, niech nasi kopacze wbiją sobie do głowy, że na chodzonego można wygrywać, bo coś zawsze wpadnie. Bo przecież zwycięzców się nie sądzi. Tylko potem nie płaczcie jak w europejskich pucharach, nasze gwiazdki nauczone grać w zwolnionym tempie, będą dostawały bęcki od reszty Europy i kolejnych egzotycznych przeciwników.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jeżeli zdobywca puchary ma zapewnione je zarówno przez pozycję w lidze i przez puchary to jedno miejsce przysługuje innym zespołom
- jeżeli zdobywca puchary jest równoczescnie mistrzem przegrany z finału o puchar gra w eliminacjach UEFA -jeżelio zdobywca puchary zajmie miejsce 2 badz 3 w lidze puchary przysluguja klubowi który zajmie 4 miejsce w lidze |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
,,Bo MISTRZA ten zdobywa , ktory potrafi grać ''
Dziś Wisła pokazała , że potrafi grać również na wyjazdach . Wszystko rozstrzygnie się w bratobójczym (najbardziej ,,krwawe'') pojedynku za tydzień w Gdańsku . Jeżeli tam wygramy , to na 95 % mistrz zostaje w Krakowie . Grzesiu M po pierwszej bramce był chyba o krok od głębokiej depresji , mam nadzieję że oszczędzą mu katuszy i nie dostanie do komentowa ostatniego meczu Wisły . Ostatnia bramka Brożka , to był miód czystej słodkości , tak mistrz ,,goli frajerów'' ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|||
REGULAMIN ROZGRYWEK PIŁKARSKICH
O MISTRZOSTWO EKSTRAKLASY NA SEZON 2008/2009 napisał(a):
Czwartą drużyną reprezentującą Polskę zostanie: * Polonia Warszawa lub GKS Bełchatów (czyli 4. drużyna ekstraklasy, jeśli Lech wygra PP) albo * Ruch Chorzów (jeśli wygra PP).
Cytat:
Ostatnio edytowane przez prober : 17.05.2009 o godz. 21:13.
|
||||
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale już nie ma Pucharu UEFA
![]() ![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie ciacho a co masz Pan do zarzucenia Wisle grajacej w tym sezonie w pucharach?!
Minimalna przegrana w Jerozolimie z Beitarem? Gdzie Wisła zaprezentowała sie co najmniej dobrze? Pogrom Beitaru w Krk 5:0?!! Porazke 4:0 z finalista LM, z najlepszym obecnie klubem na swiecie?!! Wygrana 1:0 z tymze klubem u siebie?!! Odpadniecie z PUEFA z solidnym angielskim klubem Tottenham? Gdzie Wisła przy odrobinie szczescia mogła awansowac dalej? Przemysl co piszesz a nie se wstydu robisz clzowieku ;/ |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|