|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dziwny mecz
Może ta pierwsza połowa tak miała wyglądać żeby uśpić ŁKS? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
i dlatego dwa razy asystował?
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gra Naszych nie zbyt piekna, ale zwyciezców sie nie sadzi!! !! Wygralismy, 3 pkt zdobylismy i liderem nadal jestesmy !! !!
Broziu 2 bramki, i został samodzielnym liderem strzelców, chociaż wg komentatorów C+, taka walka o Króla Strzleców jest nie fair bo Chinyama jest kontuzjowany. Juz nie pamietaja, jak Broziu mial kontuzje a napastnik Legii strzelał. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdyby ktoś z was był trenerem Wisły Kraków to byście wszystkich wyrzucili (pewnie w Młodej Ekstraklasie też są słabi piłkarze ). boże .. zero pozytywnej myśli.. ważne, że 3 pkt i Leszek i Legia wąchają nam tyłek w tabeli.. WISŁA MISTRZEM BĘDZIE !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zamiast podziękować chłopakowi za dwie asysty, to będą najeżdżać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Od pomocnika oczekuje się asyst - Prawda, ale jak ma dwie sety, to powinien je wykorzystać.
Wyobraż sobie mecz ostatni ze Slaskiem. 89 minuta i 0:0, nie strzela, nie mamy mistrza. Klasowy pomocnik, strzela i asystuje. Łbodzinski jest średnim pomocnikiem na ligę, na puchary - niestety nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak to San Marino mialo w całej pierwszej połówce przewagę i mogło nam parę sztuk zaaplikowac .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Łobodzinski dwie asysty!
odwalcie sie od niego... wy zawsze znajdziecie ofiare po meczu jak nie Cwielong to Pawelek...i tak wkoło mial jedna setke no i co ze nie strzelil? stalo sie cos? Brozek jeszcze lepsza mial setke sam na sam i nie strzelil... i nie ma pod jego adresem jakis zalow... pare postow wczesniej ktos napisal...ze Brozek wraca do starej formy... moze byl nie widoczny w pierwszej polowie ale w drugiej strzelil i to sie liczy! jest dobrze! |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tak niby od niechcenia, tak niby byle jak, a wynik mamy taki piękny
Szkoda tylko, że Łobo nie ukąsił i Brozio Hat-tricka nie upolował No ale... LIDERA MAMY...! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skąd się biorą tacy ludzie jak Ty. Trudno, żeby gość który mało gra , jest jeszcze skrzydłowym bez problemu wykorzystał dwie setki. Chyba dwie asysty to nie jest mało a z tego rozlicza się skrzydłowych. Już nie da się czytać tego najeżdżania na Łobo przy każdej okazji. Ogarnijcie się trochę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tak się mówi, ale nie w piłce nożnej.
Wyciąganie wniosków z każdego meczu to elementarz każdej klasowej drużyny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
bedzie liga+ teraz na sopie ? czyli ciąg dalszy
nikt tu nie ma na mysli tego ze Lobo ofiara itd, poprostu ja sie zastanawiam jak mozna niewykorzystywac takich sytuacji, ja nie wiem czy on to specjalnie robi, poprostu az dziw bierze no!! a za asysty chwała ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zamykać temat bo znowu przyszły forumowe hieny.
Brawo Wisła. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
ale sztuka polega na tym żeby nie pokazując nic wielkiego wygrać 4-0
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Łobodziński to masakra.... Z d... strzeliłbym tą bramkę... wynik super i to chodzi nie
![]()
Semper Fidelis
,, Spadochroniarze nie umierają, tylko idą do piekła aby się przegrupować''
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
noo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Łobo - 2 piękne asysty i 2 niebywałe spartolenia pod bramką. Dziwny chłopak.
I to wszystko w kwadrans. Chyba jego najbardziej konkretny mecz od wygranych 2-1 derbów, w których zaliczył 2 asysty.
Ostatnio edytowane przez p e t e r : 17.05.2009 o godz. 18:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Łobo psioczycie tak z przyzwyczajnia? Czy może chcecie być fajni? Chłopak wszedł na boisko z ławki, zaliczył 2 asysty a jedziecie po nim jakby samobója i czerwień zaliczył.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Moze ktos napisac co Małecki powiedział schodząc do szatni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten wynik to tylko złudzenie słabej postawy Wisły w tym meczu. Pierwsza połowa to wstyd i beznadzieja, a druga wcale nie lepsza. Ze Śląskiem taka gra nie przejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zwycięstwo takie trochę jak za czasów Kasperczaka gdzie też niby nic nie graliśmy a ładowaliśmy po kilka bramek na luzie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na co czekasz... zapisz się, przebij się do I składu i strzelaj bramki z palcem w dup... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wygranych się nie sądzi, więc powiem krótko - BRAWO WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To się strzel z tej dupy w głowę, o ile jeszcze funkcjonuje rozróżnienie na te dwie części w Twoim ciele. Lanserom na forum podziękujemy. Chcesz się na kimś wyżyć, to idź kopnij się w czoło. Sami wirtuozi.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No k***a, ja nie wiem co Wy macie do Łobodzińskiego, wszedł jako rezerwowy, zaliczył dwie asysty,a były to (przynajmniej ta pierwsza), wysokiej klasy, to, że nie strzelił - trudno, co miał Paweł, w pierwszej połowie jedno sam na sam i w drugiej to samo, więc proponuje się odpier****ć od Łobo, On jeszcze pokaże, że umie w piłke grać... z resztą jak wam się nie podoba Jego gra, to taka mała rada życiowa ode mnie, weź wyjdz jeden z drugim na boisko i pokażcie na co was stać... krytykować każdy umie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie tego nie przytocze ale dziennikarz zadał pytanie czemu Mały po bramce podbiegł pod sektor ŁKSu i ich "prowokował" całując herb, a Mały odpowiedział, że identyfikuje sie z Wisłą i jej kibicami, kocha Wisłe, gdziekolwiek by nie grał będzie sie do tego przyznawał.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Lubie takie mecze, szczególnie gdzie 3 punkty są na wagę złota.25 minut stresu , kolejne 30 lekkiego i ostatnie pół godziny pełny piknik. jeszcze 2 kroki ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale rywale do mistrzostwa wcale lepiej nie grają.Mnie sie gra w dzisiejszym meczu bardzo podobała.Wisła stwarzała wiele pozycji bramkowych, inna sprawa to nieskutecznośc.Obstawiam że przy kożystnych wynikach w następnej kolejce bedzie można świętowac kolejny tytuł.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|