|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
37 minuta 1-0 dla Cracovii :/
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
ale popatrz na to tak, jesli Bełchatów wygra będzie mial 53 pkt (2 mniej niż Wisła) i w razie jutrzejszego niepowodzenia (odpukac) znowu będzie ryzyko, że nas wycyckają z Pucharów, szczególnie ze cos czuję ze we wtorek Ruch zdobędzie Puchar Polski !!! Przecież grają u siebie, a Lech musi sobie zostawić siły na Polonię Warszawa i Cracovię !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pysio, raczej nigdy nie wiadomo jeszcze przed rozpoczęciem meczu, czy się go wygra :)
A dlaczego mamy wątpić w zwycięstwo z ŁKS-em? Jeśli chce się zdobyć mistrzostwo, mecze w tej fazie rozgrywek trzeba wygrywać, niezależnie od przeciwnika. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
czy będziemy w pucharach czy nie (już widzę te puchary na stadionie Hutnika cze w Sosnowcu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wisła jako pretendent do mistrzostwa zaliczyła już wystarczająco dużo wpadek, podobnie jak i głowni rywale. Każdy inny wynik niż zwycięstwo w jutrzejszym meczu będzie dowodem na to, że po prostu na mistrzostwo nie zasłużyliśmy.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tak samo można powiedzieć, że przecież Ruch walczy jeszcze o uniknięcie co najmniej barażów. A jeżeli Cracovia wygra dzisiaj to Ruch także nie może być jeszcze pewny że nie zajmie miejsca spadkowego, bo przecież ma jeszcze mecz z ŁKS i przede wszystkim Legią (a nie wierzę, że tym razem uda im się choćby punkt z Warszawy wywieźć).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli juto wygramy bedziemy dalej w grze, w innym wypadku nasze szanse na majstra spadaja praktycznie do zera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a jest gdzieś mecz Craxy w sieci?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Sopcast - Channel - 76853
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Sopcascie na kanale 76853
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Po pierwsze nie należy się oglądac na rywali i nie martwić się Lechią bo liczy się tylko Wisła , jestem jej kibicem i zgody mnie nią interesują a jak faszyści z Gdańska spadną płakał nie będę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
jesteś frajerem,a nie kibicem
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dlatego , że mam gdzieś zgody? Wisła jest moim klubem , jej kibicuje i ją mam w sercu i nikt nie będzie mnie wyzywał od frajerów dlatego , że nie interesują mnie zgody które i tak przemijają . Podejrzewam , że znaczna część kibiców ma takie samo zdanie . Nie mam nic do tych klubów ale nikt nie każe mi ich pozdrawiać i darzyć sympatią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jeżeli Bełchatów dziś nie wygra to mamy już w Warszawie puchary, więc Urban może zagrać ostatnie dwa mecze składem z Młodej Ekstraklasy. Przecież minimum zrealizowane
![]() http://legia.com.pl/pl/25332,45_minu..._najmniej.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ja nie lubię generalizowania i tak nie powiem ze kibice Cracovii to "xxx" a tym bardziej ze kibice Lechii to faszyści.... Nie wiem skąd takie bzdury Ci sie pobrały ![]()
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dlatego właśnie zachowujesz się jak frajer. Wracając do tematu nie wiem dlaczego mamy się jeszcze patrzeć na to co za nami. Bełchatów i tak nas nie dogoni bo jest na to za mało kolejek. A poza tym nie po to chcieliśmy ,aby wszystko zależało od nas , abyśmy się oglądali w tył. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
52 minuta , Cracovia gra w "10" Derbich czerwona kartka , moze Belchatow wyciagnie chociaz na remis
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
chciałbym, żebyśmy wreszcie zdobyli Mistrza i nie musieli się oglądać na dysząca stawkę
ale niestety w tym sezonie mamy mega emocje i będziemy srali w pory az do 30 maja. mam nadzieje, że Śląsk nam pomoże za tydzień ale sami niestety MUSIMY zapracować na tego Mistrza !! Trzy przystanki do celu. Teraz Łódź... ŁKS ma bilans u siebie 5 zwyciętw, 3 remisy, 5 porażek - więc chyba nie są jacyś super mocni u siebie. Co do Lechii, to jestem spokojny o utrzymanie. Spadną Górnik, Arka i Cracovia - popatrzcie sobie na układ meczów: Cracovia - Górnik Zabrze GKS Bełchatów - Arka Gdynia Górnik Zabrze - Polonia Warszawa Lech Poznań - Cracovia Arka Gdynia - Odra Wodzisław Śląski Chociaż osobiście liczę na to, że Piast Gliwice poleci.
Ostatnio edytowane przez radomato : 16.05.2009 o godz. 19:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Każdy ma swoje podejście do kibicowania i nie krytykuję ciastka. Jedyne do czego przyczepić się mogę to to jak nazwał kibiców Lechii, nie powinni uogólniać wszystkich. To tak samo jakby przez incydent tego barana Miśka, czy jak mu tam nazywać nas "bandytami". Moje podejście jest inne - owszem Wisła jest oczywiście dla mnie najważniejsza, lecz zaraz potem ściskam kciuki za Śląsk i Lechia, które jako Wiślak szanuje.
Jednak ciastek pomyśl, że jak Cracovia teraz wygra to dla będzie to rozwiązanie fatalne bo wtedy niezależnie od wyniku (mecz Górnik - Cracovia) po ewentualnej porażce Lechia znajdzie się w nieciekawej sytuacji co sprawi, że będzie nam się trudniej walczyło o majstra w meczu z nimi. Oby w następnej kolejce Śląsk nie przegrał z Legią. O nic nie grają w sumie, ale będą walczyć o zatarcie blamażu z jesieni. Chyba osobiście się wybiorę na mecz wspierać braci bo mam do Wrocka 90 km. Polonia raczej już o nic nie walczy, więc pewnie przegra z Lechem. Chyba, że Pasiaki w ostatniej kolejce wygrają z nimi ; D |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
faszysci było odwołaniem do pewnej grupy kibiców Lechii tak więc nie miałem najmniejszego zamiaru generalizować ,
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jeszcze tylko 15 minut. Dawac GKS !
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zobaczcie kogo umieścili w składzie Cracovii --> http://www.sport.pl/pilka/77,70988,6...via___GKS.html
Nic dziwnego, że wygrywa ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
W sumie od 18. kolejki, czyli od meczu z Polonią Bytom nie zremisowaliśmy na wyjeździe z ogórkami oprócz Piasta. A to bylo pod koniec lutego, może nie ma tego fatum, którego się tak bardzo obawiamy.
Wiosna wyjazdowa Polonia B. (10) 1:1 GKS (4) 0:0 Lech (1) 1:1 Arka (15) 0:1 Piast (12) 1:1 ŁKS (8) ? : ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Diaz, Hajto, Baszczyński i Komorowski
co ciekawe Baszczu w drugiej linii... Hajto na skrzydle. Ciekawe zestawienie ![]()
Zastanów się czasem 2x jak coś napiszesz... |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cracovia tego spotkania nie przegra. Nie z takim zaangażowaniem.
![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ktos slyszy cracowiacki doping? jakies wislackie akcenty?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|