|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
kumu jeszcze Bayren roz.......ił kupon?
w moim przypadku stało się to tragiczne... straciłem mase kasy.... ****aaa ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
pier*olony werder... ogólnie weekend na wielki minus :(
jeszcze na pocieszenie zostaje mi taki kuponik ale juz watpie w jaka kolwiek wygrana http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...092cefb4bd9d49 wsumie weekend na -270zł :( ![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
to ja się przyłącze Werder zmaścił jeden kupon dobrze że mam jeszcze pare,chociaż Legia teraz jest na dobrej drodze żeby 2 poszedł do kosza
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamikaze a zagrałeś coś z tych typów z 2 ligi co Ci dałem? bo mi się pomyliło i Sandecja gra jutro,ale za To Austria siada
na wieczór mimo wszystko chyba ten Anderlecht,Cluj i Porto edit. a patrząc na to kto strzela bramki w Legii to chyba trzeba się cieszyć że z nami grał Chinyama ![]() edit 2 no i Bordeaux przegrywa,dobre przeczucie miałeś
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 16.05.2009 o godz. 18:40.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
ja miałem kupon: Stuttgart, Rangersi i Bayern za bankę ok. 280 do wygrania ale poszło się j.. przez Bayern a na drugim wtapia Bordeaux, k..a nie rozumiem, walczą o mistrza, mają super skład i nic tylko gromić słabeuszy z Le MAns
jak przegrają to dziś 270 zł w plecy i trzeba będzie jutro iśc na całośc Powód: le havre, le mans obydwie druzyny doluja.. :) juz 2-1 :)
Ostatnio edytowane przez Vashut : 16.05.2009 o godz. 19:18.
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rosja wygra albo jakiś sprzymierzeniec Rosji (Serbia?)
Barcelona,tu bym poczekał jak się dzisiejszy mecz zakończy Marsylia lepsza jest na wyjazdach,mnie kusi dać 2 lub x2 Liverpool już się musi pogodzić że nie ma mistrzostwa więc wszystko możliwe Piast najprędzej na ilośc goli -2,5 Wisła i Chelsea ok bo też dałem japońskiej już nie ruszam Vashut Bordeaux gra z Le Mans ![]() Gdzie jest Rocco i jego analiza meczu Sivasspor
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 16.05.2009 o godz. 19:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chelsea - Blackburn 1
KR Reykjavik - Throttur 1 Stjarnan - IBV 1 FSV Frankfurt - Ingolstadt 1 IFK Goeteborg - Kalmar 1 Fiorentina - Sampdoria 1 West Brom. - Liverpool +2,5 Atl.Madryt - Valencia + 2,5 22
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 16.05.2009 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
i dzisiaj na + jestem ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sam na dzis chcialem zagrac Werder, ale pomyslalem ze maja final Uefa we środe, w lidze juz praktycznie o nic nie graja to sobie ich odpuscilem
Ja wczoraj wyslalem taki kuponik: Salzburg - Lask Linz 1 1,15 Stuttgart - Cottbus 1 1,25 Bordeaux - Le Mans 1 1.25 Chelsea - Blackburn 1 1,30 AKO: 2,34 Stawka: 50,50 zł Maks. wygrana: 118,30 zł ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco bo Ci dałem typ dobry
ja byłbym na większym plusie gdyby nie Werdr ale ogólnie nie narzekam ![]() jutro mimo wszystko sobie zagram Sandecja-Wieliczka na 1 oraz Inter-Siena 1 za dość sporo bo wątpie żeby Górnik Wieliczka miał pierwszoligowe aspiracje,a Inter ma coś Sienie do udowodnienia Kamikaze też dobre dałem typy na wieczór bo Cluj i Anderlecht siadły a chyba Porto nie zmarnuje 2 bramkowej zaliczki
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 16.05.2009 o godz. 20:55.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Inter właśnie został mistrzem
bez wychodzenia na murawe wiec pewnie juz chleją;] nie ruszam tegojutro Celtic,Liverpool i Chelsea mysle zagrać ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco a po co Liverpool? ManU jest mistrzem więc też nie ma co ryzykować lepiej zagrać Dynamo Zagrzeb
a Inter w zeszłym sezonie miał wygrać żeby sobie zapewnić mistrza w meczu z Sieną i zremisował,teraz takiego błędu myślę że nie zrobi ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po co Liverpool
ja to gram na bank edit:a tak zeby było ciekawie przed jutrzejszym meczem Wisły.wiele sie mowi ze Lech i Legia chca ŁKS motywowac kasą.a nikt nie wziął pod uwage ze ŁKS chce w nowym sezonie u siebie Cantoro i... w tym momencie majac pewne utrzymanie,przegrywają z nami(powiedzmy szczerze-odpuszczaja) i zyskuja na nowy sezon MAAURO za darmo lub pół-darmo
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 16.05.2009 o godz. 21:42.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sobota cudów trwa wygrała Jaga,sraksa,Dórnik,wcale sie nie dziwie jak jutro Piast wygra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja na jutro proponuje:
Chelsea Dynamo Zagrzeb Atletico - Valencia over 2,5 Celtic Wisła ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dobranoc jeszcze cos z LIGUE 1:
http://www.youtube.com/watch?v=MwjgE...layer_embedded ja bym to podsumował słowami niejakiego Leona Ben Hakera.. "WHO THE FUCK IS JELEN!?!?!?!" ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
na czym polega zakład Duel Piłka Nożna w Tipsport
np takie cos(dzisiejsze): Chelsea-Sparta Praga i na to jest 1 lub X lub 2 sory za ot |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Typy na dzis jakie bym obstawił
wb : liverpool 2 hibernian : celtic2 espanyol : at.bilbao 1 mallorca : barcelona 2 (choc nie jestem pewien tego meczu) łks : Wisła 2 chelsea : blackburn 1 Co myślicie o tych meczach?
Ostatnio edytowane przez wislak.kw : 17.05.2009 o godz. 09:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a ja sobie na dziś daje kupon "Polski" :
ŁKS-Wisła 2 Wisła P.-Stilon 1 Sandecja-Wieliczka 1 za 20 zł do wygrania 98 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja sobie juz dalem spokoj z I ligą bo tam czasem niezle jaja są . . .
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wie ktos jakim składem wyjdzie barcelona?slyszalem ze duzo z pierwszego składu nie gra ?proszę o szybką odp
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wislak.kw ręczeę dziś za Barcelone Guradiola mówił ostanio że chcą wygrać wszystkie mecze do końca pobijając rekord bramek
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Barcelona zdobyła wczoraj mistrzowski tytuł bez wchodzenia na boisko. Nowi mistrzowie Hiszpanii zagrają dziś z Mallorcą, ale wiadomo już, że Pep Guardiola da odpocząć swoim kluczowym zawodnikom.
Samolot na Majorkę odleciał bez Piqué, Touré, Xaviego, Messiego, Puyola, Busquetsa i Pinto. Tego ostatniego zabraknie ze względu na kontuzję. Guardiola powołał w ich miejsce piłkarzy z drużyny rezerw, Xaviego Torresa, Abrahama, Thiago, Jeffrena, Fontása i Oiera. mysle że nawet tym składem powinni sobie poradzić ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
byłem dziś w fortunie i coś na szybkiego wymyśliłem
:http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...952d461ad8c704 ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
panowie a co powecie na cos takiego:
Piast Gliwice - Slask Wroclaw Typ: x2 Kurs: 2.05 Myslę że warto zaryzykować po takim kursie ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Myślicie, że oni już wytrzeźwieli po środzie? Jak dla mnie to raczej 1X niż X2.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a rezerwy sevilli wygrywaja z gimnastic tarragona ;/
moj kuponik: Inter - Zadar 1x 1.25 Jablonec - Pribram 1x 1.23 Sigma O. - Zlin 1x 1.22 Usti Nad Labem - Vitkovice 1x 1.25 Santander - Valladolid 1x 1.18 Sevilla Atl. - Nastic x2 1.20 Trofense - FC Porto x2 1.14 Dinamo B. - Poli Timisoara 1x 1.20 IFK Goeteborg - Kalmar 1x 1.16 Orebro - GAIS 1x 1.16 Antalya - Fenerbahce x2 1.24 postawilem za 10 zł do wygrania 66 zł co sadzicie o tych meczach? ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robbie ja powiem Ci jedno:
Porto juz grało wczoraj.i wygrało![]()
ALEXANDER