The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.05.2009, 20:55
Walić naszą sytuację z Lechem i to że zalezy wszystko od nas. TU o Lechię chodzi!
Kufa!
Odpowiedz cytując
franas
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 15.05.2009, 20:56
Będzie 2-0. Za rzucony bidon będzie kara.
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 15.05.2009, 20:57
Nie duzo brakowało ,ale z drugiej strony jakby sie powtorzyła sytuajca z LKS czy Ruchem to bylaby juz przesada
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 15.05.2009, 20:57
90.Sędzia doliczył 4 minuty.
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.05.2009, 20:58
Druga połowa dla Lecha. Wynik sprawiedliwy chodź przykry.

Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.05.2009, 20:59
Wybaczcie, ale jak się prezentuje tak żenujące umiejętności, że kilka razy nie potrafi trafić się w piłkę to czego można oczekiwać..
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 15.05.2009, 20:59
3michal_04 napisał(a):Wyświetl post
a ja sie ciesze, że strzelili - może wkońcu grajki zdadzą sobie sprawę że to TYLKO OD NICH ZALEŻY MISTRZ POLSKI 2009 !!
W psychologii taka radość nazywa się dysonansem poznawczym

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 15.05.2009, 21:01
Tiramisu napisał(a):Wyświetl post
I co w związku z tym? My nie od sprawiedliwości, my za Lechią.
To w związku z tym, koleżanko 'najmądrzejsza', że Lechia jechała cały mecz na farcie i było kwestią czasu kiedy Lech coś ustrzeli. A indolencja strzelecka napastników Lechii była po prostu porażająca i tylko czekać było aż się to zemści.
the end
Odpowiedz cytując
franas
Junior Member

Od: 11.2008

Stary 15.05.2009, 21:02
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy.
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.05.2009, 21:03
Co mecz wielkopolan ten temat wygląda tak samo.

faza 1
- Lech nic nie gra
- Jeszcze 10 minut
- Wytrzymać!

faza 2
- k****
- p****** ch**
- szczęśćiarze je****

Nie ma co sie spinać. Wszystko zależy od nas i to my musimy wygrać nasze mecze.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

ja tam sie cieszę ,że lech wygrał bo je,żeli nam sie noga podwinie (odpukać ) to przynajmniej mistrzem nie zostanie ta warszafska k....
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
han_solo
Member

Od: 04.2009

Niemniej jednak nie jest źle. Moje przypuszczenia się potwierdziły i mecz ze Śląskiem okazał się jednorazowym wyskokiem Amici. Teraz mają strasznie ciężki mecz w Warszawie w którym mam nadzieję zgubią punkty. A my cóż. Potwierdziło się że nie mamy się oglądać na innych tylko po prostu wygrać co mamy do wygrania i będzie git.
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.05.2009, 21:04
Lechia grała dziś mocno zmotywowana, więc u siebie z nami się nie położy . No, nic, my i tak musimy wygrać w niedzielę. 200% mocy z nóżek i do boju!

Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

To co robiły obydwie drużyny pod bramką to nawet nie zasługuje na miano nieporadności. To był kabaret. Wynik sprawiedliwy, choć Lechia miała swoje szanse i to bardzo duże.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Żal mi Lechii. Biegali przez 90 minut i dostali bramke w 85 min ;/ !!
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 15.05.2009, 21:08
Najbardziej boli to, że Lechia tę bramkę straciła po kontrze Lecha. Zamiast dośrodkować , to stracili piłkę i tak się to skończyło. Wiadomo że wszystko zależy od nas , ale zawsze ktoś tę drogę mógłby nam ułatwić. A tak trzeba wygrywać z naprawdę dobrymi drużynami na wyjazdach, które jak widać walką mogą się przeciwstawić na tę chwilę każdemu.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 15.05.2009, 21:13
Lech wygrał zasłużenie,walczył do konca,nie wykorzystywali swietnych sytuacji 9 tak jak my ) ale dopinaja swego i w ostatecznym rozrachunku moze im to dac majstra.zobaczymy co zagra jutro Legia,licze na remis ale rozum podpowiada gładkie 3 pkt dla Legii. Tak czy innczej, grac swoje i pokonac ŁKS i lider zostaje u nas!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 15.05.2009, 21:16
Chyba czas pogodzić się z tym, że albo my mamy mistrzostwo albo Lechia (Ekstra)klasę... Jaki by wynik nie padł za tydzień to będzie i dobrze i źle...

(no chyba, że i Legia i Lech konsekwentnie pogubią punkty jeszcze, ale nie liczmy na to)
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 15.05.2009, 21:18
Nic nowego o tym meczu już nie napiszę, natomiast chcę zwrócić uwagę na dwa aspekty pozasportowe.

1) Przedmiot, który wleciał na murawę, konkretnie w pole karne Lechii. Wyglądało mi to butelkę po piwie. Szybko zabrał to Murawski i wyrzucił za bandę. Nie zdziwię się ani trochę jeżeli ów przedmiot w magiczny sposób już "wyparował" - mam tylko nadzieję, że nie ujdzie do kuchenkowym na sucho. Pamiętacie co się stało jak u nas za bramką Stachowiak znalazł scyzoryk? Afera na całą Polskę i 3 mecze (!) przy pustych trybunach. Jeżeli Lecha nie spotka porównywalna kara cała sytuacja będzie skandalem. Tym bardziej, że u nas kamery nie zarejestrowały "lotu" scyzoryka, a wpadająca na murawę butelka (?) na Lechu wyraźnie była przeznaczona dla któregoś z zawodników i tylko szczęście sprawiło, że nic się nie stało.

2) Maciej Terlecki, który komentował mecz razem z Jackiem Laskowskim. To co ten człowiek wygaduje to jakaś kpina. Co chwile "akcje na europejskim poziomie Lecha", "oczywiste niepodyktowane rzuty karne", "cudowne zagrania"... Gdzie ten człowiek to widział? Totalna amatorka, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś tak stronniczo komentował mecz. Drażniło mnie to jak cholera.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 15.05.2009, 21:20
Szkoda, szkoda, bo przy wykorzystaniu chozby jednej sytuacji przez Lechie oni by sie praktycznie utrzymali, a dla nas skreślili jednego kandydata do mistrzostwa, ale mimo to wierze ze utrzymaja się.

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.05.2009, 21:23
MCX napisał(a):Wyświetl post
Nic nowego o tym meczu już nie napiszę, natomiast chcę zwrócić uwagę na dwa aspekty pozasportowe.

1) Przedmiot, który wleciał na murawę, konkretnie w pole karne Lechii. Wyglądało mi to butelkę po piwie. Szybko zabrał to Murawski i wyrzucił za bandę. Nie zdziwię się ani trochę jeżeli ów przedmiot w magiczny sposób już "wyparował" - mam tylko nadzieję, że nie ujdzie do kuchenkowym na sucho. Pamiętacie co się stało jak u nas za bramką Stachowiak znalazł scyzoryk? Afera na całą Polskę i 3 mecze (!) przy pustych trybunach. Jeżeli Lecha nie spotka porównywalna kara cała sytuacja będzie skandalem. Tym bardziej, że u nas kamery nie zarejestrowały "lotu" scyzoryka, a wpadająca na murawę butelka (?) na Lechu wyraźnie była przeznaczona dla któregoś z zawodników i tylko szczęście sprawiło, że nic się nie stało.

2) Maciej Terlecki, który komentował mecz razem z Jackiem Laskowskim. To co ten człowiek wygaduje to jakaś kpina. Co chwile "akcje na europejskim poziomie Lecha", "oczywiste niepodyktowane rzuty karne", "cudowne zagrania"... Gdzie ten człowiek to widział? Totalna amatorka, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś tak stronniczo komentował mecz. Drażniło mnie to jak cholera.
ad.1 0,5L butelka Coca-Coli ;] kamera wsio dokładnie pokazała.my za rzucenie jakiegos g***a w bramkarza Odry dostalismy kare... tu mimo zapisu video watpie zeby tak sie stało..

ad2.Terlecki heh... ten chłop by wykonał każdemu dowolną czynność sexualną za bramkę Lecha;/ ja dziekuje za takich komentatorów.wielu już człowiec bucków musiał słuchać ale ten dzisiejszy show prosiaka przebił wszystko.

3.jutro mecz Legii pewnie bez historii.o tym dzisiejszym meczu czas zapomnieć.trzeba myśleć o niedzieli...
amen
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 15.05.2009, 21:24
http://lechia.gda.pl/news/15748/
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.05.2009, 22:22
Bleeeeee..juz nawet sie koncowki nie chialo ogladac bo cos czulo sie ze Amika zraz strzeli.

A ktos tu juz pisal o Terleckim,....tez go nietrawie,powymadrzal by sie na boisku a nie za mikrofonem...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
ciastek11
Member

Od: 05.2009

Stary 15.05.2009, 22:33
A ja się zastanawiam czemu tak cicho na temat incydentu z butelka? Gdyby stało sie to na Reymonta byłaby niesamowita nagonka , że w Krakowie jest hołota ,natomiast w Poznaniu mają świetną publikę którą tak naprawdę wykreowały media .
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 15.05.2009, 22:40
macie może jakiś link z tym incydentem? chętnie bym to zobaczył...
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 15.05.2009, 22:46
Widzę że znów Amica wygrała...Znów w końcówce...Nie będę pisał jak mnie już to drażni.Nie patrzmy na tych pajaców skupmy się sami na sobie a wtedy zdobędziemy mistrza.Wierzę w to całym sercem!!!
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.05.2009, 23:27
Co do meczu.. sędzia-żenada... dawno nie widziałem żeby ktoś gwizdał każdy krzyk nawet nie dotkniętego piłkarza... to jaki teatr odstawiali Lechiści to parodia. A Buzała sprzedawczyk w ostatnich sekundach to śmiech na sali jak padł jak rażony gromem.

Butelka na boisku - szczęście że nie trafiła nikogo choć zdziwiłem się że nie upadł na murawę żaden piłkarz Lechii
Myślę że kara będzie - 1 mecz bez kibiców.

Cytat:
"W końcówce się to na nas zemściło" - Andrzej Rybski
- Pierwsza połowa była bardzo dobra w naszym wykonaniu. Zdajemy sobie sprawę w jakiej jesteśmy sytuacji i po przerwie chcieliśmy szanować ten jeden punkt. Niestety w końcówce to się na nas zemściło i nie udało się wywieźć choćby punktu. Teraz zagramy z kolejnym kandydatem na mistrza, Wisłą Kraków. Jesteśmy w trudnej sytuacji i nie pozostaje nam nic innego jak wygrać to spotkanie - mówił po meczu napastnik Lechii, Andrzej Rybski.
http://www.lechpoznan.pl/art,11884,_...zej_rybski.htm

W tej kolejce nikt z Top3 nie zgubi punktów, ale obstawiam że w następnej i Wisła i Lech i Legia zgubią punkty... kwestia tylko jaka ile..
Powód: niepotrzebna napinka.. w odpowiedzi na DJ Hazela ;)
Ostatnio edytowane przez sq : 15.05.2009 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 16.05.2009, 08:49
Na poczatku II polowy prezentujemy choreografie "Livin' la vida loca"
http://i41.tinypic.com/2s9d7rp.jpg

http://i41.tinypic.com/2zz4vhg.jpg

Niektorzy pilkarze Lechii powinni dostac powolanie do jakiejs kadry aktorow, albo po prostu RAPu Nie zdziwie sie, gdy w przypadku korzystnego rezultatu w meczu przyszlej kolejki w Gdansku, zaczna padac i umierac na murawie.
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.05.2009, 08:59
Roger odchodzi z Legii rekordowy transfer...
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 16.05.2009, 09:26
MCX napisał(a):Wyświetl post

To była butelka 0.5 coca coli W 3/4 pełna z tego co widziałem.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów