|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Walić naszą sytuację z Lechem i to że zalezy wszystko od nas. TU o Lechię chodzi!
Kufa! |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Będzie 2-0. Za rzucony bidon będzie kara.
![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie duzo brakowało ,ale z drugiej strony jakby sie powtorzyła sytuajca z LKS czy Ruchem to bylaby juz przesada
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
90.Sędzia doliczył 4 minuty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Druga połowa dla Lecha. Wynik sprawiedliwy chodź przykry.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wybaczcie, ale jak się prezentuje tak żenujące umiejętności, że kilka razy nie potrafi trafić się w piłkę to czego można oczekiwać..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To w związku z tym, koleżanko 'najmądrzejsza', że Lechia jechała cały mecz na farcie i było kwestią czasu kiedy Lech coś ustrzeli. A indolencja strzelecka napastników Lechii była po prostu porażająca i tylko czekać było aż się to zemści.
![]()
the end
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy.
![]()
Oglądasz najbardziej humorystyczne forum w polskim internecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co mecz wielkopolan ten temat wygląda tak samo.
faza 1 - Lech nic nie gra - Jeszcze 10 minut - Wytrzymać! faza 2 - k**** - p****** ch** - szczęśćiarze je**** ![]() Nie ma co sie spinać. Wszystko zależy od nas i to my musimy wygrać nasze mecze. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ja tam sie cieszę ,że lech wygrał bo je,żeli nam sie noga podwinie (odpukać ) to przynajmniej mistrzem nie zostanie ta warszafska k....
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niemniej jednak nie jest źle. Moje przypuszczenia się potwierdziły i mecz ze Śląskiem okazał się jednorazowym wyskokiem Amici. Teraz mają strasznie ciężki mecz w Warszawie w którym mam nadzieję zgubią punkty. A my cóż. Potwierdziło się że nie mamy się oglądać na innych tylko po prostu wygrać co mamy do wygrania i będzie git.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lechia grała dziś mocno zmotywowana, więc u siebie z nami się nie położy
. No, nic, my i tak musimy wygrać w niedzielę. 200% mocy z nóżek i do boju!![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
To co robiły obydwie drużyny pod bramką to nawet nie zasługuje na miano nieporadności. To był kabaret. Wynik sprawiedliwy, choć Lechia miała swoje szanse i to bardzo duże.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Żal mi Lechii. Biegali przez 90 minut i dostali bramke w 85 min ;/ !!
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Najbardziej boli to, że Lechia tę bramkę straciła po kontrze Lecha. Zamiast dośrodkować , to stracili piłkę i tak się to skończyło. Wiadomo że wszystko zależy od nas , ale zawsze ktoś tę drogę mógłby nam ułatwić. A tak trzeba wygrywać z naprawdę dobrymi drużynami na wyjazdach, które jak widać walką mogą się przeciwstawić na tę chwilę każdemu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Lech wygrał zasłużenie,walczył do konca,nie wykorzystywali swietnych sytuacji 9 tak jak my ) ale dopinaja swego i w ostatecznym rozrachunku moze im to dac majstra.zobaczymy co zagra jutro Legia,licze na remis ale rozum podpowiada gładkie 3 pkt dla Legii. Tak czy innczej, grac swoje i pokonac ŁKS i lider zostaje u nas!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba czas pogodzić się z tym, że albo my mamy mistrzostwo albo Lechia (Ekstra)klasę... Jaki by wynik nie padł za tydzień to będzie i dobrze i źle...
(no chyba, że i Legia i Lech konsekwentnie pogubią punkty jeszcze, ale nie liczmy na to) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nic nowego o tym meczu już nie napiszę, natomiast chcę zwrócić uwagę na dwa aspekty pozasportowe.
1) Przedmiot, który wleciał na murawę, konkretnie w pole karne Lechii. Wyglądało mi to butelkę po piwie. Szybko zabrał to Murawski i wyrzucił za bandę. Nie zdziwię się ani trochę jeżeli ów przedmiot w magiczny sposób już "wyparował" - mam tylko nadzieję, że nie ujdzie do kuchenkowym na sucho. Pamiętacie co się stało jak u nas za bramką Stachowiak znalazł scyzoryk? Afera na całą Polskę i 3 mecze (!) przy pustych trybunach. Jeżeli Lecha nie spotka porównywalna kara cała sytuacja będzie skandalem. Tym bardziej, że u nas kamery nie zarejestrowały "lotu" scyzoryka, a wpadająca na murawę butelka (?) na Lechu wyraźnie była przeznaczona dla któregoś z zawodników i tylko szczęście sprawiło, że nic się nie stało. 2) Maciej Terlecki, który komentował mecz razem z Jackiem Laskowskim. To co ten człowiek wygaduje to jakaś kpina. Co chwile "akcje na europejskim poziomie Lecha", "oczywiste niepodyktowane rzuty karne", "cudowne zagrania"... Gdzie ten człowiek to widział? Totalna amatorka, nigdy nie słyszałem, żeby ktoś tak stronniczo komentował mecz. Drażniło mnie to jak cholera. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, szkoda, bo przy wykorzystaniu chozby jednej sytuacji przez Lechie oni by sie praktycznie utrzymali, a dla nas skreślili jednego kandydata do mistrzostwa, ale mimo to wierze ze utrzymaja się.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
ad2.Terlecki heh... ten chłop by wykonał każdemu dowolną czynność sexualną za bramkę Lecha;/ ja dziekuje za takich komentatorów.wielu już człowiec bucków musiał słuchać ale ten dzisiejszy show prosiaka przebił wszystko. 3.jutro mecz Legii pewnie bez historii.o tym dzisiejszym meczu czas zapomnieć.trzeba myśleć o niedzieli... amen ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Bleeeeee..juz nawet sie koncowki nie chialo ogladac bo cos czulo sie ze Amika zraz strzeli.
A ktos tu juz pisal o Terleckim,....tez go nietrawie,powymadrzal by sie na boisku a nie za mikrofonem... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja się zastanawiam czemu tak cicho na temat incydentu z butelka? Gdyby stało sie to na Reymonta byłaby niesamowita nagonka , że w Krakowie jest hołota ,natomiast w Poznaniu mają świetną publikę którą tak naprawdę wykreowały media .
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
macie może jakiś link z tym incydentem? chętnie bym to zobaczył...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Widzę że znów Amica wygrała...Znów w końcówce...Nie będę pisał jak mnie już to drażni.Nie patrzmy na tych pajaców skupmy się sami na sobie a wtedy zdobędziemy mistrza.Wierzę w to całym sercem!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co do meczu.. sędzia-żenada... dawno nie widziałem żeby ktoś gwizdał każdy krzyk nawet nie dotkniętego piłkarza... to jaki teatr odstawiali Lechiści to parodia. A Buzała sprzedawczyk w ostatnich sekundach to śmiech na sali jak padł jak rażony gromem.
Butelka na boisku - szczęście że nie trafiła nikogo choć zdziwiłem się że nie upadł na murawę żaden piłkarz Lechii Myślę że kara będzie - 1 mecz bez kibiców. Cytat:
W tej kolejce nikt z Top3 nie zgubi punktów, ale obstawiam że w następnej i Wisła i Lech i Legia zgubią punkty... kwestia tylko jaka ile.. Powód: niepotrzebna napinka.. w odpowiedzi na DJ Hazela ;)
Ostatnio edytowane przez sq : 15.05.2009 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Na poczatku II polowy prezentujemy choreografie "Livin' la vida loca"
http://i41.tinypic.com/2s9d7rp.jpg http://i41.tinypic.com/2zz4vhg.jpg Niektorzy pilkarze Lechii powinni dostac powolanie do jakiejs kadry aktorow, albo po prostu RAPu Nie zdziwie sie, gdy w przypadku korzystnego rezultatu w meczu przyszlej kolejki w Gdansku, zaczna padac i umierac na murawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Roger odchodzi z Legii rekordowy transfer...
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...wiadomosc.html ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
W 3/4 pełna z tego co widziałem.![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|