|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
2z3 za 300 zl do wygrania 600zł
Barcelona Manchester Rangers i za 10 zł do wygrania 43zł Korona Zaglębie Lubin Widzew Alwernia |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() System 3z5, ostatnio na taki stawiam i na razie mnie nie zawiódł, codziennie coś na + ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Spotkanie: Washington Capitals - Pittsburgh Penguins
Typ: Washington Capitals Kurs: 2,25 Bukmacher: expekt Analiza: Już dziś wieczorem w hali Verizon Center w Waszyngtonie dojdzie do decydującego,siódmego meczu w półfinale konferencji wschodu pomiędzy Washington Capitals a Pittsburgh Penguins.Stan rywalizacji to 3:3.Gramy do 4.zwyciestw.rywalizacja do tej pory wyglądała tak: WSH 3-2 PIT WSH 4-3 PIT PIT 3-2 WSH PIT 5-3 WSH WSH 3-4 PIT PIT 4-5 WSH Jak widać Stołeczni bardzo mocno zaczeli serię będąc w gazie po pokonaniu NYR,jednak od spotkania nr.3 zaczęły się kłopoty.Pingwiny odnotowały 3.zwycięstwa z rzędu(warto dodac-obiektywnie!!!-że były to zwycięstwa minimalne i BARDZO szczęśliwe).Mecz nr.6 miał dać awans Pittsburghowi.Pingwiny po wspaniałej serii już jedną nogą były w finale konferencji a na dodatek mecz "dający" awans grali u siebie.I tutaj Pittsburgh wykazał się frajerstwem,które będzie kosztować ich awans.Przegrali 4-5 i decydujący mecz zostanie rozegrany w stolicy. Atuty Capitals: 1.Własna hala i kibice.Wszyscy wiemy jak "wygląda" kibicowanie w USA.Popcorny,hot dogi i te sprawy ![]() Jednak publicznosc w Verizon Center jest inna.NIe mają dobrej opinii wsrod fanow innych druzyn.Właśnie dlatego że potrafią naprawde pomóc swojej drużynie bardzo gorącym dopingiem w walce o zwyciestwa.Powiem brzydko:oni sie nie .......ą potrafili wdac sie w utarczke z trenerem NYR a gdyby nie ochrona doszlo by do bijatyki na linii kibice vs trener i kibice v zawodnicy NYR.Po jednej z porazek na lod z trybun poleciały tony smieci.Sam Ovechkin powiedział o nich że są siódmym zawodnikiem drużyny. 2.Simeon Varlamov.Młody zawodnik z Rosji grający pierwszy sezon w NHL.W sezonie zasadniczym bronił mało. Wszedł do bramki na trzeci mecz z NYR,zastepujac Theodore'a i broni do teraz popisując sie niemal w kazdym meczu niezwyklymi i fenomenalnymi interwencjami.W serii z PENS musi bronic srednio 38x w meczu!!!! 3.Trzecim kluczem do sukcesu może okazać się fakt, ze Pingwiny w “erze Crosby’ego” jeszcze nie grały meczu numer siedem. Caps tak – wiedzą jak to jest przegrać takie spotkanie i wiedzą również jakie to uczucie wygrać. Zrobią wszystko żeby nie poczuć tego samo, co rok temu po serii z Philadelphia Flyers. 4.Alexander THE GREAT Ovechkin.Tutaj nie trzeba żadnego komentarza Atuty Penguins 1.Sidney Crosby.Największa gwiazda Pens i reprezentacji Kanady.Największy rywal Ovechkina.Hokeista niemal doskonały jednak... w moim rankingu najlepszych hokeistów zajmuje dopiero trzecie miejsce za: Ovechkinem i Kovalchukiem. 2.Minimalnie silniejszy kolektyw.Crosby może liczyć na bardzo duże wsparcie ze strony kolegów:Malkin,Fedotenko, Gonchar. I tutaj odnośnie Siergieja Gonchara mała uwaga.W meczu numer 4 doznał urazu w starciu z Alexem,który wykluczył go ze spotkań nr.5 i 6 co dało sie odczuc w defensywie Pens.Czy zagra dzisiaj Decyzję podejmie sam zainteresowany bezposrednio przed meczem.Jeśli zagra to nie wiadomo w jakiej jest dyspozycji i czy po urazie nie ma juz zadnego sladu.Jeśli nie zagra to marnie widze los pingwinów. Jeszcze krótkie porównanie liderów obu drużyn. Czas spędzony na lodzie: Alex - 144:07 Sid - 137:25 Punkty: Alex - 7bramek,6asyst Sid - 6bramek,4asysty Strzały: Alex - 37 Sid - 29 Dzisiejszej nocy Washington Capitals dobijają Pittsburgh i wchodzą do finału konferencji wschodu. Jeszcze lepszy jest kurs na zwycięstwo handicapem ale tez i ryzyko większe. ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Sportingbet i Bet-at-home (tutaj akurat grywam) krecz danego zawodnika traktują jako jego porażkę i wygraną przeciwnika. |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
ostatnim czasem czesto zdaża mi sie ze jeden pierd*lony mecz mi nie wchodzi i tak mam prawie co tydzien... http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-...2489978e55c8db
a teraz takie małe pytanie do was chciałbym chociazby podwoic sume 400zł i mam takie typy Man Utd- Arsenal 1,5zł Waregem-Mons 1,35zł lub La Coruna-Getafe 1,8zł Legia-Polonia B 1,25zł lub Lok.Moskwa-Grozny 1,6zł WBA-Liverpool 1,37zł Chelsea-Blackburn 1,3zł co o tym sadzicie? co byscie doradzili,zmienili? moze jakies wasze typy? ![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
gdzie można znaleźć wyniki 2 ligi ? a dokładnie Górnika Wieliczka grał dziś o 17 a nie chce mi się czekać aż rozliczą na kuponie
![]() edit już znalazłem - na 90 minut szybko jednak podali wynik ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez L U Z N Y : 13.05.2009 o godz. 18:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
2 liga gr. wschodnia dziś nie zawiodła...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja bym w weekend postawił na Barcelonę.
Jak wygrają to mają mistrza, w poprzedniej kolejce poczuli się za pewnie i temat upadł. Teraz zapewne będą bardziej zdeterminowani. Co do meczu Man U - Arsenal to nie stawiałbym na Man U, bo jak na mecz takiej rangi i z takim przeciwnikiem to kurs jest za niski. Wystarczy, że Man U będzie miał słabszy dzień, a Arsenal lepszy i niespodzianka gotowa. Z polskiej ligi na weekend na pewno postawię też na Górnika. Odra dziś gra mecz ze Śląskiem, będzie trochę zmęczona (wiadomo jak to jest w naszej lidzie z grą co 3-4 dni), a Górnik ma nóż na gardle. Ma ktoś jeszcze jakieś ciekawe typy na weekendowe granie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dzisiaj bym nie stawiał na barcę.
z kim jak z kim, ale z Athleticiem barcelona ma zwykle kłopoty. Barcelona poturbowana i zbyt pewna siebie co pokazał poprzedni mecz. Athleticowi odpada właściwie tylko skrzydłowy z tego pamiętam, a mają kim go zastąpić. więc jeśli miałbym stawiać to barcelona - Athletic x2 a barca w weekend to jeszcze większe ryzyko IMHO ![]()
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 13.05.2009 o godz. 19:50.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
obstawiał ktos dzisiaj final pucharu ekstraklasy na expekcie ?
byl mecz slask - odra i postawilem na 1 teraz na kuponie mam odra - slask 1 Jest to mozliwe ze mnie oszukano? ;/ |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Ja do nich już napisałem ale nie wiem czy to coś da ;-(
Ostatnio edytowane przez Donki : 13.05.2009 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja to Śląsk wygra to normalnie nie daruje im tego!! to jest poprostu chore... ;/
pewnie jak Odra wygra to zmienią, a jak Śląsk to bedę sie tłumaczyć, że tak było;/ edit: tez do nich napisalem, w****i*** sie jka nie wiem...
Ostatnio edytowane przez Speedy : 13.05.2009 o godz. 21:12.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szarów przyjacielu podaj swoje nocne typy
Ja dzis na nocke Pittsburgh Crosby Oveckhin nie strzela ( na przekór nie aby komus na zlosc zagrac )z Mlb wlasnie kminie co by tu... ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Speedy nie bulwersuj sie
napisales do supportu u nich ostatnio czesto sa jaja z rozliczaniem wynikow.zwlaszcza jak idzie o strzelcow bramek w hokeju![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisalem, mam nadzieje ze sie wyjasni, bo takiej kasy to im nie daruje...
edit: poprawili mi kupon i jest kasa
Ostatnio edytowane przez Speedy : 14.05.2009 o godz. 08:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Czas rozkminiać coś na jutro.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 13.05.2009 o godz. 22:02.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
nie rób ludziom wody z mózgu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chico FC vs. Deportivo Cali 1 1.90
Wróble ćwierkają, że goście bez siedmiu podstawowych graczy ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jako że przebywam w chwili obecnej w Szkocji poszedłem dzis do Williama Hila..
Zagrałem Następujące mecze ( wszystko wygrane na drużyny ) : PSG Korona Kielce Bordoeux Manchester UTD Mainz Nurenberg Barcelona Hamburg Slask Wrocław Rangers Zagrałem za 5 funtów i miałem do wyciągnięcia 505 funtów ... Czyli do wygrania około 2500zl ;/ Szlag by to trafil... Dodatkowy zawod to to , że mieszkam w miejscu gdzie za moim blokiem jest stadion Hibernianu gdzie własnie dzis Rangersi dali tam dupy po całości.... ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Broendby - Randers 1
Detroit - Anaheim 1 Houston - LA Lakers 2 Kurs : 2,39
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 14.05.2009 o godz. 10:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Rocco zmieniaj obrazek na Crosbego:d
na dziś zagrałem Władykaukaz 1 Detroit 1 Lakers 1 Safina 1 za 20 zl 60 do wygrania a na weekend polecam zagrać na Gónik Zabrze kurs przyzwoity(1,6) a Odra będzie zmęczona po wczorajszym meczu ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NIE BLUŹNIJ!!!!!!!
krozbi to moze Alexowi gazety o poranku dostarczać jeżdżąc na składaku. za rok na Olimpiadzie Ovie z Kovalchukiem upokorzą go w jego rodzinnej kanadzie tak jak rok temu w Quebecu. no nic,to była przykra noc.sezon NHL dobiegł końca;/ i zaś pół roku czekania na start :( ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale 2-6 to bynajmniej zadna eksterminacja ;P Jazda na dzis Lakers ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak myślicie taki kupon albo rozdziele to na dwa:
Górnik-Odra 1 Legia-Polonia Bytom 1 ŁKS-Wisła 2 Werder-Karsluhe 1 Rangers-Aberdeen 1 Bordeaux-Le Mans 1 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co myslicie o Orlando dzisiaj
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rocco ja tam zostaje z NBA przy Lakersach z NHL daje wygraną Detroit i strzelców goli:
Zetterberg i Savard ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na dziś
Safina-Safarova 1 1,15 weszło Broendby-Randers 1 1,33 za 215,60 zl do wygrania 329,76zł ! na weekend Górnik-Odra 1 1,65 Werder-Karsluhe 1 1,45 Lks-Wisła 2 1,55 2z3 za 300 zł do wygrania 719,75zł !!!
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 14.05.2009 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaro ciężko napisać rywala Wisły z dużej litery?
a co do kuponów to myślę że się wzbogacisz ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|