|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nie ma sie co władzom klubu dziwic dobrze robią by nie dawać jakiegokolwiek pretekstu do przdłużania budowy stadionu.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ale na budowe parkingów miasto nie dawałoby i tak pieniędzy, więc wydaje mi sie że jednak powstaną
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No i już się biorą za piąty słup. Nieźle, nieźle, oby tak dalej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A może wiecie panowie, czy oni pracują na dwie, czy może więcej zmian? Jeżeli w takim tempie będzie to wszystko szło, to powinni zmieścić się w terminie...chociaż to narazie tylko stawianie słupów..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale rozpisało przetarg na parkingi za trybunami "węższymi". Przy trybunie AB też ma być parking
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Witam, ma ktoś może przkrój obecnie budowanej trybuny? Chodzi mi o to, żeby było widać jakie teraz słupy stawiają itd.,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ma ktoś linka do kamerki z okrąglaka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://www.stadionwisly.info/dane_te...buna_wschodnia
tu jest przekroj.... |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja bym powiedzial, ze to sa te calkiem po prawej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
) takiej niskiej trybuny bysmy nie mieli to sa chyba te "podporowe" na ktorych opieralaby sie poniekat gorna czes trybuny![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To nie są te zaznaczne słupki. Te które teraz stawiają to pierwszy rząd słupów podpierający balkon. A tak na marginesie została podana odległość od pierwszych krzesełek do boiska ok 17,6m. Sprytnie to podał pan architekt bo podał przy szerokości boiska 72m. Boisko będzie miało 68 czyli odległość zwiąkszy sie po obu stronach jeszcze o 2 m. Czyli odległość będzie 19,6m, przy odległości tylnch trybun ok 11,5m. Ale i tak mi się podoba ten stadion. Aczkolwiek architekt tragedia.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Weźcie przenieście te rozmowy do tematu o euro...piszmy tutaj tylko informacje o budowie stadionu proszę!
Niech to funkcjonuje jakoś,a nie że wchodzimy do tematu o BUDOWIE a mamy info o euro 2008... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czerwone-zrobione ( tzn postawione 5 z iluś tam ) / żółte- aktualnie robione
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to proszę, panowie jadą na kilka zmian...i to mi się podoba, teraz utrzymac to tempo. A wiecie moze czy beda tam jakies prace jeszcze z betonem, zeby byly jakies przerwy w budowie czy cos?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gdzieś pisali że stadion bedzie gotowy na 9 stycznia 2010, czy to prawda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stadion docelowo ma być gotowy w czerwcu 2010....nie w styczniu..
![]()
I
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=15309
Tu piszą że w styczniu i nie wiem właśnie czy się walneli, czyskakać ze szczęścia. Ale tak czy inaczej gdyby w styczniu skończyli chociażby trybnunę C to byłby wydaje mi się stadion zdatny do użycia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czy mi się tylko wydaje, że dalej pracują?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile ma stanąć żurawi 3 czy 4 ? Podobno ten czwarty ma być ruchomy.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Światła się palą, robotnicy są. Chyba pracują....
....albo się zwijają do domu ![]() ![]()
the end
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
3 największy który stoi już i po jednym mniejszym w narożnikach,a jeżeli będzie konieczność postawią ruchomego.
El'kabat my mówimy o żurawiach a nie o prefabrykatach Owszem jerry to pomyłka,nowa trybuna na miejscu C będzie gotowa w listopadzie.
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 13.05.2009 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Haha obudzisz sie o 8,patrzysz na kamerke a tu 8 slupow stoi
Heh i cos tu nie gra jak o 22 bylo 5![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Trybuna C w styczniu
to nie pomyłka ale nie myślcie sobie że w styczniu wracamy na R22 , przecież nie możemy grać na takiej łące jak teraz Wymiana murawy i podłoża i obniżenie ? ma trwac od marca do czerwca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Wreszcie nasza trybunka idzie w góre i oby tak dalej
. Mam pytanie, czy budowa hoteli na terenach Wisły z których nasz klub miałby ogromne wpływy do budżetu jest dalej aktualna w związku wczorajszą decyzją ?![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Hotele już dawno poszły do kasacji, poza tym to nie klub Wisła, tylko Towarzystwo Sportowe Wisła, miała w zamian dostać kasę na budowę nowej hali.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o hotele to z tego co słyszałem , może źle ale sie powoli z tego wycofali... nie ma kasy :/
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jest 7 slupek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam pytanie ;czy może ktoś wie ile wysokości ma żuraw zamontowany na budowie trybuny ?
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|