|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ja chciałem poruszyć jedną ważną kwestię, wiem że było to wałkowane tyle razy i pewnie rzygacie tym tematem, ale uważam za lekkie przegięcie to, za co dostałem 2 tygodniowego bana, a mianowicie za napisanie "Legia" z małej litery. Ja rozumiem szacunek dla innych klubów, ale ani ja ich nie obraziłem, ani nie przekręciłem ich nazwy, po prostu, pisząc posta ośmieliłem się napisać Legia z małej litery. Nie uważacie tego za lekką przesadę? Czy to jest forum entuzjastów poprawnej polszczyzny, czy może Wisły Kraków? Wydaje mi się, że niektórym modom przydałoby się trochę zdrowego rozsądku w takich sytuacjach, nie obrażając nikogo.
Swoją drogą, zastanawiam się czy na innych forach, Legii czy Lecha, ludzie również dostają 2 tygodniowe bany za napisanie Wisła z małej litery? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bracie- my jesteśmy Wisłą. My w każdym aspekcie naszych działań pokazujemy klasę. I niech tak pozostanie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
poprawcie przy okazji nazwy kolumn na stronie " szukaj w wynikach - ostatnie posty".
Tytuły: ostatni post, forum, odpowiedzi, wyświetleń troszeczkę się miejscami pozamieniały ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Moze mi jakis szanowny moderator powiedzieć za co dostałem bana(krótkiego bo krótkiego ale zawsze cos). Napisałem tylko ze kupie bilet(myslalem ze to tylko sprzedających sie kara)i nie moja wina że osoba która wcześniej mi mowi ze wszystko jest ustalone na 7h przed meczem mówi mi ze nieaktualne. Prosze zeby ten kto dał tego bana jakos go skomentował. Moze byc priv
![]()
"Na Reymonta wychowani naszej wiary nie sprzedamy to jest oczywiste, bo codziennie mamy wybór i stawiamy na Wisłe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wszystko w temacie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
dlaczego dziś serwer ze stroną wislakrakow.com szwankuje? strona i forum bardzo powoli się ładują. też tak macie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
taak, wczoraj w nocy też kilka razy na chwilkę padł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Czy temat założony przez G. ("Podsumowanie...") został zamknięty i usunięty, bo nie mogę znaleźć
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A tak off-topicowo...czy Guli to jakis kryminalista ?!
Tak, temat zostal usuniety przez jednego z m. , na prosbe z. Nie moge napisac kto usunal, ale nie byl to w. jak w. by sadzila. skonczcie z ta k...a turbokumatoscia i tajemniczoscia. *********** #2 chcialem Wam przedstawic jednego niereformowalnego kutasa: arszawin.do.wisly baszczu.trzymajsie cantoro42 jeslisiedzisznaDclaphands kochur mariusz.agh mily94.ts nad.Legły oskar_TS rezystor sagan42 wislak.xxlecia WISLAK_FFC wojtek.nh michalek.ts i to nie jest koniec. Ten frajer jest wywalany z czestotliwoscia jazdy tramwaju linii 4. I ciagle wraca, bimbajac sobie z zasad ktorych my tutaj przestrzegamy. To tylko przyklad. Niestety jeden z wielu. Jesli ktos dostaje bana czasowego to niech lepiej sie nie loguje znow z pytaniem "za co". Bo to bedzie koniec jego jakiejkolwiek egzystencji na forum. CZas na takie zabawy minal dzis rano.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 12.05.2009 o godz. 09:26.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo dziękuję za dość rozbudowaną odpowiedź na moje, mimo wszystko proste, pytanie. Pozdro dla TurboKumatych ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
To za duzo na osobny temat. ![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
EDIT: A co do banowania, to swego czasu były przyznawane punkty karne (sam kiedyś takie otrzymałem ) Czy funkcjonuje jeszcze coś takiego![]() Powód: zapytanie
Ostatnio edytowane przez born2b3k : 12.05.2009 o godz. 13:16.
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Jest, ale nie bedziemy karac niewinnych za jakiegos cymbala.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Gdy zarabiasz "medal" to wyskakuje Ci za co.
Nie ma sensu zakladac tematow. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy sie nie logowac
![]() Nie dajemy banow na zyczenie ze wzgledu na to ze ktos moze ukrasc komus haslo i podszywac sie pod inna osobe. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Co Ty mowisz ?!
Ile razy bylo: "patrz, pysio znowl na wlasne zyczenie sie wzial i wy.......il..." ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pysio i harcerzyk to sa szczegolne egzemplarze. Gdybysmy ich miara mierzyli pozostalych to bylby niezly hardkor
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Pysio jest fajny, natomiast harcerzyk to bezideowa, bezklubowa i bezplciowa menda internetowa.
BTW. Z jednego bana jestem szalenie zadowolony. Jak widze co niejaki Kijek wyprawia na forum legijnym - tzw drzewkowym - to dziekuje Bogu ze dal mi refleks Lucky Lucka. I banuje szybciej niz wlasny cien. PS. Ni Ma - proponuje wrocic z porosba gdy ZNPM minie ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ok... ale trochę mi zajeło zanim rozszyfrowałam ZNPM bo znam to pod innym skrótem - PMS
![]() edit mam wrażenie że już raz usuwałam tego posta co był powyżej... a on tam znowu był.. czary.. albo to PMS jest tak silne
Ostatnio edytowane przez Ni_Ma : 12.05.2009 o godz. 17:06.
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=47296
w każdym poście (w sumie całe 4) link do komukibicujesz.cośtam, można mu jakoś pomóc? ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak się dało to się dało, teraz się nie da.
![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthr...110#post727110
Chyba warto porządnie oczyścić temat włącznie z pierwszym postem... ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...613#post727613
jak sam sprawca tematu zauważył: Cytat:
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A sprawcy tematu, może tydzień odpoczynku, bo to co wyprawia w tym temacie to przechodzi ludźką wyobraźnie.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
chłopak sie zapytał, dostał odpowiedz, wprawdzie napisal zdanie za duzo, ale czy za takie rzeczy powinny być bany?!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakiś kosmita-prowokator w temacie "Malujemy Wiślackie Okolice!" straszy, że nas wszystkich poprzecina.
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|