|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Układają pierwszy potężny prefabrykat
![]() Tempo zajebiste biorą się za następny
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 13.05.2009 o godz. 12:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Niech już robią wszystko zgodnie z harmonogramem, później jeszcze okaże się, że braknie kasy i nie będzie nowych AB. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Stadion miał już powstać w 2006roku więc nie bądźmy tacy pewni,Majchrowski wie że jeżeli tym razem nie dotrzyma słowa to wylatuje - więc tym razem w 99% jestem pewny ze dokończą go.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Między miastem a Polimexem została podpisana umowa, i nie można jej ot tak rozwiązać. ![]()
Ddf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pewnie była już poruszana ta kwestia ale wie ktoś do czego mają służyć te betonowo-metalowe wielkie słupy będące przedłużeniem trybuny C?
![]() Jeśli to ma być kwestia dekoracyjna to pozdrawiam osobę która to wymyśliła... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To jest stara wizualka na nowej nie ma już tych kratownic
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Uff. Dzięki za info
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wilu, te prefabrykaty to te dwa słupy stojące na lewo od Żurawia? A tak w ogole, to coś wcześnie zaczęli...miało być 2 tygodnie przerwy a tu prosze.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ok, ale w jakimś celu musiały się tam znaleźć, czy to tylko taka ozdóbka z grube buliony..?
EDIT: Chodzi o te kratownice ![]() Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez Seba_sc : 13.05.2009 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() Tak to te,profesjonalnie nazywa się to prefabrykowany stroposłup,na moje oko będzie ich(tych najwyższych bo będą jeszcze 2 rodzaje) około 14-15 Tępo mają fajne juz 2 połozyliSeba,raz się mówiło że miało to wzmacniać konstrukcję ale w końcu stanęło tylko na dekoracji czego i tak się pozbyto ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
obrazek z kamery koi moje zranione serce, jedziemy do góry
Mam nadzieje ze szybko ze stadionu znikną płachty promujące euro w Krakowie! ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli już teraz można powiedzieć, że to co widzimy to trybuna rosnąca w górę? Jak tak to ekstra, jeszce tylko belki poprzeczne i można siadać
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No w dół rosnąć raczej nie będzie,w Lipcu ma być już prawie 3/4 ogólnej konstrukcji
Muszą się sprężać bo mają już tylko 7 miesięcy nie cale ![]() Damian nie wrzucamy obrazów z kamerki bo potem muli strasznie jak jest live na którejś podstronie ,najwyżej linka http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ http://www.2012.org.pl/images/krakow2_aktualny_1024.jpg
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 13.05.2009 o godz. 14:50.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No tylko ze żadnej mi nie chce otworzyć. W pierwszej pisze: "Element obsługiwany przez wtyczkę" a nic sie nie da pobrać...a drugiej to nawet strony nie można otworzyć.
Ostatnio edytowane przez damian3k : 13.05.2009 o godz. 15:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jakie 2 tygodnie ? "dzisiejsze" słupy pojawiły się dokładnie 22 dni po wylaniu pierwszego odcinka płyty....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, idzie trzeci słup
Jak mówisz Wilu, że ma być 14, to z robotą na 3 zmiany skończą do końca tygodnia.![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam,
Przede wszystkim racje ma Wojtas (gdyby Mirek Szymkowiak przeczytał twój wpis to pomyślałby - "szacunek!") Ja tak sobie myślę ,że jeśli rzecz idzie o ten nasz stadion to pewnie ,że jakiś szałowy pod względem wyglądu to on nie będzie. Dla mnie najważniejsze jest to ,że są realne perspektywy ,że w takim mieście jak Kraków przy stabilnej sytuacji naszego klubu , tak na prawdę to stadion będzie spełniał swoją podstawową funkcję czyli będą tam rozgrywane mecze co tydzień i będzie pełny. Nikomu źle nie życzę ale wypadałoby się zastanowić czy takie obiekty jak w Gdańsku czy Wrocławiu zwyczajnie nie będą świecić pustkami jeżeli będzie tam chujowa piłka grana.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 13.05.2009 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No.. dziś sporo się na budowie dzieje. Mam nadzieję że będzie jakaś fotorelacja.
![]() ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Związku z tym, że nie ma u nas EURO, czy nie da się teraz pozmieniać tak tych planów budowy abyśmy zostali na R22 ? Podobno jest to możliwe gdzieś Wilczek wspominał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Tu masz wtyczke wmp 11 ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Matko..nie było innego miejsca...po pierwsze daleko, po drugie zgoda Legii a po trzecie kurnik! Już zdecydowanie wolałbym grać na Hutniku, lub ewentualnie Lubin
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Super !! lepiej sie nie dało. Brawo :/:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Ech, najlepiej by było zostać na Reymonta. Ale warto będzie przeczekać ten rok. Stadion będziemy mieli (moim zdaniem) bardzo ładny. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ech, Tarnowa się nie dało jakoś...?
Nie mówię, że Sosnowiec zły. W sumie nie jest daleko... Ciekaw jestem tylko, jak to będzie np. z dystrybucją biletów na taki sezon... czy będą jakieś karnety itd... |
|
|
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
po takiej dezyji to o budowie parkingów równolegle z trybunami w najbliższym czasie możemy poamarzyć.. Już wiadomo, że bedzie mniej pieniędzy z budżetu więc dobrze bedzie jak w terminie oddadza cały stadion wraz z zapleczem...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|