The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012?
Tak 333 52,28%
Nie 304 47,72%
Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Majkel1906
Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2009, 10:05
no to mamy Euro
WISŁA VOLA JUSTOWSKA
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Kraków i Chorzów zostały odrzucone!
.....
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

"11:05 Warszawa, Gdańsk, Poznań, Wrocław
11:05 Kraków i Chorzów zostały odrzucone!"

Można się było spodziewać
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.05.2009, 10:06
kur.a.

juz piepszyc euro. ciekawe co ze stadionem
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

no i po ptokach - te 4 które były, CHWD politykom
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Dwa najlepsze miasta odpadły......... zwariować idzie......
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

h*j im w dupsko Warszawka rządzi niestety tym wszystkim.

edit.niestety duży wpływ wydaje mi się,że miała ślamazarna budowa naszego stadionu,wystarczy zobaczyć jak szybko idzie budowa stadionu Legii.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Przeciez to bylo do przewidzenia
,
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.05.2009, 10:07
co za pajace!! ... wam w tyłek!!!!!!
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 13.05.2009, 10:08
no to czuje ze i tak wolna budowa przedłuży sie jeszcze bardziej
.....
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

no nie ma sie co spinać :] , tylko żeby nam ten stadion skończyli
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Kij im w oko.
Niestety myślę, że zadecydowało to, że mamy (będziemy mieli) najmniejszy stadion.
Szkoda, ale miejmy nadzieje, że budowa stadionu będzie przebiegała bez problemu.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Problem jest w tym że jeśli Euro u nas nie będzie to może zostac spowolnona modernizacja stadionu. Oczywiście niby miasto rezerwowe itd i itd ale przy ogólnym kryzysie na świecie kasa będzie szła przede wszystkim na te 4 miasta
otoz to wlasnie
a UM powodbno zapraszal dzisiaj na jakas impreze w okraglaku
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
PauL
Senior Member

Od: 08.2006

Było do przewidzenia, ale liczyłem, że lepiej przygotowany Kraków zajmie jednak miejsce poznaniaczków. ****.a mać, teraz to na stadion poczekamy sobie przynajmniej dekadę.
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

I bardzo dobrze
szkoda tylko wszystkich inwestycji w Krakowie, bo moga sie jebnac
Ostatnio edytowane przez mic : 13.05.2009 o godz. 10:23.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 13.05.2009, 10:11
no wlasnie. teraz najwazniejsze bedzie co dalej ze stadionem.
oby tylko wszystko nie stanelo w miejscu.

a co do Euro to wiadomo ze polityka zadecydowala. Krakow tak naprawde nie mial zadnego poparcia w naszym rzadzie. wszyscy poslowie/senatorowie z malopolski mieli to w dupie.
zwlaszcza warto pamietac o panu Fedorowiczu, ktory pewnie przed kolejnymi wyborami znowu zjawi sie na stadionie.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Teraz nie będzie 4 trybuny....zobaczycie nie będą burzyć trybuny głownej i zostaniemy na 10 lat z takim niesymetrycznym POtworem
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

"Kraków i Chorzów wykonały wielką pracę, ale trzeba iść do przodu i trzeba wybrać miasta z którymi chcemy pracować" - przyznał Platini śmiech na sali
No i niech się dobrze bawią, a nam najważniejsze,żeby to się nie odbiło na budowie stadionu!
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Dobrze - nie dobrze. Mam obawy co do dotrzymania terminów budowy w tej sytuacji.
Po mojemu będzie tak: trybune C jeszcze wybudują ale A i B zostanie w takim stanie jak dotychczas...
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.05.2009, 10:12
teraz to ja licze na kompromitacje Polski jako organizatora Euro.... bo to jest nie jest normalne zeby politycy nie patrzyli na to kto jest naprawde najlepszą kandydaturą, tylko ważne dla nich jest to zeby ich Miasta dostały organizacje... i tak w dupie mam całe to Euro... bo z grupy i tak nie wyjdziemy.. jebać
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 13.05.2009, 10:13
Z jednej strony dobrze,bo może wreszcie Majchrowski jebany komuch wyleci i jego klika,z drugiej zaś żal że nas ominie tyle pieniędzy bo chyba nie liczycie na to że będą nas dalej dotować co do stadionu czy tez parkingów...

Powiedzcie mi jak to jest po prostu możliwe że taki Poznań zastąpił Kraków? mocniejsze lobby ? bo chyba tylko to,przecież poznań to wioska nie mająca dosłownie nic :/
Odpowiedz cytując
Amstaff
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2009, 10:14
Teraz Platini gada, że Kraków i Chorzów były przez cały czas miastami rezerwowywmi ! ! że taka była umowa z PZPNem.. No ku**a mać, przez cały czas mydlili nam oczy, że wszystkie 6 miast jest na równi, a teraz, zupełnie coś innego, że cały czas byliśmy rezerwowymi, dwa pierwsze pytania do Platiniego dotyczyły Krakowa, będziesz się chamie teraz tłumaczył, a ch*j z tym, mam nadzieje, że to nie opóźni budowy naszego stadionu..
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 13.05.2009, 10:16
Kibice z jakich innych miast mogą spać spokojnie? W marcu tego roku najwyższe noty od przedstawicieli europejskich władz piłkarskich otrzymał Kraków. Prezydent miasta, Jacek Majchrowski, jest optymistą. Na pytanie o to, co jeśli pod Wawelem nie odbędzie się ani jeden mecz mistrzostw, zdziwiony odpowiada : - To pan sądzi, że jest w ogóle taka możliwość?

- Gdybym powiedział, że nie spodziewam się, aby Kraków otrzymał prawo do organizacji Euro 2012, nikt by mi nie uwierzył - kontynuował prezydent Majchrowski. - Ostatni protokół UEFA jednoznacznie pokazuje, że Kraków jest najlepszy z wszystkich dwunastu miast kandydackich. UEFA sama sobie strzeliłaby w kolano, gdyby nie przyznała nam tych mistrzostw

http://futbolnet.pl/wiadomosci/prezy...bie-w-kolano-1

Zastanawiam się więc po co te wizytacje, po co, te oceny. Banda nierobow jeździ, na koszt miast sie stołuje, oceniają najwyzej, a potem odrzucaja.
Odpowiedz cytując
tylko_na_kilka_dni
Senior Member

Od: 08.2008

Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Kij im w oko.
Niestety myślę, że zadecydowało to, że mamy (będziemy mieli) najmniejszy stadion.
Szkoda, ale miejmy nadzieje, że budowa stadionu będzie przebiegała bez problemu.
zdecydowalo to, ze Polska wyznaczyla Warszawe, Poznan, Gdansk i Wroclaw. Gdyby na liscie rezerwowej zamiast nas byl np. Wroclaw to euro byloby w Krakowie. Platiniego szczerze jebie czy euro bedzie w Krakowie, Toruniu, Kaliszu czy Wachocku, zreszta mnie rowniez. Wazne zeby stadion byl jak najszybciej...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Szkoda, że nie wstawili Krakowa zamiast Poznania. Niestety, ale Boniek miał rację że nic nie zmienią i pozostawią miasta z którymi podpisano już wcześniej umowę. Jedynie istnieje szansa, że Kraków zastąpi któreś z ukraińskich miast, bo 2 z nich mają do 30 listopada czas na poprawę.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 13.05.2009 o godz. 10:18.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Macie nadzieje że to nie opóźni budowy stadionu LUDZIE TO ZAHAMUJE CAŁĄ BUDOWĘ!! A i B na pewno nie wyburzą...
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 13.05.2009, 10:17
jak juz pisałemw czesniej DECYZJE ZAPADŁY ponad ROK TEMU ! dzis zostało tylko potwierdzone, ze Kraków i Chorzów tak naprawde były miastami REZERWOWYMI
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.05.2009, 10:17
Co by nie mówić to było do przewidzenia. Tak naprawdę miasta rezerwowe były tylko po to aby mobilizować do pracy główną czwórkę. Byle budowa stadionu się nie opóźniła bo tak naprawdę cała reszta Wisły nie dotyczy. Zresztą po tej konferencji można było odnieść wrażenie że miasta rezerwowe w ogóle nie były brane pod uwagę.
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 13.05.2009, 10:18
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony dobrze,bo może wreszcie Majchrowski jebany komuch wyleci i jego klika,z drugiej zaś żal że nas ominie tyle pieniędzy bo chyba nie liczycie na to że będą nas dalej dotować co do stadionu czy tez parkingów...

Powiedzcie mi jak to jest po prostu możliwe że taki Poznań zastąpił Kraków? mocniejsze lobby ? bo chyba tylko to,przecież poznań to wioska nie mająca dosłownie nic :/
Kolego, to nie Poznań, a Wrocław lub Gdańsk powinni wywalić, a na ich miejsce wrzucić Kraków. Chyba że Twoje zgody z Lechią z Gdańska i Śląskiem z Wrocławia, a kosa z Lechem z Poznania nie pozwalają ci dostrzec, że póki co to we Wrocławiu i w Gdańsku nie ma w ogóle stadionów.
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Stary 13.05.2009, 10:18
teraz wszystko stanie, ku...a, stadion to bedzie straszył przez długie lata
Kasa pójdzie na takie wsie jak Poznań. eh
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów