|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Polsce wystarczy czasu na przygotowanie się do organizacji finałów EURO 2012? | |||
| Tak |
|
333 | 52,28% |
| Nie |
|
304 | 47,72% |
| Głosujących: 637. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
no to mamy Euro
![]()
WISŁA VOLA JUSTOWSKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kraków i Chorzów zostały odrzucone!
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
"11:05 Warszawa, Gdańsk, Poznań, Wrocław
11:05 Kraków i Chorzów zostały odrzucone!" Można się było spodziewać ![]() ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kur.a.
juz piepszyc euro. ciekawe co ze stadionem ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i po ptokach - te 4 które były, CHWD politykom
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dwa najlepsze miasta odpadły......... zwariować idzie......
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
h*j im w dupsko Warszawka rządzi niestety tym wszystkim.
edit.niestety duży wpływ wydaje mi się,że miała ślamazarna budowa naszego stadionu,wystarczy zobaczyć jak szybko idzie budowa stadionu Legii. ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przeciez to bylo do przewidzenia
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
co za pajace!! ... wam w tyłek!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
no to czuje ze i tak wolna budowa przedłuży sie jeszcze bardziej
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
no nie ma sie co spinać :] , tylko żeby nam ten stadion skończyli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kij im w oko.
Niestety myślę, że zadecydowało to, że mamy (będziemy mieli) najmniejszy stadion. Szkoda, ale miejmy nadzieje, że budowa stadionu będzie przebiegała bez problemu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
a UM powodbno zapraszal dzisiaj na jakas impreze w okraglaku ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Było do przewidzenia, ale liczyłem, że lepiej przygotowany Kraków zajmie jednak miejsce poznaniaczków. ****.a mać, teraz to na stadion poczekamy sobie przynajmniej dekadę.
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
I bardzo dobrze
szkoda tylko wszystkich inwestycji w Krakowie, bo moga sie jebnac
Ostatnio edytowane przez mic : 13.05.2009 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie. teraz najwazniejsze bedzie co dalej ze stadionem.
oby tylko wszystko nie stanelo w miejscu. a co do Euro to wiadomo ze polityka zadecydowala. Krakow tak naprawde nie mial zadnego poparcia w naszym rzadzie. wszyscy poslowie/senatorowie z malopolski mieli to w dupie. zwlaszcza warto pamietac o panu Fedorowiczu, ktory pewnie przed kolejnymi wyborami znowu zjawi sie na stadionie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Teraz nie będzie 4 trybuny....zobaczycie nie będą burzyć trybuny głownej i zostaniemy na 10 lat z takim niesymetrycznym POtworem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
"Kraków i Chorzów wykonały wielką pracę, ale trzeba iść do przodu i trzeba wybrać miasta z którymi chcemy pracować" - przyznał Platini śmiech na sali
No i niech się dobrze bawią, a nam najważniejsze,żeby to się nie odbiło na budowie stadionu! ![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobrze - nie dobrze. Mam obawy co do dotrzymania terminów budowy w tej sytuacji.
Po mojemu będzie tak: trybune C jeszcze wybudują ale A i B zostanie w takim stanie jak dotychczas... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
teraz to ja licze na kompromitacje Polski jako organizatora Euro.... bo to jest nie jest normalne zeby politycy nie patrzyli na to kto jest naprawde najlepszą kandydaturą, tylko ważne dla nich jest to zeby ich Miasta dostały organizacje... i tak w dupie mam całe to Euro... bo z grupy i tak nie wyjdziemy.. jebać
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z jednej strony dobrze,bo może wreszcie Majchrowski jebany komuch wyleci i jego klika,z drugiej zaś żal że nas ominie tyle pieniędzy bo chyba nie liczycie na to że będą nas dalej dotować co do stadionu czy tez parkingów...
Powiedzcie mi jak to jest po prostu możliwe że taki Poznań zastąpił Kraków? mocniejsze lobby ? bo chyba tylko to,przecież poznań to wioska nie mająca dosłownie nic :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Teraz Platini gada, że Kraków i Chorzów były przez cały czas miastami rezerwowywmi ! ! że taka była umowa z PZPNem.. No ku**a mać, przez cały czas mydlili nam oczy, że wszystkie 6 miast jest na równi, a teraz, zupełnie coś innego, że cały czas byliśmy rezerwowymi, dwa pierwsze pytania do Platiniego dotyczyły Krakowa, będziesz się chamie teraz tłumaczył, a ch*j z tym, mam nadzieje, że to nie opóźni budowy naszego stadionu..
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kibice z jakich innych miast mogą spać spokojnie? W marcu tego roku najwyższe noty od przedstawicieli europejskich władz piłkarskich otrzymał Kraków. Prezydent miasta, Jacek Majchrowski, jest optymistą. Na pytanie o to, co jeśli pod Wawelem nie odbędzie się ani jeden mecz mistrzostw, zdziwiony odpowiada : - To pan sądzi, że jest w ogóle taka możliwość?
- Gdybym powiedział, że nie spodziewam się, aby Kraków otrzymał prawo do organizacji Euro 2012, nikt by mi nie uwierzył - kontynuował prezydent Majchrowski. - Ostatni protokół UEFA jednoznacznie pokazuje, że Kraków jest najlepszy z wszystkich dwunastu miast kandydackich. UEFA sama sobie strzeliłaby w kolano, gdyby nie przyznała nam tych mistrzostw http://futbolnet.pl/wiadomosci/prezy...bie-w-kolano-1 Zastanawiam się więc po co te wizytacje, po co, te oceny. Banda nierobow jeździ, na koszt miast sie stołuje, oceniają najwyzej, a potem odrzucaja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zdecydowalo to, ze Polska wyznaczyla Warszawe, Poznan, Gdansk i Wroclaw. Gdyby na liscie rezerwowej zamiast nas byl np. Wroclaw to euro byloby w Krakowie. Platiniego szczerze jebie czy euro bedzie w Krakowie, Toruniu, Kaliszu czy Wachocku, zreszta mnie rowniez. Wazne zeby stadion byl jak najszybciej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że nie wstawili Krakowa zamiast Poznania. Niestety, ale Boniek miał rację że nic nie zmienią i pozostawią miasta z którymi podpisano już wcześniej umowę. Jedynie istnieje szansa, że Kraków zastąpi któreś z ukraińskich miast, bo 2 z nich mają do 30 listopada czas na poprawę.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 13.05.2009 o godz. 10:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Macie nadzieje że to nie opóźni budowy stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jak juz pisałemw czesniej DECYZJE ZAPADŁY ponad ROK TEMU ! dzis zostało tylko potwierdzone, ze Kraków i Chorzów tak naprawde były miastami REZERWOWYMI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co by nie mówić to było do przewidzenia. Tak naprawdę miasta rezerwowe były tylko po to aby mobilizować do pracy główną czwórkę. Byle budowa stadionu się nie opóźniła bo tak naprawdę cała reszta Wisły nie dotyczy. Zresztą po tej konferencji można było odnieść wrażenie że miasta rezerwowe w ogóle nie były brane pod uwagę.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|