|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jak sie nie myle jest to kod osoby ktora cie polecila, nie trzeba go wpisywac.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
no ale wlasnie o to chodzi ze nic tam nie wpisuje a rejestracja sie domaga tego kodu i tego wlasnie nie rozumie;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
http://wybierzkurs.pl/ może się komuś przyda
![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Co powiecie o meczyku Wolfsburga z Borussia? Zastanawiam sie czy nie postawic sobie pare groszy na Kube bo kurs fajny a ostatnio maja niezla passe
![]() ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, to może być fajny mecz, ale na pewno nie pod względem bukmacherki. Każdy wynik jest możliwy, ale najbezpieczniejszy wydaje się tam over 2,5.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
jednak wczoraj Newcastle musiało i wygrało
![]() na dziś gram za drobne: Melsungen-Magdeburg 2 (p.ręczna) Lyon-Nantes 1 Jankovic-Hantuchova 1 Murray A.-Bolelli 1 Basel-Luzern 1 za 20 zł do wygrania 76 zł ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Opłaca sie zagrać:
Celtic-Dundee 1 Bayern-Bayer 1 Lyon-Nantes 1 Za 100zł? ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
postawiłem miedzy innymi na te drużyny dzis
wsumie postawiłem 10 różnych kuponów ale nie bede barazie pokazywał żeby nie zapeszać poniewaz ostatnio jak tak zrobiłem tylko 1 kupon wszedł hehe![]()
HRABSTWO BIEŻANÓW PÓŁNOC
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
wczoraj i dziś:
![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Zastanawiam sie nad tymi dwoma meczami :
Wigan - Manch.Utd. 2 Nice - Marsylia 2 Kurs : 2,39 I co powiecie na : Valenciennes - Bordeaux 2 ? ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 12.05.2009 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Koeln - Hertha x2
Safina - Li Na 1 Lyon - Nantes 1 Celtic - Dundee 1 nie jestem prawdę mówiąc przekonany do tej herthy ![]() ale trzymam kciuki. trzeba było postawić 2 na herthe, po pierwszej połowie 0-1 ![]() i safina gra jutro, nie dzisiaj, pomyliło mi się z deblem, a tak już dwa byłyby prawie pewne ![]()
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 12.05.2009 o godz. 19:50.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
bvb 02
hertha 2 bayern 1 celtic 1 lyon 1 basel 1 karsluhe 1 za 15 zl ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli każdy stawia nie licząc się z niespodziankami
jutro Korona-Motor 1 ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja sie licze
wiec odpuszczam lyony i celtici;]kupon na dwa dni: Bayern Barca ManU ![]() no i jutro w nocy Washington dobija w brutalny sposób pingwiny ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja na dziś zagrałem :
Widzew Korona Manchester Utd Rangers i zastanawiam się nad Sandecją lub Hamburgiem,proszę o podpowiedzi w temacie tych ostatnich drużyn ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja sobie odpuściłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzis mega ryzyko to Barca... ogromne oslabienia kadrowe
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za to pewniaczek w hokeju na dzis to Pittsburgh Penguins!
Jakie osłabienia ma Barca? ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
postawiłem taki trochę wariacki kupon:
Bordeaux 2 OM 2 Cottbus 1 Bielefeld 1 a ten Hamburg odpuściłem i zrobiłem taki: Sandecja 2 Raków 1 Kolding 1 (p.ręczna) Polska 1 (koszykówka) no tak turbo Rosjanin Oveczkin vc Crosby,mnie kusi dać w meczu na remis np 3-3
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 13.05.2009 o godz. 11:59.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam , OPŁACA SIĘ TO GRAĆ Pittsburgh Penguins bo nie powiem kurs elegancki 2,60 dajcie znać jak to widzicie bo ja się nie znam na Hokeju nic ale mam nadzieję że pomożecie coś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ich bramkarz nie spisywal sie ostatnio najlepiej, pozatym tutaj zaraz ktos napisze o Turbo Rosjanach z Capitalsów i zacheci na Washington dla równowagi ![]() ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś o ksywie na "r" prawdopodobnie
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
FerrerDavid-Monaco-Juan 1
Serra-Florent-Davydenko-Nikolay - 2 Blake James - Karlovic Ivo 1 Safina Dinara - Li Na - 1 Roddick Andy - Haas Tommy 1 Proszę o jakieś informację , jak to widziecie na dziś chcę zagrać za grubo więc oceńcie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś o ksywie na eR już powiedział że pewniak to WSH więc wszystko jasne
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
pomyłka.....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam , stawialem Del Potro dziś był krecz w betway podliczyli mi że kupon przegrany 0 zwrotu mogę wiedzieć o co chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale to Berdych skreczował a nie Del Potro więc naprawdę dziwne dlaczego masz kupon przegrany...a może przez pomyłkę dałeś na Berdycha?
no nie wiem ale w fortunie jak grałem i były krecze to oni to liczyli jakby mecz się normalnie odbył i zwycięzce liczyli czyli w tym wypadku Del Potro bo Berdych zszedł z kortu,może się wyjaśni po pewnym czasie
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 13.05.2009 o godz. 12:56.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dałem na pewno na Del Potro 1 dali mi zwrot 0.0 jakieś kółko kolor żółty zmienili więc nie wiem
Lukas w taki razie nie podliczą mi tego kuponu jak był krecz i oddadzą stawkę ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a zebyscie sie wszyscy przeje....chali na tym pittsburghu!!!!
głębszej analizy nie chce mi sie w tym momencie przeprowadzac,moze pozniej cos wiecej na pisze o tym meczu co do Barcy jeszcze: Cytat:
edit:niech ktos skoczy za mnie do Fortuny na Ovce postawic bo mi sie nie chce edit2:no nic,jednak cza sie ruszyc komunikacją miejską... Powód: THE GREAT 8
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 13.05.2009 o godz. 13:02.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wigan-M.U 1 połowa 1x.
I 2z3 HSV-Bochum x2 ![]() Flota-Odra x2 ![]() Philadelphia-L.A.Dodgers 2
Ostatnio edytowane przez JAN ZEMBRZYCKI : 20.05.2009 o godz. 12:39.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|