|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() Kobieta_Wislak ; sa przypadki wyleczenia pedalstwa
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 08.05.2009 o godz. 13:08.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Malvi - widzisz... wcale nie jest tak że jestem zajebiście tolerancyjna, że z przyjemnością patrzę na dwóch całujących się facetów - bo tak nie jest...
chodzi mi o namawianie do rzucania jajkami, do agresji i nietolerancji ... to mi w tym temacie przeszkadza... edyta: a Kolegom, którzy piszą o tym że nikt nie rodzi się gejem.. polecam literaturę naukową na ten temat, bo lepiej jest wiedzieć zanim się człowiek zacznie wypowiadać w jakimś temacie... homoseksualizm to nie jest choroba - nie da się go wyleczyć...
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 08.05.2009 o godz. 13:01.
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No ciebie tez srodowisko wykreowało na czlowieka nietolerancyjnego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Procesja katolików,muzułmanów, Żydów<znaczy się judaistów> parada studentów,parada zbieraczy znaczków to jest zupełnie coś innego. Wszystko to w założeniu jest ok. I nic mi do tego. Ale połowie tych biednym uczestnikom parady wciśnięto bajeczkę o tym ze to jest marsz tolerancji. To żadna tolerancja to walka o prawa gejów i lesbijek. Nie mam zamiaru jako hetero być w przyszłości piętnowany bo jestem w normalnym związku ! Jestem TOLERANCYJNY ,mama znajomych murzynów,chińczyków ,hindusów nawet geji - ale nie mam zamiaru za moja seksualność być w przyszłości dyskryminowany to po pierwsze. Po drugie jeśli oni kochają swoje odbyty to ja im daje moje tolerancyjne błogosławieństwo na to ale ni oznacza z Ci ludzie maja mieć specjalne prawa będąc ludźmi chorymi do adoptowania dzieci bo to stworzy wtórną patologie. Dla przykladu ludzie uprawiający seks w gumofilcu jakoś nie demonstrują swoich zachowań seksualnych ,jeśli chcą to robić niech robią ale w domu bez praw bez akceptacji !
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przypominam ,że KAŻDY człowiek jest na jakiś sposób nietolerancyjny!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Większość lesb, gejów, bi i transów nie rodzi się zboczeńcami, tylko nabywa tych skłonności z czasem.
Co moim wspaniali obrońcy teorii o tylko wrodzonej skłonności powiecie o wyleczonych ludziach? http://www.odwaga.oaza.pl http://www.pomoc2002.pl http://www.pascha.pl część z powyższych ośrodków bazuje na terapii reparatywnej psychoterapeuty Richarda Cohena, który skutecznie wyleczył się z homoseksualizmu. |
|
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przede wszystkim zdrowego światopoglądowo i seksualnie. I za to często dziękuje mojemu tacie.
![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Ale rozumiem, że nie każdy jest zdolny wybić się ponad gówno które nas zalewa. |
|
|
|
Guest
|
|
Ale jak wychodzą na ulicę i sa z tego dumni, a niektórzy próbuja udowodnić, że są lepsi bo sa gejami (!!!) to tu już nawet nie chodzi o agresję, a chęć zagłady s****ysynów. Bez żadnych skrupułów. |
|
|
Banita
Offline |
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zachowania homoseksualne występują w królestwie zwierząt, szczególnie u gatunków żyjących w społecznościach, np. u ptaków morskich i ssaków, w tym wśród najbliżej spokrewnionych z człowiekiem szympansów. Zachowania takie zaobserwowano do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich[143][144]. Prawie jedna czwarta potomstwa łabędzi czarnych wychowywana jest przez pary jednopłciowe. Żyjące ze sobą samce łączą się z samicą tylko w celu posiadania młodych. Kiedy zniesie jaja – odpędzają ją i wysiadują je samodzielnie, a następnie wspólnie opiekują się pisklętami[145]. Według naukowców, np. wśród żyraf czy bizonów amerykańskich, zachowania homoseksualne bywają częstsze niż heteroseksualne. Haha jak bedziecie gonić gejów w weekend,to przypomnijcie sobie o labedziach czarnych ,bizonach amerykanskich lub zyrafach Dziekuje juz sie nei wypowiadam w tym temacie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
taki mały of, Hitler też leczył gejów. A wiecie jak ? Podłączano im elektrody na jajka i wacka i pokazywano zdjęcia nagich mężczyzn. Tak, żeby się geje podniecili... no i jak im stawał...to prądem ich Wyleczono jakiś tam mały % , resztę wymordowano. == Btw. jak geje, lesby itd chcą mieszkać ze sobą i współżyć nie mam nic przeciwko, ale żeby nie adoptowali dzieci !!!!!!!!! Ani nie organizowali takich marszy... Bo co babcia powie wnusiowi na ulicy jak wnuczek zobaczy dwóch całujących się chłopaków na ulicy ? - no bo to wnusiu jest tak....że jak się ktoś bardzo lubi....no to sobie okazuje to uczucie.... Yhn,....a potem wnuczek będzie w przedszkolu ganiał się za chłopakami. ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
AS82 - jak rozumiem, obawiasz się, że dostaniesz jajeczkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Zreszta znam geja, który nie chodzi na takie marsze i mówi, że nigdy nie adoptowałby dziecka bo według niego to nie jest normalne... po prostu jest świadomy swojej inności i stara się z nia nie obnosić... można? Można. Zresztą maje te swoje kluby to niech tam siedzą i robią co chcą... chyba moga się powstrzymać chwile na ulicy od obłapiania się? Może nie mogą bo mają tylko zwierzęcy pociąg seksualny? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
o której się to wszystko zaczyna
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kuuurwa.. gdzie człowiek nie popatrzy tam homosie.
Zaraz będę się bał lodówki otworzyć. Rzygam już tym tematem. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Równie dobrze można powiedzieć, że skoro wśród zwierząt są kanibale to nic nie stoi na przeszkodzie, że jakiś człowiek będzie kanibalem. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ja sobie nie wyobrażam że siedzę z dziewczyną na rynku pije piwko a do nas dosiadają się gejusy...
Lejemy ich i tyle ! |
|
|
TWSD FOTO
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Skoro nie potrafisz rozróżnić dziedzictwa kulturowego ludzi od zwierząt to należy ci tylko współczuć. Na przestrzeni lat wykształciły się wśród nas szerokorozwinięte normy MORALNE, dzięki której np. zgodnie potępiamy reżim Hitlera. Do moralności naszego społeczeństwa należy też małżeństwo jako związek dwoje osób o odmiennej płci. Masz to nawet wpisane w konstytucję podpisaną przez Kwaśniewskiego, który do konserwatystów raczej nie należy.
Na biologii to ja się tam nie znam, ale podejrzewam, że te samce wychowują wspólnie małe żeby zapewnić im bezpiczeństwo. Pedały raczej się po to nie łączą. Nie muszą walczyć na ulicy o jedzenie. Nie decyduje prawo silniejszego. Nie ma racjonalnych przesłanek dlaczego sakrament/umowa małżeństwa, którego jednym z celów jest posiadanie potomstwa miałby obowiązywać osoby tej samej płci. Chorych się leczy, a nie szuka usprawiedliwień na ich chorobe. ![]()
©
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A drugi za każdym razem mi mówi, jakie to zajebiste dupy wyrwał w klubie, jak je przelizał, ale oczywiście nie pamięta jak się nazywa i nie wziął komórki więc numeru też nie ma... A i najciekawsze, daje mi też zdjęcia, linki do ich fotek czasami na gg...no i motyw jest niezły bo foty nazywa np. LASKA 1, LASKA 2, LASKA 3... pewnie wyszukuje na NK albo fotce, zapisuje tak i wybiera sobie która będzie jego dziewczyną w maju, a która w czerwcu... i taką ściemę potem w świat puszcza ;-) taka ciekawostka w sumie, jak się właśnie próbują ukryć z tą innością swoją ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pedałów powinno sie zamykać w szpitalach psychatrycznych! To są ludzie którzy mają pewne problemy psychiczne i to się powinno leczyć. Jeszcze 10 lat temu takie coś było nie do pomyślenia... dojdzie do tego, ża za x lat siarą będzie mieć matke i ojca. Ale swoją drogą... jak na jakiś plakatach czy filmach xxx 2 laski się liżą to faceci to oglądają.
![]() Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
hehehe dokładnie. AS82- Twoje zbyt odważne teorie doprowadzają mnie to wk*rwienia. Chcecie żeby najpiękniejsze miasto w Polsce bazowało na "modzie" zachodu ? To nie zachód będzie nam wyznaczał zasady tolerancji....... gej to zwierze
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Biologia i seksuologia to dla mnie bardzo silne dowody na to ,że homoseksualizm wystepuje wsrod zwierzat o czym juz pisalem wyzej,wiec obala to mit ,że homosekualizmu sie mozna "nauczyc" przebywajac w "nieodpowiednim" srodowisku. Piszac o sakramnecie wlaczasz do tego religie (co jest chyba glownym powodem nietolerancji) a tu juz powinienes troche zwolnic bo u nas co prawda malzenstwo czy sakrament malzenstwa to swiety zwiazek mezczyzny i kobiety ,ale np w Islamie facet moze miec nawet 4 zony |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W Holenderskim parlamencie jest partia gejów i lesbijek, można by przymknąć jeszcze na to oko ale....
OBNIŻYLI WIEK INICJACJI SEKSUALNEJ DO 13. ROKU ŻYCIA !!!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko, że one po zagraniu sceny wychodzą do swoich chłopaków, a nie idą razem do mieszkania w którym czeka ich adoptowane dziecko.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Obiecałeś, że już nie będziesz zabierał głosu....
Czytając Twoje wywody w szczególności o Bogu ducha winnych zwierzątkach nabieram przekonania żes zoofil. Ciekawi mnie kiedy napiszesz że stukanie ich to też nic złego. Po raz kolejny proszę odpuść. BEZ ODBIORU!!! EDIT: orzeu kolejny raz dzięki! Dla założycieli podobnych tematów (tych bardziej poważnych i wymagających odrobinę rozumu wśród udzielających się) proszę koniecznie o notkę : NIE DLA IDIOTÓW.
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 08.05.2009 o godz. 13:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
"Kolego skoro tak ci pasuje swiat zwierzat to wzorem psow obwachuj dupy kumpli na przywitanie i jedz gowna." <lol2>
orzeu szacunek. rozyebałeś mnie tym zdaniem. Zgadzam się z Tobą i powiem więcej: AS82 - tak jest jak brakuje argumentów.....zwierzętami się zastawiasz? ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
As82mnie zniszczyl
![]() Kolego skoro tak ci pasuje swiat zwierzat to wzorem psow obwachuj dupy kumpli na przywitanie i jedz gowna. Mie moge, jak mozna byc takim idiota zeby argumentowac cokolwiek slowami " bo tak robia łabądki" ![]() Grayuluje podejscia do zycia i moralnosci. Rozwala mnie tez argumentacja o dziedzixzrniu, a wydtarczy napisac najzwuklejszy w swiecie testament i po sprawie. Na dile szuka sie argumentow a potrm dajesz palec i w Szkocki ktps zabroni mowic mama albo w USA dziewczynka 5-letnia ozbajmoa rodzicpm ze jest lesbijka bo w przedszkolu przyszla pani i powiedziala dzieciom ze jrsli wola die bawoc ze swoja plcia to sa homo. Do tego ns mtv laska sie bawi w randke w ciemno z 5 facetami i 5 laskami bo nie wie kigo woli. Takich przykladow jest mnostwo. Tak wlasnie wyglada "prodikcja" homosiow Dostalem kilka privow z proaba o zamkniecoe bp bylo juz o tym milion razy. Zamykam. Nie bedziemy sie klocic ppmiedzy kibicami Wisly. Stoimy na jednym stadionie po tej samej stronie. Lol, sory za bledy bp nadaje z telefobu ale chyba da sie przeczytac
Ostatnio edytowane przez orzeu : 08.05.2009 o godz. 13:47.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|