The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Malvivente
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2009, 11:47. marsz tolerancji, czyli parada zboczeńców.
To za nieco ponad tydzień, a tu tak cicho...
Nie trzeba być faszystą, żeby otwarcie sprzeciwiać się hasłom głoszonym przez pederastów, lesby, pedofili, transwestytów i innych tego rodzaju zboczeńców.

Nie zrobią nam tu drugiej Holandii. Nie będą mi wmawiać, że małżeństwa między dwoma osobnikami tej samej płci są normalne. Nie będą mi wmawiać, że adoptowanie dzieci przez dwóch chłopów jest normalne. Bo nie jest. Nie doprowadzą do tego, że dzieci nie będą mogły mówić do swoich rodziców 'mamo', 'tato', bo dyskryminuje to mniejszości seksualne. I w końcu nie będą mi wmawiać, że zapinanie się w kakao dwóch chłopów jest normalne.
Niech sobie w domu robią co chcą, ale jak wychodzą na ulicę i się z tym obnoszą, to potęgują we mnie nienawiść w najczystszym i największym możliwym stopniu.

Będzie pewnie kilka tysięcy zboczeńców plus kilkuset w mundurach. Fajnie byłoby nie wpuścić ich na rynek, ale z roku na rok jest coraz ciężej.

W każdym bądź razie ja idę symbolicznie podzielić się nieugotowanym jajeczkiem. I mam nadzieję, że będzie nas tam sporo - po tej jedynej słusznej stronie barykady.

Zakaz pedalowania!
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 08.05.2009, 11:51
dzieki twojemu jajeczku będą też za rok.
To że tu jest o nich cicho działa tylko na ich niekorzyśc, wyglada wiec na to, że jesteś sprzymierzeńcem biedroniowatych.

współczuję.

edit

a i jeszcze jedno: dałes się tez zmanipulowac tym personom i używasz słowa tolerancja wg ich definicji. Jesteś świetnych przykładem na sukces ich chorych akcji.

edit2

Norek, rpzeciwdziałac należy, ale moze nie tak jak IM jest to na rękę?

Proszę nie rozpetujcie nastepnej wojny o to dążące do samozagłady plemię. nie warto a pozatym już BYŁO 1234 razy
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 08.05.2009 o godz. 12:05.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Norek
TWSD FOTO

Od: 06.2003

Stary 08.05.2009, 11:59
Brak przeciwdziałaniu tego typu dewiacji społecznych oznacza ich akceptacje. Dlatego walczyć z nimi trzeba, a nie przyjmować, że wyciszenie coś temu pomoże. Nie pomoże, bo i tak będą o nich mówić w wiadomościach i pisać w gazetach. Zdecydowana reakcja pokazuje ludziom, nazwijmy to, nautralnym, że coś takiego jak marsz tolerancji nie jest w Polsce powszechnie akceptowalne.
©
Malvivente
Guest

Stary 08.05.2009, 12:02
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
dzieki twojemu jajeczku będą też za rok.
To że tu jest o nich cicho działa tylko na ich niekorzyśc, wyglada wiec na to, że jesteś sprzymierzeńcem biedroniowatych.

współczuję.

edit

a i jeszcze jedno: dałes się tez zmanipulowac tym personom i używasz słowa tolerancja wg ich definicji. Jesteś świetnych przykładem na sukces ich chorych akcji.
może i masz rację, ale nie mogło zabraknąć na naszym forum takiego tematu
I tak wiadomo, że będzie kontrmanifestacja.

I jeszcze jedno panie_premierze

jest sytuacja. Impreza, sobota wieczór. idziesz sobie na ryneczek, a tam przed knajpą 2 gejów sie trzyma za ręce, obściskuje i całuje.
co robisz?
w ryj dać mogę dać? czy jednak nie?
Brak reakcji czyli Kraków staje się miastem tolerancji dla takich zachowań.
Reakcja słowna lub ostrzejsza?
Nastęnym razem zastanowi się zanim publicznie zacznie swoja orientację okazywać. Powie swoim ziomkom po osranym drągu, że tutaj tak się bawic nie wolno.
nie jest tak
Ostatnio edytowane przez Malvivente : 08.05.2009 o godz. 12:10.
Niemiec
Member

Od: 04.2008

Stary 08.05.2009, 12:18
Bylem rok temu bede i teraz. Ja czegos takiego nie toleruje, bo skoro mysla, ze sa normalni to dlaczego to pokazuja? My tez jestesmy normalni wiec mozemy sami zrobic parade.
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.05.2009, 12:19
geje i lesby nie mają żadnych praw!! tępić ich na każdym kroku, bo nie wmówi nikt normalnej osobie, że dwie osoby tej samej płci to coś normalnego
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Norek
TWSD FOTO

Stary 08.05.2009, 12:25
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
jest sytuacja. Impreza, sobota wieczór. idziesz sobie na ryneczek, a tam przed knajpą 2 gejów sie trzyma za ręce, obściskuje i całuje.
co robisz?
Nastęnym razem zastanowi się zanim publicznie zacznie swoja orientację okazywać. Powie swoim ziomkom po osranym drągu, że tutaj tak się bawic nie wolno.
nie jest tak
O to mi właśnie chodzi. Jeżeli choćby jeden pederasta nie przyszedł na parade "bo można dostać jajkiem" to już jest spory sukces. Pokazanie im, że w Krakowie mogą wszystko jest dużym błędem. Siedzenie z założonymi rękami niewiele pomoże.

Mówiąc krótko, do zobaczenia na miejscu. Nie wypowiadam sie już.
©
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 08.05.2009, 12:28
co robisz?
Najlepiej sie nie wtracaj w to kto sie z kim sciska bo to nie twoja sprawa .Takich strożów moralności jak ty,to raczej nasze spoleczenstwo nie potrzebuje
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.05.2009, 12:30
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej sie nie wtracaj w to kto sie z kim sciska bo to nie twoja sprawa .Takich strożów moralności jak ty,to raczej nasze spoleczenstwo nie potrzebuje
no widzisz a ja twierdze że potrzebuje...
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.05.2009, 12:30

A nie można po prostu szanować drugiego człowieka? krzywda się Tobie nie dzieje... więc nie rozumiem tej agresji...

Moim skromnym zdaniem temat nadaje się do zamknięcia, bo namawianie do agresji i nietolerancji wcale fajne nie jest...

I Panowie ostrożnie z takimi sądami, czasem los bywa złośliwy... i co będzie jak Wam się dziecko gej albo lesbijka urodzi? bedziecie jajkami w nie rzucać? wyrzucicie z domu? przecież to Wasze geny, Wasza krew będzie...
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
jurukuru
Senior Member

Stary 08.05.2009, 12:31
jak ma się nie wtrącać jak na jego oczach dokonuje się akt pedalstwa lać w morde albo zwyzywać !!
ta sławna brygada!

AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:33
jurukuru napisał(a):Wyświetl post
jak ma się nie wtrącać jak na jego oczach dokonuje się akt pedalstwa lać w morde albo zwyzywać !!
Jakis czas temu było info,że homokseksualizm wystepuje u jakiegoś gatunku Albatrosa.Mysle ze jak spotkasz jakies Albatrosy,to koniecznie im ukręć głowe
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.05.2009, 12:34
wtrącę się do dyskusji, nie moją sprawą jest jak siedzą sobie w domu ,ale skoro chcą to pokazać na krakowskim rynku ,miejscu publicznym to ja sobie tego nie życzę
AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:36
South napisał(a):Wyświetl post
wtrącę się , nie moją sprawą jest jak siedzą sobie w domu ,ale skoro chcą to pokazać na krakowskim rynku ,miejscu publicznym to ja sobie tego nie życzę
OK to w takim razie odnieś się procesji kościelnych ,które sie obnoszą ze swoją religijnością.Nie mogą sie obnosić we własnych domach ,tylko łaża po ulicach , spiewają itd.?
jurukuru
Senior Member

Stary 08.05.2009, 12:38
zamknijcie ten temat najlepiej......
ta sławna brygada!

Norek
TWSD FOTO

Stary 08.05.2009, 12:39
Kobieta_Wislak napisał(a):Wyświetl post
I Panowie ostrożnie z takimi sądami, czasem los bywa złośliwy... i co będzie jak Wam się dziecko gej albo lesbijka urodzi? bedziecie jajkami w nie rzucać? wyrzucicie z domu? przecież to Wasze geny, Wasza krew będzie...
Mężczyzna nie rodzi się gejem. Od tego zacznijmy. Staje się nim po jakimś dużym błędzie wychowawczym, braku autorytetów w życiu, zaniedbaniu rodziców czy na skutek słabej psychiki i ulegnięciu tej propagandzie. Na wychowanie w poszczególnych domach nie mamy wpływu, ale mamy wpływ na skuteczność tej propagandy. A właściwie na jej sukcesywne osłabianie.

PS. miałem się już nie wypowiadać. Przepraszam, ale musiałem
©
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 08.05.2009, 12:40
ale procesja mnie nie obrzydza ,a tęczowi tak

poza tym chrześcijaństwo jak inne religie uważam za coś normalnego ,a związki homoseksualne nie ,a jak są nienormalni to po co się z tym reklamują
AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:43
Norek napisał(a):Wyświetl post
Mężczyzna nie rodzi się gejem. Od tego zacznijmy. Staje się nim po jakimś dużym błędzie wychowawczym, braku autorytetów w życiu, zaniedbaniu rodziców czy na skutek słabej psychiki i ulegnięciu tej propagandzie. Na wychowanie w poszczególnych domach nie mamy wpływu, ale mamy wpływ na skuteczność tej propagandy. A właściwie na jej sukcesywne osłabianie.

PS. miałem się już nie wypowiadać. Przepraszam, ale musiałem
A co z Albatrosami ,tez ich starzy zle wychowali
Spytaj kazdego sexuologa to ci powie ,ze homoseksualizm to nie wybór,tylko przypadłość .
AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:46
South napisał(a):Wyświetl post
ale procesja mnie nie obrzydza ,a tęczowi tak

poza tym chrześcijaństwo jak inne religie uważam za coś normalnego ,a związki homoseksualne nie ,a jak są nienormalni to po co się z tym reklamują
No widzisz
Dlaczego ty masz decydowac czy cos jest normalne czy nie ? Masz od tego Konstytucje ,ktora jest napisana w miare obiektywny sposob i z ktorej wynika ,że jest wolnosc sexualna i wolnosc religijna ,wiec aby byc w porzadku z Konstytucja to radze ci miec wyjebane na calujacych sie pedalow ,a ja bede mial wyjebane na procesje ,czyli mowiac w skrocie tolerancja
DevilMayCry
Senior Member

Stary 08.05.2009, 12:47
AS82 to mam pomysł,Ty lej procesje kościelne ,a nam zostaw pedałów
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:50
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
AS82 to mam pomysł,Ty lej procesje kościelne ,a nam zostaw pedałów
No tak ale jak wy chcecie lać pedałów, to ja w ramach rewanzu powinienem z bejsbolem zaatakować babcie z procesji ,bo naprzyklad uwazam ,że Allah jest jedynym Bogiem i oni mnie obrazaja ,czyli wg was geje obrazaja hetero,bo hetero to jedyna droga Myslcie ludzie
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 08.05.2009, 12:51
No widzisz
Dlaczego ty masz decydowac czy cos jest normalne czy nie ? Masz od tego Konstytucje ,ktora jest napisana w miare obiektywny sposob i z ktorej wynika ,że jest wolnosc sexualna i wolnosc religijna ,wiec aby byc w porzadku z Konstytucja to radze ci miec wyjebane na calujacych sie pedalow ,a ja bede mial wyjebane na procesje ,czyli mowiac w skrocie tolerancja
A jak zaczną uprawiać seks na ulicy, to przejdziesz obok i powiesz, że 'tolerancja'?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
felipe
Senior Member

Stary 08.05.2009, 12:51
No widzisz
Konstytucja, art 18.
Państwo broni małżenstwo jako związek kobiety i meżczyzny... co za tym idzie, taki "twór" uznaje za rodzinę i nad nim sprawuje opiekę.

Zatem wszelkie gejki trzymające transparenty, że ich związki są normalne są krótko mówiąc nie na miejscu...
Malvivente
Guest

Stary 08.05.2009, 12:52
Kobieta_Wislak napisał(a):Wyświetl post

A nie można po prostu szanować drugiego człowieka? krzywda się Tobie nie dzieje... więc nie rozumiem tej agresji...

Moim skromnym zdaniem temat nadaje się do zamknięcia, bo namawianie do agresji i nietolerancji wcale fajne nie jest...

We Włoszech miałem koleżankę podobnie nastawioną do sprawy, po kilkuminutowej romowie, zdegustowana odeszła ze stolika ze słowami 'a żeby ci się syn pedałem urodził'
Odpowiedziałem jej 'oddam ci go w adopcję'
Wiem, że dyskusja z kobietami na ten temat prowadzi do nikąd.

Nie, nie można szanować drugiego człowieka. Nie można, jeśli obnosi się ze swoim pedalstwem na ulicy i jest dumny z zapinania partnera w kakao i jeszcze domaga się adopcji dzieci.

AS82, brak mi słów po prostu. Oni mi będą mówić co mam robić w moim mieście chyba ci się coś w główce potentegowało.
Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań. A ludzie bez przekonań, bez idei dla mnie są nikim.
DevilMayCry
Senior Member

Stary 08.05.2009, 12:53
chyba jasno wynika z mojej wypowiedzi ,że nikt Ci oprócz prawa (tak samo jak i nam) nie zabrania lać babć w procesji.Jak jesteś tak za Allahem to po co Ci kij baseballowy potrzebny- lepszy pas z dynamitem

avanti
Member

Od: 03.2009

Stary 08.05.2009, 12:53
Spytaj kazdego sexuologa to ci powie ,ze homoseksualizm to nie wybór,tylko przypadłość .

Ale to nie będzie parada albatrosów tylko "ludzi". Więc może daruj sobie ten przykład. Tak jak pisał ktoś wyżej. Niech sobie w miejscu nie publicznym robią co chcą. Ale pokazując się na rynku muszą sie liczyć z tym że ktoś ich w morde strzeli. I oby to sie nigdy nie zmieniło.
WISŁA PANEM W ZAKOPANEM! HEJ!
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 08.05.2009, 12:54
Związkowcy ponoc jada do nas. Ciekawe bedzie starcie-Geje,Zwiazkowcy,Donek i My
Hamas_kr
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 08.05.2009, 12:54
Już 5 razy przyjdzie stanąć naprzeciw temu zbiegowisku. Sami nie podajmy przesadzonych danych... Jak ich marsz będzie liczył 1000 osób to będzie w nim może z 50 zboczeńców... reszta to różnej maści działacze lewackich partii czy ludzie źle pojmujący znaczenie słowa "tolerancja".

Niestety oby nie skończyło się jak na drugim marszu podczas, którego hołota chciała szturmować nasz królewski Wawel... w sczególności, że miejsce ich zbiórki ( plac Wolnica ) i miejsce docelowe ( Rynek ) wytyczają trase o Wawel zawadzającą.

Działania prewencji z roku na rok są skuteczniejsze i niestety bez dużej mobilizacji, wizja Rynku z powiewającymi tęczowymi flagami może okazać się bardzo realna.

Polecam posłuchać sobie piosenke Leszka Czajkowskiego - "Tęczowa Piosenka" ( reszte też ): http://www.sw.org.pl/czajkowski.html
AS82
Banita

Stary 08.05.2009, 12:55
Malzenstwo to umowa cywilno prawna miedzy mezczyzna i kobieta wg Konstytucji ,wiec nie wiem co ma do tego para gejów która nie moze wg prawa zawrzec ze soba malzenstwa.
Geje uprawiajacy sex na ulicy
Sadze ze w publicznym miejscu uprawianie sexu w dowolnej konfiguracji jest zabronione ,wiec i hetero i geje nie moga
Norek
TWSD FOTO

Stary 08.05.2009, 12:56
Dobrzy przykład, pederaści są na poziomie właśnie albatrosów

Zgoda, homoseksualizm to nie wybór, bo nie masz wyboru na to jak kształtuje Cię środowisko i rodzice. Ale akurat tą przypadłość da się wyleczyć. I tak należałoby z nimi postępować.
©

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów