|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Tak jak zastanowiłem się nad tym co postawiłem to na 99% postawiłem jednak na wygraną Czelsi 1 bramką ,bo to -1 odnosi się właśnie do nich...Więc kibicujemy tej samej drużynie jednak ale cienko to widzę.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja chcę dać na Bet 1-0 albo 2-1 czyli wejdzie ci na bank
![]() ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dziś pewniakiem jest Barcelona - część kasy mozna grać nawet z handicapem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Planuje obstawic za grubszą kasę mecz Wisła-Legia na 1 oczywiście ,i mam do Was takie pytanie gdzie są największe kusy na ten mecz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Barcelona?!
absolutnie nie! Chelsea wygra, bo u siebie grają jak natchnieni |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, wpakuj całą kasę na jedną drużynę i jak coś się zdupcy jednorazowo, to leży wszystko. Ten mecz to dla mnie zdecydowany no bet, aczkolwiek skłaniałbym się ku 1. Edit: Nie na drużynę, a na mecz oczywiście
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 06.05.2009 o godz. 21:29.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
PrezydentTS - na dziś to chyba na sportingbecie (2.0) - ciężko stwierdzić jak się będą kursy zmieniały im blizej meczu będzie
Możesz też śledzić Betfair - to giełda zakładów i tam często im blizej meczu, tym kurs większy ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A ja 20 zł na Barce do wygrania 45 zł :d:]
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
POWODZENIA!!!
ja im zycze awansu ale po raz kolejny powtarzam ze Chelsea ich zniszczy fizycznie ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Natchnieni ? Moze jeszcze napiszesz,ze szczegolnie w lidze graja na wlasnym stadionie jak "natchnieni".Mozna tak powiedziec o wielu druzynach,z hsv na czele,ale na pewno nie o Chelsea ,wiec nie wprowadzaj ludzi w blad. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
postwiłem za symbolicznego 5taka 2-1
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zapewne jak się postawiło na over 2.5 w meczu Polonia - Lech gdzie po regulaminowym było 1-1 a po karnych dopiero 1-4 to zakład wtopił ?
A mój buk to STS w tym wypadku jeżeli ma to w tym wypadku jakiekolwiek znaczenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pewnie w BAHu, co? Spinnaker- tak, wtopa, liczy się regulaminowy czas gry. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chelsea-Barcelona 2
za 100 zł do wygrania 225 zł ![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ch*j z kuponem ważne że Barca weszła
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak w BAH
A co do meczu kto postawił dzisiaj na Chelseam w tym i ja to 2-1 może podziękowć sędziemu i poprosić o zwrot kasy do tego dojdzie słuchanie do finału jaka ta Barcelona jest super aż im Man Utd wybije piłkę z głowy!![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Moje ostatnie oszczędności poszły się 10 znaczków
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i dzisiaj rano anulowali mi zdarzenie z Deco już im wysłałem co po tym myślę. Dalczego nie wczoraj tylko dopiero po fakcie? Ciekawe jak bym dał że dostanie czy też by mi anulowali?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Zakład został unieważniony ponieważ Deco nie zagrał ani minuty. Gdyby wszedł na chociaż 3 min to zakład byłby ważny. To nie pierwszy raz taka sytuacja i ja się przynajmniej nie pierwszy raz spotkałem z tym Uważam że nie ma co się z nimi kłócić bo akurat rację mieli ![]() Pozdrawiam. ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
dawno mnie tu nie było a dzięki parze Washington-Pittsburgh trochę grosza wpadło (2 strzelców goli nie zawodzi)
na dziś sobie zagrałem tak trochę dla przekory para finałowa w Uefa Szachtar-Werder kurs 5,2 za 10 zł i normalny kupon: Friedrischafen 1 (siatkówka Niemcy) Karlovic 1 (tenis Zagrzeb) Sparta 1-1 (podwojna szansa Puchar Czech) Safina 1 (tenis Rzym) za 50 zł 128 do wygrania ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
a tak poważnie to dziś znów w hokeju ciekawie.jak dziś Detroit przegra 3.mecz to sie nie wybronią,a Anaheim gra zaskakująco dobrze.w drugiej parze licze że Dani Sedin sie odblokuje bo poki co tylko Henrik strzela w meczach z Chicago. w MŚ pewniak Kanada.można myślę over zagrać.w wieczornym hicie Szwecja-Czechy stawiam na czechów.większa siła ofensywna i większe indywidualności:JAGR,ELIAS,MAREK. ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Panie Rocco jeżeli chodzi o strzelców to jednego ma Pan w Avatarze (czy jak to sie tam zwie) a drugi to pan Sidney(nie mylic z Sidney'em Polakiem)
na dziś jeszcze chciałem dla zabawy zagraż strzelców goli: Zetterberg Chinyama Diego ale to już chyba za maks 5 zł ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
D.Sedin
Kaczki-Czerwone Skrzydła X2 Kanada Czechy 1x kurs:6.21 BTW:ależ szkoda tego gola w dogrywce dla pingwinów:[ tak liczyłem na 3-0 w serii edit: Ważne pytanie.czy jak dziś Ruch wejdzie do finału a Lech zajmie na koniec sezonu miejsce 1-3 to czy w takim układzie Ruch niezaleznie od wyniku finału PP zagra... w nowym pucharze UEFA Powód: ŁOWIECZKIN
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 07.05.2009 o godz. 12:16.
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na sobotę
West Ham - Liverpool 2 Cottbus - Bayern 2 Dortmund - Karlsruher 1 kurs : 3,4 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zwierze - nie ma sensu się użerać - będą Ci walić szablonami i na tym się skończy - muszą to mieć gdzieś w regulaminie.
Ja kiedyś wykłócałem się o niby bardziej wątpliwą sprawę - był mecz hokeja , typ mi nie wszedł ale na drugi dzień federacja anulowała wynik i dała zwycięstwo walkowerem dla drużyny na którą stawiałem - oczywiście wymiana uprzejmości nic nie dała ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Panowie Cracovia 2 w sobote kurs 3,70 co o tym myślicie ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i widzisz i ty się czegoś dowiesz
oto odpowiedź:Zgodnie z zasadami zawodnik musi wystapic w meczu w pierwszej 11 aby zaklad taki mogl zostac rozliczony Szkoda że nie napiszą tego od razu gdzieś pod spodem tylko takie jaja wychodzą ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Co powiecie na taki kuponik: System 2/3 Ruch Chorzów - Legia Warszawa handicap typ:1 (+1.0) FC Shakhtar Donetsk - FC Dynamo Kyiv typ:1 Hamburger SV - Werder Bremen typ:2 Kurs: 9.58
Ostatnio edytowane przez Donki : 07.05.2009 o godz. 15:19.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|