|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w sumie to i tak widac pewien progres u Łobo w stosunku do początku rundy.Cwielongowi dałbym jeszcze czas, jest młody i chyba musi byc bardziej skoncentrowany pod bramką co nie zmienia faktu że 8-10 lat temu obaj nie trenowaliby nawet z pierwszym zespołem a w rezerwach no ale czasy sie zmieniły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
@eye63 - Zieniek NIGDY nie kiwał i nawet za Kaspra dostawał bardziej zadania dodatkowego rozgrywającego, niż skrzydłowego (schodził do środka, rzucał otwierające piły etc.). Zresztą dzięki temu swojemu bosikowemu koczownictwu udało mu się zaprezentować słynne "W" sezon temu - tylko, że wówczas był w formie i wierzył w nowy, lepszy kontrakt. Teraz W jak wiara nazywa się Atromitos.
@7 kotów - dopóki Pepe z Baszczem nie dziarają sobie górnych ślunskuff i nie jebią o autonomii, nic do chłopów nie mam. Poza szacunkiem za boiskowy charakterek. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czlowieku! ten koles zarabia 10 razy tyle co Malecki a Ty piszesz ze ma PROGRES !
Asyst podczas swojej swietlanej kariery u nas ma tyle co kot nasral, bramek zero, celnych wrzutek jakies 5%, wachlarz kiwniec i zwodow wynosi JEDEN, a gra na pozycji SKRZYDLOWEGO w zespole ktory wali duzo goli. Poniewz to temat o meczu z L: Mam nadzieje ze Lobodzinski nie zagra z nimi i nas nie oslabi. @Bog Trybun - racja. Moze jestem za bardzo uprzedzony : ( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
można powiedzieć, że chłop jest najbardziej na prawo w naszej drużynie
skrajnie-prawicowy.PS. Grzela "nasza szkapa" był szybszy. I strzelał. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A wiadomo coś wiecej odnośnie oprawy na mecz z Legia? tzn tych koszulek ktore mialy byc kupione? Beda to czyste czerwone czy jakis wrzucik tez sie pojawi ?
- wiem ze jak przyjde to sie dowiem , ale nie chce by ktos puszczał plotki i to szło po sznurku dlatego prosze o odpowiedz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie prawda, ma jednego gola - w meczu z Polonią Bytom w poprzednim sezonie
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Beznadziejny, nie beznadziejny, w ostatnim meczu zagrał lepiej od Zieńczuka i tyle. Uprzedzenie do niego sięga już zenitu, ale podejrzewam, że dopóki stąd nie odpłynie lub nie przejdzie na kontrakt 100 tys. euro, to tak to będzie wyglądać - i się temu w ogóle nie dziwię. Fakt, faktem słabszy od Małeckiego obecnie jest, ale też nie tak słaby jak go tutaj większość kreuje, czasem coś tam drużynie może pomóc.
@"Ej, Bogu" , a Zieńczuk to nie Skoda bardziej, czy ja po prostu na bieżąco nie jestem? A co do kiwania, to może właśnie w tym sęk, może to miało być minięcie (bo to też uważam za Zieńczukowy (W)zwód), że wbiegł z piłką na piłkarza Piasta.Co do Legii, to ja bym zaczął jednak z Łobodzińskim na prawej stronie, ale nie przez to, że mam do niego zaufanie itd., tylko widzę, że jak Małecki zaczyna mecz, to struga cały czas cwaniaka i w sumie nic pożytecznego poza szumem nie robi. Natomiast gdy wchodzi z ławy i ma udowodnić swoją przydatność, jakoś chłopakowi idzie o wiele lepiej. Zdecydowanie Ćwielong na lewym skrzydle - para Łobo - Zieńczuk razem na boisku, to ucięcie obu skrzydeł jednocześnie - i jak tu wtedy lecieć? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Chyba Skoda. Ale "W" tej samej stajni, arbiet macht frei ;-) |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
"Arbeit macht Alexander Frei" stara prawda szwajcarskiej szkoly pilkarskiej. Lobodzinskiego wyslac do Szwajcarii. Albo go naucza grac w pilke, albo bedzie robil jako dziura w serze. Do tego sie w sumie najlepiej obecnie nadaje. W temacie: Malecki ma kondyche, moze zabiegac przez godzine tych bidokow z L po lewej stronie. Na takich podmeczonych niech wtedy wejdzie El Mgico Lobo. Po naszej lewej - wpierw Cwielong, pozniej Zienczuk. MArek umie dosyc celnie poslac pile, to sie moze przeydac na zmeczona Legie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Koszmarów jeszcze nie mam, ale starcie Rybus - Singlar widzę czaLno.
Piotrek powinien zjeść Gizę / Rado, Marcelo Tejksiura. Duża odpowiedzialność w tej sytuacji ciąży na Głowackim, asekuracja Singlara to pierwsze przykazanie na niedzielę dla Arka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bog Trybun- Czemu akurat uwazasz ze Singlar sobie nie poradzi z Rybusem? Poradzil sobie w Poznaniu oraz z Barcelona wiec mysle ze da sobie rade z nim
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Rybus objerzdzal Baszcza jak chcial w Wawie na meczu z tego co pamietam,a Singlar jest solidnym obronca tyle ze nie za bardzo ofensywnym.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie przesadzajcie z tym Rybusem. Dla mnie to nie jest jakis wybitny piłkarz. Singlar z Barceloną pokazał ze stac go na bardzo solidną i efektywną wiec o prawą obrone jestem spokojny. Bardziej mnie martwi to czy uda sie ograniczyc posiadanie piłki Iwańskiego i podania do Chinyamy.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Peter potrafi grać ofensywnie, jeśli chodzi o grę z pierwszej piłki i dośrodkowanie to uważam, że ma lepsze te elementy od Baszcza. Kwestia jest tego, że Baszczu gra solidnie w każdy meczu, a Peterowi jeden mecz wyjdzie drugi nie.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 06.05.2009 o godz. 15:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja obstawiam 2-1 po bramkach Brożk i Boguskiega a dla legii strzeli Chinyama
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie, temacik troche z innej beczki. Byłem ostatnio na Gorniku zwyczajowo na D i centralnie w trakcie dopingu ,chyba Chłopców z Reymonta, dwoch cwelów sobie robi zdjęcie. Zjechalem, ze to nie turystyka ale co najciekawsze zdjecie trafilo na nk.. Fakt że portal tak samo żalowy jak to zachowanie ale podesle mimo wszystko linka z tym zdjęciem a Wy jak mozecie napiszcie tam co o tym sadzicie http://nasza-klasa.pl/profile/913097...ery/album/2/28 Tępić pikniki na D!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja typuje 2-1 2xBrożek ,a dla legii chinyama BTW. Wojt3k odpuść to nie temat na takie gorzkie żale ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
WISLA TO JEST POTEGA!!! wsyscy na legie bez wyjatku!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A co ty Legi kibicujesz czy Wisle?
![]() ,
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jestem za WISLA a nie za legia chodzilo mi o to zeby caly stadion WISELKI pekal w szwach
w koncu gramy na reymonta a nie na lazienkowskiej
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.05.2009 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dymek-nie no loozik tylko wiesz irytujace jest to mimo wszystko.. a co do meczu Singlar bedzie glodny pilki, to mysle ze nawet z takim rybusem bez problemu sobie poradzi. Za to w pomocy wg mnie Łobo prezentuje lepsza forme a ewentualnie na 30 min Mały, a na lewej Ćwielong. I rozjedziemy Ległe, przy w miare skutecznosci ze 3 dla nas wpadna
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
masz racje pozdro tylko TS!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W ofensywie Singlar akurat nie ustępuje Baszczowi (pełna zgoda z Westerstylem), ale dynamika i destrukcja u niego kiepska. Cała nadzieja w mądrym ustawianiu się i asekuracji urodzonych sprinterów Głowy i Singlara. Na szczęście, myślą szybciej, niż biega Rybus. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rybus już chyba zaczał świętowac mistrzostwo,mam nadzieje że po niedzielnym meczu już taki wesoły nie bedzie a Singlar sobie z nim spokojnie poradzi.
http://www.efakt.pl/Rybus-z-Legii-ni...y,44906,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.05.2009 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Rybus jest szybki ale wedlug mnie jest to jezdziec bez glowy.. Maly jest o klase lepszy od niego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zdesperowany chłopak.
Uśmiech a la Jurek Brzęczek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rosnie drugi Korzym. Rybus juz ponoc rzucil szkołe... bo po co sie uczyć. Niestety nie wroze mu za duzej kariery. Tak jak mowie skonczy jak Korzym w jakies Odrze czy innym Piascie.
Kiedy oni sie wreszcie naucza, ze Kowalczyk moze byc tylko jeden
Ostatnio edytowane przez killzone : 06.05.2009 o godz. 17:03.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak chciales zrobic niemila niespodzianke komus kogo nie lubisz to dosyc zabawnie to wyglada... ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
o wynik jestem spokojny ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|