The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
widi
Junior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 19:51
Tak patrzyłem po allegro i większość wystawiających pozakładała nowe konta, ale 1 tego nie zrobił:
http://www.allegro.pl/item627757620_...sla_legia.html
wojtekcurylo i wrzuciłem w google i co?
ano proszę:
http://kskrakow.futbolowo.pl/kskrakow/index.php?p=5
klasa okręgowa pozycja 2
czyżby to ten super sprzedawca? Bo patrząc na stronę użytkownika wydaje się że wojtekcurylo z allegro ma coś wspólnego z sędziowaniem. teraz rodzi się pytanie czy są to bilety które kupił w kasie czy też Sędziowie Podokręgu Kraków postanowili dorobić do swoich skromnych diet
Pozdrawiam
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez widi : 04.05.2009 o godz. 19:55.
Odpowiedz cytując
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.05.2009, 19:53
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Może mi ktoś powiedzieć czy była osobna sprzedaż na karty kibica i osobna dla osób nie mających tego cuda?
Kolejka była jedna, ale jedno okienko (z trzech czy czterech?) było dla kibiców z kartami kibica. Ogólnie sprzedaż jak na nasz klub bardzo sprawna, bez ciśnien przy kasach, ale zgadzam się zdecydowanie z pierwszą częścią co do wrzucania wszystkich nie-karnetowców do jednego wora, jako kibic bez karnetu (z powodów zawodowo-osobistych).
Odpowiedz cytując
Saturas
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 20:05
Spokojnie.... jeszcze rok, będzie stadion na 35 tyś to koniki będą sprzedawać swoją dupę a nie klub żeby choć grosz zarobić. Wątpię żeby był choć jeden mecz na który by brakło biletów kilka godzin po otwarciu kas.
Odpowiedz cytując
Grzechu7
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 04.05.2009, 21:02
widi napisał(a):Wyświetl post
Tak patrzyłem po allegro i większość wystawiających pozakładała nowe konta, ale 1 tego nie zrobił:
ano proszę:
klasa okręgowa pozycja 2
czyżby to ten super sprzedawca? Bo patrząc na stronę użytkownika wydaje się że wojtekcurylo z allegro ma coś wspólnego z sędziowaniem. teraz rodzi się pytanie czy są to bilety które kupił w kasie czy też Sędziowie Podokręgu Kraków postanowili dorobić do swoich skromnych diet
Pozdrawiam
chłop ma przerąbane trzeba być naprawdę debilem . Ja mam bilecik na B i mam nadzieje że nie będzie pikniku dlatego wszyscy na B doping na max dajemy z siebie wszystko!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Od: 03.2008

Stary 04.05.2009, 21:10
Nie rozumiem reakcji wielu osób. Rozumiem, że kupno x ilości biletów po to, aby je później sprzedać jest żenadą, ale to było do przewidzenia. Po pierwsze - przeciwnik. Po drugie - jest to mecz, który decyduje o mistrzostwie Polski.
Trzeba było wstać rano i ruszyć dupy do WŚ. Ja sam nie mogłem, ale inna osoba była za mnie. Nie udało się kupić biletów na wymarzony sektor, ale mam na B i nie żałuję.
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.05.2009, 21:16
kubryc napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem reakcji wielu osób. Rozumiem, że kupno x ilości biletów po to, aby je później sprzedać jest żenadą, ale to było do przewidzenia. Po pierwsze - przeciwnik. Po drugie - jest to mecz, który decyduje o mistrzostwie Polski.
Trzeba było wstać rano i ruszyć dupy do WŚ. Ja sam nie mogłem, ale inna osoba była za mnie. Nie udało się kupić biletów na wymarzony sektor, ale mam na B i nie żałuję.
jasne, że trzeba było wstać rano. Albo nawet nie tak rano, ja, jak już pisałem, czekałem od 10.15 i lajtowo się dochrapałem biletu na E.
ale to nie znaczy, że nie trzeba reagować na bezsensowny system dystrybucji biletów, który się nie sprawdza to, że taka sytuacja była do przewidzenia, nie znaczy, że nie należy się na nią oburzać
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Stary 04.05.2009, 21:20
Co takie wydarzenie są głosy, że będzie inaczej. Jednak zawsze jest tak samo :/ Nic nie zrobimy
Odpowiedz cytując
Zbyychu
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.05.2009, 21:26
Co takie wydarzenie są głosy, że będzie inaczej. Jednak zawsze jest tak samo :/ Nic nie zrobimy
abstrahując od samych biletów, nie znoszę i nie toleruję postawy "nic nie zrobimy". Jak uważasz, że nic nie zrobimy, to po co w ogóle piszesz? przecież i tak "nic nie zrobisz" swoją pisaniną i inni "i tak" będą narzekać. Po co pisać? I tak nic nie zrobimy. Po co zaczynać doping na E? I tak nic nie zrobimy. Po co zapisywać się do SKWK? I tak nic nie zrobimy.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 04.05.2009, 21:31
widi napisał(a):Wyświetl post
ano proszę:
klasa okręgowa pozycja 2
Pozdrawiam
tak tak to sędzia,który bardzo często sędziuje ekstraklasę i 1 ligę halową na Com Com Zonie.od razu skasować aukcję ! konik jeden no jak go spotkam to mu wygarnę !

_____
przy okazji zgłaszać allegro naruszenie zasad ja tak zrobiłem
http://allegro.pl/item627898022_wisl..._za_90_zl.html
http://allegro.pl/item627757620_bile...sla_legia.html
http://allegro.pl/item627901007_wisl..._warszawa.html
http://allegro.pl/item627943427_wisl...za_150_zl.html
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 04.05.2009 o godz. 21:45.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
White_Star77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2009, 21:47
Napisać do jednego i drugiego dzieciaka, obiecać mu jakieś 200% wartości biletu umowić sie przed samym meczem i wystawić chłopaka do wiatru Zostanie z biletem na lodzie to odechce mu sie w nastepnym sezonie zabawy w konika Taka moja sugestia:]
Odpowiedz cytując
kalashnikov2
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 04.05.2009, 23:04
Ja .......ę. U koni bilet na ten jeden mecz będzie kosztował 2/3 ceny karnetu. Na jeden mecz. Wiadomo, jakie jest zapotrzebowanie na bilety, więc nawet jeśli się wie że opuści się połowę meczów w rundzie, to bardziej opłaca się kupić karnet i iść na derby, Legię i fetę, na spokojnie, bez kolejek, wspierając przy tym SKWK kwotą 40 zł, niż płacić mafii sto dwadzieścia za jeden mecz. No chyba że ktoś jest takim ekonomem, że olał zakup karnetu, bo żal mu było 2-3 meczów na które nie mógł iść. To niech płacze i płaci. Koniom za jeden mecz, zamiast klubowi za całą rundę. Chytry dwa razy traci.
Ostatnio edytowane przez kalashnikov2 : 05.05.2009 o godz. 00:26.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.05.2009, 00:16
I wszystkie bileciki zniknłeły z Allegro jak błyskawica...............

natomiast popieram kalashnikov2,ktos kto nawet w 1% zna sytuacje(numery z koniami ,"trwają" nie od wczoraj),kupuje zwyczjnie karnet i leje na wszystko.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kubryc
Member

Stary 05.05.2009, 08:20
Ale cała ta sytuacja z konikami leży po stronie klubu. To on powinien wprowadzić ograniczenie w kupnie biletu przez jedną osobę.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.05.2009, 10:15
Ja osobiście wystawiłem jednego konika do wiatru , biedak dziś o 8.00 czekał pod Galerią Kazimierz (a jest z okol. Myślenic) i się nie doczekał.Tak to jest gdy chce się zarabiać na braciach po szalu.A jak z nim gadałem na gg to powiedział że sprzedaje za 110 na B bo 2 lata temu mu ... wyrwali z ręki bilet.
A w klubie jest taka organizacja z tymi biletami jak za komuny , powinny być punkty jak na Tottenhamie i ograniczenia , a nie że ktoś idzie i kupuje po 200 biletów a dla KIBICA nie ma żadnego później..SKANDAL!!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.05.2009, 13:00
a tutaj to nawet mamy rozbicie kosztów... żeby nie było...
http://www.allegro.pl/item628288157_..._sektor_a.html
(szlag mnie trafia... )
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.05.2009, 13:19
kalashnikov2 napisał(a):Wyświetl post
Ja .......ę. U koni bilet na ten jeden mecz będzie kosztował 2/3 ceny karnetu. Na jeden mecz. Wiadomo, jakie jest zapotrzebowanie na bilety, więc nawet jeśli się wie że opuści się połowę meczów w rundzie, to bardziej opłaca się kupić karnet i iść na derby, Legię i fetę, na spokojnie, bez kolejek, wspierając przy tym SKWK kwotą 40 zł, niż płacić mafii sto dwadzieścia za jeden mecz. No chyba że ktoś jest takim ekonomem, że olał zakup karnetu, bo żal mu było 2-3 meczów na które nie mógł iść. To niech płacze i płaci. Koniom za jeden mecz, zamiast klubowi za całą rundę. Chytry dwa razy traci.

Chyba nie rozumiesz podejścia tych ludzi- "kibiców", którzy teraz kupują bilety u koni. Im nie zależy na innych meczach. To są kibice Wisły (w większości, bo wiadomo, że trafiają się wyjątki) tylko jak gramy z Legią, Lechem, bądź mecz w pucharach. Mecze z Piastem, Odrą czy inną Polonią ich nie interesują. Osobiście liczę, że klub w końcu coś zrobi w kierunku ograniczenia procederu koniowania, bo są granice! Wiadomo, że im zależy tylko na kasie, ale gdyby te bilety zostały w kasach, to nawet pomimo bandyckiej ceny (za taką właśnie uważam cenę w wysokości 55 zeta) i tak wszystkie bilety by poszły, a nie byłoby takich żenujących scen jak tutaj- czyli bilet za 110 bo gość wycenia swoje 3 "zmarnowane" godziny na 45 zeta.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Grzechu7
Junior Member

Od: 03.2009

Stary 05.05.2009, 13:19
Kobieta_Wislak napisał(a):Wyświetl post
a tutaj to nawet mamy rozbicie kosztów... żeby nie było...
http://www.allegro.pl/item628288157_..._sektor_a.html
(szlag mnie trafia... )
lol tutaj troche przesada że chłop rozbił koszty xD i to że stał w kolejce to już wogóle
Ostatnio edytowane przez Grzechu7 : 05.05.2009 o godz. 13:21.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 05.05.2009, 14:20
Ale najgorsze, że frajerzy (tak, FRAJERZY!) pobiadolą dzień, a koniec końców i tak kupują od takich osób bilet za 100 zł... Dramat, tak to cała zabawia prędko się nie skończy.

No ale lans potem w pracy będzie, a i fotki na nk się pojawią...
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 05.05.2009, 14:22
Ale cała ta sytuacja z konikami leży po stronie klubu. To on powinien wprowadzić ograniczenie w kupnie biletu przez jedną osobę.
i co by klub z tego miał? a tak to bilety wyprzedane, a poza tym jeden z drugim się zastanowi i następnym razem gdy będzie okazja (pewnie nie w następnym sezonie) kupi karnet... więc dwie korzyści dla klubu... proste.
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 05.05.2009, 15:46
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie rozumiesz podejścia tych ludzi- "kibiców", którzy teraz kupują bilety u koni. Im nie zależy na innych meczach. To są kibice Wisły (w większości, bo wiadomo, że trafiają się wyjątki) tylko jak gramy z Legią, Lechem, bądź mecz w pucharach. Mecze z Piastem, Odrą czy inną Polonią ich nie interesują. Osobiście liczę, że klub w końcu coś zrobi w kierunku ograniczenia procederu koniowania, bo są granice! Wiadomo, że im zależy tylko na kasie, ale gdyby te bilety zostały w kasach, to nawet pomimo bandyckiej ceny (za taką właśnie uważam cenę w wysokości 55 zeta) i tak wszystkie bilety by poszły, a nie byłoby takich żenujących scen jak tutaj- czyli bilet za 110 bo gość wycenia swoje 3 "zmarnowane" godziny na 45 zeta.

Zawsze bede twierdził ze kibic ktory jest z klubem kupuje przed rundą karnet.(ludzi z FC nie licze)
Chodzi na Wisłe dla Wisly ,obojetnie z kim gramy.

Natomiast takie choragiewki ,co decyzje o tym czy pojda a mecz uzalezniają od wczesniejszego sprawdzenia czy Wisla w tabeli jest wystarczjaco wysoko ,bo na jakiegos Piasta to oni nie pojda ,no ale teraz to gramy z Legia wiec sa wielkim Wislakami ,,maja teraz za swoje ,i placa 3x drozej.

dla takich->Radio Krakow godz 17.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.05.2009, 18:33
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Zawsze bede twierdził ze kibic ktory jest z klubem kupuje przed rundą karnet.(ludzi z FC nie licze)
Chodzi na Wisłe dla Wisly ,obojetnie z kim gramy.

Natomiast takie choragiewki ,co decyzje o tym czy pojda a mecz uzalezniają od wczesniejszego sprawdzenia czy Wisla w tabeli jest wystarczjaco wysoko ,bo na jakiegos Piasta to oni nie pojda ,no ale teraz to gramy z Legia wiec sa wielkim Wislakami ,,maja teraz za swoje ,i placa 3x drozej.

dla takich->Radio Krakow godz 17.
Masz prawo do takiego zdania, ale uprzytomnij sobie, że może zapędziłeś się w tych wywodach. Ludzie preferują mecze z wyższej klasy rywalami, bo gra się o wyższą stawkę, takie mecze przeważnie są bardziej emocjonujące i jest większa szansa na naprawdę dobre widowisko.

Wszędzie na świecie największym powodzeniem cieszą się pojedynki między drużynami z czołówki tabeli. I mądrzy ludzie potrafią to zrozumieć zamiast próbować gardzić tymi, którzy nie mają czasu, pieniędzy ani chęci oglądać meczów przeciwko drużynom obiektywnie drugoplanowym w futbolowej ekstraklasie (nic im przy tym nie ujmując).

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Stary 05.05.2009, 18:34
mi sie wydaje czy mialy byc ograniczenia co do kupowania biletow na jeden dokument?;o
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Stary 05.05.2009, 18:41
prober napisał(a):Wyświetl post
Ludzie preferują mecze z wyższej klasy rywalami, bo gra się o wyższą stawkę, takie mecze przeważnie są bardziej emocjonujące i jest większa szansa na naprawdę dobre widowisko.[/b]

.

Jacy ludzie?

Co znaczy ze ktos cos preferuje

Jesli kochasz dany klub to nic nie preferujesz,nic nie wybierasz ,nie nastawiasz sie na zadne dobre widowsko

Idziesz i dopingujesz ,nawet w A klasie.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 05.05.2009, 18:50
Ludzie, to ludzie. Nie każdy jest fanatykiem. I do takiej sytuacji musimy się przyzwyczajać, nie ma takiej opcji by na nowym stadionie zasiadało (stało) 35 tys. fanatyków. Dziś Ochalik mówił, że zainteresowanie najbliższym meczem przekroczyło 40 tys., a więc nawet na nowym stadionie brakło by miejsc. Czy to sami fanatycy pytali o bilety? Wątpię. Ludzie będą traktowali mecze wybiórczo i klubu w tym głowa by mimo wszystko stadion się zapełniał. Chodzenie na mecze musi stać się w dobrym guście i tyle, czy nam się to podoba czy nie.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 05.05.2009, 18:50
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Jacy ludzie?

Co znaczy ze ktos cos preferuje

Jesli kochasz dany klub to nic nie preferujesz,nic nie wybierasz ,nie nastawiasz sie na zadne dobre widowsko

Idziesz i dopingujesz ,nawet w A klasie.

Nie przesadzaj , idź i pokaż w niedziele swój fanatyzm dopingując Białą Gwiazdę a nie ubliżaj innym na forum.I zrozum że nie każdy przychodzi na mecz żeby dopingować , niektórzy przychodzą obejrzeć dobre widowisko które gwarantują raczej drużyny z czołówki tabeli.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Stary 05.05.2009, 19:17
z ciekawości, czy sprzedawanie biletu po jego normalnej cenie, to też konikowanie?

tak mnie to zastanowiło, jak przejrzałem sobie ten temat
.
Odpowiedz cytując
Kibic z Grodu Kraka
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 05.05.2009, 20:55
prober napisał(a):Wyświetl post
Masz prawo do takiego zdania, ale uprzytomnij sobie, że może zapędziłeś się w tych wywodach. Ludzie preferują mecze z wyższej klasy rywalami, bo gra się o wyższą stawkę, takie mecze przeważnie są bardziej emocjonujące i jest większa szansa na naprawdę dobre widowisko.

Wszędzie na świecie największym powodzeniem cieszą się pojedynki między drużynami z czołówki tabeli. I mądrzy ludzie potrafią to zrozumieć zamiast próbować gardzić tymi, którzy nie mają czasu, pieniędzy ani chęci oglądać meczów przeciwko drużynom obiektywnie drugoplanowym w futbolowej ekstraklasie (nic im przy tym nie ujmując).
Prosze Cie nie wydurniaj się tak to myslą kibice piłki kopanej reprezentacyjnej a nie KIBCE WISŁY KRAKÓW gdzie byłeś jak gralismy w drugiej lidze Oczywiscie zgadzam sie ze istnieja kibice okazjonalni i tacy beda zawsze ale przychodzisz na widowisko czy na mecz WISŁY bez wzgledu na to z kim gra Wnioskujac dalej z Twojej marnej wypowiedzi zakładajac hipotetycznie że klubik z drugiej strony błon gra mecz jak to nazwałeś .." wyższej klasy rywalami "... to także bys tam zasiadł
Zal mi kibiców 'sukcesu"
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 05.05.2009, 21:22
hehe, ale koles sobie naliczył 50 zł za nic i nie uwaza sie za konika ^^

kolejne dwie aukcje na allegro ..

http://www.allegro.pl/item628718957_..._warszawa.html

150 zł za bilet !!

proponuje z takimi się spotkać i wpierd*** bo zeruje na "swoich"
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 05.05.2009, 21:59
Kibic z Grodu Kraka napisał(a):Wyświetl post
Prosze Cie nie wydurniaj się tak to myslą kibice piłki kopanej reprezentacyjnej a nie KIBCE WISŁY KRAKÓW gdzie byłeś jak gralismy w drugiej lidze Oczywiscie zgadzam sie ze istnieja kibice okazjonalni i tacy beda zawsze ale przychodzisz na widowisko czy na mecz WISŁY bez wzgledu na to z kim gra Wnioskujac dalej z Twojej marnej wypowiedzi zakładajac hipotetycznie że klubik z drugiej strony błon gra mecz jak to nazwałeś .." wyższej klasy rywalami "... to także bys tam zasiadł
Zal mi kibiców 'sukcesu"
Ale tu nikt nie prosi cię o wyrażanie opinii nt tych kibiców.
Sęk jednak w tym, że oni istnieją i istnieć będą - ba, śmiem nawet twierdzić, ze bedzie ich proporcjonalnie coraz więcej.

A fanatycy/prawdziwi kibice to póki co nie mogą wypełnić całego D regularnie...
Spokojnie, dla kazdego wystarczy miejsca.
Odpowiedz cytując
radok
Junior Member

Od: 11.2002

Stary 06.05.2009, 18:45
Witam.

Jestem zainteresowany mała zamianą.

Jako ze nie przypadaja mi do gustu kielbaski z sektora A, chcialbym skosztowac tych z D lub E.

Reasumując: Posiadam dwa bilety na A, zamienie na dwa bilety na E lub D. Bez zadnych doplat itp.

O wiadomosc prosze na priva.
DAWNO DAWNO TEMU ...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów