|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Bzdura. I to taka bzdura, że nawet nie trzeba argumentować dlaczego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Rzeźniczak? Dobry? Wielka strata?
To raczej jest dla nich plus, ten zawodnik jest słaby fizycznie, niepewny w obronie, oglądam ekstraklasę, jak była 'garstka' kibiców w Gliwicach to podawał tak do bramkarza Legii, że sprokurował ze dwie sytuacje praktycznie sam na sam. Śmiem twierdzić, że na naszym stadionie by się zgubił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
A od Descargi raczej wypadaloby tego wymagac (patrzac na liczbe spotkan w La Liga), zeby trzymal nerwy na wodzy. Jednak jest troche bardziej doswiadczony niz Rzeznik i nie wierze w to ze ma mniejsze umiejetnosci niż Kuba. Dlatego mimo wszytsko spokojniejszy jestem Descargi(mimo ze przez dlugi czas nie grał - i tutaj jest jeden minus.) w tym meczu niż Rzezniczaka. Zreszta tak czy tak Urban nie ma innego wyjscia. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dziś gdzieś widziałem w TV historie spotkań Wisły z Legią na Reymonta ostatni raz Legia wygrała z Wisłą na wyjezdzie w sezonie 1996/97 jak to powiedzieli komentatorzy jeszcze przed erą Cupiała natomiast na ostatnie 6 meczy wisła wygrała 5 jedno remisując 0-0 w sezonie 05/06 tracac we wszystkich szesciu meczach tylko dwie bramki..
![]() Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez WhiteStarDvisionTheBest : 04.05.2009 o godz. 21:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
A nic oprócz tego, że:
- nie zaczęliśmy sezonu od katastrofy sportowej jaką byłoby odpadnięcie na tym etapie rozgrywek europejskich co pewnie pociągnęłoby za sobą spore konsekwencje i byłoby powodem do niezłych zawirowań w klubie - jakieśtam punkciki dzięki temu moglismy uciułać w rundach późniejszych do rankingu - oraz pośrednio dalo nam mozliwość zlania FC Barcelona do zera , co w tym sezonie udało się tylko dwóm klubom na świecie. Wiadomo, że fuksem, ale poprosze jakikolwiek inny polski klub w najbliższym czasie może nawet nie o wygraną, a o remis. Chętni? Nie widzę, nawet jakby grali ci co zwykle strzelają w doliczonym czasie gry Żeby nie było OT. Ten mecz trzeba wygrać - to jasne. Kluczem, moim zdaniem, będzie opanowanie środka pola, wysoki pressing i dobra gra skrzydeł. W jakiejkolwiek formie znajdują się Giza, Iwański i Roger, to jednak każdy z nich ma wystarczające umiejetności, żeby jednym podaniem zgubić całą naszą obronę i uruchomić Chinyame, który jak wiadomo raz na jakiś czas trafia. Musimy być jak Tommy Lee Jones w ściganym... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Czyli jak wściekły byk,i bulterier ![]() Wg mnie kluczem bedzie odciecie i wyłaczenie z gry Chinyamy a wtedy Iwanski ,Roger czy ktokolwiek inny bedzie mogł sobi zagrywac prostopadle piły co najwyżej w powietrze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Tak przeglądam sobie forum Legii to widze , że oni tam srają na samą myśl o meczu z nami...;]
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,w...l?ticaid=17f7f
Byla wczoraj dyskusja tutaj na temat Kotorowskiego i jego "celowego" puszczenia gola z Ruchem...jak widac inni tez to zauwazyli i sytuacja sie zaogniła .... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ciekawy komentarz:
Paweł Zarzeczny: Krótko i na temat http://polskatimes.pl/sport/pilkanoz...emat,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to się z deka oszukał ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Oby tylko z deka
![]() Ale biorąc pod uwagę ogólne podejście dziennikarzy do Wisełki dla Zarzecznego szacun. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Jednak od dziś jest on moim ulubionym dziennikarzem . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Zastanawiam się jaki był ukryty cel napisania takiego artykułu. Tak, tak we wszystkim szukam drugiego dna, ale tutaj ewidentnie coś mi nie pasuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Pierwszy obiektywny dziennikarz jakiego czytałem od bardzo dawna. Żeby wszyscy tak pisali o Legii i Lechu - "Kuchenkorz" ![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon, tak długo Nasza Wisła zwyciężąć będzie wciąż!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Mój arkusz excela "fascynujaca końcówka" stworzony 2 kolejki temu się zdezaktualizował ...
Wypadła z wyścigu Polonia W. ... za to pojawił się GKS ... Padło też w 2 poprzednich kolejkach parę zaskakujących wyników. Tabelka jest więc aktualniejsz. Uzupełniem ją też o przeliczanie stosunku bramek strzelonych do straconych chociaż z moich symulacjach nie wyszlo by stosunek ten decydował o miejscu pierwszym .. ale w jednej z symulacji zadecydował o pozycji 2. Pozdrawiam. ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od tych tabelek arkuszy kalkulacyjnych mam cos lepszego Bylem w sobote na imprezie u znajomych gdzie byli ich znajomi i byla jedna kobieta i tak od slowa do slowa pochwalila sie ze wrozy z kart no to sie zaczelo zwlaszcza w gronie kobiet. A ze juz bylem podpity z zartem na ustach mowie czy mi powrozy a mowie ze chodzi o pilke nozna, ale ze jestem sceptyczny i za bardzo w to nie wierze postanowilem zrobic test na co sie zgodzila. Najpierw podpytalem o pilke nozna ale jak kobieta nie potrafila wymienic ani jednego klubu ww ekdtraklasie to na pewno meczow nie sledzi tym bradzie oglada Wiec pytam czy Wisla wygrala ostatni mecz na wyjezdzie po minucie szlysze NIE Czy Wisla wygrala ostatni mecz u siebie odpowiedz TAK CZy Pawel Brozek strzelil bramke TAK Czy Lech wygra w niedziele NIE CZy Wisla bedzie mistrzem w tym sezonie slysze TAK, poprosilem o powtorke wrozby i wyszlo ponownie TAK. Przed ta kolejka ide do Niej po typy oczywiscie dla zabawy bo nie traktuje tego powaznie zeby byla jasnosc. A co do meczu to bedzie to typowy mecz walki, nie liczylbym na piekne widowisko. Najgorszym wynikiem bedzie remis bo i Belchatow i Lech na tym skozysta, wygranie tego meczu daje praktycznie wygranie tej ligi.Choc popatrzywszy na ostatnia kolejke nie mozna byc pewnym niczego.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 05.05.2009 o godz. 11:17.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W czym wg ciebie się przejawia to sprzyjanie Wiśle ?
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
A ja mam 2 pytania....
1. Bedzie jakas oprawa 2.Słyszalem ze beda rozdawac 6000 czerwonych koszulek to prawda ![]()
Ślask Lechia Unia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1. Dowiesz sie na meczu.
2. Prawda ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamień w tym tekście nazwę Lech na Wisła i odwrotnie i załóż, że to co wyjdzie jest prawdą.. czy wtedy też będziesz uważał, że gość jest obiektywny, czy powiesz, że gość wchodzi w pupę Lechowi
Ostatnio edytowane przez ciacho : 05.05.2009 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do spotkania, to koniecznie trzeba wyłączyć z gry ( poprzez obrońców) Chinyamę i Rogera. Wtedy dwa główne ogniwa Legii będą odcięte od dobrych podań reszty zespołu. W Wiśle natomiast Paweł Brożek musi zagrać dynamiczniej, żeby sprawiać kłopot obrońcom Legii, bo jak będzie tylko czekał na piłkę to nic za bardzo nie ugra.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie ma co gdybac bo w Legi jak i w Wisle kazdy moze strzelic bramke i nie mozna skupic sie tylko na Chinyamie i Rogerze bo akurat wedlug mnie Roger jest kompletnie bez formy a Chinyama przy naszych obroncach sobie w ogole nie pogra czego jestem pewny.. Jedyne co w ich zespole jest grozne to stale fragmenty gry.. Iwanski dobrze dosrodkowuje i trzeba bedzie uwazac przy wolnych i rogach.. obstawiam 3:1
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
co do Zarzecznego. Ok, ma rację w tym, że Wisła w tej chwili gra najlepiej.
Ale co miał na myśli pisząc: Cytat:
Bo chyba nie to, że pensje są płacone regularnie, w klubie jest ciepła woda, prąd itp. Bo to ma połowę polskich klubów w ekstraklasie. Jak czytam od czasu do czasu tematy 'gdybym był Bednarzem', ''polityka transferowa Wisły' czy też 'nibylandia' , to mam trochę inne zdanie na ten temat. Więc gdzie tu ten obiektywizm? Artykuł obiektywny, bo autor dobrze napisał o Wiśle? Gdzie Wisła ma marketing? Skauting? Abstrachując od tego, że Legia też nie ma pomysłu na politykę transferową i rozwój marketingu, żeby nie było. diablo885 tyle, że Zarzeczny pisze o przeszłości i teraźniejszości. U nas też się mówi, że ITI zmontuje silny zespół, jak wybudują stadion. Ale jak będzie, to się okaże.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 05.05.2009 o godz. 14:59.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ToTylkoJa- Masz racje, na razie to nie wyglada za dobrze ale Bogus moze jeszcze wszystkich zaskoczyc jak Wiselka wroci na nowy stadion
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A to ,że kibice piszą na forum inaczej ,no cóż ..... ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|