The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WrbJohny
Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 19:10. Baszczu MUSI zostać!!!
Zakładam ten temat abyśmy pokazali ile jest wart dla Wisły Baszczu i jego zaangażowanie w drużynę. Musimy pokazać że jesteśmy z Nim w tej sytuacji: mam na myśli kontuzję i to że kończy mu się kontrakt. Marcin jest całym sercem z Wisłą i nie wyobrażam sobie żeby w obecnej sytuacji zostal przez klub zostawiony na pastwę losu. Dyro Bednarz musi jak najszybciej usiąść do rozmów z Baszczem na temat przedłużenia kontraktu!! Jakie jest Wasze zdanie na ten temat...
jgw
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.05.2009, 19:17
Już za późno.. Marcin szacunek!
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.05.2009, 19:28
99% kibiców Wisły ma takie samo zdanie ale nie mamy tu nic do gadania.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 04.05.2009, 19:34
Oczywiście należy się wdzięczność za wkład w sukcesy Wisły, ale miejsca w składzie nie otrzymuje się za zasługi. Więc o ile są lepsi zawodnicy na pozycję Marcina, to nie przesadzajmy z sentymentami.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.05.2009, 19:42
Ja mam ogromny szacunek dla Baszcza za to co zrobił i gdyby nie kontuzja, to bym z nim przedluzyl kontrakt, ale jeśli ma pauzować z pół roku i nie wiadomo jak dalej bedzie z jego zdrowiem.. a przeciez mlodszy juz nie bedzie.

Łatwo zarzadzac pieniedzmy innych. Może sam zapłacisz mu pól miliona zł za rok nic nie robienia ?
Myślisz, że Cupiał to fundacja dobroczynna ?

Ludzie, szacunek to jedno, ale przejrzyjcie na oczy.
Może mi Cupiał też zafunduje pensje, ja nie chcę pół miliona, 2 tys netto miesięcznie mi starczy, a i trawe mógłbym podlewac !

medyk- poł roku to on prawdopodobnie bedzie pauzował ! ;/

Baszczu jeszcze nie jest stary, może pograć w piłkę, a Wisla moglaby mu zaoferować kontrakt jako trener/scout etc.
Wystarczy ze dostanie, możliwość trenowania z drużyną i dojścia do formy .
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 04.05.2009 o godz. 19:51.
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 19:42
ja lepszych na jego pozycje nie widze.. chociaz przedłużyc o pół roku z opcją na kolejny rok.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 04.05.2009, 20:08
BASZCZU Z NAMI KIBICAMI !

Baszczu musi zostać ! chociaż podpisać na rok z Baszczem kontrakt (oczywiście niższy niż obecnie) i zobaczyć czy dojdzie do formy ! a jak nie to na trenera/scouta !

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów