The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 12:40
wislak.xxlecia napisał(a):Wyświetl post
to ładnie mu dziękujesz za hektolitry potu, za wkład, za wysiłek, za poświęcenie dla Wisły, za te lata, długie lata, gdy był podstawowym obrońcą naszego zespołu i walczył jak lew dla nas ?!
Czy to znaczy, ze jak zawodnikowi konczy się umowa, to ma przechodzic na klubową emeryturę?
Nie neguję tych hektolitrów potu wylanych przez Baszcza, nie neguję niczego, co zrobił dla Wisły.
Baszczu też jednak nie neguje chyba tej kasy jaką dostawał? Chyba, że tyrał za darmo?

Powtarzam pytanie: nie ma ubezpieczeń sportowców?

Oczywiście, wierzę, że klub zachowa się honorowo i kiedy umowa wygaśnie, a Baszczu wskutek kontuzji i leczenia nie będzie miał żadnego kontraktu z nowym klubem, pomoże mu w jakiś sposób.
Najlepsze dla Baszcza byłoby podpisanie jakiejś umowy z Wisłą, nawet z niskim uposażeniem, ale pozwalającej mu na grę po leczeniu, aby mógł zachęcić nowego pracodawcę.
Oczywiście, Wisła niewiele by z tego miała poza obciążeniem budżetu, bo nie wierzę, że Baszczu naraz zrobi się mlodszy i lepszy
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.05.2009, 12:49
No dziwne by to było gdyby klub nie chcąc podpisywać kontraktu ze zdrowym graczem, zrobił to z kontuzjowanym.
Gdzie jeszcze przez 2 miesiące jest naszym zawodnikiem i mam nadzieje że klub zapewni mu stosowną opiekę, jeśli będzie to konieczne sfinansuje operacje , rehabilitacje oraz pomoże w powrocie do grania a są jak koledzy wyżej pisali, rózne opcje
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.05.2009, 14:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czy to znaczy, ze jak zawodnikowi konczy się umowa, to ma przechodzic na klubową emeryturę?
Nie neguję tych hektolitrów potu wylanych przez Baszcza, nie neguję niczego, co zrobił dla Wisły.
Baszczu też jednak nie neguje chyba tej kasy jaką dostawał? Chyba, że tyrał za darmo?

Powtarzam pytanie: nie ma ubezpieczeń sportowców?

Oczywiście, wierzę, że klub zachowa się honorowo i kiedy umowa wygaśnie, a Baszczu wskutek kontuzji i leczenia nie będzie miał żadnego kontraktu z nowym klubem, pomoże mu w jakiś sposób.
Najlepsze dla Baszcza byłoby podpisanie jakiejś umowy z Wisłą, nawet z niskim uposażeniem, ale pozwalającej mu na grę po leczeniu, aby mógł zachęcić nowego pracodawcę.
Oczywiście, Wisła niewiele by z tego miała poza obciążeniem budżetu, bo nie wierzę, że Baszczu naraz zrobi się mlodszy i lepszy
klub sam z siebie, ubezpiecza zawodnika, ale to w minimalnym przypadku.
znam w 3, 4 lidze chłopaków co sie sami ubezpieczają na wszelki wypadek, wiec w ekstraklasie mysle ze zawodnicy o tym nie zapominają.

Hektolitry potu....owszem, Baszczu życia troszke dla Wisły stracił,ale chyba więcej zyskał.
Do tego, zastanówmy sie czy lepsze jest dobro klubu czy zawodnika, bo przeciez pamietacie jak śpiewaliśmy kiedyś "Wisła to MY a nie WY"
Taki np. Cleber, przed sezonem nikt nie wyobrażał sobie linii obrony bez niego, do tego miał trenerem zostać, jego młody gra w młodzikach etc. Minęło troszke czasu i nikt o Cleberze nie pamięta, bo Marcelo godnie go zmienił. O Baszczu za pół roku również możemy już nie pamiętać...
ale...

Baszczu to Baszczu, on zawsze szedł podziękowac, nie krył swego powiązania z Wisła.W sumie, nie raz miał opaskę kapitana, wielokrotnie ratował nas z opresji...ale to głównie dzięki temu, że ciężko u nas w kraju z bocznymi obrońcami.

Dla Baszczyńskiego szacunek będe miał do końca życia, i chciałbym by klub postąpił z nim fair. Tylko jak można nazwać zachowania fair w stosunku do zawodnika któremu kończy sie kontrakt i doznał poważnej kontuzji?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 04.05.2009, 14:28
Mysle, ze Baszczu w przeciwienstwie do Zienia, dowiodl swoja postawa nie tylko z okresu ostatniego polrocza, ze warto zatrzymac go w Wisle na dluzej. Owszem ma juz swoje lata, nie zapominajmy jednak, ze jest obronca i to obronca uniwersalnym, ktory z powodzeniem moze wystepowac na stoperze. Doswiadczenie i rutyna na tych pozycjach swoja wartosc maja. Jest w polskiej lidze pilkarz zblizony poziomem, ktory podobnie jak Marcin charakteryzuje sie umiejetnoscia wystepowania na dwoch pozycjach. To Radek Mynar, ktorego bezsprzecznie uwazam za najlepszego zawodnika Dyskobolii-Polonii w przekroju kilku ostantnich lat. Niedawno przedluzono z nim kontrakt na kolejne trzy sezony, mimo ze od Baszcza jest starszy o dwa i pol roku.

Osobiscie nie dopatruje sie u Baszcza wzostu jakosci gry tudziez zaangazowania w okresie ostatnich kilku miesiecy. Wedlug mnie Baszcz najlepsze mecze rozgrywal nie w tej, a w poprzedniej rundzie (Barca, Tottenham). Nie wydaje mi sie takze, by istniala jakas wyrazna dysproporcja miedzy ubieglym mistrzowskim sezonem, a tym co prezentowal ostatnio.

Doskonale rozumiem za to obawy, odnosnie skutkow urazu odniesionego w piatkowym meczu.
Wprawdzie Baszczu nigdy nie byl zawodnikiem kontuzjogennym, co nakazuje wierzyc, iz powinien sie z tego wywinac w miare szybko i sprawnie, jednak z punktu widzenia klubu, w przypadku gdyby zdecydowano sie na przedluzenie umowy, najlepszym rozwiazaniem byloby podpisanie umowy na kolejne pol roku z mozliwoscia przedluzenia o powiedzmy kolejne poltora. Wiem, ze przyklad Cantoro zmusza do spojrzenia na sprawe wydluzania kontraktow weteranom z maksymalnym sceptycyzmem, ale przeciez nie kazdy ma taki charakter jak on. Nie przypuszczam, aby Baszczu, ktory przez okres dziwieciu lat dal sie poznac glownie jako walczak, po pozostaniu w Krakowie na dluzej, zaczal wychodzic na murawe z lezakiem pod pacha, choc oczywiscie poki co to tylko moje prywatne zdanie.

Zaluzmy jednak, ze Baszcz zostanie potraktowny jak piate kolo u wozu, a na domiar zlego, kontuzja jakiej nabawil sie w Gliwicach, zaprowadzi jego kariere w slepy zaulek. Czy nie sadzicie, ze cos takiego moze przyniesc w przyszlosci negatywne skutki dla klubu ? Czy pilkarze, ktorym akurat beda konczyc sie kontrakty, zamiast isc w slady Baszcza, nagle nie zaczna odstawiac nogi ? Oczywiscie to zawsze moze utrudnic znalezienie nowego klubu, jednak jesli potencjalny pracodawca bedzie na danego pilkarza zdecydowany juz od jakiegos czasu, to taka asekuracja moze sie spotkac z pochwala z jego strony.
Odpowiedz cytując
wislak.xxlecia
Banita

Od: 05.2009

Stary 04.05.2009, 15:25
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5719

Marcin Baszczyński ma zerwane wiązadło !!!!!!
Odpowiedz cytując
JacobusTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2009, 15:26
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=5719

Niestety jest chyba najgorzej jak być mogło, więzadło do rekonstrukcji;/ Mam nadzieję, że klub nie zostawi Baszcza samego. Życzę mu powrotu do zdrowia.
Odpowiedz cytując
cola
Banita

Od: 09.2008

Stary 04.05.2009, 15:32
Jest Peter Singlar ze strony sportowej damy rade ale ciekawe Czy Pan Bednarz sie zreflektuje.
Odpowiedz cytując
Czopens
Banita

Od: 12.2008

Stary 04.05.2009, 15:41
Oby Peter wyzdrowiał również, Baszczu zdrowia !
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.05.2009, 15:43
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Zaluzmy jednak, ze Baszcz zostanie potraktowny jak piate kolo u wozu, a na domiar zlego, kontuzja jakiej nabawil sie w Gliwicach, zaprowadzi jego kariere w slepy zaulek. Czy nie sadzicie, ze cos takiego moze przyniesc w przyszlosci negatywne skutki dla klubu ? Czy pilkarze, ktorym akurat beda konczyc sie kontrakty, zamiast isc w slady Baszcza, nagle nie zaczna odstawiac nogi ? Oczywiscie to zawsze moze utrudnic znalezienie nowego klubu, jednak jesli potencjalny pracodawca bedzie na danego pilkarza zdecydowany juz od jakiegos czasu, to taka asekuracja moze sie spotkac z pochwala z jego strony.
Przyznam że jestem zdumiony reprezentowaną tu opinią wiekszości którą można by podsumować: "murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść". Wydaje mi się że taki pogląd jest nie tylko nie uczciwy ale i bardzo nierozsądny.

Jeśli chodzi o uczciwość to wyobraźmy sobie np: że ciężkiej kontuzji doznaje Giggs albo Scholes a MU na nich się wypinia. Pomyślcie sobie co byście powiedzieli o szefach MU? A przecież Baszczu to taki nasz Giggs/Scholes.

Jeśli chodzi o rozsądek (business) to w cytacie powyżej Eustachy podał jeden z argumentów (który zresztą został dowiedziony grą jaką zaprezentował Zieniu po kontuzji Baszcza). Dodatkowo pomyślcie sobie jaki piłkarz chciałby związać się na poważnie z klubem w którym w ten sposób traktuje się zawodników. Po takiej decyzji z dnia na dzień siadło by "morale" piłkarzy wystepujących w Wiśle.

I dodatkowo: jeśli klub tak traktuje swoich piłkarzy to dlaczego ci piłkarze mają inaczej (lepiej) traktować klub (patrz: Uche, Kokoszka).

Na krótką metę można by pewnie zaoszczędzić parę euro. Na dłuższą starata była by znacznie wieksza.

W poważnych businesach ucziwość na dłuższą metę się po prostu opłaca.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 04.05.2009 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 04.05.2009, 15:44
mam nadzieje że klub się teraz wykaże i nie zostawi Baszcza, dać mu przynajmniej na pół roku umowę żeby zdążył się wyleczyć
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.05.2009, 15:57
Jak teraz Baszczowi kończy się kontrakt i nabawił się kontuzji to słychać tylko słowa "z jakiej racji mamy mu pomagać skoro kończy mu się kontrakt", "nic mu nie zawdzięczamy", "przecież pobiera kasę za to co robi", ale jak przykładowo Kosa domagał się godziwego wynagrodzenie w stosunku do tego co robił, to ci sami ludzie grzmieli tutaj, że Kosa jest be, co on sobie wyobraża, że tak szantażuje klub któremu tyle zawdzięcza, powinien być dumny i wdzięczny, że tu gra. Nie da się was słuchać.
Odpowiedz cytując
Evenstar
Member

Od: 04.2009

Stary 04.05.2009, 16:05
Nie porównuj Kosy Do Baszcza. Dla mnie przynajmniej porównania nie ma, Baszczu to jest ktoś!

Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.05.2009, 16:10
Evenstar napisał(a):Wyświetl post
Nie porównuj Kosy Do Baszcza. Dla mnie przynajmniej porównania nie ma, Baszczu to jest ktoś!
No to chyba tym bardziej moje uwagi są uzasadnione. Nie sądzisz
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 16:37
Klub powinien się zachować wobec Baszcza z klasą: czyli podpisać z nim. Oczywiście nie za takie pieniądza jak ma teraz, ale takie które mu pozwolą spokojnie znaleźć dobrego pracodawcę na dłużej. Na dłuższą metę to się opłaci. A wypada tak zrobić choćby dlatego, że Baszczu mając dogadany kontrakt z Grekami mógł się zacząć wozić, migać unikać starć a nawet symulować kontuzję -- właśnie z obawy przed tym co się teraz stało
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2009, 17:17
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
: "murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść". Wydaje mi się że taki pogląd jest nie tylko nie uczciwy ale i bardzo nierozsądny.
Tak de facto, to już to nastąpiło, z dniem w którym klub zdecydował się nie przedłużać z Baszczem kontraktu więc dalsza część Twojego postu trochę mija się z sytuacją w jakiej jest i Baszczu i klub.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o uczciwość to wyobraźmy sobie np: że ciężkiej kontuzji doznaje Giggs albo Scholes a MU na nich się wypinia. Pomyślcie sobie co byście powiedzieli o szefach MU? A przecież Baszczu to taki nasz Giggs/Scholes.
Zgadzam się ale tak by można napisać gdyby Wisła i Baszczu doszli do porozumienia w sprawie przedłużenia kontraktu, a sama finalizacja miała by być lada dzień.Wtedy zostawienie Baszcza 'samemu sobie' to by była nawet nie tylko nieuczciwość ale i zwykłe świństwo.

Zobaczymy jak to się potoczy, jeśli podpisał już Grekami to sprawa jest jasna.Jeśli nie to należy mu się od Wisły opieka do końca czerwca(łącznie z operacją) a potem mam nadzieje obie strony dojdą do takiego porozumienia, które pozwoli Baszczowi tak , wyleczyć się u nas do końca, jak i pomóc mu w powrocie do gry o punkty.

Tyle że tak jak pisałem w poprzednim poście - ciężko wymagać ,żeby klub który nie chciał przedłużać kontraktu ze zdrowym zawodnikiem, żeby robił to na takich samych warunkach,gdy dostał on ciężkiej kontuzji.
Może znasz takie przypadki - ja nie znam.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 04.05.2009, 17:29
1q2
tyle że przed tą kontuzją komentatorzy C+ wspominali o rozmowach z Marcinem, więc nie wiem czy nie ma/ nie było tematu
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2009, 17:44
Jeśli była by to prawda to mamy inną sytuację

Ja myślę że każdy musi się zgodzić co do jednego.Nie może być tak by 1 lipca Baszczu miał zdać sprzęt i do widzenia - radź se sam.Mówisz 'era Cupiała' - myślisz m.in Baszczu bo wtedy rzeczywiście całe to jego poświęcenie i zaangażowanie z czego prawie zawsze słynął, obróciło by się przeciwko niemu a to by była parodia.

ps dla mnie to o tyle jest smutniejsze że choć generalnie nie identyfikuje się z piłkarzami i nie szukam wśród nich jakiś idoli czy wzorów, to akurat Baszczu jest jednym z dosłownie kilku zawodników których na prawdę cenie i lubię.Należało mu się jak psu buda, zakończyć tą przygodę z Wisłą w 'jednym kawałku' i pograć sobie jeszcze kilka lat , gdzieś na zachodzie...a tu taki niefart.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.05.2009 o godz. 17:48.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.05.2009, 17:53
1q2 zwrocił uwage na wazna kwestie ,otóż dzis kiedy tak mała liczba pilkarzy identyfikuje sie z klubem i kibicami dla ktorych gra ,a jesli juz to robi to tylko pod publiczke ,czyniąc puste gesty i nic nie znaczące okrzyki,Marcin Baszczyński zawsze stawał za nami kibicami Wisly ,pomagał i doceniał.

Takich pilkarzy mozna na palcach policzyc dlatego nie wyobrazam sobie zeby w obecnej sytyacjii pan Bednarz nie pomogł Marcinowi.To w pewnym stopinu gest podziekowania za to co robil przez tyle lat dla Wisly.Na i poza boiskiem.

BASZCZU Z NAMI KIBICAMI.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.05.2009, 18:53
Tak się zastanawaim czy wy rozmawiacie o samotnej matce ośmiorga dzieci z 500 zł rentą, czy piłkarzu zarabiającym ponad pół miliona rocznie, od wielu lat.

Czy np możliwość trenowania z drużyną będzie według was wystarczającą pomocą czy nie ?
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.05.2009, 19:19
Z Baszczem jest dziwna sprawa bo nie wiemy do końca jak wygląda sprawa z tymi rozmowami o kontrakcie. Nieraz czytałem że podobno Wisła była w stanie podpisać kontrakt z Baszczyńskim ale nie na jego warunkach. Wisła chciała krótką, bodajże roczną umowę a Baszczu chciał dłuższą. I jak teraz ugryźć całą sytuacje? Mamy mu dać np. 3-letnią umowę za tyle ile on będzie dlatego że odniósł kontuzje? Albo czy Baszczu się zgodzi na nasze warunki byle tylko mieć podpisaną umowę w takim trudnym momencie.
Ponadto trzeba pamiętać że Atromitos może mimo wszystko chcieć podpisać umowę z Marcinem i wtedy nasza pomoc nie będzie w ogóle potrzebna.

Mam tylko nadzieje że Baszczu nie wykorzysta tej sytuacji do jakiś medialnych gier żeby dostać taki kontrakt jak chciał chociaż po tym zawodniku raczej nie spodziewam się takich zagrywek.

A na najbliższym meczu jakiś okrzyk wspierający jak najbardziej mile widziany.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 20:20
A co slychac u Garguły,coś ostatnio cicho ,nic nie piszą o jego sytuacji zdrowotnej ?
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.05.2009, 20:24
Wisła zapewne zachowa się z klasą, w pełni pokrywając koszty operacji i rehabilitacji Baszczyńskiego, nie za bardzo rozumiem wymagania co do podpisywania kontraktu. Baszczyński za pot, krew i łzy wylewane na boisku dostawał dużo pieniędzy, ciekawe czy Baszczyński obniżył by swoje pobory, gdyby Wisła znalazła się w dołku finansowym...

W jednym z tematów, wielu udzielających swego poparcia dla pomysłu podpisania kontraktu z Baszczyńskim, liczy na transfery, zapominając, że kasa klubowa nie jest z gumy, a pieniędzy w niej zawsze jest za mało, więc nie rozumiem czemu Bednarz ma działać na szkodę Wisły, dając Baszczowi pograć jeszcze jakiś czas w Wiśle, tylko po to by ten znowu za jakiś czas rozważał oferty z innych zespołów.

Kontuzja to przykre doświadczenie w życiu piłkarza, ale grając za takie pieniądze muszą się liczyć z taką ewentualnością, przypominam, że ostatnie 6 miesięcy kontraktu również jest opłacane, nie gorzej niż np. pozostałe 30
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 04.05.2009 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 20:27
dawiss napisał(a):Wyświetl post
Wisła zapewne zachowa się z klasą, w pełni pokrywając koszty operacji i rehabilitacji Baszczyńskiego, nie za bardzo rozumiem wymagania co do podpisywania kontraktu. Baszczyński za pot, krew i łzy wylewane na boisku dostawał dużo pieniędzy, ciekawe czy Baszczyński obniżył by swoje pobory, gdyby Wisła znalazła się w dołku finansowym...

W jednym z tematów, wielu udzielających swego poparcia dla pomysłu podpisania kontraktu z Baszczyńskim, liczy na transfery, zapominając, że kasa klubowa nie jest z gumy, a pieniędzy w niej zawsze jest za mało, więc nie rozumiem czemu Bednarz ma działać na szkodę Wisły, dając Baszczowi pograć jeszcze jakiś czas w Wiśle, tylko po to by ten znowu za jakiś czas rozważał oferty z innych zespołów.

Kontuzja to przykre doświadczenie w życiu piłkarza, ale grając za takie pieniądze muszą się liczyć z taką ewentualnością, przypominam, że ostatnie 6 miesięcy kontraktu również jest opłacane, nie gorzej niż np. pozostałe 30
Popieram w 100%
Wisla powinna mu oplacic leczenie ,operacje itd ,ale podpisywac z nim kontrakt tylko za zaslugi to bez sens.Nie wiem byc moze Baszczu wroci do swojej formy ,ale w tym wieku kontuzja i analogiczne historie z Dawidowskim i Niedzielanem,ktorzy sa juz wrakiem .Jeden Gargula z najwyzszym kontraktem w lidze od czerwca nam wystarczy.Lepiej szukac "nowego" prawego obroncy
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 04.05.2009 o godz. 21:01.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 04.05.2009, 20:28
Tomek Kulawik obchodzi dzisiaj 40 urodziny ,wszystkiego najlepszego

ale ten czas leci :(
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 04.05.2009, 22:01
dawiss napisał(a):Wyświetl post

Dobre,logiczne i sensowne. Dać mu trenować z drużyną i ok.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 04.05.2009, 22:13
trenować bez kontraktu?
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 04.05.2009, 22:18
A co, nie wolno?
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 22:52
AS82 napisał(a):Wyświetl post
A co slychac u Garguły,coś ostatnio cicho ,nic nie piszą o jego sytuacji zdrowotnej ?
Przechodzi rehabilitację m.in. z Dawidem na Wielickiej u Filipa Pięty.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 04.05.2009, 22:54
Jeszcze nic nie wiadomo, a wy już płaczecie. Baszczu odniósł kontuzję grając w barwach Wisły. Na 99% klub opłaci mu leczenie.
..
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 05.05.2009, 08:19
http://www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=20888
oby..
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna