The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
screw1906
Junior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2009, 12:53
konie są mocno związani z skwk i klubem; pamiętam czasy jak za Henia w kasach nie było w ogóle biletów a konie mięli - słyszałem gdzieś pokrętne tłumaczenia, że sprzedają z puli przeznaczonej dla stowarzyszenia, aby pokryć jego wydatki - ot, cała prawda
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 04.05.2009, 12:53
wislak.xxlecia napisał(a):Wyświetl post
a zamowienia dla FanClubow?

rzeczywiscie skandal ze bilety na Legie juz zostaly przekazane właściwym chętnym, zanim trafiły do sprzedaży !!!

rozwiązanie: wprowadzić sprzedaż przez internet, przez stronke klubu i skwk, wprowadzenie stopni przynależności, w ktorych kolejnosci wybrani kibice będą mogli kupić nie więcej niz 3-5 biletów, potem sprzedaż otwarta.
Rozwiązanie są trzy: Kup karnet, albo nie narzekaj, albo nie chodź wogóle, wszystkich tych co dzisiaj stali w kolejce i nie dostali na D może ta lekcja coś nauczy, bo w sezonie jest 15 spotkań w Krakowie, a nie tylko mecz z Legią.
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 12:55
Sami jesteście sobie winni.... Konik by nie "konikował" gdyby raz czy drugi zebrał po mordzie (bez obaw, nieraz podchodził do mnie taki konusek-lamusek, także nie każdy z nich musi byc koksem) lub gdyby stracił na interesie. A tak to sobie pozwalają - bo za każdym razem nie ma reakcji społeczeństwa (poza forumowymi lamentami), a ostatecznie i tak znajdzie się FRAJER, który wyłozy stówkę za bilet...

Nie masz biletu - olej ten mecz! Idź do knajpy na transmisję, kup sobie 3 piwka. Zaoszczędzisz kilkadziesiąt złotych! Ale nie dawaj zarobić skur******wi .

Na szczęście już długo nie pociągną na tym biznesie, zwiększy się pojemność stadionu to każdy znajdzie dla siebie miejsce.

Pozdrawiam, karnetowicz.

SOUTH, nie przesadzaj, to tylko Wisła... Janusze to tu przyjechały na Barcelone co najwyżej, nie szalejmy zatem z twierdzeniami, że tak wszyscy garną na Reymonta. Zresztą ten janusz teraz i tak może sobie wyrobic karnet na D, teoretycznie zatem nawet nie możemy wykluczyc zajęcia przez nich połowy "niby" młyna...
Ostatnio edytowane przez felipe : 04.05.2009 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 12:57
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
Rozwiązanie są trzy: Kup karnet, albo nie narzekaj, albo nie chodź wogóle, wszystkich tych co dzisiaj stali w kolejce i nie dostali na D może ta lekcja coś nauczy, bo w sezonie jest 15 spotkań w Krakowie, a nie tylko mecz z Legią.
Ja dla Ciebie mam jedno rozwiązanie - zamilcz.
Odpowiedz cytując
PituTSW
Member

Od: 10.2008

Stary 04.05.2009, 12:57
Cały czas powtarzacie, żeby kupić karnet i spokój... może to i racja, ale niektórzy np. nie mają kasy na tyle, żeby kupić sobie karnet, więc takie gadanie jest bez sensu troche.
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 04.05.2009, 13:01
Dla tych którzy nie mają biletu na D jest jeszcze jedno wyjscie idziesz sobie np o 2 w nocy przeskakujesz płot siadasz na sektorze i czekasz do 17 na mecz ;-)
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 04.05.2009, 13:02
wislak.xxlecia napisał(a):Wyświetl post

rozwiązanie: wprowadzić sprzedaż przez internet, przez stronke klubu i skwk, wprowadzenie stopni przynależności, w ktorych kolejnosci wybrani kibice będą mogli kupić nie więcej niz 3-5 biletów, potem sprzedaż otwarta.
tak i przyjdzie ci 3/4 januszy i stefanów na D bo dobry mecz jest .Karnet i spokój

Cytat:
konie są mocno związani z skwk i klubem; pamiętam czasy jak za Henia w kasach nie było w ogóle biletów a konie mięli - słyszałem gdzieś pokrętne tłumaczenia, że sprzedają z puli przeznaczonej dla stowarzyszenia, aby pokryć jego wydatki - ot, cała prawda
ja słyszałem że głód w Afryce też przez SKWK
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.05.2009, 13:03
mamy 2009 rok to nie jest kino kijow z pierwsza czescia rambo druga sprawa to ze cały czas ktos zarabia na boku w naszym klubie i to jest skandal nie wazne czy jest kibicem czy nie koniec z mojej strony
derr
Odpowiedz cytując
@mk@
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 04.05.2009, 13:03
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Dla tych którzy nie mają biletu na D jest jeszcze jedno wyjscie idziesz sobie np o 2 w nocy przeskakujesz płot siadasz na sektorze i czekasz do 17 na mecz ;-)
To ustalona jest już godzina?
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 04.05.2009, 13:04
@mk@ napisał(a):Wyświetl post
To ustalona jest już godzina?
Meczu oczywiście że tak
Odpowiedz cytując
zig
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.05.2009, 13:05
Moja dedykacja dla kolejkowiczów:

NIE LICZ NA BILETY, KUPUJ KARNETY!

I jeszcze tablicę tej treści pod kasami powinno się postawić
Odpowiedz cytując
@mk@
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 04.05.2009, 13:09
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Meczu oczywiście że tak
O 17:00?

Dzięki za odpowiedź, słyszałem raz, że o 19:00, później, że o 18:30, ta 17:00 jest pewna?
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 04.05.2009, 13:11
GonzoNS napisał(a):Wyświetl post
Ja dla Ciebie mam jedno rozwiązanie - zamilcz.
Nie zamilcze i co zrobisz?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Dzięki za odpowiedź, słyszałem raz, że o 19:00, później, że o 18:30, ta 17:00 jest pewna?
tak.
(10znaków)
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

A wiesz do czego służy strona oficjalna?
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Stary 04.05.2009, 13:13
Rozumiem, że już nie ma biletów na żaden sektor, tak?

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując
Agnieszka
Senior Member

Stary 04.05.2009, 13:20
zig napisał(a):Wyświetl post
Moja dedykacja dla kolejkowiczów:

NIE LICZ NA BILETY, KUPUJ KARNETY!

I jeszcze tablicę tej treści pod kasami powinno się postawić
Spoko tylko weź pod uwagę, że w tej kolejce stoją pewnie w większość osoby których będzie to pierwsza wizyta na meczu tej rundy lub też 2 czy 3. Więc w sumie po co im niby karnet? Oni przychodzą tylko na takie "prestiżowe" mecze i tyle. Swoją drogą ciekawi mnie czy byłaby również taka kolejka jak dziś po bilety gdybyśmy byli na 5 miejscu w tabeli, ze stratą 10 punktów do Legii.
"Victoria Concordia Crescit"
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.05.2009, 13:22
Stadion to nie tylko sektor D, wiec na płaczcie tylko kupcie sobie bilety na inne trybuny. Wiadomo, że na D większość to karnetowicze, są też FC, więc taka sytuacja była do przewidzenia. Smutne jest to, że tak dużo ludzi przychodzi dlatego, ze przyjeżdża Legia, a nie dlatego, że gra Wisła.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.05.2009, 13:31
W ogóle nie było biletów na D?

Udało mi sie kupić na E około 12 i wtedy donosili jeszcze kilka paczek z biletami.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2009, 13:33
Najgorsze że padł system obsługujący karty kibica i wiekszosc odchodzila z kwitkiem, na D bilety sie sprzedaly przed otwarciem, na E byly do 11:40 około, zostały na A i B, sam stałem chwile w WŚ i widziałem jak jeden koń stanał se przy ladzie z rulonem banknotów i wzial 25 wejsciowek na legie na sektor B. Widać ze byl to znajomy jednego z kasjerów, bo nawet nie przeliczył tylko mu dał spod lady bilety. Dla mnie to skandal!

Niech klub wprowadzi sprzedaz on-line biletów bo to juz jest wstyd.

Co do kupna karnetów to nie każdego stać, i nie kazdy chodzi na wszystkie mecze....
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.05.2009, 13:34
Są też dostępne bilety na E5?
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 04.05.2009, 13:37
Jasne... najlepiej powiedziec kup sobie karnet... To jest rozwiazanie zajebiste(zeby nie bylo wontow, to ja karnet mam) ale to nie jest BVB zeby karnetow bylo 40 tysiecy!!

Bylo wiadome ze popyt bedzie zajebisty to i konie sie aaktywowali. Przed Cracovią(!) tyle chetnych nie było wiec problemow z biletami tez nie. To po prostu w****ia ze ktos taki na Wiśle zarabia. i 100 razy bardziej wolę siedziec na trybunie z jackiem ziomalskim ktory przyszedl pierwszy raz na mecz niz z jebanym koniem.

A teraz z innej beczki.
Pamietacie akcje przed derbami hmm koniec kwietnia 08? Myslalem ze to byli ziomki 'wpadli zarobili(wg moich obliczen 240 tys zlotych) pojechali'. Jednak nie. Jakie bylo moje zdziwienie gdy jednego z nich spotkalem wagonie z cateringiem (pierwszym) w pociągu do Chorzowa. I nie wyjezdzajcie z tekstami dlaczego klub sprzedaje 100 biletów jednej osobie. Ich to szczerze mowiac (jak narazie) jebie komu sprzedadza bo przeciez swoje zarobią. Ale przytocze tylko cytat sprzed roku:
- Daj nastepne 100
- Nie bo już ci sprzedałem 35
- Za to ja ci sprzedam kosę jak wyjdziesz
Gosciu zbladł i wszystkie wydał...

Co do FC to powinna byc jakas średnia sezonowa albo z zeszłego sezonu i to powinien byc limit, a nie że FC Wy****ówko co mecz jezdzi w 25 osob a na Legie zamowią 200. I tu tez nie ma pewnosci ze bilety FC nie pojawia sie na czarnym rynku przed kołowrotkami, wg mnie bedzie mozna takie kupic na pewno.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 04.05.2009, 13:38
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Są też dostępne bilety na E5?
Nie ma juz od 12:00!!!
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 04.05.2009, 13:38
25 wejściówek? To skandal, powinny być limity do max. 5. To co się dzieje z tego co mówicie to naprawdę skandal. A tych nierobów skorumpowanych z WŚ powinno się wywalić na zbity pysk. Klub znowu się nie popisał ale jak widać liczy się tylko kasa.

Cieszę się, że mam karnet i polecam wszystkim kupno. Nawet jak się nie idzie na wszystkie mecze to zaoszczędzi się nerwów i patrzenia na ten żałosny spektakl jakim jest sprzedaż biletów w WŚ.
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.05.2009, 13:41
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Nie ma juz od 12:00!!!

Chodziło mi o to,czy w ogóle sprzedawali na E5 czy nie będzie tam ani przyjezdnych ani nas tylko pustka.
Edit ; ok.dzięki
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 04.05.2009, 13:42
Sprzedawali normalnie kibicom Wisły na E5
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
graficiarz
Member

Od: 05.2004

Stary 04.05.2009, 13:43
Dla mnie też niepojęte jest jak można dać kopić 25 biletów. Wiadomo że z dalsza czasami ktoś kupi np 8 biletów dla znajomych. Ale nie 20 !!!!!!!!!!!!!!
ZABIERZÓW WIERNY WIŚLE
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 04.05.2009, 13:46
[QUOTE=WiślakNH;720252]Chodziło mi o to,czy w ogóle sprzedawali na E5 czy nie będzie tam ani przyjezdnych ani nas tylko pustka.

Sektor E5 jest dostepny dla kibiców Wisły od poczatku rundy rewanżowej , goście są nie wpuszczani . Z legia napewno pustki tam nie będzie.
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.05.2009, 13:47
legol napisał(a):Wyświetl post
25 wejściówek? To skandal, powinny być limity do max. 5. To co się dzieje z tego co mówicie to naprawdę skandal. A tych nierobów skorumpowanych z WŚ powinno się wywalić na zbity pysk. Klub znowu się nie popisał ale jak widać liczy się tylko kasa.

Cieszę się, że mam karnet i polecam wszystkim kupno. Nawet jak się nie idzie na wszystkie mecze to zaoszczędzi się nerwów i patrzenia na ten żałosny spektakl jakim jest sprzedaż biletów w WŚ.

Jezu ale płaczecie. Ja poszedłem przed zajeciami spokojnie o 10 a o 11,15 miałem bilety kupione. A to że konie kupują wolny rynek" . Każdy może wziąść 4500z i kupić 100 biletów. Dla mnietam żadna róznica kto ma bilety bo i tak będzie komplet. A to że biletów nie będzie o 12 było pewne. A co do sektora D 3000 karnetów + 2000 fc wychodzi 5000 biletów wiec lisko całego sektoru. Jak wszyscy są tacy fanatyczni i chodzą zawsze na D to wam powiem byłem na każdym meczu w tym sezonei i tego nei widziałem. Ale za to widziałęm ludzi na d4 z kiełbasą.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 04.05.2009, 13:49
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
i nie kazdy chodzi na wszystkie mecze....
bo ma w dupie Wisłę i jest" wiernym kibicem odzawszenazawsze" pod warunkiem że gramy z Legią,Lechem ew.judkami ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów