The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2009, 22:56
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Pismaki beda musialy sobie glowy popiolem posypac, zawodnicy poczekac do konca rundy i uciekac do 4 ligi Burkina Faso by zarobic 2 razy wiecej, trenerzy jak zwykle nie dostana tego czego oczekuja od tych na gorze, Smuda zajedzie kolejna druzyne, to samo co u nas ta menda od przygotowania
Jejku, nie lubicie już Rysia?

Szybko dość
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.05.2009, 22:56
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
I kto to są Ci eksperci? to Ci,którzy pisali,że Amica gra rewelecyjna pikę i że MP ma w kieszeni? to Ci,którzy pochowali już Wisłę i Legię.? Tak więc prosze nie piszcie o ekspertach,bo w Polskiej piłce takich nie ma,tylko są mierne pismaki,k
tórzy piszą co im do łba przyjdzie,a że mało im przychodzi...

Jak to ..."eksperci " i "fachowcy" juz doszli do wniosku ze jednak ta Amika to druzyna bez jaj ,wiec teraz na "miszcza" idzie wg nich Legia lub Wisla.

A za tydzien jak im sie znudzi to bedą obstawiac Belchatow. Tacy eskperci

A ci kibice Amiki jacys narwani ,szczęscie ich opuściło wiec zaczeli spiewac coś o ambicji.

Powinni raczej "z tym fuksem zarazzz strzelimy,z tym fuksem zaaaaraaz strzelimy "
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 03.05.2009, 23:04
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Jejku, nie lubicie już Rysia?

Szybko dość
Na poczatku ktos cos przebakiwal ze to bedzie "strzal w 10", po sezonie nazywano go "koniem trojanskim", jednak o dluzszego czasu moze pochwalic sie ponad 300 ksywkami, jednak zadna z nich nie nadaje sie do opublikowania na forum.
Rysio podkresla ze jest sercem za Krakowem wiec moze Pasy by go przygarnely

PS: Wyobrazacie sobie duet Smuda-Szul w jednej druzynie z taka lawka jaka ma np Lech Poznan ?

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.05.2009, 23:06
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
jesteś pewny, ale tylko w necie. Idz postaw 1000 zł , wtedy uwierzę w Twoją pewność.

Ja pewny nie jestem już niczego. I nie będę się bawił w wyliczanki, kogo to Legia pokona, z kim zremisuje lub przegra- bo i tak można to o kant dupy rozbić. To samo jest w przypadku Wisły i Lecha. Po każdej kolejce jest to samo.
Ano liga straciła swoją przewidywalość i wszelakie wyliczenia nie mają większego sensu - co cieszy.
Ja mam taką teorie że tegoroczna liga jest jedną z najczystszych w historii.Ok - mecz Jagi w ten week może budzić wątpliwości ale wd mnie to jest ten sezon , gdzie jedna szajka została rozbita,większość jest jeszcze posrana i dlatego nie ma sytuacji że zespół x olewa mecz z zespołem y bo i tak w następnej kolejce gra z zespołem z , z którym jest już ułożony.

I dla tego np. cała pierwsza trójka w tej kolejce traci bądź powinna stracić punkty(oczywiście Legia nie straciła no ale to akurat był mega fart )

Ciekawe czy następna kolejka coś więcej wyjaśni a są takie szanse.

ps - teoretycznie przy założeniu że Amica straci punkty we Wrocku a Legia wygra z nami - mistrza poznamy już w niedziele.Mam nadzieje że ten drugi wariant się nie sprawdzi ale nie można tego wykluczyć.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.05.2009 o godz. 23:18.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
loozak84
Member

Od: 08.2007

Stary 03.05.2009, 23:10
Lech dzisiaj sobie juz pozamiatal mistrzostwo, a jest duza szansa, ze za tydzien pogrzebie sie calkowicie.
Jak ktos juz madrze napisal - Polonia zlewa lige i spina sie na PP.

Po mojemu to Legia moze stracic punkty z Wisla i Slaskiem. Z Polonia B i tym bardziej z Ruchem jakas dzadza sobie rade.

Wniosek taki, ze jesli Wisla nie wygra z Legia - ta druga doczlapie juz do mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.05.2009, 23:14
kreseq napisał(a):Wyświetl post
PS: Wyobrazacie sobie duet Smuda-Szul w jednej druzynie z taka lawka jaka ma np Lech Poznan ?
Musieli by grać juniorami bo reszta by nie mogła w rundzie rewanżowej nawet 15 min pobiegac
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.05.2009, 23:21
loozak84 napisał(a):Wyświetl post
Lech dzisiaj sobie juz pozamiatal mistrzostwo, a jest duza szansa, ze za tydzien pogrzebie sie calkowicie.
Jak ktos juz madrze napisal - Polonia zlewa lige i spina sie na PP.

Po mojemu to Legia moze stracic punkty z Wisla i Slaskiem. Z Polonia B i tym bardziej z Ruchem jakas dzadza sobie rade.

Wniosek taki, ze jesli Wisla nie wygra z Legia - ta druga doczlapie juz do mistrzostwa.
tiaa, Lech też miał rozjechać ten Ruch "na mjentko". Co kolejke tutaj dzieją się "jaja" a wy dalej bawicie się w prognozowanie że jak ten wygra z tym to tamten już nie podniesie się bo ma w zanadrzu mecze z tamtymi którzy znowu jak przegrają to już spadną i tralalalala. W ciągu trzech dni na tym forum przeczytałem że "tak właśnie tracimy szanse na mistrza", "kibice Lecha są pewni mistrzostwa", "Legia i Lech są zbyt mocne żeby potracić punkty", "Cracovia już jedną nogą w drugiej lidze". A teraz już można wyczytać "Jak wygramy z Legią to będzie mistrz", "Lech zajechany, o mistrzu może zapomnieć", "Cracovia dzięki znajomością Filipiaka ma załatwione utrzymanie".

Nie mówie już że jakieś dwa miechy temu po porażce Górnika z Piastem podobno nie było już ratunku dla tego zasłużonego klubu

Panowie więcej pokory i mniej wróżenia z fusów.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
T-driver
Member

Od: 06.2003

Stary 03.05.2009, 23:23
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Taka Wisła sprzed kilku lat z Żurawiem i Frankiem to by dziś te lige zdemolowała i miała ze 12 punktów przewagi nad drugim zespołem.Jakoś większych szans nie daje mistrzowi Polski 2009 w walce o lige mistrzów nawet z toretycznie słabszymi zespołami w eliminacjach.Uważam że poziom czołowych zespołów znacznie sie obniżył.
Jakbym słyszał mojego ojca - tyle, że On zwykle mówi o Wiśle trzech panów K, z '78. ;-)
Odpowiedz cytując
puszek06
Banita

Od: 11.2008

Stary 03.05.2009, 23:57
Nie wiem czy by tak demolowała teraz Wisła w starym składzie. Uważam, że poziom jest teraz wyższy niż w latach 2003 - 2005. Kluby mają więcej kapuchy, stadiony pięknieją, sponsorzy przychodzą. Dobrze to było rok temu - Rewelacyjne zdobycie mistrza i piękne mecze z prawdziwą cieszynką piłkarzy. Skorża zrobił fajną drużyna, która ociągneła coś (zabrakło tylko jebnięcia angoli) i widać że miała z tego radość, że ciężko pracowali i opłaciło się to wszystkim.. Za Kasperczaka to pamiętam, iż po strzeolonych golach jak się demolowało przeciwników piłakrze już nawet nie wyrażali radości - po prostu było zwycięstwo i tyle(miało być).. a w Europie (oprócz 2002) mieliśmy blamaż jak jasna cholera. Wole Wisłe dzisiejszą, lub z majstra z 2001 (też wg mnie rewlka klimat) niż wielka kasa (plus ceny biletów z dupy) masa gwiazdek, hegemonia ligowa.. Jak w tym roku nie zdobędziemy majstra to trudno, jak zdobędziemy to będzie to mistrzostwo wywaloczne, wygryzione i osiągnięte z olbrzymią satysfakcją a nie oklepane bo przecież mamy mega skład i musi być. naprawdę nie chciałbym sytuacji jak ze Szkocji, gdzie 2 kluby i jedna bryndza ligowa, brak urozmaicenia i wałkowanie tego samego od lat. W 1998 jak się ludzie jarali 3 miejscem w lidze i fajnym występem w Uefa a potem kręcenie nosem na wszystko, że mało kasy, że pucharu Polskie nie ma itd. Chyba to Lech najlepiej pokazał, klika słabszych meczy (armia zaciężna całująca herb na "dzień dobry" ) i wielki balonik Wielkopolski prysł i teraz jeden wielki płacz i gwizdy, bo przez zimie balonik urósł a potem (cytując zespół Akurat) "big rozczarowanie". Dlatego osobiście cieszę się z faktu, że era Kasperczaka (taką kase jaką on brał to głowa boli plus niewypały osobowe) się skończyła ..
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 04.05.2009, 00:01
T-driver napisał(a):Wyświetl post
Jakbym słyszał mojego ojca - tyle, że On zwykle mówi o Wiśle trzech panów K, z '78. ;-)
mój ma to samo
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.05.2009, 01:20
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Lech rewelacyjnie, Wisła bardzo dobrze, Legia przeciętnie.

Najlepszy sezon od 2004 gdy Wisła szalała w Parmie, Gelsenkirchen, Rzymie...

Ale ja już sił nie mam się kłócić, to taki narodowy sport - narzekanie.

Irman pisał juz posty, po kolejkach w których Wisła/Legia/Lech miały łatwe zwycięstwa, teraz pisze gdy liderzy tracą - zawsze diagnoza jest taka sama - kryzys polskiej piłki.
Jak sie nie ma argumentow...

Tzn. na jakim tle Lech rewelacyjnie, Wisla bardzo dobrze, Legia przecietnie Przeciez ja mowie o Europie, wiec patrzmy co juz osiagaja kluby z panstw "ogorkowych" w pucharach. Cypryjczycy juz nawet dostali sie do LM, a ich kluby graly podobnie do naszych w P. UEFA. Dunski Aalborg dostal sie do LM, a potem poradzil sobie z Man City i odpadl dopiero w karnych...gdzie na tle tych ekip nasze zespoly? Badzmy powazni...o taka weryfikacje mi chodzilo, bo nasza klubowa jest w kryzysie od conajmniej 10 lat.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.05.2009, 01:48
Piękną widzę ligę i koniec sezonu...

1. Wisła
2. Legia
3. GKS
.......
15. Arka
16. Cracovia

PP Finał
Ruch - Polonia

Ale nie to by było chyba za piękne.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 04.05.2009, 08:18
A tak serio, wiecie, kto będzie mistrzem w tym sezonie
Odpowiedz jest prosta: PGE GKS Bełchatów
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Stary 04.05.2009, 08:53
Zieniu17 bez komentarza
albo jednak skomentuję;
drużyna, której trener nawet nie śni o mistrzostwie (w wywiadzie powiedział że mistrzostwo to chyba dla PGE SKRY Bełchatów), połowa zawodników podstawowego (Tak połowa!) kontuzjowana, mają 4 punkty straty do lidera; gdzie tu mistrzoswska perspektywa?

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2009, 09:02
Ulatowski sporo skorzystał ze współpracy z Leo tak samo jak Adam Nawałka którego GKS Katowice wygrywa mecze w 1 lidze.
Co do Bełchatowa to nie ma co marzyc o wycofaniu sie gółwnego sponsora bo z tego co mówili w Szybkiej Piłce inwestorzy planują obejśc ten przepis o zakazie finansowania przez rządowe spólki klubów piłkarskich tak samo jak w Lubinie.Siła GKS-u tkwi w bramkostrzelnym Nowaku i Ujku oraz kilku młodych utalentowanych zawodnikach wyszukanych w niższych ligach:Gol,Cetnarski.Do dawnej formy wrócił Wróbel a w śrdoku dobrze czyści pole Rachwał.
Jak Legia z Wisła zaczna tracic punkty to czuje że wszytskich pogodzi PGE
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.05.2009 o godz. 09:05.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.05.2009, 09:28
GKS Bełchatów ma szanse na MP, jeżeli wygra za tydzień z Polonią W. a jeśli nie to tylko powalczy o puchary.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.05.2009, 09:28
MacieqLeo napisał(a):Wyświetl post
Zieniu17 bez komentarza
albo jednak skomentuję;
drużyna, której trener nawet nie śni o mistrzostwie (w wywiadzie powiedział że mistrzostwo to chyba dla PGE SKRY Bełchatów), połowa zawodników podstawowego (Tak połowa!) kontuzjowana, mają 4 punkty straty do lidera; gdzie tu mistrzoswska perspektywa?
Ano w tym, że nawet te kontuzje i KURTUAZYJNE (znasz to słowo?) wypowiedzi trenera nie przeszkadzają Bełchatowianom wygrywać meczu za meczem. Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów. A, że Legia, Lech, Wisła tracą punkty z ogórkami to niczego nie można wykluczyć.
Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ? Ja patrząc na aktualna formę takiej pewności nie mam - wszyscy widzimy jak sensownie gra ŁKS, ponadto nie ma co liczyć na podłozenie się Lechii (będzie walczyc o ligowy byt...), a i spotkanie z Legia spacerkiem nie jest nigdy...
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 04.05.2009, 09:41
łatwiej tez gra się szczególnie ze słabszymi zespołami gdy się nie ,,musi " wygrać a jedynie może i nikt ci za to łab nie ukręci że przgrałeś.
GKS jest na fali więc może mistrzostwa nie zdobędzie ale wcale bym się nie zdziwił gdyby wszedł do pierwszej trójki.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 04.05.2009 o godz. 09:56.
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 04.05.2009, 09:43
Nie wydaje mi się, że nasza obecna sytuacja wynikała z "krótkiej ławki". To wina trenera, który nie potrafi wyciągnąć wniosków z kilku ostatnich, niemal identycznych meczów. Wiarę w Mistrzostwo straciłem po spotkaniu z ŁKSem, dlatego mam nadzieję, że powalczymy jeszcze w PP, bo brak jakiegokolwiek trofeum w tym sezonie będzie kompromitacją.
Na dzień dzisiejszy największe szanse ma Legia, co wcale nie oznacza, że pozostałe kluby są na straconych pozycjach.
Martwi mnie zwycięstwo Odry, bo bez tych punktów nadal byliby zagrożeni spadkiem
Odpowiedz cytując
MacieqLeo
Member

Od: 05.2008

Stary 04.05.2009, 09:46
felipe napisał(a):Wyświetl post
Ano w tym, że nawet te kontuzje i KURTUAZYJNE (znasz to słowo?) wypowiedzi trenera nie przeszkadzają Bełchatowianom wygrywać meczu za meczem. Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów. A, że Legia, Lech, Wisła tracą punkty z ogórkami to niczego nie można wykluczyć.
Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ? Ja patrząc na aktualna formę takiej pewności nie mam - wszyscy widzimy jak sensownie gra ŁKS, ponadto nie ma co liczyć na podłozenie się Lechii (będzie walczyc o ligowy byt...), a i spotkanie z Legia spacerkiem nie jest nigdy...
KURTUAZYJNE (znasz to słowo?)
tylko ty je znasz.

Mają sensowny terminarz, wydaje się, ze spokojnie moga ugrać w 4 meczach 10-12 punktów.
Polonia, Cracovia, Jagiellonia - wszystkie na wyjeździe + Arka u siebie; na wyjazdach PGE gra słabo, jak choćby w porpzedniej kolejce z Ruchem, gdzie nie garnęli się do ataku, a bramka wpadła "przy okazji". Na więcej niż 6-8 punktów tych meczach ich nie stać - aczkolwiek to moja subiektywna opinia.
Poza tym to nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?

Masz pewność, że Wisła wygra pozostałe spotkania ?
Nie wydaje ci się że prędzej Wisła ugra 12 punktów w tych meczach niż Bełchatów?

KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
wcale bym się nie zdziwił gdyby wszedł do pierwszej trójki.
też bym się nie zdziwił gdyby rzutem na taśmę awansowali do pucharów, ale na mistrzostwo nie daję im żadnych szans.

Wisła Kraków - na dobre i na złe!

------------------------------------------------------------------

MESSI-asz
Odpowiedz cytując
pietruch
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 04.05.2009, 10:26
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Nie wydaje mi się, że nasza obecna sytuacja wynikała z "krótkiej ławki". To wina trenera, który nie potrafi wyciągnąć wniosków z kilku ostatnich, niemal identycznych meczów.
A doszło do Was takie przysłowie, że krawiec tak kraje, jak mu materii staje?
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 04.05.2009, 10:38
Szybka piłka: "historycznie prawicowa na wskroś Cracovia" - takim daniem uraczył nas wczoraj jakiś terenowy redaktorzyna. FortArt i wynalazki mają czas do 17 bm. by sprostować te rewelacje. Parada tuż tuż.

-----------------

Jaga wywinęła się z degradacji i zaczyna się sprzedaż detaliczna. Co bybyło, gdyby musieli spaść? Hurt.

Do tego dwie naprawdę dziwne końcówki spotkań w typie "cieniasy z was - ale umowa to umowa".

Smoliński, który w sytuacji sam na sam zapomina, jak ułożyć swoją stopę do strzału (po chwili zostaje zdjęty z boiska) i Sierant, rozpaczliwie główkujący we własną bramkę (kosmiczna interwencja Wyparły przy tym o_O piąty metr - ok, ale to nie była bomba, to był jakiś półlobik w środek bramki).
O wyczynach piłkarzy naszej zgody nie piszę, nie wypada. W każdym razie z Gdyni wracali do Wrocławia, symbolicznie.

Chciałbym wierzyć, że się mylę.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Goomis
Member

Od: 12.2005

Stary 04.05.2009, 10:57
A na forum Kolejorza taki oto banerek wesoło wisi:

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.05.2009, 11:48
Oj obrodziło w tej kolejce samobójami i to takimi co dodały pkt. komu trzeba. Można zawsze wierzyć, że to tylko przypadek. Te 4 ostatnie kolejki mogą nawet zaowocować taką serią samobójów, że trzeba by może ogłosić konkurs na najpiekniejszego samobója, albo karnego z kapelusza.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Stary 04.05.2009, 11:50
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Szybka piłka: "historycznie prawicowa na wskroś Cracovia" - takim daniem uraczył nas wczoraj jakiś terenowy redaktorzyna. FortArt i wynalazki mają czas do 17 bm. by sprostować te rewelacje. Parada tuż tuż.

-----------------

Jaga wywinęła się z degradacji i zaczyna się sprzedaż detaliczna. Co bybyło, gdyby musieli spaść? Hurt.

Do tego dwie naprawdę dziwne końcówki spotkań w typie "cieniasy z was - ale umowa to umowa".

Smoliński, który w sytuacji sam na sam zapomina, jak ułożyć swoją stopę do strzału (po chwili zostaje zdjęty z boiska) i Sierant, rozpaczliwie główkujący we własną bramkę (kosmiczna interwencja Wyparły przy tym o_O piąty metr - ok, ale to nie była bomba, to był jakiś półlobik w środek bramki).
O wyczynach piłkarzy naszej zgody nie piszę, nie wypada. W każdym razie z Gdyni wracali do Wrocławia, symbolicznie.

Chciałbym wierzyć, że się mylę.
Pytanie brzmi ile należy dać by zespół któremu nie płacą strzelił piękną bramkę główka smutne ale patrząc na ten piekny strzał raczej nie mam wątpliowści.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 04.05.2009, 12:04
Smoliński nie strzelił specjalnie, było to widać doskonale. Nie chciał skrzywdzić swojego ukochanego klubu. Jednak Wisła dobrze zabezpiecza się blokując grę wypożyczonym zawodnikom przeciwko sobie, czego jak nie pochwalam. Co do swojaka Sieranta to dla mnie był czysty fuks, bo piłka mu spadła z nieba, a on nie zrobił do niej żadnego ruchu. Za to popisy Fojuta są bardzo podejrzane.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2009, 12:42
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Smoliński nie strzelił specjalnie, było to widać doskonale. Nie chciał skrzywdzić swojego ukochanego klubu.
A dopuszczasz taką możliwość, że nie chciał i nie mógł (w sensie: nie wolno mu było) zarazem?

Cytat:
Co do swojaka Sieranta to dla mnie był czysty fuks, bo piłka mu spadła z nieba, a on nie zrobił do niej żadnego ruchu. Za to popisy Fojuta są bardzo podejrzane.
to jest argument za czy przeciw ?

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Stary 04.05.2009, 12:48
Smoliński specjalnie się nie przyłożył, a Sierant został przypadkowo nabity bez woli wbicia swojaka. To tak z perspektywy kibica Legii, który często nie zgadza się z prawdami objawionymi.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Stary 04.05.2009, 13:00
A z perspektywy kibica Wisły, który lubi używać sarkazmu również w swoim nicku - Sierant ruchu nie zrobił w celu wybicia piłki, jaka szkoda, ze postanowił zagłówkować w kierunku własnej bramki. Polecam filmik z bramką + pajacyka w wykonaniu natchnionego w Poznaniu Wyparły.

Odpowiedz cytując
bofff
Member

Od: 10.2007

Stary 04.05.2009, 13:08
dla mnie to wygląda jakby się skulił ze strachu przed koniecznością podjęcia decyzji
ale wasze teorie spiskowe też są w porządku
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów