The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zdzichu411
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.05.2009, 17:02
gdybyśmy, ale nie wygraliśmy i nie ma co już do tego wracać, teraz trzeba wygrywać, a najgorszy to będzie ŁKS na wyjezdzie, a nie Legia.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.05.2009, 17:04
Wygrywamy z nimi u nas bo są gorsi niż Piast!!!!!!!!Trzeba liczyć że jutro Ruch zremisuje z amica i znów walczymy chociaż sytuacja jest tragiczna.Jestem załamany bo wczoraj mielismy wygrać i tylko do nas musimy mieć pretensje...to smutne ale i tragiczne
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 02.05.2009, 17:06
Dokładnie nie ma co teraz płakać...chyba każdy raczej obstawiał, że Legia to wygra a czy stało się to w ostatniej minucie czy w 10 to różnicy nie ma...stało się. Nasi powinni wczoraj to wygrać i nie widzę żadnego problemu. Teraz trzeba walczyć za tydzień z Legią i liczyć, że Lech farciarz wtopi jak nie z Ruchem to chociaż później ze Śląskiem we Wrocławiu.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
zawiślak23
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 02.05.2009, 17:06
No i legia strzeliła.Cały mecz serce mi łomotało.Czułem gdzieś ,że jakiś ****** z ŁKS coś spie......I stało się.
Wisła nie ma szczęścia,wszystko jest przeciwko nam.Już sam nie wiem czy śmiać się czy płakać?
Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.05.2009, 17:10
Znowu sezon wygra ktoś kto stwarza sobie 1 okazje na mecz i ją wykorzystuje, a drugi (Wisła, Lech) strzelają po słupkach, poprzeczkach i dzieją się cuda...
Później taki "mistrz" odpada z ostanim rosyjskim zespołem w Uefa...
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.05.2009, 17:12
Jakieś kompleksy k...a macie względem Legii czy chcecie równać do kolegów z gorszej strony Błoń pod względem zakompleksienia, zniekształcając nazwę przeciwnika, czy też pisząc ją z małej litery. Jeśli SHIFT się zacina, to klawiaturę sobie zmieńcie, zanim zaczniecie cokolwiek na forum wpisywać.
Siarę nam robicie dziwolągi sprzed monitora.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 02.05.2009, 17:20
Legia wcale nie strzeliła.

Strzelił zawodnik LKS tyle ze do swojej bramki.

No coż niech ci Lazienkowskiej "utrzymają" forme z dzis a dostana po pupie w niedziele.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kot_dżinks
Member

Od: 08.2008

Stary 02.05.2009, 17:22
NHwiernyTS napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie nie ma co teraz płakać...chyba każdy raczej obstawiał, że Legia to wygra a czy stało się to w ostatniej minucie czy w 10 to różnicy nie ma...stało się. Nasi powinni wczoraj to wygrać i nie widzę żadnego problemu. Teraz trzeba walczyć za tydzień z Legią i liczyć, że Lech farciarz wtopi jak nie z Ruchem to chociaż później ze Śląskiem we Wrocławiu.
Tak, a jakoś my też mieliśmy pewnie wygrać z ŁKSem w Krakowie, nikt warszafce 3 punktów przed tym meczem nie dopisywał. To po prostu jest jakiś .......ony niefart, bo logicznie tego nie jestem w stanie wytłumaczyć. My gramy przez 90 minut piłkę w miarę niezłą dla oka i gówno z tego jest, zaś Amica i Legiunia potrafi przez 90 minut kopać się w czoło, by w doliczonym czasie strzelić jakiegoś farfocla... Przypomina mi się ten słynny sezon co to legioniści wygrywali wszystko po 1:0 i to też nierzadko w doliczonym czasie. Jeśli z nimi nie wygramy, to nie będzie już chyba złudzeń...
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.05.2009, 17:25
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Jakieś kompleksy k...a macie względem Legii czy chcecie równać do kolegów z gorszej strony Błoń pod względem zakompleksienia, zniekształcając nazwę przeciwnika, czy też pisząc ją z małej litery. Jeśli SHIFT się zacina, to klawiaturę sobie zmieńcie, zanim zaczniecie cokolwiek na forum wpisywać.
Siarę nam robicie dziwolągi sprzed monitora.
Świetny post, mnie również nerwica strzela i wstyd ogarnia widząc te wszystkie "legły" itp. Banować, banować i jeszcze raz banować, dostanie jeden z drugim z tydzień odpoczynku to sie może ogarnie.
Odpowiedz cytując
wooojo
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.05.2009, 17:27
Jedno czego jestem pewien i w czym się utwierdziłem po tym meczu ( Legia - ŁKS ) to to że Legia na pewno nie zasługuje na majstra. A w pucharach pewnie znowu pokazali by , ,klasę "
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO

...... BO TO MIASTO JEST NASZE !!
Odpowiedz cytując
ZNAMEK
Member

Od: 09.2004

Stary 02.05.2009, 17:28
przypomina mi się trochę sezon z przed 3 lat-wygrywająca Legia większość meczy w ostatnich minutach lub w doliczony czasie gry. Teraz podobną sytuację mamy z Lechem który dzieki kilku bramkom strzelonym w doliczonym czasie gry jest w tej chwili w czubie tabeli a nie ponizej bełchatowa w tabeli. Dzisiaj pofarciło się Legii... kiedy pofarci się Wiśle?!. Jedyny pozytyw z tego to fakt, że Legia gra bardzo słabą piłkę no i pomimo, wolnego tempa meczu w drugiej połowie ponownie mieli problemy z kondycją (podobnie jak w meczu z Lechem). W środku tygodnia Legia gra jeszcze mecz w pucharze więc osobiście uważam, że jak Wisła narzuci swój styl-czyli dosyć szybkie tempo gry to może zajechać Legię w drugiej połówce. Jestem po dzisiejszym meczu dużo spokojniejszy o wynik kolejnego meczu Wisły... ale czy to wystarczy na zdobycie Mistrza
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 02.05.2009, 17:35
Jesli za tydzien nie pokonamy tak slabej Legi, to po prostu nie zaslugujemy na mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
Bik
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.05.2009, 17:37
To w koncu zagra za tydzień Chinayama czy dostał dzis żółtko? Bo Rzeźniczak napewno nie zagra
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.05.2009, 17:40
Bik napisał(a):Wyświetl post
To w koncu zagra za tydzień Chinayama czy dostał dzis żółtko? Bo Rzeźniczak napewno nie zagra
Tylko Rzeźniczak nie zagra.
Odpowiedz cytując
Zimon
Junior Member

Stary 02.05.2009, 17:41
rozne zrodla podaja innaczej wiec sam juz w koncu nie wiem czy Choto zagra za tydzien z anmi czy nie. wie kto moze?
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.05.2009, 17:41
Zagra Choto. Pauzuje Rzeźniczak, ale akurat to żadna strata dla nich.
Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.05.2009, 17:44
Legia w Krakowie zastąpi Rzeźniczaka Inakim Descarga. Nie wiem sam, czy dla Legii będzie to in plus czy in minus?

Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Stary 02.05.2009, 17:51
pnanowie!!!
sytuacje nie jest tragiczna....!
wygrywamy z legia
lech napewni nie wygra na Slasku..
my mamy 55
legia 54
amica 53

WYGRYWAMY DO KOŃCA I MAMY MISTRZA !!!
Odpowiedz cytując
zawiślak23
Junior Member

Stary 02.05.2009, 17:56
Ja jutro liczę na Ruch ,ale meczu już nie oglądam.Za dużo nerwów.A Legia zgubi punkty z nami i ze Śląskiem.
Ważne ,żeby Lechia dziś wygrała,ponieważ ja nie chcę żebyśmy ich spuścili do drugiej ligi...........
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 02.05.2009, 18:00
Cytat:
WYGRYWAMY DO KOŃCA I MAMY MISTRZA !!!
Przed meczem z Piastem słyszałem to samo.
Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Stary 02.05.2009, 18:01
dokaldnie...
ale i tak spadnie gornik i pasyhajhaha
spokojnie panowie!!!
nie rubcie narazie paniki!
Odpowiedz cytując
cola
Banita

Od: 09.2008

Stary 02.05.2009, 18:15
skeba napisał(a):Wyświetl post
Przed meczem z Piastem słyszałem to samo.
a coś sie zmieniło? nie jeśli wygramy wszystko do końca mamy mistrza bo Lech anpewno straci punkty ze swoja gra alto tu albo tam a moze i nawet jutro.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 02.05.2009, 18:18
element napisał(a):Wyświetl post
Legii to raz, dwa przestańcie pisać te bzdury "jeśli nie pierdniemy to nie zasługujemy na mistrzostwo".

Jeśli na koniec nie zajmiemy 1 miejsca to nie zasługujemy. I mało ważne czy przegramy z Legią a z ŁKS-em zremisujemy. Jeśli mimo to zdobędziemy MP to logicznym jest że na nie zasłużyliśmy, bo walka o MP to nie jest jeden, dwa czy 7 meczy, a kto z kim i po jakiemu to zrobił nie jest ważne, bo nikt o tym nawet pamiętać za tydzień nie będzie.

Wszyscy na stadion!
.
Podpisuję się pod tym , jakby patrzeć na to realistycznie , to w tym sezonie nikt nie zasłużył na mistrzostwo.

Lega wygrywa fuksiarsko po 1-0 po golach czarnego alibaby , Lech z ostatnich 6 meczy 5 zremisował i strzela goile tylko w ostatnich minutach , Wisła wygrała tylko 4 z 13 meczy na wyjeździe i wdupiła 1-4 u siebie i ma najgorszy bilans bramkowy z czołówki .

Także albo zaczynamy wygrywać zdecydowanie z każdym , albo będziemy dalej płakać że inni POTRAFIĄ grać do końca , a my nie . Co nam z tych 30 strzałów w meczu oraz 70% posiadania piłki jak zawodnikom brakuje jaj pod bramką .

Niewiem ilu z was wierzyło że Wisła w tym jakże dla siebie kiepskim sezonie wygra ostatnie 8 meczy w lidze , dla mnie wydawało się to bardzo mało prawdopodobne . Teraz pozostają nam 4 spotkania , i wierzę że wygrane z Legią , Lechią i Śląskiem dadzą nam mistrzostwo , remis z ŁKSem jest wielce prawdopodobny , ale nawet i on dać nam może MP , bo przy chaotycznej grze calej czołówki każdy wariant jest możliwy .
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 02.05.2009, 18:26
element- ogladalem dzisiaj mecz Legi i na pewno nie poprawia formy przez najblizszy tydzien a do tego dochodzi im mecz w PP w ktorym musza zagrac na 100% aby awansowac takze jesli nie pokonamy tak slabej Legi przed wlasna publicznoscia, to bedziemy mogli pomarzyc o majstru
Odpowiedz cytując
wilis
Senior Member

Stary 02.05.2009, 18:41
dokladnie;P
panowie..jak nie wygramy z legia...no tosie pogOdzmy..z tym ze majstra miec nie bedziemy;/
ALE JESLI WYGRAMY Z legia...napompujemy sie na łks haha..i tez wygramy ,to osttanie 2 mecze (moze jakos przejdziemy wiadomo Bracia nam pomoga jesli bedzie juz jasne kto spada )
takze wszysyc w niedziele na REYMONTA!!!!!!!! na czerwono!!!!!
i pomagamy WISEŁCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Powód: soroweczka za ort. ale za szybko pisze;D
Ostatnio edytowane przez wilis : 02.05.2009 o godz. 18:42.
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Stary 02.05.2009, 19:46
Mobilizować na ten mecz się nie trzeba bo to, że będzie pełny stadion to oczywiste. Jeśli chodzi o doping to musimy pomóc kopaczom, może w ten sposób jakoś dodamy im wiary, że mistrzostwo jest w zasięgu ręki! Mecz ma wyglądać jak ostatnie 20 minut meczu z Piastem! Musimy dominować na boisku, ale co najważniejsze większa skuteczność! Może teraz szczęście jakieś będzie po naszej stronie, a nie Legii czy Lecha.

Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga!

Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 03.05.2009, 09:52
Legia jest bezradna kiedy musi się bronić dlatego sprawa jest prosta zepchnąć ich do defensywny. I Łobodzińskiego nie chcę widzieć na tym boisku, być może zapłacimy za niego bardzo wysoka cenę bo ja wciąż twierdze ze w meczu z Piastem Skorża załatwiał do niego swój prywatny interes, a gdyby nie zmieniał zwycięskiego składu ten mecz mógłby wyglądać inaczej. Skorża zaczął kręcić i teraz pewnie tego żałuje. I nawet jeśli oszczędzał Małeckiego to tym, który zasługiwał na pierwszą 11 był Ćwielong, a nie Łobo, jego asysta z Górnikiem była tylko żałosnym pretekstem aby go wystawić. Skorża na silę chce przekonywać ludzi/Cupiała, że nie wyrzucili 400 tys euro w błoto...
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.05.2009 o godz. 09:57.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.05.2009, 10:07
To chyba ślepa wiara, też to sobie powtarzam, że mamy szansę. Ale jak dziś Lech wygra, dostanie wiatru z żagle i będzie ogrywał każdego po 3:0. W niedzielę my remis albo wtopa, bo nie mamy skuteczności, a Brożek tylko statystuje zamiast biegać. Ważne, aby były Puchary, tam coś może się udać, ale tylko gdy kupimy porządnego napastnika, nie jakiegoś Nowaka, który strzela mniej od Boguskiego.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Stary 03.05.2009, 10:18
Rustin- Nie wiem skad takie twierdzenie ze jesli Lech dzis wygra, to dostanie wiatru w zagle.. To samo mozna bylo powiedziec o nas po meczu z Cracovia.. Ja jestem pewny na 100% ze 10 pkt w 4 kolejkach da nam mistrza tylko musimy po prostu te 10 pkt zdobyc..
Odpowiedz cytując
NHwiernyTS
Senior Member

Stary 03.05.2009, 10:18
Ze wszystkim się zgodzę Łobo nie ma szczytowej formy, ale wg mnie w ostatnim meczu pokazał się kilkoma dośrodkowaniami i w sumie w pierwszej połowie gdy nie szło nam tak jak w drugiej to dzięki niemu, że był tyle razy faulowany były rzuty wolne.Brożek po kontuzji w meczu z Górnikiem pokazał się strzelił dwie bramy mimo, że mógł z pięć nawet, ale w meczu z Piastem nic wg mnie, rozumiem, że to jest taki zawodnik co czeka na piłę od pomocników, ale ją też trzeba samemu zdobyć. Wyglądało to jakby chciał wygrać ten mecz na stojąco.Ale nie ma co czarować sam nie wiem kogo Skorża wystawi, sam bym miał problem bo każdy gra nie równo! Oby w niedziele każdy miał dobry dzień...
Ostatnio edytowane przez NHwiernyTS : 03.05.2009 o godz. 16:25.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów