|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Swieci mi sie kontrolka CHECK. Odpalilem auto gdzies po 15 minutach nie dalo rady dusil sie caly czas i od momentu odpalenia poszly czarne dymy i swieci sie kontrolka. Teraz niech mnie ktos utwierdzi w przekonaniu czy to Sonda Lambda
Kontrolka zapalila mi sie juz w poniedzialek ale po kilkunastu km zgasla wiec myslalem ze to tylko jakies przebicie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
8 osób plus kierowca to jeszcze jest osobówka i możesz prowadzić na B i do 3.5 tony
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kocur : 26.04.2009 o godz. 09:22.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Podjeć w sobote albo niedziele na gielde elektorniczną na Balickiej. Tam masz duzy wybór i tanio. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
NIE POLECAM a nawet PRZESTRZEGAM
przed korzystaniem z serwisu Auto Service Bogumił Pałka który mieści się na Bora Komorowskiego 15 (za obi) http://www.auto-service.krakow.pl/ jak coś to więcej na priv ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wyedytowano...
Dzięki Kamil ![]()
Ostatnio edytowane przez David. : 28.04.2009 o godz. 09:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
WiselkaMLP, jakie auto?
Oprócz sondy może być 10 innych rzeczy. pozdro. ![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdyby ktos potrzebowal elektryka(elektromechanika)-magika, zapraszam do Pana Grzegorza w Opatkowicach (z zakopianki za stacją ORLENU w lewo.
Gośc mnie polecony, znajomemu Ibizę postawił na nogi, później Golfa, mnie Polo, koledze jeszcze inną Ibizę, no ogólnie gość ma pojęcie o błędach, wie gdzie i czego szukać, do tego jest tani- u mnie okazało się, że buce malinowe z ASO VW uszkodzili kabel łączący komputer z alternatorem, gość to znalazł, zrobił, i... wzial za to 50zł :O ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
VW Golf 4
jak nie pomaga sonda lambda to czesto chodzi tez o katalzator Ale zaobserwowalem ze jest to chyba blad elektroniki bo spadla wskazowka paliwa nagle i trzymala sie na tym poziomie przez 200km i dopiero pozniej zaczela sie ruszac tak jak ma byc . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TDI?
10 znaków ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ktoś ma jakąś zaufaną/polecaną myjnie reczna?
Mialem okazje testowac dwie: - ul. Bulwarowa "blask" - ul. balicka 67 I... Bez rewelacji. W pierwszej 70, w drugiej 50zl za mycie i odkurzanie plus szyby i plastiki, ale chlopaki robia to strasznie niedokladnie, zacieki, w srodku nawet nie raczyli odkurzyc resztek trawy z kanapy itd... Zwykle robie to sam, ale myslalem, ze profesjonalisci beda potrafili zrobic to lepiej ode mnie... :O ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja uznaję tylko myjnię ręczną kiedy sam biorę wszystko w swoje rączki
![]() Nie słyszałem jeszcze przeważających dobrych opinii o żadnej ręcznej w Krakowie. Ja jeżdżę na ARGE na Opolskiej - najpierw odkurzam środek odkurzaczem za 3 zł, potem myjnia automat - coś koło 11 zł. i jest ok ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Mibuś, koło mnie, ściślej koło Politechniki. Jak jest ta stacja benzynowa, za nią są garaże i tam chłopaki myją. Z odkurzaniem, woskowaniem itp. 48 zł Mi nawet odratowali bagażnik po wybuchu gaśnicy proszkowej ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Odradzam zakup "tanich" amortyzatorów np. firmy Daco.
Potwierdza się przysłowie, że "co tanie to drogie". ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jestem początkującym kierowcom i poszukuje samochodu oszczędnego,taniego do 1300 zł jak na razie i w miarę zadbanego co możecie mi polecić ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic oszczednego do tej kwoty nie znajdziesz niestety takie realia a o Malczanie chyba raczej nie myslisz ...
Fiat Cinquecento 0.9 bo 0.7 posiadaja trefne gazniki ktore w PL umie wyregulowac 5-ciu mechanikow. Autko w starszych rocznikach zadbane juz od 2200zl a dajac 3 Kola masz juz jakas gwarancje ze jest wart ceny PS: Witam Artura ![]() |
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
źle się wyraziłem,szukam czegoś co jeździ za podaną cenę
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha moze jeszcze raz w temacie ... Kumpel ma Peugota 309 za 1400 kupil pomijajac fatalny a wprost zlomowy stan auta i srednie spalanie 12l/100km w miescie to jezdzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Masz 1300 zł to obstaw je ,a możesz szybko uzbierać na dużo lepszy samochodzik
hehe ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Jak wspomniał Wisełka malczana, raczej nie masz na myśli, a i ja z czystym sumieniem bym Ci go nie polecił. A tak w miarę możliwości, to: - http://moto.allegro.pl/item620607887...ii_1_6_td.html - http://moto.allegro.pl/item622175794...a_k10_1_2.html - http://moto.allegro.pl/item619120775...ibiza_90r.html - http://moto.allegro.pl/item615859748...en_zx_1_4.html Jak widzisz i tak pieniążków trzeba by troszkę dołożyć do samego zakupu. Nie mówiąc już o historiach jakie mogą się przydarzyć takim pojazdom. Siema Wisełka
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 02.05.2009 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
może mi ktoś polecić gdzie jest serwis z komputerem do Hondy Civic VI bo świeci mi się ABS i pasuje znaleźć gdzie jest usterka
![]()
Wyciąże !! 100% Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
co do 1300 zł to brat kupił sobie niedawno peugeot 205 z instalacją gazową i dał 1000 zł samochodzik o dziwo dynamiczny i oszczędny,jedyny feler to przednia maska do lakierowania,a tak pozatym samochodzik palce lizać.
ja mam Opla Astre z silnikiem 1,6 rowniez z gazem i co ciekawe nie ma wiekszego spalania na gazie jak na benzynie ok 7-8 litrow tylko ze takiego auta nie kupisz za 1500 zl ![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gwdz, kody błyskowe. Z tego co pamiętam nie ma samodiagnozy ABS'u ale jeszcze sprawdze. Komputer to CI tu nic nie da. pzdr
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jeśli kopiłeś te amortyzatory w hurtownia na Centralnej, To wystarczy miec wydruk z "shock- testera" ze są złe i wymieniają ci na nowe.
![]()
Zawsze wierni i oddani -to z Kościelnik fani
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Panowie, mam seryjne radyjko w Golfie V (RCD 300) wiem, że przy ewentualnym przekładaniu z auta do auta potrzebny jest kod (który notabene gdzieś się zapodział) pytanie brzmi, czy jeśli odepnę radio rozkręcę i podepnę do tego samego auta to będzie pytał o kod? Czy będzie on w pamięci sterownika?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy Cie dobrze rozumiem...ale kazde radio jak odłączysz od prądu po włączeniu trzeba wpisac kod to jest to samo jak byś akumulator odłączył...
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie tak jest. Jeżeli od radia odepniesz zasilanie to przy ponownym podpięciu obojętne gdzie, zażąda kodu. Rozkodowanie na giełdzie to koszt w granicach 40 zł (przynajmniej tak jest przy ciut starszych radiach.
pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
zobacz ;D ![]()
"...MY WIERZYMY W MISTRZOSTWO NASZEJ WISEŁKI..."
|
|
|
|
Bene Nati
Offline |
|
|
nie mam szczęścia do kupna samochodu jeśli już znajdowałem naprawdę fajne i zadbane autko to albo ktoś był wcześniej przede mną albo dał troszkę więcej
szkoda bo potrzebuje samochodu,aby nim jeździć a wiadome,że za 1000 zł cudów nie ma aczkolwiek zdarzają się okazje.![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|