The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2009, 19:33
cantoro42 napisał(a):Wyświetl post
Jirsak wchodzi, Diaz się cofa do obrony

Na prawdę?

Chłopie, jedna strona nie minęła a Ty już nawaliłeś 20 postów.

Po co to piszesz jak każdy to czyta.

Tu macie relacje http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=765

reszta TV
Odpowiedz cytując
pbciderek
Member

Od: 03.2005

Stary 01.05.2009, 19:46
****waa wezcie tego Łobodzińskiegooo
pbciderek
Odpowiedz cytując
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 01.05.2009, 19:47
Zaraz mnie szlak jasny trafi !! Zamiast klepą grają piłką do tyłu !
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.05.2009, 19:47
Co do Łobodzińskiego,to chyba faktycznie to jeszcze nie jego moment...Ta asysta widac nic nie znaczyla.Czasem jakies dosrodkowanie mu wyjdzie,tak to sie potyka,miejsca mu brakuje na boisku,tragedia.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.05.2009, 19:48
Łobodziński żadnej akcji nie zrobił, nie potrafi minąc przeciwnika, wpuścić ?
Ale kogo, nie ma zmiennika
Odpowiedz cytując
w0lno.
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.05.2009, 19:49
pbciderek napisał(a):Wyświetl post
****waa wezcie tego Łobodzińskiegooo
Co znów Ci nie pasuje?
Jak dla mnie Łobo jest dziś jednym z lepszych zawodników naszej drużyny. Większość akcji rozprowadzanych jest prawym skrzydłem, przez Wojtka.
Jeśli masz jakieś 'ale' do Łobodzińskiego, to co powiesz o grze np. Zienia?

PS. Przy odrobinie szczęścia mógł strzelić gola. Szkoda, że mu się nie udało...
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.05.2009, 19:49
A Małecki na ławce co robi ? Moze chlopakowi woda dlo glowki trochu uderzyla,ale to jedyna opcja.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.05.2009, 19:51
Mały za Łobo i po przerwie ich gnieciemy. Kontuzja Baszcza w kontekscie walki o mistrza to fatalna wiadomosc
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.05.2009, 19:51
skeba ale ty jestes dziwny. poki co kazda nasza akcja szla przez Lobo. Praktycznie caly czas jest pod gra. Rozumiem je..ac kogos za kiepska gra ale zeby je..ac chlopaka tak dla zasady to gruba przesada.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.05.2009, 19:52
Bedzie dobrze, Malecki wchodzi i 3 pkt jada do Krakowa..
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.05.2009, 19:53
Ale .......***e o tym Łobo!! Gra słabo ale bez przesady!! Dużo słabszy jest Zieńczuk który nie gra NIC!! Strasznie słby Paweł Brożek, Boguski Nie potrafia piłki przyjąć. Jak przegramy ten mecz to nie będę miał do nikogo pretensji. Po prostu przegramy mistrza bo jestśmy SŁABI!! PIAST GLIWICE OGRYWA WISŁE!!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 01.05.2009, 19:53
Gliwiczanie spuchna w drugiej polowie, bo takiego tempa tacy wyrobnicy nie wytrzymaja. Cracovia, Gornik, a teraz Piast...bedzie nerwowka, ale bedzie dobrze .
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.05.2009, 19:54
Jak dla mnie to dzisiaj Zieńczuk dzisiaj nic nie gra, zmienić go np. za Ćwielong.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Małecki Małecki zbawca już dajcie spokój z nim. Łobo gra bardzo dobrze jest pod grą.Niestety jedna sytuacja i wpadło. Szkoda że zaczynamy grać po stracie bramki
Odpowiedz cytując
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Ludzie za co wy tego Łobo gnoicie? Gra nieźle, z pewnością lepiej jak Małecki w ostatnim meczu. To, że nie piłka nie weszła od poprzeczki? To jest losowość, raz taka wchodzi, raz nie. Chyba, że opieracie się na relacji...
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

To co Łobodziński gra to tragedia, każdą piłke psuje, nie potrafi przyjąć piłki bez odskoczenia na metr, zero zwodu, gubi się, straszny piach.....

grają na niego często i taki klopsy, nie wiem czy nie lepiej byłoby wstawic teraz szybko Małego
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.05.2009, 19:55
Skrzydłowych nie mam, to fakt. Zieńczukowi wyszedł jeden sezon, w którym wchodziło wsyzstko, bo miał dużo swobody, dużo akcji szło na prawym skrzydle gdzie szalał Kosowski.
Jeszcze jest czas. Piast będzie bronil i bronił, będzie strasznie ciężko
Odpowiedz cytując
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Naszym problemem na wyjazdach i nie tylko jest fakt jak łatwo ogórki strzelają nam gole. Bytom, Zabrze, Gliwice, Chorzów, można wymieniać bez końca. Moim zdaniem to jest kwestia motywacji. Marcelo podszedł do obrony tego wślizgu z myślą... "Aaaa przecież to są ogórki i na pewno nie strzelą". Troszkę żal już na to patrzeć, kolejny mecz, stracony gol i bicie głową w mur. Swoją drogą nie rozumiem jak zespół może zagrać genialny mecz z górnikiem, a za tydzień nie grać nawet połowy z tego z piastem. Mam nadzieję, że 2 gole w drugiej połowie są w naszym zasięgu... JAZDA!!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Łobo gra dobrze, niewidoczni są Zieńczuk, Sobolewski, Boguski ;]
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

skeba napisał(a):Wyświetl post
Łobodziński żadnej akcji nie zrobił, nie potrafi minąc przeciwnika, wpuścić ?
Ale kogo, nie ma zmiennika
Przestańcie k...a z tym Łobodzińskim. Oglądacie mecz w ogóle? Jeśli chodzi o dzisiaj, to gość gra średnio, ale i tak jest to kosmos w stosunku do naszego drugiego skrzydła. Gdybym oglądał pierwszy mecz Wisły, to nawet nie wiedziałbym, że ktoś tam jest.

A gość, któremu co chwilę coś odskakuje dzisiaj niestety nazywa się Boguski, a nie Łobodziński.
Odpowiedz cytując
kasiarz
Member

Od: 09.2006

Stary 01.05.2009, 19:56
Jak to k..a jest. 1 akcja i od razu bramke tracimy. A my gnieciemy strzelamy i nic .
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Zabijecie mnie, ale nigdy nie byłem populistą. Ja bym Beto za Boguskiego wpuścił. Gramy cały czas wrzutki, Boguski się nie przydaje, a Piast we trzech kryje Brożka. Bez jakiegoś rozbijacza w przodzie nie widzę naszej gry, bo na kombinacyjną piłkę gramy zbyt wolno, zbyt mało aresywanie, a Piast się tam bardzo ciasno zgromadził w okolicach pola karnego.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Dobre ostatnie 10 minut w naszym wykonaniu,troche gry kombinacyjnej bo wczesniej to tylko 50 metrowe podania.
Piast sie broni cala druzyna ,bedzie bardzo ciezko ,trzeba liczyc na jakies stale fragmenty gry. Baszczynski to twardziel ,wiec jak go na noszach zniesli to nie ejst z nim dobrze napewno...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.05.2009, 19:57
drugi skrzydlowy Zienczuk nie gra dzisiaj absolutnie nic, zepsul kazda akcje w ktorej bral udzial a wy i tak cisniecie po Lobo ktory caly czas sie pokazuje i ciagnie gra do przodu. Paranoja jakas, ja bym faktycznie wpuscil Malego ale akurat za Zienia.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Nie wiem, ale ja chyba ogladam inny mecz od was ..
kazda akcja w meczu idzie praktycznie przez Łobo, miał pare wrzutek niezłych, strzelił w poprzeczke, proboje nawet dryblowac coś tam ..
pare piłek stracił, ale dla mnie to jest najjasniejsza postac w meczu i najlepszy zawodnik naszej druzyny w 1 polowie !!
Przegrywamy to trzeba ponarzekac, a na kogo jak nie na Łobo .. zal mi czasem jak mam czytac takie glupoty ..

wazne zeby teraz strzelic bramke kontaktowa jak najszybciej
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Łobodziński jest widoczny na boisku w przeciwieństwie do nie istniejącego Zieńczuka.Nie wiem co się dzieje z Brożkiem...Boguski nie skuteczny...potrzeba tu Ćwielonga on rozrusza gre!!!Musimy ich nadal cisnąć ale żeby to się nie skończyło katastrofą.Trzeba przynajmiej wyrównać remis nie oznacza że odpadamy z gry.Chociaż Lech zapewne wygra w niedziele i znów będziemy za nimi.Co ja gadam...TYLKO ZWYCIĘSTWO WISEŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Zabijecie mnie, ale nigdy nie byłem populistą. Ja bym Beto za Boguskiego wpuścił. Gramy cały czas wrzutki, Boguski się nie przydaje, a Piast we trzech kryje Brożka. Bez jakiegoś rozbijacza w przodzie nie widzę naszej gry, bo na kombinacyjną piłkę gramy zbyt wolno, zbyt mało aresywanie, a Piast się tam bardzo ciasno zgromadził w okolicach pola karnego.
To nie jest zly pomysl z Beto ,ale Boguskiego bym przesunal na lewa strone za Zienczuka badz na prawa za Lobodzinskiego
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

diablo885 napisał(a):Wyświetl post
Bedzie dobrze, Malecki wchodzi i 3 pkt jada do Krakowa..
Od kiedy to Małecki jest solidnym punktem Wisły? Dla mnie to on może byc jedynie rokujący...
Nie ma na ławce piłkarza który by w 100% wzmocnił zespoł wchodząc z ławki, chyba że akurat wreszcie któryś z nich zaskoczy...
Odpowiedz cytując
Waldus88
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.05.2009, 19:58
Jak tak dalej pójdzie to chyba w tyle zostaniemy z trzema obrońcami, Junior zostanie przesunięty do środka, a wejdzie kolejny napastnik.
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.05.2009, 19:59
Łobodziński jest widoczny na boisku w przeciwieństwie do nie istniejącego Zieńczuka.Nie wiem co się dzieje z Brożkiem...Boguski nie skuteczny...potrzeba tu Ćwielonga on rozrusza grę!!!Musimy ich nadal cisnąć ale żeby to się nie skończyło katastrofą.Trzeba przynajmniej wyrównać remis nie oznacza że odpadamy z gry.Chociaż Lech zapewne wygra w niedziele i znów będziemy za nimi.Co ja gadam...TYLKO ZWYCIĘSTWO WISEŁKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów