|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No tak zauważyłem to, tylko że różnica wynosi 231 miejsc , a cała loża Vip ma miejsc 367
![]()
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO
...... BO TO MIASTO JEST NASZE !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
http://www.2012.org.pl/images/krakow_aktualny_1024.jpg oto i ona ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Godzina 10:30 u już kolejną część zalewają betonem. Może w pierwszym tygodniu maja trybuna będzie "szła w górę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A ma ktoś może skan z ostatniego Przeglądu Sportowego o stadionach (chyba wczorajszy numer).
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiecie co mi sie najbardziej podoba? że ogładam sobie mecz Sobolewski wybija rzut wolny a woddali ładni pracownicy spawaja coś
![]() PS: arth_ur mam ten numer ale morze byc gorzej ze skanem bo mam problem ze sterownikami do drukarki . Pewnie to nic wielkiego ale ja nie uzywam drukarki czesto... jak juz naprawde nikt sie nie odezwie to podejme sie tego. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam sprawna drukarke
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie.Co z tym konkursem na napis na krzesełkach na dawnym sektorze"C"?Miał się zakończyć 6 kwietnia ,a o wynikach ani słychu ani widu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Będzie przed meczem z Legią - w przyszłym tygodniu. Na początku jakoś.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Może ktos z branży budowlanej sie wypowie i skomentuje tempo prac . ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Czy nie zauważyliście, że gdy gramy u siebie to na E5 (dawny sektor gości) prawie nikt nie zasiada. Nie wiem czy jakieś uprzedzenie do tego sektora, czy może nie wpuszczają tam? Zawsze te niecałe 1000 miejsc i prawie zawsze tam pusto. xd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to logiczne jest, nawet na E3 nie ma komletu więc lepiej oglądać na środku niż z E5, bo lepsza widoczność, poza tym nie wiem czy już zdjęli te zasieki co były za trybuną E.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Zasieki zdjęli, no nie ma kompletu na E3 ale też mało ich tam nie siedzi, ostatnie mecze pokazały, że na E potrawi dużo osób przyjść. Na E1 się da więc na E5 też się musi dać, z resztą sam przyznam, że z E5 nie jest tak źle (sam oglądałem mecz z tego miejsca) i naprawdę da się wytrzymać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ - to jest kamera na której przez cały czas widać postępy w związku z budową naszego stadionu a konkretnie trybuny C
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
no co Ty gadasz?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
O, widzę że udało się w końcu zalogować? No to teraz proponuję przejrzenie przynajmniej kilkunastu ostatnich stron w temacie. ![]()
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki To się może skończyć źle [*] |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
spoko, spoko
Musiałam tylko sprawdzić czy dam rade w końcu wysyłać te posty |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie czy macie widok z kamerki z sektora E.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Działa tylko to faktycznie,wcześniejszy adres- ten z opcją przybliżania wymaga hasła,ale może to jakieś prace konserwacyjne.
Tak tylko napiszę że wczoraj lali beton i pracowali do 4 rano ! nie wiem czy nie dłużej bo alkohol ściął mnie z nóg ;D Teraz kończa właśnie ostatnią część płyty zalewac ![]()
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 29.04.2009 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To już jest mało ważne. Grunt, że została im już tylko 1 strona do zalania tym betonem, a później troche poczekać, aż stwardnieje. Może to zajmie około 2 tygodni i po meczu z Legią trybuna będzie szła w górę, a raczej tak będzie bo teraz większość to mają być prefabrykaty, czyli mogą je mieć już zrobione, bo raczej nie będą tym samy sposobem robione co 2 poprzednie czyli odlew na miejscu. Może być tak jak na stadionie w Warszawie. Jednak to są tylko moje domysły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To są zdjęcia z wczoraj czyli 28, a nie 29 kwietnia
Dzisiaj zalewają już ostatni fragment. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Granie na innym boisku niż na Reymonta to calkowity bezsens.Wiem ze ejst remont itd ,ale naprawde majac 2 trybuny spokojnie moglibysmy zostac w domu . Takto praktycznie caly sezon na wyjezdzie ,to sytuacja w ktorej mozemy raczej zapomniec o wysokiej pozycji w lidze ,a nawet moze to byc sytuacja blizsza srodka czy nie daj Bog konca tabeli. W maju bedzie wiadomo ktore miasta organizuja Euro.Chcialbym zeby to byl Krakow ,ale jesli Platini nie wybierze Krakowa,to sadze ,ze remont mozna probowac zaplanowac inaczej np zbudowac trybune C i dopiero wtedy burzyc A i B itd
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie o to chodzi, że będziemy mieć jedną trybunę - tylko E. Zaplecze D nie jest zrobione, więc musimy wchodzić na nią dookoła, a gdy będą odbywać się prace przy budowie narożników, będzie to nie możliwe. Kolejnym faktem jest to, że będzie obniżana murawa, nie będzie szatni, trybuny prasowej i wielu innych czynników potrzebnych do tego, aby móc grać na R22
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie do osób zorientowanych w temacie. Czy jeśli przyszłoby grać Wiśle poza Krakowem, będą przez klub prowadzone zorganizowane wyjazdy na mecze "domowe"? Czy trzeba byłoby jeździć na własną rękę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz sobie tak pomyślałem, że wystarczyłoby pół roku poza stadionem. Skoro C ma być gotowa w grudniu to nie widzę, żadnego problemu aby grać u nas już od lutego. Jakby się uprzeć to nawet cały rok, bo mamy trybunę E a ekstraklasa myśle, że nie robiłaby problemów abyśmy grali np: w sobote czy niedziele o 13 lub 14 w okresie jesienno-zimowym(Listopad-marzec) i 16 lub 17(kwiecień-Pażdziernik). Najwyżej na Puchary do Lubina czy Bełchatowa.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|