|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Może nie wszyscy wiedzą: "Jeśli decyzja o degradacji Jagiellonii zostanie podtrzymana, to bez względu na wynik białostoczanie zostaną przesunięci na 14. miejsce w tabeli, a baraże zostaną odwołane." (gazeta.pl)
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Przypomnijmy ze z pozycji gwiazdy swoj kontrakt ze Spadcovia negocjowalo takie pilkarskie byle co jak Wasiluk. I wynegocjowalo calkiem niezly. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze czytam że Lech nie wziął tego Markovica o którym można było na tym forum przeczytać że "kopara opada"? No ale jak widać Smuda nie widział filmików na youtube ani nie patrzył że grał wcześniej w Dynamie Kijów a to przecież jest najważniejsze.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Naprawdę sądzicie, że odkryli to dopiero po kilku dniach treningu Poszło o pieniądze, albo nie przeszedł badań. Dziwne, że przy naszych transferach zawsze doszukujecie się trzeciego lub nawet czwartego dna ("zarząd od początku nie chciał go kupić" etc.), a w przypadku Lecha łykacie wszystko jak pelikan rybki. Nie wątp w geniusz skautingu Lecha. To wśród domorosłych menadżerów dogmat. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
nie wiem, w którejś z gazet tak napisali
a że zagrał raptem 3 niepełne mecze w MESIE, to coś musi być na rzeczy, a ostatni ponad miesiąc temu... ta bramka dla młodzieżówki tutaj zaskakuje... http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=9743&id_sezon=73 toć nasi młodzieżowcy więcej grają np Leczczak czy Rajfur choć mylić się mogę bo ten Handzić jest w pierwszej kadrze, może dlatego
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 28.04.2009 o godz. 12:01.
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
..A ja rosne i rosne, i niedlugo przerosne mame, tate i sosne... ! ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
wiem że to mało wiarygodne źródło ;P
a że temat wzrostu z przymrużeniem oka trzeba traktować, to i źródło nie zawsze musi być poważne ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
. Mozesz to wytlumaczyc strasznie jestem ciekawy![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
?A różnica jest spora wd mnie.Po prostu lepiej się gra z ludźmi którzy lepiej grają w piłkę nż z tymi co słabiej - możesz liczyć na więcej podań/bardziej celnych, na to że i partnerzy będą lepiej wychodzić na pozycje itp.Przerabialiśmy to choćby w PE, gdzie jak grał drugi skład + 1 bądź 2 z pierwszego , to wszyscy grali nieprawdopodobna padaczke. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ale zeby podanie moglo byc zagrane trzeba sie jeszcze umiec ustawic, zastawic. Bo coz z tego ze beda chciec do napastnika zagrac nawet i 1000 pilek jak on bedzie zel ustawiony- z pustego to i Salomon nie naleje
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 29.04.2009 o godz. 13:59.
![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Jednak Beckham prawdopodobnie zagra do Drewniaka w ciągu meczu więcej celnych i dobrych piłek niż Zdzisiek. A skoro drewniak będzie dostawał więcej celnych podań, to wzrasta też szansa, że a nuż którejś nie spieprzy Wiadomo że cudów się w ten sposób nie osiągnie, ale jednak gra z lepszymi od siebie powoduje jakieś tam równanie w górę.![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Myśle ze o takim Sikorze mozna by pomyslec. Tylko ciekawe jak u niego z formą,bo z tego co przejrzałem to w Murcii zaduzo to on nie gra. I kolejny zapaleniec liczący na "kariere" szykuje sie do powrotu,troche smutne. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bunt w Lechu?
Ile w tym prawdy to nie wiadomo, ale sytuacja bardzo przypomina, tą którą miał pewien czarnoskóry piłkarz marzący o Ajaxie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Bye Bye Cracovio
Jaga zostaje w Ekstraklasie. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale co ma Cracovia do pozostania Jagi w Ekstraklasie?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 29.04.2009 o godz. 17:39.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli nawet Stilic się buntuje, to jest to bunt z gatunku "na złość babci odmrożę sobie uszy". Bo na słabszej grze traci tylko on sam.
Więc ja w to nie wierzę. Stilic dobrze wie, że w razie super-oferty Amika jednak go sprzeda. Z Uche sprawa jednak była taka, że on myślał że ma kwotę odstępnego wpisaną w kontrakt i chciał to wykorzystać. Więc jakieś argumenty miał, choć okazały się w końcowym rozrachunku za słabe. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Legia dostaje w kuper hihi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Legia dostaje, bo Mucha zaliczył paradę sezonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
trzeba sobie będzie forum Ruchu poczytać, pewnie chłopy w lekkim szoku
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
W szoku to bede ja jak Ruch bedzie nas reprezentowal w europejskich pucharach.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tyle że ten finał (zakładając że Ruch u siebie nie wtopi) to może być dla nich kula u nogi.
Według mnie powinni się skupić na utrzymaniu bo nie zapeszając znowu będzie sytuacja że w pucharach gra klub z niższej ligi ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
:o zadziwiło mnie to...
w szoku to ja będę jak Ruch zagra w pucharach, a nie utrzyma się w lidze ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dla nas dobrze, bo Legia przed meczem w Krk będzie grała na całego w Chorzowie
dobry wynik![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A jak to dokładnie będzie? Zakładając, że Ruch przejdzie Legię i przegra w finale, które miejsce w lidze zwycięscy finału dawałyby Ruchowi PUEFA? Tylko mistrz, czy tez 2. miejsce?
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Pierwsze i drugie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli tym finalistą jakby nie patrzeć musi być Lech, bo Polonia raczej druga w lidze nie będzie
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|